Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman 1 tane cocuk yine de aranan tadi varmemistir... Soyle iki tane ve de hasta olsa tam super olurdu

İkiniz de fistiksiniz bu arada

semiran yeğenim dolmuşta eve gelene kadar sürekli ağladı görenler bana acıdı sanırım yavrum aslında hiç huysuz değildir ama çok huysuz gördüler eve gelir gelmez uyudu kuzucuk

semiran yeğenim dolmuşta eve gelene kadar sürekli ağladı görenler bana acıdı sanırım yavrum aslında hiç huysuz değildir ama çok huysuz gördüler eve gelir gelmez uyudu kuzucuk

cnm benim kıyamam sana çocukta bizim için perişan oldu neyse ki hemen dağıldık bir dahakine böyle yapmayız inş ben de piştim geri dönerken eve geldim apar topar diğer avm ye gittik öldüm şimdi geldik acıktım çorba yiyeceğim 1 tabak başka bişi yiyemem geç kaldımmm napayımm

bunlar da bizden ankara buluşmasıı güzeldi ama kısacık olduuuu napayımmm sıcak bir taraftan benim zaman kısaydı yeğen vardı ben de asumandaa gerçi benimki kazık kadardı ama olsun hadi hadi dedi durduu erkek değilmi anammmm

çok memnunum ben senle tanıştığım için canım bu acemilik olsun bi daha nasip olursa evimde şöyle rahatça ağırlamak isterim seni sıcak fenaydı bugün gerçekten akşam ben de bol salatayla geçiştirdim bugün ama arada nasıl oldu anlamadım 1 orta boy hoby yutmuşum regl durumlarından olsa gerek
semiranım canım benim için kısıtlı vaktine rağmen onca yoldan geldin canım çok teşkkrü ederim güzel tatlı dilli semiranım

asuman ablaaa, semiraaannnnharikasınız harikaaa çok hoş görünüyorsunuzzzz
yaaa bizim topikte asık suratlı yada böööle havalı kendini beğenmiş kimse yok maşaAllah herkes güleç yüzlü, herkes sıcak kanlı sanırım tombik topiği olduğumuzdan mı ne:))))

yaaa benn asuman abla diyorum ama ne kadarda genç görünüyorsun demesemmi acaba aklım karışıyo benim burda hitap konularında yaaa:))

bu arada mücverim süper oldu demşimişydim hatırlamıyorum aaafiyetle annem ve kız kardeşlerim yedik
yalnız bidahaki sefere daha ince koyucam tepsiye bide ya daha fazla galeta unu(ekmek) koyucam ya da kabakların suyunu sıkıcam:) biraz içi istediğim gibi bööle kek gibi olmadı:) lezzeti güzeldi ama
saat 5 gibi yemiştim ama ne kadar çok yemişsem artık o saat bu saatttir bişey yiyemedim:)

neyse az önce dışarda yürüyüşten geldim ayyy esintide yürümek gibisi yok yaaa harika
evde bantta yürüyemiyorum bu sıcakta

duş aldım bornnozla üstümü bile giymeden buraya koştum:) üstümü giyiniiim bi geliom

Anammmm valla benimde canım müçver istedi bak görüyonmu şimdi
Neyse anam cumartesi sabah karşı geliyor nasılsa ona yaptırırım hatun pek bi güzel yapar hemde az yağ kullanır birde ya yağsız tavada pişirir yada tostun arasında
Koca Fırını ne gerek var ısıtmaya bir müçver için der kesin ekonomik meloş
Sağlıklı beslenme konusunda üzerine yoktur artık babam isyanlarda her gün otmu yiycem ben diye
Aslında bir gün et yada tavuk yapıyorsa ertesi gün kesin sebze var menüde ama babam ot yiyom diyip duruyor.
Birde belki aranızda bilen vardır görümcem yapardı patatesleri ufak ufak küp küp doğrardı un yumurta birde bişeyler daha ekler sonrada tepsiye döşeyip fırına verirdi.
Oda süper bişey oluyordu ama yaklaşık iki senedir sadece merhaba ve iyi bayramlar hariç hiç bir şekilde konuşmadığım için soramıyorum da

cnm benim ben de seninle tanıştığıma çok çok memnun oldum çok hemdeee evet acemilik oldu inş bir daha ki sefere uzun uzun otururuz inş asumanımmm ne demek ben tşk ederim çok güzel bir evsahibesi oldun yirim seniiii çok çok tşk ederim çok memnun kaldım kızını da yeğenini de çok sevdim öptm herkesi yanaklarından seni de ayrıcaaaa kocamannnnnnnnnnnn

tşk ederimmm canımm kısss ben de 36 yaşımdayım bana da abla demelisin asumana dersennn hihihiii

yaa başım çokl ağrıyo herhalde saçlarım ıslak ıslak durdum diye yine sinüzitim azdı arkamdada balkon açıktı yedim soğuğu

çok yorgunum aslında her yanım dökülüo ama uykum yok naapsam ki:)

ceco banucum mücveri ben leah ın beyzanın tarifi ile SIFIR yağlı yaptım lezzeti mükemmel oldu gerçekten çokta kolaymış artık haftada 2 gün yaparım ben bunu :)

bide yağsız olması yerken hiç rahatsız etmiyo içinde bana zararlı hiiiiç bişiii yok gönül rahatlığıyla kek börek yer gibi yedim
varsa böyle tarifleriniz yine paylaşırmısınız ne de olsa burda herkes benden daha tecrübeli bu yemek yapma konusunda sizden nekadar çok şey öğreniyorum yaa süper topiğim benim

ayy çok tatlısınızz canlarımm masallahh

size 2 tane sorum olacak
1. semirancım semiran senin ismin mi eger öyleyse anlamı nedeırr (ayrıca cok tatlsınn )?
2 asumancım 113 kıloluk resmın varmı masallah 25 kılo vermıssın merak ettım bır mahsuru yoksa resımlerını gördum ama zayıf halın canımm (ayrıca sende çok hoşş maşallah boylu poslu bır bayınsın cnm maşallahh)....

şükürler olsun onca aradan sonra bugun cok guzel bır gun gecırdımm sabah kahvaltımı güzelce yaptımm
sonra kacamak yapmadımm güzelce yemegımı yedımm

fazla olan sadece aksam üstü 2 tatlı kasıgı dondurma aldım olmasaydı daha muylu olacaktımm 40 dk yürüyüş 30 dk leslı olmak üzere 70 dk sporumu yaptımm

kaınpederım hergün yarım kılo dondurma alıyor ee halıyle beraber yıyoruzz ama ben bu gun dıger gunlerde cok az yedımm

toksıncım dikkat ettımde cok yğurt tüketıyorsunn istedigin zaman yıyebılıyormusun yogurdu gece meselaneyse güzeller ben kacayımm yoksa sabah maymun gıbı kalkıyorum 7 de hepinize iyi geceler tatlı rüyalarr

Bende müsade istiyorum hatunlar:)
herkese hayırlı ve sabahında en az 300 gram yağı gitmiş bir gece diliyorum
Allah rahatlık versin hepimizeee

Geçmis olsun derin buarada hep soylemeyi unutuyorum kilonu gostermiyosun masallah
sağol canım, evt herkez öle diyor ama ben biliyorum ya kilomu çok zoruma gidiyor inş bu 3 hanelerden düşerin en yakın zamanda...
[SUB]
geçmiş olsun derrriiiiin....................
[/SUB]
sağol canım.....

aynen bende canım 1.78 boy 120 kilo hiç göstermiyorsun derler , kilo sana yakışıyor gibi cümleler bizi sevindiriyor tabiii ..bende çok öpt canım......

evet adım semiran anlamı duyuran işittiren demekmiş dedem koymuş vallaaa çok seviyorum adımıııı
semirancım asumancım çok tatlısınız , ne güzel buluşmuşsunuz...

tşk ederim derincim çok güzeldi evet buluştuk sohbet ettikkkkk çok sevdim asumanımııııı süperdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…