Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabikii katılabilirsin hoşgeldin :) nerdensin nesin kimsin biraz anlatmalısın ama :)

hoşbulduk :)

dediğim gibi 28 yaşında evli ve kilo sorunu olan bir bayanım
üniversitede 65-70 arasında gidip gelen kilolarım işe girip çalışmaya başlamakla 75 e kadar çıktı sonra evlilik arifesinde akapunktura gittim 5 kilo verdim. ne olduysa evlendikten sonra oldu. balayına gitmemle kilo almam başladı ve ben 88 kiloya kadar çıktım. diyetisyene gittim 4-5 ayda 7-8 kilo verdim sadece. sorunum psikolojikti. bu sorunu çok kafama taktığım üzüldüğüm için kilo veremiyordum. 7-8 kilo verdim ama tekrar aldım diyetisyeni bırakınca. Aslında hiç 90 üstüne çıkmamıştım. 2 ay önce tekrar başka bir diyetisyene gittim. ama kilo vereceğime kilo aldım. kontrole her gittiğimde yağ oranım aynı kalıyor sürekli kasım artıyordu. sonra o diyetisyenide bıraktım. kendim halletcem bu sorunu dedim ama hala psikolojim bozuk. hiç birşeyden tat almıyorum. 1 sene sonra çocuk düşünüyorum ama bu kilo ile imkansız gibi geliyor. Kan tahlillerim herşey normal.. işte böyle biraz uzun oldu ama kusuruma bakmayın. Ramazanı açıkcası kurtarıcım gibi görüyorum. çünkü genelde ramazanda kilo veririm. inşallah bu seferde öyle olur.

tesekkur ederım gunlerdır sayfaları didik didik ettim okudum okudum yazmaya karar verdım ..suan sen kac kılosun basarı oykun nedır merak edıyorum senı kendıme ornek alıcam cunku sıcak samımı yaklasımın cok guzell

Derincim geçmiş olsun canım...NAz iyileşti sıra sendemi..
Yazın soğuk soğuk meyveler içeceklerden oluyor hep..

Benimmde komşunun oğlu barış'tan 1 yaş büyük bronşit olmuş yazık..

fırına koydum şimdi ne kadar bekliiim önden de ısıtmıştım fırını:) yaaa bişii diicem çok cıvık oldu bu bakalım nasıl olucak merak ediyorum:) bide anneme dedim ki yemek yapma öğlende size mücver yapıyorum inşaAllah güzel olur
tekrar saol beyza

yena allah iyiliğini versin kız zaten az önce 8 yemek kaşıklı bir yemek kaşığı yağ ile pişmiş tadsız tuzsuz (yağsız olunca)barbunya yemeği yedim doymadım zaten gözümün önünden ne yemekler uçuşuyor, canımı çektirdin şimdi geliyorum yemeye zaten bne bulgur makarna türü olmayınca doymuyorumm

geçen akşam facede baharın resmini gördüm ne kadar zayıflamış çok güzel olmuş...maşallah tombul kelebeğime....

daha once 1ay boyunca yesıl elma dıyetı yaptım 8 kılo verdım ama verdıgımı gerı aldım cunku dıkkat etmedımmm homini gırtlat yedimmmmmm

merhabalr,

bende aranıza katılabilirmiyim,

boyum 1.68 kilom 94
Tabiki canım hoşgeldin.

Bir kere kendine güven ve hiç bişeyden pişman olma kendine inan ve güzel bir listeyle diete başla.

Şu Norveç'teki olay ne korkunç ve acı değilmi arkadaşlar.?
Vahşet canım vahşet adam pisikopat.

Geçen LEAH tı sanırım bulgurdan bahsetmişti.:)
Bol domatesli,soğanlı,acılı pişirdim bende.. Bir baş soğan kırayımda yiyeyim bari en iştahlısından.:)))
Ohh afiyet olsun bende kısır yiycem yanında pasta börek poğçada var ama onları yemiycem inşallah.

gecmis olsun cnm ben aksam yemegimi yiyorum ve gece 22de acikinca ligt yogurt yiyorum yada meyve domates ac hic kalmiyorum bebis emziriyorum mecbur yiyorum ama saglikli yiyeceklerden

hersey gonlumuzce olur inş. 6 ay uzun bı zaman ama bende o azim varmı bılmıyorum bu kılolarım yuzunden regl olamıyorum sureklı tarıh atlıyo 3 ay olmıyorum

öncelikle herkese teşekkür ediyorum benide aranıza aldığınız için.

sinemciğim senin le boy ve kilomuz aynı. Kilolarım yüzünden regl olamıyorum diyosun hiç kan tahlili yaptırdınmı insülin direnci ya da pko olabilir. bunlar kilo vermeni engeller. yaptırmadıysan bence yaptır tahlilleri.

inşallah kilolarını verir çok güzel bir gelin olursun. ben evlenirken bu kadar kilolu değildim ama şimdi kimseye gitmek istemiyorum. herkes hakkımda konuşuyomuş gibi geliyor. kötü bir duygu gerçekten evlenince daha zor gitmek istemesende bazı yerlere gitmek zorunda kalıyosun. ister sitemez insan içinde oluyosun bu kiloylada açıkçası benim için zor oluyor

Gel valla.. zaten kızım bulguru duyunca surat gitti..tost hazırlıyor şimdi kendine.:)
Bende kalkamadım yerimden tonla ütü yapınca. acıktım aslında.:)

bahar zaten fıstık gibi zayıflayınca iyice fısstık olucak...Darısı bize derinn..

bu arada cunda nasıl büyülü bir yer her, yer tarih kokuyor bayılmıştım oraya..

Derincim geçmiş olsun canım...NAz iyileşti sıra sendemi..
Yazın soğuk soğuk meyveler içeceklerden oluyor hep..

Benimmde komşunun oğlu barış'tan 1 yaş büyük bronşit olmuş yazık..

sağol canım ,sorma naz iyileşti sıra bana geldi ben soğuk su çok içiyorum sebildende çok soğuk akıyor bundan sonra ılıştırmadan içmem, çok berbat oldu boğazlarım dışından bile çok ağrıyor.. aman kıyamam komşunun çocuğuna biz zor dayanıyoruz aman onlar hasta olmasın

Banucum misafirinmi var.?

Kısır yeterli zaten diğerlerini boşver.

Son düzenleme:

ya yena bana bir türlü adet düzensizliğim olmasına ragmen daha hızlı olabilmesi için diyetisyenim bir ilaç vermedi. gerçi ben civanperçemi çayım ile 3 hafta geciken adetimi 2 günde koştura koştura geri getirdim ama :) öyle zararsız dogum kontrol haplarından olmayan bildiğiniz bir ilac var mı ? kesinlikle söylediklerine katılıyorum.

seni cok iyi anlıyorum. banada ne olduysa evlendikten sonra oldu. rehavet mi çöktü nedir bende anlamadım. size son halimin resmini ekliyorum işte şuan 91.2 kiloyum...

cnm yarin fazla cikarsan korkma bulgur sisiriyor sanirsam ama cumaya kadar inersin

kızlar herkese selamlar, yeni gelenler merhaba. bende başlangıcta bütün sayfaları okumuış sonra karar vermiştim ama burası o kadar sıcakkı kendınızı buradakı arkadaşlara karsı sorum hissediyorsunuz o derece yani...

kilo çizelgelerine bakarsanız ne güzel vermişler bizde vereceğiz inşallah..

kızlarrrrr tahlillerime netten baktım normal görünüyor direk sonuçların çıktısını alıyım diyetisyene gidiyim diyorum. yarın akşam gidiyorum randevumu aldım heyecanlıyım... ya orda tartılma olayı kasıyor günde 3 lt su içiyorum sadece işyerinde enaz 2 kg fazla çıkarım yaff:18:

savulun kilolar...

ayyy cevap veriin yena abla sen çarptın yine gözüme huuuu mücver kaç dk dursun fırında:)

Canım çabuk pişer kabak..10-15 dakika yeterli sanırım bakar kontrol edersin..
Afiyet olsun..
canım çekti yarın bende yapayım.:)

gecmis olsun cnm ben aksam yemegimi yiyorum ve gece 22de acikinca ligt yogurt yiyorum yada meyve domates ac hic kalmiyorum bebis emziriyorum mecbur yiyorum ama saglikli yiyeceklerden
sağol canım ...sporunda çok etkisi var tabii canım maşallah tekrardan ,birde sağlıklı yiyecekleri seçtiğin için gece bile olsa zararı olmuyor....

dün tam temizlik yapıyordum kv hastalanmış oray gittim yarım kaldı işler ,bugün hasta halimle temizliği bitirdim şimdiye kadar barbunya yemeği kıymalı fırında dolma yaptım akşamüzeri pişireceğim dolmayı sıcak olsun (akşama karnım doyacak dolma var cacıkla ohhh misss misss) birtek az ütüm var akşamüzeri yapacağım onlarıda...

sorma canım bahar çok güzel olmuş zaten güzeldide yanakları daha dolgundu onlar bile erimiş...inş darsı bize

bende ayvalık hastası olaraktan en çok undaya bayılıyorum içim bir hoş oluyor oraya gidince ,özellikle şu anda nasıl güzel heryer cıvıl cıvıl müzik sesleriyle ...sanatçı kaynıyor ama ben bir türlü göremem ...

YOTSUZ,ben kullanmadım doğum kontrol hapı yeğenim kullanıyor insülin direnci için ayrı bir ilaç pko için yasmindi sanırım kullandığı..Örneğin burda tombulkelebek tedaviye başlayınca kilo verişi hızlandı..

civanperçemini duymuştum forumda..İnşallah kiloların gidince tamamen iyileşir..

Bu arada foton fıstık gibi maşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…