didemiiiiiiiiiimmm canımmm nasılsın
canımmmm
işten yeni geldim çok yorgunum öyle gelir gelmez açtım bakayım dedim. semiranla buluşmuşsunuz ohh ne güzel olmuştur.
sen napıyorsun ne var ne yok?
size son halimin resmini ekliyorum işte şuan 91.2 kiloyum...Eki Görüntüle 230406
ya yena bana bir türlü adet düzensizliğim olmasına ragmen daha hızlı olabilmesi için diyetisyenim bir ilaç vermedi. gerçi ben civanperçemi çayım ile 3 hafta geciken adetimi 2 günde koştura koştura geri getirdim ama :) öyle zararsız dogum kontrol haplarından olmayan bildiğiniz bir ilac var mı ? kesinlikle söylediklerine katılıyorum.
seni cok iyi anlıyorum. banada ne olduysa evlendikten sonra oldu. rehavet mi çöktü nedir bende anlamadım. size son halimin resmini ekliyorum işte şuan 91.2 kiloyum...[
cnm guzel hatunsun ne guzel gülmüssün hic gülmen eksilmesin yüzünden zayiflayinca esin cok kiskanacak seni
Asu foto isteruk....
Kizlar imanim gevredi. Cocuklar hasta, butun gece de uyumadilar. Bir kucugu bir buyugu aglayip durdu, ilac verince kustu filan...felaket ...sansa bugun bir arkadasim gelecekti. Yuzeriz filan demistik.. Neye niyet neye kismet kiz butun gun benle evde cocuk bakti!! eksik olmasin..
Kafayi yiycem simdi biraz tv actim. Ortanca onu izliyor..ben de ufagi uyutmaya calisiyorum...
evet...3 kızım var.....14..9 ve 2 yaşındaaaaa...........yaş arası çok biraz ben de 38 iim......
selam kızlar tatilden döndüm, ve dakka bir ilk gün yatak döşek hastalandım. umarım hepiniz iyisinizdir, şöyle geçmişe bir bakayım bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?