Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm hanımlar,
Bu sabah 2 ince dilim ekmek,
Haşlanmış yumurta,
Domates salatalık
Şekersiz çay (serbest) yedim.

Ara öğünde bir küçük muz, 2 kayısı yedim.
1 bardak süt veya yoğurtta vardı ama evde olmadığından yalnız yedim.
Birazdan çıkıp alıcam, yemeklik sebze, salata malzemesi ve yarım yağlı süt yoğurt.

Öğle yemeği,
2 köfte biraz fırında pişmiş patates,
1 kase çorba,
2 yemek kaşığı pilav yedim.

:86:

Bu arada bu sabah 93,6 kg geldim,
Haftaya salı tekrar tartılıcam.
kendimi 92 sanarken 1,5 kg daha almışım.
Azimliyim hepsini vericem inşallah

Kızlar biraz da geyik yapalım dedim. Bir restoranlar zincirinin baskılıları için "Bunları biliyor muydunuz?" türünde metinler geldi bana. Çoğu internetten toplanmış 8-10 sayfa, ayıklamaya ve seçtiklerimin doğruluğunu araştırmaya çalışacağım. İlk iki sayfada seçtiklerimden bazılarını size de iletmek istedim :))

Bir yil boyunca uyanik oldugunuz her an sakiz cignemeniz size senede yaklasik bes kilo kaybettirir..
Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır
Kereviz yerken harcanan kalori, kerevizin içindeki kaloriden daha fazladır.
Şili'de lokantada ellerinizi karnınızın üzerine koymazsanız asla servis yapmazlar.
Sabahları elma kahveden daha fazla uykunuzu açar
Kolanın orjinal rengi yeşildir
Hipopotam insanlardan hızlı koşar
Denizatının erkekleri hamile kalır
Karga hayvanlar aleminin en zekilerindendir ve ortalama ömrü 120 yıldır
Bir aslan günde 50 kez sevişebilir
İnsan vücudundaki en güçlü kas dildir
Ördek sesi yankı yapmaz, bunun sebebi bugüne kadar açıklanamamıştır
Burnunuzla başparmağınız aynı boydadır
Fransadaki Versailles Sarayı'nda 1300 oda bulunur ancak hiç tuvalet yoktur
Tarantulalar 2.5 yıl yiyeceksiz yaşayabilirler.
Ne kadar büyük olursa olsun bir kağıt parçası en fazla 7 kere ikiye katlanabilir

Aşağıdaki metin de ilgimi çekti, daha önce de görmüştüm ama ilk kez okumuş gibi şaşırdım :))

bir ignliiz üvnsertsinede ypalin arsaitramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn
hnagi sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims. öenlmi oaln brinci ve snonucnu
hrfain yrenide omlsaimyis. ardakai hfraliren srisai kriaisk oslada ouknyuorums.
çnükü kleimlrei hraf hraf dgeil bri btüün oalark oykuorumusz

Asu foto isteruk....

Kizlar imanim gevredi. Cocuklar hasta, butun gece de uyumadilar. Bir kucugu bir buyugu aglayip durdu, ilac verince kustu filan...felaket ...sansa bugun bir arkadasim gelecekti. Yuzeriz filan demistik.. Neye niyet neye kismet kiz butun gun benle evde cocuk bakti!! eksik olmasin..

Kafayi yiycem simdi biraz tv actim. Ortanca onu izliyor..ben de ufagi uyutmaya calisiyorum...

Umut bunlarin bazilarini ben de duydum ...dogru heralde. Son parahraf da gercekten dogru, cok hizli sekilde okudum

hepsi aşşağı yukarı doğru da şu baş parmak ve burun olayı beni bitirdi ya
valla ölçtüm yaklaşık aynı boydalar tabi göz pınardından başladım. ki beni burnum büyük parmaklarım küçüktür.
şimdi burunları küçük parmakları ise uzun olanları çok merak ediyorum

canımmmm
işten yeni geldim çok yorgunum öyle gelir gelmez açtım bakayım dedim. semiranla buluşmuşsunuz ohh ne güzel olmuştur.
sen napıyorsun ne var ne yok?

buluştuk canım güzel odu yeğenim uyku yüzünden sürekli ağladı ama görüşmek güzeldi tabii
beyzacım resimler semiranda ekleyecek bikaç tane bende de var ama kızım bilgisayara atmadı henüz

Son düzenleme:
yaaa ben bu leslienin 5 mil slim down bulamadim bi turlu cok merak ediyorum
3-4-5 mil indirdim ama slim down bulamiyorum
yardimci olabilecek var mi lutfennnn
:2:

cnm gecmis olsun benim kizda 2gece saat 1 kadar nerdeyse uyanik uyutamiyorum park yatagindanda cikiyor artik cikip cekmeceleri karistiriyor

evet...3 kızım var.....14..9 ve 2 yaşındaaaaa...........yaş arası çok biraz ben de 38 iim......

MAşallah canım..3 kız annesi çok şanslısın..

selam kızlar tatilden döndüm, ve dakka bir ilk gün yatak döşek hastalandım. umarım hepiniz iyisinizdir, şöyle geçmişe bir bakayım bakalım...

Hoşgeldin ekincik..

LEAH,
geçmiş olsun bebelere..

yuvarladiklarimi yazim bakim neler yemisim hmm
sabah
1dilim cavdar ekmegi
1fincan kahve
2közlenmis biber
2domates
2ligt peynir
ara
1kase kornfleks
ligt süt
ölen
1bucuk tabak patlican kebap
2közlenmis biber
ara
180 ligt yogurt
aksam
meyve
ligt yogurt
2kasik patlican kebabi

acikirsam domates meyve saglikli biseyler yerim

75dakkk sporrr(60lesli+15göbüs egzersizi)+270toplam345dakkk

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

Kuzucuklarımmm özledim sizi
Valla bugün benim için çok yoğun bir gündü maalum benim alamancılar geldi. Turist Ömer gibi paso gezmek istiyorlar ama tek de bir yere gitmiyorlar. Bugün okadar sıcaktı ki hava bir ara bayılıcam sandım
Sabah 10da çıktık evden Eyüp Sultana gittik yürüyerek tabi öyle mıy mıy yürümedim sonuçta hazır çıkmışken sporumu da aradan çıkartayım dedim. Postacı Şaban gibi önümde çocuk arabası hızlı hızlı gittim ben birde baktım bizim hımbıllar geride kalmış
Neyse arada mecbur bana yetişsinler diye 2 dakkalık molalar vermek zorunda kaldım ama hem sıcak hemde hızlı yürüyüş beni bir kova suyla yıkanmış hale getirdi
Tam 3 saat öyle gezdik tabi arada bir yerde oturup bişeyler içtik onu ve verdiğim molaları da düşersem rahat 2 SAAT yürüyüş yapmış oldum

İnanın eve geldiğimde ayaklarım varmı yokmu şuursuzca kendimi koltuğa attım
Nasıl hızlı yürüdüysem ayağımdaki ince eşortman bile sürtünmeden dolayı hafif yırtılmış
Bende diyom totoşum nereden rüzgar alıyor meğer havalandırma deliği açılmış
Allahtan üzerimde uzun tshirt vardı belli olmadı. Zaten olduysada ne yapam ben evde çıkarınca fark ettim

Yarında yine çıkıcaz ama bu sefer Çarşamba pazarına oda engelli koşu sayılır herhalde bir yandan hızlı hızlı yürü bir yandan milleti itekle bir yandanda kalabalık olan yerde kesin ucuz bişey vardır diye milleti yarıp tezgaha varma
Demin karşı komşum nisa ablama anlattım kız banu sende akıl yok serinlerde gel gidelim derim ay abla başka zaman dersin bu sıcakta ben bile cesaret edemezken sen okadar saat öğlen sıcağında gezersin

Bu Arada

Yeni gelen Arkadaşlar ----------------------- Hoşgeldiniz
Hasta olan Arkadaşlar----------------------- Çok geçmiş olsun
Yotsuz -------------------------------------Füt füüüüü ( ıslık çaldım hesapta ) Fıstık gibisin
Toksin ------------------------------------- Tü tü tü maşallah Darısı başıma

Ay unuttuğum birileri yada bişeyler varsada artık kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…