- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Asuman 1 tane cocuk yine de aranan tadi varmemistir... Soyle iki tane ve de hasta olsa tam super olurdu
İkiniz de fistiksiniz bu arada
semiran yeğenim dolmuşta eve gelene kadar sürekli ağladı görenler bana acıdı sanırım yavrum aslında hiç huysuz değildir ama çok huysuz gördüler eve gelir gelmez uyudu kuzucuk
cnm benim kıyamam sana çocukta bizim için perişan oldu neyse ki hemen dağıldık bir dahakine böyle yapmayız inş ben de piştim geri dönerken eve geldim apar topar diğer avm ye gittik öldüm şimdi geldik acıktım çorba yiyeceğim 1 tabak başka bişi yiyemem geç kaldımmm napayımm
asuman ablaaa, semiraaannnnharikasınız harikaaaçok hoş görünüyorsunuzzzz
yaaa bizim topikte asık suratlı yada böööle havalı kendini beğenmiş kimse yok maşaAllah herkes güleç yüzlü, herkes sıcak kanlısanırım tombik topiği olduğumuzdan mı ne:))))
yaaa benn asuman abla diyorum ama ne kadarda genç görünüyorsundemesemmi acaba aklım karışıyo benim burda hitap konularında yaaa:))
bu arada mücverim süper oldu demşimişydim hatırlamıyorum aaafiyetle annem ve kız kardeşlerim yedik
yalnız bidahaki sefere daha ince koyucam tepsiye bide ya daha fazla galeta unu(ekmek) koyucam ya da kabakların suyunu sıkıcam:) biraz içi istediğim gibi bööle kek gibi olmadı:) lezzeti güzeldi ama
saat 5 gibi yemiştim ama ne kadar çok yemişsem artık o saat bu saatttir bişey yiyemedim:)
neyse az önce dışarda yürüyüşten geldimayyy esintide yürümek gibisi yok yaaa harika
evde bantta yürüyemiyorum bu sıcakta
duş aldım bornnozla üstümü bile giymeden buraya koştum:) üstümü giyiniiim bi geliom
çok memnunum ben senle tanıştığım için canım bu acemilik olsun bi daha nasip olursa evimde şöyle rahatça ağırlamak isterim seni sıcak fenaydı bugün gerçekten akşam ben de bol salatayla geçiştirdim bugün ama arada nasıl oldu anlamadım 1 orta boy hoby yutmuşum regl durumlarından olsa gerek
semiranım canım benim için kısıtlı vaktine rağmen onca yoldan geldin canım çok teşkkrü ederim güzel tatlı dilli semiranım
hanımlar bu yaptıgınız lesli nedir?
asuman ablaaa, semiraaannnnharikasınız harikaaaçok hoş görünüyorsunuzzzz
yaaa bizim topikte asık suratlı yada böööle havalı kendini beğenmiş kimse yok maşaAllah herkes güleç yüzlü, herkes sıcak kanlısanırım tombik topiği olduğumuzdan mı ne:))))
yaaa benn asuman abla diyorum ama ne kadarda genç görünüyorsundemesemmi acaba aklım karışıyo benim burda hitap konularında yaaa:))
bu arada mücverim süper oldu demşimişydim hatırlamıyorum aaafiyetle annem ve kız kardeşlerim yedik
yalnız bidahaki sefere daha ince koyucam tepsiye bide ya daha fazla galeta unu(ekmek) koyucam ya da kabakların suyunu sıkıcam:) biraz içi istediğim gibi bööle kek gibi olmadı:) lezzeti güzeldi ama
saat 5 gibi yemiştim ama ne kadar çok yemişsem artık o saat bu saatttir bişey yiyemedim:)
neyse az önce dışarda yürüyüşten geldimayyy esintide yürümek gibisi yok yaaa harika
evde bantta yürüyemiyorum bu sıcakta
duş aldım bornnozla üstümü bile giymeden buraya koştum:) üstümü giyiniiim bi geliom
cnm benim ben de seninle tanıştığıma çok çok memnun oldum çok hemdeee evet acemilik oldu inş bir daha ki sefere uzun uzun otururuz inş asumanımmm ne demek ben tşk ederim çok güzel bir evsahibesi oldun yirim seniiii çok çok tşk ederim çok memnun kaldım kızını da yeğenini de çok sevdim öptm herkesi yanaklarından seni de ayrıcaaaa kocamannnnnnnnnnnn
sağol canım, evt herkez öle diyor ama ben biliyorum ya kilomu çok zoruma gidiyor inş bu 3 hanelerden düşerin en yakın zamanda...Geçmis olsun derin buarada hep soylemeyi unutuyorum kilonu gostermiyosun masallah
sağol canım.....[SUB]
geçmiş olsun derrriiiiin....................[/SUB]
olur olur canikom merak etme :) güzelce kızarır sıcakken cok güzel oluyor kıtır kıtır ama soguyunca sevmiyorum ben :)
ay anacım tam da buldun örnek alacagın kişiyi :) valla bende başarı öyküsü ne gezer :) bir sene sonra sorsan belki ama simdi basarının ancak %2 lik kısmındayım :) tsk ederim hakkımdaki düşüncelerin için. herkes cok ama cok cicidir burda. kolay adapte olursun. hiç bir zaman cekinme birsey sormaktan...
cok tsk ederim yenacım :) en fıstık olanını secmeye calıstım :)
valla ne geldiyse basıma bu cümle yüzünden geldi derin :):) herkes aynı sekilde söyledi söyledi bende sistim iyice :) iyi geliyor bu cümleyi duymak aslında ama keske orantısız bir sekilde kilo alsaydımda daha erken dur deseydim kendime zamanında. farkettiğimde kilo aldıgımı 20 kilo birden almıstımama sagol canım benim çok öptüm :)
tsk ederim canım insallah :)
evet adım semiran anlamı duyuran işittiren demekmiş dedem koymuş vallaaa çok seviyorum adımııııayy çok tatlısınızz canlarımm masallahh
size 2 tane sorum olacak
1. semirancım semiran senin ismin mi eger öyleyse anlamı nedeırr (ayrıca cok tatlsınn )?
2 asumancım 113 kıloluk resmın varmı masallah 25 kılo vermıssın merak ettım bır mahsuru yoksa resımlerını gördum ama zayıf halın canımm (ayrıca sende çok hoşş maşallah boylu poslu bır bayınsın cnm maşallahh)....
semirancım asumancım çok tatlısınız , ne güzel buluşmuşsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?