iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız
teşekkürler canım kızım da işte ortalarda çok sevinmedi açıkçası puanımızın altında bir yere yerleşti ama yedekleritakip edeceğiz canımcanım hayırlı olsun..Kızın nasıl sevindimi.?
tebrikler canım..benim kızımda ençok istediğimiz okula yerleşti çok şükür...........
Yeşim YOTSUZ
çok neşeli pozitifsin yaa reimdede zaten yüzünün güleçliği içimi ısıtıyoyazdıklarından da hep kendime pay çıkarıyorum belirtmek istedim hayatım
Sari civciv,
Ben herseyden mucver yapiyorum aslinda ama san sadece labak tarifini yaziyorum. Yoksa benim 3 dilim ekmek + sebze + 1 kase yogurt hakkimi genelde bu sekilde pisirerek yapiyorum.
2 3 tane kabak rendele, veya dolmadan cikardigin kabak iclerini dogra, icine 1 yumurta ( 1 et esdegeri) + yarim kase yogurt( yarim sut) + 3 dilim ekmek veya galete unu, dereotu, taze sogan, kabartma tozu , tepsiye yayiyorum, yagsiz olarak pisiriyorum. Tepsisiyle bile yesen bisey olmaz yani ..
mesela patlıcan koyucam rendeleyipmi koyucam? ya da mantar sen onuda bol bol tüketebilirsiniz demiştin öyle hatırlıyorumne biliiiim aklıma şimdi ot türlerinde de bişiiii gelmiyo ki:) başka nelerle nasıl yapılır?
Ben sonunda yazliga geldim
Daloki eh idare eder durumda ben genel olarak rahatim annem ve ablam olduu icin herkes iyi umarim okumakta telden yazmakta zor, ama takipe devam. Herkesi cokkkk opuyorum
Ps; insallah kilo almam cunku deniz anormal acti istahimi birde hareket edesim hic yok uf yani. Neyse hayirlisi. Belki bu gun biraz simaricam. Ama bellide olmaz benim isim.
Civciv,
1. Firin tepsisinin dibine yayilan silikon birsey var. İncecik bisey, yikayip kullaniyorsun tekrar, yapismiyor. Ben yag surmuyorum o nedenle
2. Butun harci bir kapta karistiriyorsun iyice homojen hale getiriyorsun ve tepsiye yayip uzerini duzlestiriyorsun
3. Patlican istiyorsan, once patlicani firinda kozlemelisin sakin cigden yapma berbat bisey olur kanimca
4. Ben nelerden yapiyorum : mantar, pirasa, kabak, ispanak. Genelde sadece bir cesit sebze koyuyorum. İlave olarak da taze sogan veya rendelenmis sogan. İri dogranmis sogan pek pismez gibi geliyor bana..bunlarin hepsine yan urun olarak havuc da yakisir ama glisemik indeksi yuksek diye katmiyorum
5. Galete ununu evde kurumus kepekli ekmekleri robottan gecirerek kendim yapiyorum
ben geldimmmm...
şu bahsettiğim buluşma bugüne ertelenmişti kuzenlerimle beraber gittim gördüm bahsedilen şahısı :) ama yok biraz fazla büyük yaşı aramızda 8 yaş var 31 yaşındaydı ama daha büyük görünüyodu boyu da taş çatlasın benim kadardı belki de 1 2 cm daha kısa anlayacağınız olmadı bişi :) hiç bana göree işler değil yaa aman aman bidaha uzak dursun. Allah herkesin gönlüne göre versin.
bu arada ben yarın İstanbul'a gidiyorum senelik iznimi aldım daha doğrusu zorla verdiler :) bu hafta bildirim yapamam muhtemelen hem orda tartı yok hem de internet YENA'cım izinli yaz beni bu hafta :)
keşke istanbulu azcık bilsem de ortilerimle görüşebilsem ama hiç bilmiyorum ne yazık kiii bi götüren olması lazım beni bilinen biyere yanına gittiğim arkadaşım da çalışıyor.
valiz hazırlıcam şimdi kızlar öptümmm hepiniziii....
herkese kocaman günaydınlar...
Fadimecim diyeceğim ama ablacım desem daha iyi olur sakıncası yoksa. Sabah btahlillerimi verdim. Hormon şeker kolesterol filan. Yarın öğleden sonra sonuçlar çıkarmış. Yarın akşam üstü bir randevu alıcam gidicem diyetisyene hayırlısı inaşşalhhh... çokvakit bulamıyorum yazmaya bir yandan işyerinde yığınla iş beni beklıyor bir yandan direksiyon kursuna gidiyorum hafta sonu sınavım var dua edin geçeyim yoksa eşimin dilinden kurtulamam.
Spor konusuna gelınce hiç merak etme bende dün akşam ilkkez 30 dk leslie yaptım onun dışında hiç yok...allahım güç versin havalar çok sıcakkk ramazan geliyor...
slm kizlarrrr kizlarr gelemmi yanaginizdan öpemmibu gün tartildim ve ne gördümmmm 68.7 kg kizlar eriyorummmmmmmm :122::122::122::122:
kizlar 10.11.11 buyana tammmmm tammmminaaaaaaa 87paket margarinnnnn eritmissimmmmmmm :122::122::122:
Tamam öğretmenim seni dinliyorum ve yiyorum zati bugün yiğenim cadılar partisi yapıyor evde neler yokkkiiiiiiiiiiiiiii.Allahım bana dayanma gücü ver::)))))Günaydın şimdi şişko ama gelecekte çıpçıtır olacak mini mini birler çalışkan ikiler..
Kendinize çok iyi davranın emi yiyin bol bol can boğazdan gelir...
Leah benim kız 7. sınıf olduğundan henüz açıklanmdaı bizim sınnavlar sorduğun için mersiiii.:)
asular bir üst sınıfta olduğundan onlar tercih yaptılar beklemedeler şimdi..
Çok sevindim saferancım tebrikler.
tebrikler canım..benim kızımda ençok istediğimiz okula yerleşti çok şükür...........
Hayırlı olsun canım tebrik ederim.iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız
valla brawooo afferımmm sana kızzzslm kizlarrrr kizlarr gelemmi yanaginizdan öpemmibu gün tartildim ve ne gördümmmm 68.7 kg kizlar eriyorummmmmmmm :122::122::122::122:
kizlar 10.11.11 buyana tammmmm tammmminaaaaaaa 87paket margarinnnnn eritmissimmmmmmm :122::122::122:
Tamam öğretmenim seni dinliyorum ve yiyorum zati bugün yiğenim cadılar partisi yapıyor evde neler yokkkiiiiiiiiiiiiiii.Allahım bana dayanma gücü ver::)))))
Çok sevindim saferancım tebrikler.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim.
merhabalr,
bende aranıza katılabilirmiyim,
boyum 1.68 kilom 94
slm kizlarrrr kizlarr gelemmi yanaginizdan öpemmibu gün tartildim ve ne gördümmmm 68.7 kg kizlar eriyorummmmmmmm :122::122::122::122:
bende aranıza katılmak ıstıyorum yasım 24 boyum 168 kilo 93cok mutsuzum nişanlıyım 6 ay sonra evlenıcem kısmetse ama bu fazlalıklardan nasıl kurtulucam dısarı cıkmak ıstemıyorum hiççç utancımdan
Civciv,
1. Firin tepsisinin dibine yayilan silikon birsey var. İncecik bisey, yikayip kullaniyorsun tekrar, yapismiyor. Ben yag surmuyorum o nedenle
2. Butun harci bir kapta karistiriyorsun iyice homojen hale getiriyorsun ve tepsiye yayip uzerini duzlestiriyorsun
3. Patlican istiyorsan, once patlicani firinda kozlemelisin sakin cigden yapma berbat bisey olur kanimca
4. Ben nelerden yapiyorum : mantar, pirasa, kabak, ispanak. Genelde sadece bir cesit sebze koyuyorum. İlave olarak da taze sogan veya rendelenmis sogan. İri dogranmis sogan pek pismez gibi geliyor bana..bunlarin hepsine yan urun olarak havuc da yakisir ama glisemik indeksi yuksek diye katmiyorum
5. Galete ununu evde kurumus kepekli ekmekleri robottan gecirerek kendim yapiyorum
iyi günler herkese
canım benim cok tsk ederim sende öyle :) yazarken kendimi ifade edebildiysem sizlere biraz ne mutlu bana :)
mantara bende bayılırım. Diyetisyenim istediğin kadar yiyebilirsin dediğinde şok olmuştum Allahım bu biz mucize mi diye :):):):)
aynen bende galeta ununu öyle yapıyorum. yaglı kagıda koysakta olur sanırım bu karısımı. hatta borcama döksen pasta gibi dilim dilim kesebilirsin. ben bi ara slikon kek kalıbıma döküp pişiriyordum fırında dilim dilim kek gibi süper oluyor hem sogukken hem sıcakken ama özellikle sıcakken müthiş oluyor :)
merhabalr,
bende aranıza katılabilirmiyim,
boyum 1.68 kilom 94
bende aranıza katılmak ıstıyorum yasım 24 boyum 168 kilo 93cok mutsuzum nişanlıyım 6 ay sonra evlenıcem kısmetse ama bu fazlalıklardan nasıl kurtulucam dısarı cıkmak ıstemıyorum hiççç utancımdan
Sarıcivcivcik nooldu senin hastane işin hallettinmi canım.?
hoşgeldin... umutsuzlukla baslama. 6 ay uzun bir zaman. eger kararlı olursan 6 ayda 20 kilo verebilirsin. zamanın daraldıgına göre mutlaka bir diyetisyene gitmelisin bence. burayıda sıkı takip et. yasında genç merak etme kolay verirsin. yeterki iste
Hayırlı olsun saferancım...Senin büyük kızın varmıydı.?
İnanmıyorum yaaaa..Maşallah kardişşşş..
birde iğrenç espri patlatayım margarinler ne marka ehuehu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?