Evet doğru :)) Sonradan hatırladım; aynı paragrafı "hızlı okuma kursları" ile ilgili bir yazıda okumuştum. Demek ki aynı mantığı (ve sanırım kelime atlamayı) kullanıyorlar. Hızlı okuma deyince bir başka geyikten de bahsedesim geldi: Woody Allen hızlı okuma kursuna gittikten sonra Tolstoy'un 4 ciltlik başyapıtı "Savaş ve Barış"ı 20 dakikada okumuş. Gazetecilerin "Kitabı nasıl buldunuz?" sorusuna; "Olay galiba Rusya'da geçiyordu" cevabını vermiş. :)))Umut bunlarin bazilarini ben de duydum ...dogru heralde. Son parahraf da gercekten dogru, cok hizli sekilde okudum
Benimkiler de aynı boydalar:)) Benzer başka örnekler de vardı, daha da uzamasın diye kestim. Zaten bu örneklerin en sonunda "bu yazıyı okuyan her 100 kişiden 99'unun başparmağı ile burnunu ölçeceğini; her 10 kişiden 7'sinin bir kağıt alıp katlamaya başlayacağını biliyor muydunuz?" tipinde sorular var. Biz de istatistiği bozmadık demek :))hepsi aşşağı yukarı doğru da şu baş parmak ve burun olayı beni bitirdi ya
valla ölçtüm yaklaşık aynı boydalartabi göz pınardından başladım. ki beni burnum büyük parmaklarım küçüktür.
şimdi burunları küçük parmakları ise uzun olanları çok merak ediyorum
şükürler olsun onca aradan sonra bugun cok guzel bır gun gecırdımm sabah kahvaltımı güzelce yaptımm
sonra kacamak yapmadımm güzelce yemegımı yedımm
fazla olan sadece aksam üstü 2 tatlı kasıgı dondurma aldım olmasaydı daha muylu olacaktımm 40 dk yürüyüş 30 dk leslı olmak üzere 70 dk sporumu yaptımm
kaınpederım hergün yarım kılo dondurma alıyor ee halıyle beraber yıyoruzz ama ben bu gun dıger gunlerde cok az yedımm
toksıncım dikkat ettımde cok yğurt tüketıyorsunn istedigin zaman yıyebılıyormusun yogurdu gece meselaneyse güzeller ben kacayımm yoksa sabah maymun gıbı kalkıyorum 7 de hepinize iyi geceler tatlı rüyalarr
Eki Görüntüle 230632 Eki Görüntüle 230631 Eki Görüntüle 230630 Eki Görüntüle 230629
bunlar da bizden ankara buluşmasıı güzeldi ama kısacık olduuuu napayımmm sıcak bir taraftan benim zaman kısaydı yeğen vardı ben de asumandaa gerçi benimki kazık kadardı ama olsun hadi hadi dedi durduu erkek değilmi anammmm
canım verdğin kilolara hayran kaldım ne kadarda verdin ne uyguladın özele yazarmısınn çok merak ettim bende dukan diyetine başlıcam inşallah yulaf kepeğini bulursamikinizde cok tatlisiniz fistikklarrrr
canım verdğin kilolara hayran kaldım ne kadarda verdin ne uyguladın özele yazarmısınn çok merak ettim bende dukan diyetine başlıcam inşallah yulaf kepeğini bulursam
iyi geceler kızlar
civcivim ablayım hemde baya bi abla işte 74 lüyüm ama ekim daha 37 olmadınm yani ama sağol güzel sözlerin için mücvere ben de bayılırım ellerine sağlık canım ayrıca tombiş topiği çok hoşuma gitti
gulma var 113 lük resmim en kısa zamanda ekleyeceğim söz canım
ben hepinizle tanışmak istiyorum yaa hadi buyrun ankaraya kızlar
semiranım canımmmm
Cuma gün ki bildirimden beri toplam 165 dakka spor yapmışım :122::122::122:
Bir sonraki bildirime kadar inşallah bir okadar daha yaparım herhalde
Hadi kızlarrrrrrr bakalım bu hafta tacı elimden alabilecekmisiniz
Gece gece size gaz vereyim dedim
Neyse benimde uykum geldi
Herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar
kendinize iyi bakın
inşallah yarın evden çıkmadan uğrama fırsatım olur olmadı akşam kesin yine burdayım
beni özleyin anacımm
evet adım semiran anlamı duyuran işittiren demekmiş dedem koymuş vallaaa çok seviyorum adımıııı
tşk ederim derincim çok güzeldi evet buluştuk sohbet ettikkkkk çok sevdim asumanımııııı süperdiii
iyi geceler kızlar
civcivim ablayım hemde baya bi abla işte 74 lüyüm ama ekim daha 37 olmadınm yani ama sağol güzel sözlerin için mücvere ben de bayılırım ellerine sağlık canım ayrıca tombiş topiği çok hoşuma gitti
gulma var 113 lük resmim en kısa zamanda ekleyeceğim söz canım
ben hepinizle tanışmak istiyorum yaa hadi buyrun ankaraya kızlar
semiranım canımmmm
cnm ben gec vakittede yiyorum bisey fark ettim ne zaman cok yoggurt yersem daha iyi kilo veriyorum belki bana bisey yapmiyordur ben emziriyorum diye yedigim yogurt 0.1% yagli belkide ondan cnm
herkeze Günaydin kizlaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?