Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

civcivim sevindim atlatmana..KEfir içmeyide dene bayağı iyi geliyor..

Bu arada mücver ve türevleri için yağlı kağıtta olur fırın kağıdı..

Mutlu'cum sen spor işini takip edebilecekmisin.? eğer zorlanıcaksan sen dönünceye kadar ilk üçleri yapabilirm..

Canım emin ol hemen hemen hepimizde böyle bir durum var. ama önemli olan bu son olması ve karar verebilmek. bende 15 kilo vermiştim aynen dediğin gibi aynısından fazlasını geri aldım. cunku dikkat etmedim. ama bu sefer öyle degil. bir daha diyetisyene para yedirmeyecek etrafımdakileri kendime güldürmeyeceğim. dogru beslenmeyi ögrenip hayatta yemek yemenin dışında baska zevk alacak seylerinde oldugunu bileceğim. sanada tavsiyem bu yönde. bikere allah askına su asık suratları koyup durma ben stres oluyorum. karamsar olursan zaten 1 - 0 yenik olursun :)

tebrikler canım..benim kızımda ençok istediğimiz okula yerleşti çok şükür...........
sevindim cnm tbrk ederim
iyi günler herkese
sbs yerleştirme sonucumuz belli oldu kazandığımız okul iyi eve çok uzak değil ama yedek listeleri de takip edip tercih yükseltmeye çalışacağız

rabbim gönlüne göre versin insallah istediginede ulasirsin

Şu Norveç'teki olay ne korkunç ve acı değilmi arkadaşlar.?

Selammmm kizlar nasilsiiniz
Mutlusum altinoluktaymissn super yer orasi benden dolayi cok cok gez ozellikle cunda adasina bayildim oraya gidip lokma tatlisi yememek olmaz tabi:) daloki nasil iyidir insallah
Asummmm cnm sevndim adina yerlesmis kuzun insallahher zaman basarili olur semirana da sekam soyle gorusuyonz ya

Toksinnnn supersinn cnm idoumsun vay be kac paket margarin gitmis ama sende de kalmamistir ben odunc vereyim mi yolurrrrr:)))

Aramiza yeni gelen kizlar hosgeldinizzz

peki asmıcam suratımııııııı ...bana uyarlayacagım tavsıyelere bulunurmusun rıca etsem benım suan yaptıgım sey sabah 1 kasa konfleks yemek oglen sebze salata karpuz ıkındı meyve aksam corba gunde 2,5 lt su ...sporda yapma ıstıyorum aama bacaklarım hemen agrıyooo ...azımle vermek ıstıyorumm hemde cok ıstıyorum ..özellıklede kayınvalıdeme ınatttttt her zıyarete gıttıgımde hep aynı konu kıloo verrrrrrr az kaldı dugune dıyooo sankı ben memnunmusum kılolarımdan dıe dusunuyo sanırımmmm

mercan ve sinem hoşgeldiniz hedefinize sağlıkla ulaşırsınız inşallah
hosbulduk canım deneyımlerınızden bahsedermısınız cok az zamanım kaldı bu kadar alınna kılolar bıaanda gıtmıcek bılıyorum sabredıcem ama sızden alıcagım fıkırlerın cok yararı olucak bana ....

cnm daha 32paket margarinim var tskler ben almayayim neolurrrrrrr

selam kızlar benide alırmısınız aranıza katılabilirmiyim size...birde bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunus???

yazdıklarına göre sana tavsiyeler şart zaten :) kendinde spor yapacak gücü bulamama sebebinde beslenme şeklin zaten. bikere öyle aksam corbayla olmaz sabahla ögle arası yine meyve yemelisin. lif agırlıklı ekmekler yeki günde en az 8 dilim seni tok tutan bişeyler olsun. karpuzu kavunu sakın abartma. hem cok sekerli oldugu için vücudun kilo direnci gösterir hemde karnını doyurmaz yarısı su zaten. o yüzden daha tok tutandaha besleyici zararsız şeylere agırlık ver. sabahları sadece cornfleks ile olmaz mesela. bir sabah öyle yiyorsan diger sabah 2 kk peynir ve ekmek ye domates salatalık biber ye. öglen bir ayran iç. bunlar hep protein bak dikkat et. protein dengeni ne kadar iyi tutarsan kemiklerine okadar yüklenmemiş olursun kendinde spor yapacak enerjiyi bulursun. yoksa hemen yorulursun. şimdilik özetle böyle. ama geçmişi okumanı tavsiye ederim. herkesin yazdıgı bişeyler var. öyle bir anda sayfalarca yazılan tavsiyeleri sana kimse özetleyemez. güzelce oku her sayfayı eminim kendine not alacagın cok sey cıkar... hadi bakalım hayırlısı şimdiden :)

Geçen LEAH tı sanırım bulgurdan bahsetmişti.:)
Bol domatesli,soğanlı,acılı pişirdim bende.. Bir baş soğan kırayımda yiyeyim bari en iştahlısından.:)))

90 üstü olan yeni arkadaşlar burda çoğumuz doktora gidip tahliller vs. yaptırdıktan sonra burdayız herkesin farklı beslenme ve yaşam şekli var..

Bence önce doktora gidip tahllllerinizi yaptırın ondan sonra naapabilirim diyin mesela adet düzensizliği yaşıyorsunuz onun için ilaç vericektir hem zayıflamanıza yardımcı olur,hızlanır..

İlla özel olmasına gerek yok devlet hastaneleri hatta aile hekimlerinde bile tahlilleriniz yapabilirsiniz..

PINARcım cunda adası ayvalıkta yani bizim burada bende çok sevreim cunda adasını, demekki geldin buraya...
SAFERANcım kızını tebrik ediyorum ne mutlu sana ...
TOKSİN maşallah canım yaaa genelde akşam yemeği yemiyorsun değilmi çünki bu sıra dahada hızlandı kilo vermen sana...

bugün sabah boğazlarımın ağrısı ile uyandım pazar sabahı soğuk su içmiştim ondan oldu heralde yutkunamıyorum sağlık ocağına gittim bir sürü ,laç verdi, o yüzden sporumu yapamayacağım iyileşinceye kadar canımda çok istiyor soğumak istemiyorum çünki leslieden ama başk açarem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…