Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay toksin ne olur gondersem sanki bak ben yakinda fabrika kuracagim kndi yaglarimla seninki 250 lik paket benimkiler 5 kiloluk kati yag tenekesi mubarek:) belki agir ya o yuzden gitmiyodur ne dersin sekerlm )

Derincim cok gecmis olsun cnm biliyom cunda ayvalikta da biz altinoluktan tura binmistik tur gezdirmisti cundaya asik oldum kaz daglarina gomun beni esim mugla ben balikesr hastasiyim erdek ayvalik burhaniye akcay altinoluk fln gezdim heryil tatie gelirdik rahmetli babamda cok severdi balikesiri ama merkezi degil bu saydigim ilceleri birde denizine hastayim soguk oluyorya tam kizgin kumlardan serin sulara yani:)))

yotsuz maşallah canım hiç kilonu göstermiyorsun....

kızım uyanmadan bede yatayım yanına dinleneyim uyumasam bile...

pınarcım evt canım hakikatten çok güzel burası denizi havası bambaşka , suyu aslında çok soğuk olmaz ama sana öle denk gelmiştir pazar günü girdik mesela hamm suyu gibiydi okadar güzeldiki....

çok güzel bir bayansınız :) inşallah kiloları vererek daha güzel olucaz

olur olur canikom merak etme :) güzelce kızarır sıcakken cok güzel oluyor kıtır kıtır ama soguyunca sevmiyorum ben :)

ay anacım tam da buldun örnek alacagın kişiyi :) valla bende başarı öyküsü ne gezer :) bir sene sonra sorsan belki ama simdi basarının ancak %2 lik kısmındayım :) tsk ederim hakkımdaki düşüncelerin için. herkes cok ama cok cicidir burda. kolay adapte olursun. hiç bir zaman cekinme birsey sormaktan...

cok tsk ederim yenacım :) en fıstık olanını secmeye calıstım :)

yotsuz maşallah canım hiç kilonu göstermiyorsun....

kızım uyanmadan bede yatayım yanına dinleneyim uyumasam bile...

valla ne geldiyse basıma bu cümle yüzünden geldi derin :):) herkes aynı sekilde söyledi söyledi bende sistim iyice :) iyi geliyor bu cümleyi duymak aslında ama keske orantısız bir sekilde kilo alsaydımda daha erken dur deseydim kendime zamanında. farkettiğimde kilo aldıgımı 20 kilo birden almıstım ama sagol canım benim çok öptüm :)

çok güzel bir bayansınız :) inşallah kiloları vererek daha güzel olucaz

tsk ederim canım insallah :)

MASALLAH diyorum çok guzelsin kilo verdikçe insan guzellesiyo kilolu halini gormedim ama simdide pek guzelsin kilonu verincede fistik gibim olursun bende sana yetistim kiloda 93 kiloyum aaahhh bi 8li rakamlara dussem iyi olucak durmak yoookkk

[SUB]
geçmiş olsun derrriiiiin....................
[/SUB]

Son düzenleme:
Hayırlı olsun saferancım...Senin büyük kızın varmıydı.?

İnanmıyorum yaaaa..Maşallah kardişşşş..

birde iğrenç espri patlatayım margarinler ne marka ehuehu..

evet...3 kızım var.....14..9 ve 2 yaşındaaaaa...........yaş arası çok biraz ben de 38 iim......

MASALLAH diyorum çok guzelsin kilo verdikçe insan guzellesiyo kilolu halini gormedim ama simdide pek guzelsin kilonu verincede fistik gibim olursun bende sana yetistim kiloda 93 kiloyum aaahhh bi 8li rakamlara dussem iyi olucak durmak yoookkk

cok tsk ederim canım :) hepimiz birbirimizden güzeliz :) aynen 8 li rakamlara bir düşşem göbek atıcam :) evdek tartıda düşmek üzereyimde. diyetisyeninkinde en az 2 hafta daha var 8 li lere :) kesinlikle durmak yokkkk :)

selam kızlar tatilden döndüm, ve dakka bir ilk gün yatak döşek hastalandım. umarım hepiniz iyisinizdir, şöyle geçmişe bir bakayım bakalım...

selam kızlar semiranla buluştum geldim yeğenimle gitmek zorunda kaldım yavrum sıcak ve uykudan dolayı ağladı durdu kısa kestik buluşmamızı beyza kulaklarını çınlattım olsun yine de çok mutlu oldum yüzyüze görüştüğümüze zaten hiç ilk kez görüşüyormuş gibi hissetmedim devamı gelir inşallah resimler daha çok semiranda ekler mutlaka fırsat bulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…