ah ah inşallah inan bende hep bunu düşünüyorum imrenmekten bıktım ve artık dedimki durmalıyım
inşallah hakkımda hayırlısı olur ve hayallerim gerçek olur...
bıdaha gorus dıyetısyenınle canım
kendisi baya yoğun 1.5 ay sonraya diğer randevum
benim takıldığım 1900 olması değil öğleyin işyerinde cıkan yemeklerın kalorısının fazla olmasıydı
2 hafta bi bakacağım bakalım olmazsa öğle yemeğini falan çorba salataya çeviririm
teşekkür ederim canım ilgin için
rıca ederım canım bırbırımıze destek olmak ıcın burdayız bızzz :) oglenlerı corba salata yogurt 6 kasık sebze yemegı yersen ztn doymus olucaksın ara ogunlerdede meyve aksamda en gec 7 ye kadar yemegını yemıs olursan kılolar dan kurtuluruz :) içini ferah tutt bak gorr gıdıcek hepsı ben kendımı öyle motıve edıoyurm sekerım :) su içebılıomusun
su konusunda sıkıntım yok Allahtan işyerinde 1.5 bitiyo akşam da 1.5a yakın içiorum
yalnız dünden beri canım dürüm döner falan çekio aklımdan uzaklaştırmam gerek daha yeni başladığım için şu 1 ayı bi atlatırsam daha rahat gidecek devamı:87:
aklına geldıkce 1 bardak su iç canım :) ben iş yerınde 3 lt ıcıorum elımın altında oluyo sureklı eve gıdınce içesım gelmıo hıc ..benımde tatlı aklımdan hıc cıkmıyo bıde sureklı aksam dondurma yıyorum onu cıkaramdım bı turluu hayatımdannnonu dengelemek ıcın ara ogunu atlıorum dogrumu yanlısmı bılmıorumm ama ....
sinem yazdığım uzuuuunca mesajı görmedin sanırım!
arwen seninde soruna cevap yazdım hayatım
ben çıkıyorum şimdi görüşürüz sonra
hoşçakalın..
yok hayatım özür dilemene hiiiiç gerek yokben hani hoşgeldin bile demedi diye alınma diye söyledim sana önerileri olabilir elbetteki ama en başta nişanlınla ilgili eğer bu önerilerime aloınmazsan tabiiki daha yolun başındasın bu güzel evlenmeden önce herkese (açıkçası) hadiini bildir bi kere kayın validen asla kilonla ilgili konuşamaz. bu konuda nişanlınla açık açık ciddi ama tatlı ses tonuyla konuş kesinlikle kavgaya mahal verme. bunlara alındığını kırıldığını ve bu tür konuşmaların enufak şakanın bile seni üzdüğünü bi daha asla yapmamasını söyle. nişanlının bu şekilde söylemesi ile değil de onun sana destek olmasıyla hırslan ve devam et
sağlıklı beslenmeye gelince burda o kadar tecrübeliler var ki onlardan da öğrendiklerimle sana tabiiki tavsiyelerde bulunabilirimkesinlikle ama kesinlikle normal işlerinin haricinde hergün en az 30 dk yürüyüş yap. ama mutlaka bunu yapman herşeye bedel olucak bunu görüceksin
ve yemeğe hiçbiz zaman acıkarak oturmayani acıkmayı bekleme her 2 saatte bir bişiiler ya yani 3 ana 3 ara öğünün olsun yemeklerde tıka basa doymadan kalmayı yaniii beyninle doyyduğunu algılamayı unutma
günde 3 LT suyu mutlaka tüketmeye bakbunlar bizim topiğimizin asli kuralları gibi bişiiii:)
burda herkesin sana destek olacağına eminim eğer bu şekilde devam edersen 6 ay sonra en az 24 kilo vermiş olucaksınve herkesi çatlatan fıstık gibi bi gelin olucaksın
tesekkur ederımm ıyı dıleklerın ıcın en buyuk destekcım sen olucaksın sanırım :) kayınvalıdem umrumda degıll ınan ama nısanlımın yanında kendımı ıyı hıssetmek ıstıyorum cok kıskanc bu sısko halımle bıle bana bakıcakalr dıe ödü kopuyoyuruyus yapmımorum evde kosubandım mekık aletım ve twıster ım oldugu halde üşengeçlık yapıorumm hatalıyım kabul edıyorum :) bu savassı bırlıkte kazanmak okadar cok ıstıyorumkı düğünümde destek olan herkesı gormek en buyuk mutluluk olucak benım ıcın..basarıcagıma ınanıyorum.. sen neler yapıosun anlatırmısın banaaa ..ıyıkı bu sıteye uye olmusum senın gıbı destek olucak bırıyle tanısma ımkanım oldu ..cunku sureklı cevremde yeme yeme hareket et dıyen ınsanlar var motıve etmek yerıne sankı kılo almayı hobı gıbı gordugumu sananlar sacmaca baskı uyguluyolarrr..
bence o ara öğünü atladığında ana öğüne çok acıkmış olmuyosan ilk aşamada kendine bu ödülü verebilirsin yavaş yavaş azalt ama.gün aşırı olsun sonra haftada bir falan.ilk günler zor arkadaşım sabır ve dirayetli olmak gerekio ama herşey güzel olucak buna inanalım önce
Arkadaşlar işlerim yoğundu biraz giremedim bugün. Benimde ciddi anlamda motive olmaya ihtiyacım var belki 1-2 kilo versem olcak ama olmuyor. koşu bandında yürüyüş yapıyorum, en az 2 lt su içiyorum hergün 2 fincan yeşil çay içiyorum ama tık yok. napsam bilemedim. günlük 1000 kaloriyi aşmıyorum doğru dürüst ama gitmiyor kilolar.:2:
moralını bozma canım bbenım ..ödem yapmıs olabılırmı vucudun yesil çayın faydası bence yok ben 1 sene içtim rejımmıme takvıye olarak ama bı işe yaramadı ...kafana taktıkca oldugu yerde sayıyo ınsan kendımden bılıorum :) zayıfladıgını o cicileri gıydıgın gunu hayal et her hayal ettıgınde 1 bardak su iç :) yuruyusu ıstersen 45 dk cıkar hep aynı tempoda gunlerce devam edersen rıtme alısıyo vucud
Anammmm valla benimde canım müçver istedi bak görüyonmu şimdi
Neyse anam cumartesi sabah karşı geliyor nasılsa ona yaptırırımhatun pek bi güzel yapar hemde az yağ kullanır birde ya yağsız tavada pişirir yada tostun arasında
Koca Fırını ne gerek var ısıtmaya bir müçver için der kesin ekonomik meloş
Sağlıklı beslenme konusunda üzerine yoktur artık babam isyanlarda her gün otmu yiycem ben diye
Aslında bir gün et yada tavuk yapıyorsa ertesi gün kesin sebze var menüde ama babam ot yiyom diyip duruyor.
Birde belki aranızda bilen vardır görümcem yapardı patatesleri ufak ufak küp küp doğrardı un yumurta birde bişeyler daha ekler sonrada tepsiye döşeyip fırına verirdi.
Oda süper bişey oluyordu ama yaklaşık iki senedir sadece merhaba ve iyi bayramlar hariç hiç bir şekilde konuşmadığım için soramıyorum da
Patatesli Tuzlu Kek
4 ADET ORTA BOY PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM SU BARDAĞI SIVI yag
Kiz bu ne???? Bunu yesek nooluruz biz? Simdilik unutalim bu tarifleri, 3000 kalori bu...
Patatesli Tuzlu Kek
4 ADET ORTA BOY PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ
Yapılışı
patateslerin kabuğunu soyup tavla zarı iriliğinde küp küp doğra
içine yoğurt un yumurta tuz ve kabartma tozu ilave ederek iyice karıştır
yağlanmış unlanmış tepsiye karışımı yay
üzerine sıvıyağ gezdirip 175 derece fırında kızarana kadar pişir
hımm kv yapmıştı bır zamanlarr güzel olmuştuu ellerınee saglık cnmm
merhaba hanımmlarr bu gun yıne güzel bir günn 45 dk yürüyüşümü yaptımm şimdide lesli yapmaya gıdıyorummm çok sıcak bır hava varr bunaldımm
nefis oluyor
Patatesli Tuzlu Kek
4 ADET ORTA BOY PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ
Yapılışı
patateslerin kabuğunu soyup tavla zarı iriliğinde küp küp doğra
içine yoğurt un yumurta tuz ve kabartma tozu ilave ederek iyice karıştır
yağlanmış unlanmış tepsiye karışımı yay
üzerine sıvıyağ gezdirip 175 derece fırında kızarana kadar pişir
nefis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?