Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ah ah inşallah inan bende hep bunu düşünüyorum imrenmekten bıktım ve artık dedimki durmalıyım
inşallah hakkımda hayırlısı olur ve hayallerim gerçek olur...

ımrenmek ve kılolarımızdana utanmaktan bıktık ama ıns. ustesınden gelıcez tek hedefımız bu olmalı nereye kadar kılolarla yasıcazkı :) gun gectıkce ustune katlanıo cunkuuu ......yasın kaç bu arada canımm

bıdaha gorus dıyetısyenınle canım

kendisi baya yoğun 1.5 ay sonraya diğer randevum

benim takıldığım 1900 olması değil öğleyin işyerinde cıkan yemeklerın kalorısının fazla olmasıydı
2 hafta bi bakacağım bakalım olmazsa öğle yemeğini falan çorba salataya çeviririm
teşekkür ederim canım ilgin için

rıca ederım canım bırbırımıze destek olmak ıcın burdayız bızzz :) oglenlerı corba salata yogurt 6 kasık sebze yemegı yersen ztn doymus olucaksın ara ogunlerdede meyve aksamda en gec 7 ye kadar yemegını yemıs olursan kılolar dan kurtuluruz :) içini ferah tutt bak gorr gıdıcek hepsı ben kendımı öyle motıve edıoyurm sekerım :) su içebılıomusun

su konusunda sıkıntım yok Allahtan işyerinde 1.5 bitiyo akşam da 1.5a yakın içiorum
yalnız dünden beri canım dürüm döner falan çekio aklımdan uzaklaştırmam gerek daha yeni başladığım için şu 1 ayı bi atlatırsam daha rahat gidecek devamı:87:

aklına geldıkce 1 bardak su iç canım :) ben iş yerınde 3 lt ıcıorum elımın altında oluyo sureklı eve gıdınce içesım gelmıo hıc ..benımde tatlı aklımdan hıc cıkmıyo bıde sureklı aksam dondurma yıyorum onu cıkaramdım bı turluu hayatımdannn onu dengelemek ıcın ara ogunu atlıorum dogrumu yanlısmı bılmıorumm ama ....

Merhabalar semiran geldi yoldayim ankaradan samsuna gidiyorum ev tasiyacagi kiraciyim ev sahibim evi satiormus hem de evimde sorun vardi ust kata tasinacagim apar topar is cikti neyse nasilsiniz resimlerimizi begenen yorum yapan arkadaslarima tsk ediyorum telden giriyorum alinti yaparak tsk etmek isterdim ama zor oluyor bole toplu yapayim bu seferlik cok guzel bir gundu cok memnun kaldim mutlu oldum keske herkesle olsaydi onu da yapalim ins aksama gorosoroz ins sarjim bitmesin herkesi optm kocaman sizleri seviyorum:)))

bence o ara öğünü atladığında ana öğüne çok acıkmış olmuyosan ilk aşamada kendine bu ödülü verebilirsin yavaş yavaş azalt ama.gün aşırı olsun sonra haftada bir falan.ilk günler zor arkadaşım sabır ve dirayetli olmak gerekio ama herşey güzel olucak buna inanalım önce

sinem yazdığım uzuuuunca mesajı görmedin sanırım!
arwen seninde soruna cevap yazdım hayatım

ben çıkıyorum şimdi görüşürüz sonra
hoşçakalın..

sinem yazdığım uzuuuunca mesajı görmedin sanırım!
arwen seninde soruna cevap yazdım hayatım

ben çıkıyorum şimdi görüşürüz sonra
hoşçakalın..

ya canım benım nıe goremedım ..bende ıs yerındeyım bıraz yogundum oyuzden herhalde cok uzuldum.. dondugunde goruselımm lutfenn

cok cok cok guzel olucak :) grı esofman uzerıne beyaz tshırt oyle hayalımkı anlatamam bıktım bıngıl bıngıl yagları kaaptmaya ugrasmaktann 1000 kere dıyet yaptım bozdum ama artık yeter dıyorum zayıf olmak cok guzel ..bıkere koruyamadıgım zayıflıgımı gerı almak ıstıyorum oyle guzeldıkı resımlerı mı koydum odama ıbret alıp azımle zayıflamak ıcınnn

Arkadaşlar işlerim yoğundu biraz giremedim bugün. Benimde ciddi anlamda motive olmaya ihtiyacım var belki 1-2 kilo versem olcak ama olmuyor. koşu bandında yürüyüş yapıyorum, en az 2 lt su içiyorum hergün 2 fincan yeşil çay içiyorum ama tık yok. napsam bilemedim. günlük 1000 kaloriyi aşmıyorum doğru dürüst ama gitmiyor kilolar.:2:

moralını bozma canım bbenım ..ödem yapmıs olabılırmı vucudun yesil çayın faydası bence yok ben 1 sene içtim rejımmıme takvıye olarak ama bı işe yaramadı ...kafana taktıkca oldugu yerde sayıyo ınsan kendımden bılıorum :) zayıfladıgını o cicileri gıydıgın gunu hayal et her hayal ettıgınde 1 bardak su iç :) yuruyusu ıstersen 45 dk cıkar hep aynı tempoda gunlerce devam edersen rıtme alısıyo vucud

valla moralim çok ama çok bozuk dün ağlama krizine girdim yine. kafama taktıkça inatla gitmiyor kilolar. düşünmeden düzgünce diyetime uymak istiyorum ama yapamıyorum. spor konusundada yıllardır düzenli olarak koşu bandında 30-40 dk yürüyüş yapıyorum. dediğin gibi o kadar alıştı ki vücudum buna hiç etkilemiyor şu anda. bu arada bol bol kas yaptım. kilomun 53 kilosu kas

Patatesli Tuzlu Kek

4 ADET ORTA BOY PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ

Yapılışı
patateslerin kabuğunu soyup tavla zarı iriliğinde küp küp doğra
içine yoğurt un yumurta tuz ve kabartma tozu ilave ederek iyice karıştır
yağlanmış unlanmış tepsiye karışımı yay
üzerine sıvıyağ gezdirip 175 derece fırında kızarana kadar pişir

nefis oluyor

Son düzenleme:
:13:

aman tanrım hayatım bu ne böyle :) cok güzel ve lezzetli olduguna eminim. ama malesef kalori anlamında cok fazla gibi göründü bana yani yiyebilme şansımız olsaydı keşke :):):):) ama tabikii ellerine saglıkkkk :)

slm kızlar anneme gitcem ama sizi bırakıp gidemiyorum geçmişi okudum biraz bende unutkanlık hastalıgımı desem bunamamı desem yaşlılıkmı desem artık siz hangisini uygun görürseniz onu dersiniz .yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş gelmişsiniz inşallah istediginiz kiloya ulaşırsınız ben kaçtım ablam beni öldürcek sabahtan beri beni bekliyorlar akşama dogru görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…