merhabalr,
bende aranıza katılabilirmiyim,
boyum 1.68 kilom 94
öncelıkle teşekkur ederım aranızda oldugum ıcın daha oncesınde dıyetısyene gıttım 22 kılo verdım bıraktıkan snr fazlasıyla gerı aldım eskı resımlerıme baktıkca iç çekiyorum..evde koşu bandım twıster ım mekık sehbam var,çevemdeden zayıflasan cok daha guzellesıceksın dıyenlerde var,kıyafet gıyındıgımde kendımı begenmedıgım her defasında aglayıp gıtmekten vazgectıgım anlar öyle cok oldukı bıktım artıkk...
sevindim cnm tbrk ederim
tebrikler canım..benim kızımda ençok istediğimiz okula yerleşti çok şükür...........
iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız
merhabalr,
bende aranıza katılabilirmiyim,
boyum 1.68 kilom 94
bende aranıza katılmak ıstıyorum yasım 24 boyum 168 kilo 93cok mutsuzum nişanlıyım 6 ay sonra evlenıcem kısmetse ama bu fazlalıklardan nasıl kurtulucam dısarı cıkmak ıstemıyorum hiççç utancımdan
Canım emin ol hemen hemen hepimizde böyle bir durum var. ama önemli olan bu son olması ve karar verebilmek. bende 15 kilo vermiştim aynen dediğin gibi aynısından fazlasını geri aldım. cunku dikkat etmedim. ama bu sefer öyle degil. bir daha diyetisyene para yedirmeyecek etrafımdakileri kendime güldürmeyeceğim. dogru beslenmeyi ögrenip hayatta yemek yemenin dışında baska zevk alacak seylerinde oldugunu bileceğim. sanada tavsiyem bu yönde. bikere allah askına su asık suratları koyup durma ben stres oluyorum. karamsar olursan zaten 1 - 0 yenik olursun :)
sevindim cnm tbrk ederim
rabbim gönlüne göre versin insallah istediginede ulasirsin
Şu Norveç'teki olay ne korkunç ve acı değilmi arkadaşlar.?
hosbulduk canım deneyımlerınızden bahsedermısınız cok az zamanım kaldı bu kadar alınna kılolar bıaanda gıtmıcek bılıyorum sabredıcem ama sızden alıcagım fıkırlerın cok yararı olucak bana ....mercan ve sinem hoşgeldiniz hedefinize sağlıkla ulaşırsınız inşallah
Selammmm kizlar nasilsiiniz
Mutlusum altinoluktaymissn super yer orasi benden dolayi cok cok gez ozellikle cunda adasina bayildim oraya gidip lokma tatlisi yememek olmaz tabi:) daloki nasil iyidir insallah
Asummmm cnm sevndim adina yerlesmis kuzun insallahher zaman basarili olur semirana da sekam soyle gorusuyonz ya
Toksinnnn supersinn cnm idoumsun vay be kac paket margarin gitmis ama sende de kalmamistir ben odunc vereyim mi yolurrrrr:)))
Aramiza yeni gelen kizlar hosgeldinizzz
peki asmıcam suratımııııııı ...bana uyarlayacagım tavsıyelere bulunurmusun rıca etsem benım suan yaptıgım sey sabah 1 kasa konfleks yemek oglen sebze salata karpuz ıkındı meyve aksam corba gunde 2,5 lt su ...sporda yapma ıstıyorum aama bacaklarım hemen agrıyooo ...azımle vermek ıstıyorumm hemde cok ıstıyorum ..özellıklede kayınvalıdeme ınatttttt her zıyarete gıttıgımde hep aynı konu kıloo verrrrrrr az kaldı dugune dıyooo sankı ben memnunmusum kılolarımdan dıe dusunuyo sanırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?