- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
Asu foto isteruk....
Kizlar imanim gevredi. Cocuklar hasta, butun gece de uyumadilar. Bir kucugu bir buyugu aglayip durdu, ilac verince kustu filan...felaket ...sansa bugun bir arkadasim gelecekti. Yuzeriz filan demistik.. Neye niyet neye kismet kiz butun gun benle evde cocuk bakti!! eksik olmasin..
Kafayi yiycem simdi biraz tv actim. Ortanca onu izliyor..ben de ufagi uyutmaya calisiyorum...
yeşiiiim çok tatlısın
çokhoş ve güzelsin
hele bi de zayıflayalım şöööyle 69 ları ve daha altını bi görelim ufff daha narin daha hoş hanımlar olarak salınırız artık
ya yena bana bir türlü adet düzensizliğim olmasına ragmen daha hızlı olabilmesi için diyetisyenim bir ilaç vermedi. gerçi ben civanperçemi çayım ile 3 hafta geciken adetimi 2 günde koştura koştura geri getirdim ama :) öyle zararsız dogum kontrol haplarından olmayan bildiğiniz bir ilac var mı ? kesinlikle söylediklerine katılıyorum.
seni cok iyi anlıyorum. banada ne olduysa evlendikten sonra oldu. rehavet mi çöktü nedir bende anlamadım. size son halimin resmini ekliyorum işte şuan 91.2 kiloyum...[
cnm guzel hatunsun ne guzel gülmüssün hic gülmen eksilmesin yüzünden zayiflayinca esin cok kiskanacak seni
sagol canım benim :) zaten eşimde güyaaa :) diyorki sen zayıflarsan ben katil olurum yok bilmemne :) istemem yan cebime koy misali :)
Bu Arada
Yeni gelen Arkadaşlar ----------------------- Hoşgeldiniz
Hasta olan Arkadaşlar----------------------- Çok geçmiş olsun
Yotsuz -------------------------------------Füt füüüüü ( ıslık çaldım hesapta) Fıstık gibisin
Toksin ------------------------------------- Tü tü tü maşallahDarısı başıma
Ay unuttuğum birileri yada bişeyler varsada artık kusura bakmayın
canımmmmmm cok tsk ederim :) ıslıgın kulagımda cınladı :)
Eki Görüntüle 230614
bendekiler bu kadar semiran da ekler daha sonra
cok guzel cıkmıssınız :) ne güzel yaaa :)
asuman ablaaa, semiraaannnnharikasınız harikaaaçok hoş görünüyorsunuzzzz
yaaa bizim topikte asık suratlı yada böööle havalı kendini beğenmiş kimse yok maşaAllah herkes güleç yüzlü, herkes sıcak kanlısanırım tombik topiği olduğumuzdan mı ne:))))
yaaa benn asuman abla diyorum ama ne kadarda genç görünüyorsundemesemmi acaba aklım karışıyo benim burda hitap konularında yaaa:))
bu arada mücverim süper oldu demşimişydim hatırlamıyorum aaafiyetle annem ve kız kardeşlerim yedik
yalnız bidahaki sefere daha ince koyucam tepsiye bide ya daha fazla galeta unu(ekmek) koyucam ya da kabakların suyunu sıkıcam:) biraz içi istediğim gibi bööle kek gibi olmadı:) lezzeti güzeldi ama
saat 5 gibi yemiştim ama ne kadar çok yemişsem artık o saat bu saatttir bişey yiyemedim:)
neyse az önce dışarda yürüyüşten geldimayyy esintide yürümek gibisi yok yaaa harika
evde bantta yürüyemiyorum bu sıcakta
duş aldım bornnozla üstümü bile giymeden buraya koştum:) üstümü giyiniiim bi geliom
afiyet bal seker olsun canım benim :) bende bu aksam için teyzeme sipariş verdim o yapacak benim için :) bütün rejim aksam yemeklerimi kendisi yapıyor sagolsun :)
Merhaba guzeller
2 gundr onume ne gelse fazlasi ile yedim ne yazikki ozetle guzel arkadasim yesim, bennim bu hafta isim zorrrrr spora gelince o da yok. Yani denize giriyorum ama daha pek hissedemiyorum spor gibi.
Once YESİM cok tatlisin ve guzelsin.
Semosum, Asum masallah ikinize de harika gorunuyorsunuz
Beyza cooook gecmis olsun minnaklara
Herkese kocaman opucukler sevgiler...
canım benimmm. valla özledim seni. öyle günde bir mesajla olmuyor yaaa :) emin ol spor yerine gecer yüzmek merak etme canım benimm :) tsk ederim bu arada :) bizdee eylülde resimlerimizi koyarız seninle dimiiii :) tatilin hiç bitmesin şekerim her günün cok cok cok güzel gecsin. öpüyorum ...
bu arada herkeslere günaydınlar :) inanılmaz yogun bir gün ama valla ben deli gibi size cevap yetistirmeye calısıyorum. yakında kesin kovulacagım :) gününüz güzel gecsin :)
Mutlusum, afiyet olsun, birsure araa vermis olursun ama sonra yine toparlarsin olur mu? Tombik kardesligimizde molalara izin var ama terk yok!!!!
Civcivim, bak bunu da dene:
2 tane yumurta kir, icine 5-6 tane iri boy mantari kucuk kucuk dogra( kucuk derken bayagi, tavla zarinin yarisi kadar filan), icine karabiber, dereotu, tuz ekle, yumurta fircasi( hani hamurislerinin uzerine yumurta surerrken kullaniriz) ile bir teflon tavanin dibine yag sur. Bu omlet karisimini dok, kapagimnk kapat. Uzeri hafif pisip kabarinca, genis yuzlu bir tahta kasikla tersini cevir...
Toplamda 2 protein, nerden bakarsan bak 200 kalori ediyor. Yanina 2 dilim ekmekle yedin mi 5saat aklina aclik gelmiyor yani...
merhaba arkadaslar bana önerlerınız olucagını dusunuyorum caresızlık ıcınde zayıflamaya calısıorum 2 gun de 1 kılo vermısım suan 92.4 kg mım..dünde nısanlım duba gıbı durma dedı karsımda sakayla karısıkherkese iyi günleerr
yaa beyza yavrucukların hasta onlarla uğraşırken bi de bana bu güzel ve pratik tariflerini yetiştiriyosun.. çok sms çok teşekkürler ederim
yavrucuklların nasıl oldu? antibiyotik başladım demiştin. nasıl iyi geldimi bari?
bu tarifi de yarın akşam yemeği olarak yapıcam ya da belkide öğlen yaparım bakarız artık
daloki mutlu sen çok mantıklı ve akıllı bir kadınsın yesende nerde duracağını ve o yediklerini nasıl yakacağını çok iyi biliyorsuntatilinin keyfini çıkart iyi eğlenceler ve dinlenmeler dilerim sana
semiran ben yaşlara göre bakamıyorum ki ne biliiim asuman ablanın 2 büyük kızı var diye öyle dedim:) ama ne biliiim istersen sana da tabiiki abla diye hitab ederim ama sen de çok ama çok genç duruyorsun ne gerek var diyorumasuman ablaya ağzım aman parmaklarım alıştı abla demeye yoksa ona da hiçte abla dememe gerek yokmuş fıstık gibi maşaAllah yaaa inanın hitab benim için çok önemlşidir aslında ama burda yaniiii sanal ortamda insanlara yanlış kırıcı hitab ederim dye endişelenmiyo diilim
canım benim cok tsk ederim :) sizlerinde resimlerini görsem ne güzel olur :) asuman ve samiran ın resimlerine bayıldım :) işte bunlar gercek bir basarı hikayeleri :) gercekten hiç göstermiyorlar suanda oldukları kiloları bile...
sagol canım benim :) zaten eşimde güyaaa :) diyorki sen zayıflarsan ben katil olurum yok bilmemne :) istemem yan cebime koy misali :)
bu arada herkeslere günaydınlar :) inanılmaz yogun bir gün ama valla ben deli gibi size cevap yetistirmeye calısıyorum. yakında kesin kovulacagım :) gününüz güzel gecsin :)
merhaba arkadaslar bana önerlerınız olucagını dusunuyorum caresızlık ıcınde zayıflamaya calısıorum 2 gun de 1 kılo vermısım suan 92.4 kg mım..dünde nısanlım duba gıbı durma dedı karsımda sakayla karısık
en size kendimi reele saklıyorumnete resim koymuyorum ben hayatım nete güvenmiyoruz da ondan reelde görüşürüz inşaAllah istanbul çıtırlar buluşması yaparız
demek eşin katil olucakmış hııı :) çok güldüm bu erkeklerde hep böyle yaa:) bende dün akşam yürüyüşe çıkıcam dedim. önce yok olmaz bu saatte yalnız çıkamazsın dedi. kızçe uyuduğu için onun evde kalması gerekiyordu. bende serin olduğu için akşam çıkmak istiyoruumdedim ki merak etme şekerim henüz zayıflamadım bu ton tojn halimle teyze gibiyim kimse bakmaz bana:))) tmm tmm hadi git çabuk gel 15 dk bir de ara dedi:)ben aramayı unutunca da kendisi aradı yokladı
erkeklerin hepsi aynı demekki:))
merhaba sinem hoşgeldin demiştim ama sen benim mesajımı görmemişsin sanırım
2 günde 1 kilo ooooo çok bile ama başlarda normaldir verirsin. ama kendine işkence yapma sakın aç kalma bak biz tıka basa doya doya kilo veriyoruzama nişanlına çok kızdım çok ayıp etmiş daha siz nişanlısınız bu dönemde bile şakayla karışık öyle sözler söylerse evlenince bunlar hakareter döner.. hiç altında kalma ve bu tür şakalardan hoşlanmadığını büyük bir ciddiyetle söyle bence haddini aşmasın erkeklere bu konuda hiç yüz vertmeye gelmiyo unutma tatlım
merhaba kızlar,
bugün diyetisyene gittim boyum 1,60 kilom 93,7
testlerim yapıldı ve sonuçlarımı cuma günü alacağım
umarım bende sizler gibi başarılı olurum
özur cok dilerım gozumden kacmıs olabılır iş yerındeyım suan ara ara bakan-bılıorum.dun cok kavga etmıstık oyuzden dedı sanırım ama benı hırslandırdı bıde kayınvalıdem sureklı zayıfla hamıle kalınca daha cok alırsın salısın bozulmasın dıyıp strese sokuyo benıı :)bana önerın varmı canım duguum var 6 ay sonra ben hala sıskoyum bı nısan resımlerım var her yerım pörtlekkkk :):)
mrhb umarım ıstedıgın kıloya ulasırsın yorucu zahmetlı bı yol olucak ama sabır sabır azimmm herseyın basında en cok ta kot pantolon uzrrıne beyaz tshırt gıyınıcegımız gunun hayalıne ulasıcagın yolda hergun 45 dk yürüü :)
arkadaşlar benim diyet listem 1900 kalorilik ama öğlen iş yerinde yiyorum bu yemeklerin kalorisi ise 750-900 arasında değişiyor sizce bu fazla mı?ve ne yapmamı önerirsiniz?
arkadaşlar benim diyet listem 1900 kalorilik ama öğlen iş yerinde yiyorum bu yemeklerin kalorisi ise 750-900 arasında değişiyor sizce bu fazla mı?ve ne yapmamı önerirsiniz?
mrhb canım 1200 kalorilik bı dıyet lıstesıde yeterlı oluyo ama boyun ve kılona gore kalorı hesabı degısıyo.. senın kılo boy ?
boyum 169 cm kilo 90
bide 3 ara öğünüm var ortalama 180 kaloriden 540 da o ediyo toplamda 1400 kal civarı oluo daha kahvaltı ve aksam yemegı yok bunun ıcınde
tabı yorum yapmak dogru olurmu bılmıyorum sonucta dıyetısyenın vermıs ama bence kalorı mıktarın cok fazla 1200 1500arası olmalı ben dıyetısyene gıttıgım donemde 1200 kalorı vermıstı
işkillendim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?