Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Özellikle hayvanlar alemi ile ilgili pek ilginç şeyler öğrendim "Bunları biliyor muydunuz?" metinleri sayesinde. Devam eden sayfalarda acaip şeyler var ama bizim işimize yaramaz; restoranda tiksinti yaratabilecek detaylara yer vermek istemezler. Bir kısmı da o kadar çok okundu ve forward edildi ki maillerde; bir orjinalliği kalmadı. Yani on sayfadan kuş kadar metin kaldı. Şimdi Guinness içeriklerini araştırıyorum :))

Umut bunlarin bazilarini ben de duydum ...dogru heralde. Son parahraf da gercekten dogru, cok hizli sekilde okudum
Evet doğru :)) Sonradan hatırladım; aynı paragrafı "hızlı okuma kursları" ile ilgili bir yazıda okumuştum. Demek ki aynı mantığı (ve sanırım kelime atlamayı) kullanıyorlar. Hızlı okuma deyince bir başka geyikten de bahsedesim geldi: Woody Allen hızlı okuma kursuna gittikten sonra Tolstoy'un 4 ciltlik başyapıtı "Savaş ve Barış"ı 20 dakikada okumuş. Gazetecilerin "Kitabı nasıl buldunuz?" sorusuna; "Olay galiba Rusya'da geçiyordu" cevabını vermiş. :)))

Benimkiler de aynı boydalar:)) Benzer başka örnekler de vardı, daha da uzamasın diye kestim. Zaten bu örneklerin en sonunda "bu yazıyı okuyan her 100 kişiden 99'unun başparmağı ile burnunu ölçeceğini; her 10 kişiden 7'sinin bir kağıt alıp katlamaya başlayacağını biliyor muydunuz?" tipinde sorular var. Biz de istatistiği bozmadık demek :))

Çok bilinen geyikleri, soğuk esprileri mazur görün artık arkadaşlar. Çocuklar bu akşam erkenden uyudu sevincimden ne yapacağımı şaşırdım Boş vakitte ne yapılır unutmuşum da

iyi geceler kızlar
civcivim ablayım hemde baya bi abla işte 74 lüyüm ama ekim daha 37 olmadınm yani ama sağol güzel sözlerin için mücvere ben de bayılırım ellerine sağlık canım ayrıca tombiş topiği çok hoşuma gitti
gulma var 113 lük resmim en kısa zamanda ekleyeceğim söz canım
ben hepinizle tanışmak istiyorum yaa hadi buyrun ankaraya kızlar
semiranım canımmmm

cnm ben gec vakittede yiyorum bisey fark ettim ne zaman cok yoggurt yersem daha iyi kilo veriyorum belki bana bisey yapmiyordur ben emziriyorum diye yedigim yogurt 0.1% yagli belkide ondan cnm

Kizlar vok yogun ve yorgun ni hün gecirdim ellerim titriyo anlamafim neden diye benim göz kapaklarim artik dükkanlari kapatiyo herkeze iyi geceler by

canım verdğin kilolara hayran kaldım ne kadarda verdin ne uyguladın özele yazarmısınn çok merak ettim bende dukan diyetine başlıcam inşallah yulaf kepeğini bulursam

İstanbul Foruma gitme imkanın varsa oradaki realde gördüm bir iki gün evvel. Büyük ihtimalle carrefourlardada vardır.
Ben bir an almayı düşündüm ama ne gibi şeylerde kullanılır bilmediğim için son anda bıraktım :)
Annaaa şimdi aklıma geldi ben müsli almıştım kendime niye yemedim acaba diyordum kendi kendime sonra aklıma geldi süt almayı unutmuştum ya :)
yarın bir ara ondan yiyeyim bari ( acıktığım nasılda belli oluyor )

Son düzenleme:
Cuma gün ki bildirimden beri toplam 165 dakka spor yapmışım :122::122::122:

Bir sonraki bildirime kadar inşallah bir okadar daha yaparım herhalde
Hadi kızlarrrrrrr bakalım bu hafta tacı elimden alabilecekmisiniz
Gece gece size gaz vereyim dedim

Neyse benimde uykum geldi
Herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar
kendinize iyi bakın
inşallah yarın evden çıkmadan uğrama fırsatım olur olmadı akşam kesin yine burdayım
beni özleyin anacımm

eferim banuya süpersin var yaa iyi geceler yine gelll:79::79::79::79::79::79::79:

Kızlar sizi merak ettim foto yükledinizmi diye..Asuu vee semiran ikinizde nasıl fıstıık çıkmışsınız anlatamam harikasınız...

ama o huzursuz sıpaya ne demeli her pozda ağlıyor sanırım..Kuzum benim çok sıkılmış..

Son düzenleme:
Akşam bebek görmeye gittik..Henüz dört günlük kız bebek..Çok şirin ve minicik..
İçimden dedim nasıl büyüyecek böyle..Unutmuşum çocuklarımın en küçük hallerini.:)

Merhaba guzeller

2 gundr onume ne gelse fazlasi ile yedim ne yazikki ozetle guzel arkadasim yesim, bennim bu hafta isim zorrrrr spora gelince o da yok. Yani denize giriyorum ama daha pek hissedemiyorum spor gibi.

Once YESİM cok tatlisin ve guzelsin.
Semosum, Asum masallah ikinize de harika gorunuyorsunuz
Beyza cooook gecmis olsun minnaklara

Herkese kocaman opucukler sevgiler...

Mutlusum, afiyet olsun, birsure araa vermis olursun ama sonra yine toparlarsin olur mu? Tombik kardesligimizde molalara izin var ama terk yok!!!!

Civcivim, bak bunu da dene:

2 tane yumurta kir, icine 5-6 tane iri boy mantari kucuk kucuk dogra( kucuk derken bayagi, tavla zarinin yarisi kadar filan), icine karabiber, dereotu, tuz ekle, yumurta fircasi( hani hamurislerinin uzerine yumurta surerrken kullaniriz) ile bir teflon tavanin dibine yag sur. Bu omlet karisimini dok, kapagimnk kapat. Uzeri hafif pisip kabarinca, genis yuzlu bir tahta kasikla tersini cevir...

Toplamda 2 protein, nerden bakarsan bak 200 kalori ediyor. Yanina 2 dilim ekmekle yedin mi 5saat aklina aclik gelmiyor yani...

Günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

Umarım çok güzel ve sağlıklı bir gün yaşarız hepimiz ayrı ayrı
Ben hazır kücük civcivimde uyurken sütümü sağıp biraz etrafı toplayayım sonrada kahvaltıya kız kardeşime gidicem inşallah
Şimdi oda ne güzel şeyler hazırlayacaktır kim bilir.

Akşam görüşmek üzere canlar kendinize iyi bakın

hımm dogru canım allahu tealanın sıfantlarından bırısıde semi gerçekten çok güzel bir adın var cnmm masallah

merakla beklıcem cnmm az kılo vermedın hanı

cnm ben gec vakittede yiyorum bisey fark ettim ne zaman cok yoggurt yersem daha iyi kilo veriyorum belki bana bisey yapmiyordur ben emziriyorum diye yedigim yogurt 0.1% yagli belkide ondan cnm

kız toksın bende bır zamanlar yogurt çok yemiştimm kahvaltı harıç her ögün yedimm ozaman cok faydası var yanii

herkeze Günaydin kizlaaaaaaaaaaar

günaydınn canımmm

İlk tedavimi olmak icin goz hastanesine gidiyorum simdi. Hadi bakalim hayirlisi.. 4 ay sonra hem gozum gorecek hem de 15 kilo eksilmis olacagim kismetse...

Kizlar su Amy Winehouse icin cok uzuluyorum ya.. Gercekten boyle bir ses bu yasta olmus olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…