Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız

tebrikler canım..benim kızımda ençok istediğimiz okula yerleşti çok şükür...........

canım hayırlı olsun..Kızın nasıl sevindimi.?
teşekkürler canım kızım da işte ortalarda çok sevinmedi açıkçası puanımızın altında bir yere yerleşti ama yedekleritakip edeceğiz canım

tebrikler canım..benim kızımda ençok istediğimiz okula yerleşti çok şükür...........

teşekkürler canım ben de sizi tebrik ederim ne güzel istediğiniz okula yerleşmişsiniz

Yeşim YOTSUZ
çok neşeli pozitifsin yaa reimdede zaten yüzünün güleçliği içimi ısıtıyo yazdıklarından da hep kendime pay çıkarıyorum belirtmek istedim hayatım

canım benim cok tsk ederim sende öyle :) yazarken kendimi ifade edebildiysem sizlere biraz ne mutlu bana :)

valla süper kadınsın sen yemin ederim :) bende deneyeceğim kesinlikle!!! ellerine saglık şekercim...

mantara bende bayılırım. Diyetisyenim istediğin kadar yiyebilirsin dediğinde şok olmuştum Allahım bu biz mucize mi diye :):):):)

canım benim senden haber almak cok güzel :) bizim içinde tatil yap :) kendini tok tutacak şeyler yemeyi ihmal etme sakın. Özelliklede meyvelerini atlama. Kuru kayısı kuru incir ne bulursan akmaz kokmaz at deniz çantana. Özellikle hava değişikliğinden bagırsak sorunu yasanıyor tatillerde. bende cok öptüm şekerim :)

aynen bende galeta ununu öyle yapıyorum. yaglı kagıda koysakta olur sanırım bu karısımı. hatta borcama döksen pasta gibi dilim dilim kesebilirsin. ben bi ara slikon kek kalıbıma döküp pişiriyordum fırında dilim dilim kek gibi süper oluyor hem sogukken hem sıcakken ama özellikle sıcakken müthiş oluyor :)

hayırlısı olmus canım. bosver en azından içinde kalmadı. ve bak sen begenmedin gördün mü? kendisinin ne düşündüğünün önemi bile yok bizim için :) iyi tatillerrrr :)

ehliyet sınavında başarılar canım benim. sakın heyecan yapma. bizlerin yapamayacagı sey yok bu hayatta sakın unutma :)

sensin diyorum işte toksin sensinnn :) idolümsün diyorum anlamıyorsunuz:) valla kendim gibi sevindim yemin ederim. bir an benim bu sekilde yazacagım günleri hayal ettim buraya :) gercekten tebrik ederim. azmin sonu :)

Tamam öğretmenim seni dinliyorum ve yiyorum zati bugün yiğenim cadılar partisi yapıyor evde neler yokkkiiiiiiiiiiiiiii.Allahım bana dayanma gücü ver::)))))

Çok sevindim saferancım tebrikler.

iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız
Hayırlı olsun canım tebrik ederim.

valla brawooo afferımmm sana kızzz bu alkışlarr sana

merhabalarr
asumancım hayırlı olsun cnmm

sabah kuzuklarım uyurken kaltımm 40 dk yürüdüm sonra serin serin duşumu aldımm kahvaltıdan sonra mutfakta yarım kalan işlerimi helledimm sonunda bitti bende bittimm yorgununmm herkezlerr tatıldee kımsecıkler yokk tadı çıkmıyorr
gece çıkıp sabah girince biriken onlarca sayfalar daa yokk neyssee elbetteki döneceklerrr biraz dinlensinlerr bakalmmm

kalkayımda bıraz da leslı yapayımm barıı kızımı uyutmuşkenn

az önce ara öğünümü yedimm eşim gelincede ögle yemegımı yerımm olurmukıı

bende aranıza katılmak ıstıyorum yasım 24 boyum 168 kilo 93 cok mutsuzum nişanlıyım 6 ay sonra evlenıcem kısmetse ama bu fazlalıklardan nasıl kurtulucam dısarı cıkmak ıstemıyorum hiççç utancımdan

Hayırlı olsun saferancım...Senin büyük kızın varmıydı.?

İnanmıyorum yaaaa..Maşallah kardişşşş..

birde iğrenç espri patlatayım margarinler ne marka ehuehu..

Son düzenleme:
Güzel cherry, hadi yine izinlisin.:)) İyi tatiller sana..Diğer olayda olsun görmüş oldun. bana göre değilmiş deme bence..

Sarıcivcivcik nooldu senin hastane işin hallettinmi canım.?

asuu ve semiran fotolarınızı büyük bir merak ve hasetle bekliyorum.:))))

Son düzenleme:

hoşgeldin... umutsuzlukla baslama. 6 ay uzun bir zaman. eger kararlı olursan 6 ayda 20 kilo verebilirsin. zamanın daraldıgına göre mutlaka bir diyetisyene gitmelisin bence. burayıda sıkı takip et. yasında genç merak etme kolay verirsin. yeterki iste

merhabalar;
net yanımda değildi kardeşleriminki kırılmış:) onlara verdim şimdiye kadar neyse yenilemişler cihazlarını
tarife bakmak için acil girdim şimdi yapıcam
ama evde soğan kalmamış neyse bu seferlik soğansız olucak
tmm ozaman silikon kaba koyiim.çok teşekkürler beyzaa:)

iyi günler herkese

TEBRİKLER;
hayırlı olsun asuman ablacım inşaAllah kızçende sonuçtan memnun olur ve hakkında hayırlısı olur inşaAllah

vauuuuvvvv mükemmel toksin izindeyiz hadi margarinler eriyip tuvalete kampanyası:) ayyyy afedersiniz yaaa biraz ayıp oldu sanırım :):):):):)))

Tebrik ederim. Hayırlı olsun

mantar aliiiim ilk işim kaşarlı mantar yemek olucak yağsız
şimdi yapıcam mücveri bende silikon kek kalıbına koyiiim bari

merhabalr,

bende aranıza katılabilirmiyim,

boyum 1.68 kilom 94

hoşgeldiniz boyumuz aynı. dilerim vazgeçmeden azimle sağlıklı beslenme yolunda bizlerle olursunuz:)

hoşgeldin sinem
seninlede boyumuz aynı ve kilomuzda yaklaşık eğer azimle sağlıklı beslenirsen ayda en az 4 kilo vererek 6 ayda 69 kiloya inersin harika bir gelin olursun ama şimdide öyle utanıp sıkılma takıl buyraya eminim sonuçlar senide şaşırtıcak
kolay gelsin

Sarıcivcivcik nooldu senin hastane işin hallettinmi canım.?

saol YENA ablacımmm düşündüğün için teşkürüke merserize:))))
bişiiii çıkmadı çok şükür bi yırtık varmış çok hafif onun içinde bi ton ilaç verdi ama açıkçası ilaçları 2 günden sonra bıraktım:) bi faydasını göremedim hala kabızdım çünkü:) yalnız şunu söyliim ki kolonoskopiye girmeden içilen o su berrrrrrrbat bişiiiii..... kesinlikle berbat ben bitiremedim zaten:) 4 lt içmem gerekirken sanırım anca 2 LT içmişimdir çünkü arada dayanamadım çıukardım yaklaşık 1 lt sini:) 1 lt de şişede bıraktım:) içemicem yeter artık dedim:) hiç bişey değil sadece o su berbat mahvetti beni dayanamadım yaaa:) Allahtan sadece sıvı tüketmeye 3 gün daha önce başladım ki bağırsaklarım suyu bitirmeme gerek kalmadan çabuk boşaldı:)

öncelıkle teşekkur ederım aranızda oldugum ıcın daha oncesınde dıyetısyene gıttım 22 kılo verdım bıraktıkan snr fazlasıyla gerı aldım eskı resımlerıme baktıkca iç çekiyorum..evde koşu bandım twıster ım mekık sehbam var,çevemdeden zayıflasan cok daha guzellesıceksın dıyenlerde var,kıyafet gıyındıgımde kendımı begenmedıgım her defasında aglayıp gıtmekten vazgectıgım anlar öyle cok oldukı bıktım artıkk ...

Hayırlı olsun saferancım...Senin büyük kızın varmıydı.?

İnanmıyorum yaaaa..Maşallah kardişşşş..

birde iğrenç espri patlatayım margarinler ne marka ehuehu..

cnm markasi önemli deilll 250gr lik paket margarin tskler sizlerin verdigi gazla yemiyorummm cnm basak kepekli biskuvi istiyor ama yemicemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…