bu yemekten çıkanın hepsi sizin afiyetle silin süpürün:)
toplam 340 KALORİ
malzemeler;
1 ince dilim tavuk göğüs eti
1 tatlı kaşığı maya
1 kahve fincanı ılık su
1 çay bardağı un(bence kepekli un kullanılması daha iyi iolur)
2 domates
2 taze soğan
6-7 siyah zeytin
yarım demet maydonoz
kızartmak için sıvı yağ
tuz
yapılışı;
tavuğu haşlayıp süzün tel tel ayırın.
mayayı ılık suda eriyinceye kadar karıştırın.
tuz ekleyip 30 dk bekleyin.
unu ilave edip topaksız olana kadar karıştırın.
domatesleri soyup küp küp doğrayın.
taze soğanları temizleyip kıyın.
zeytinleri çekirdeklerini çıkarıp incecik doğrayın.
maydonozu temizleyip kıyın.
hepsini bi kapta karıştırın.
sıvı yağı tavaya alıp kızdırın.karışımdan kaşık kaşık alıp arkalı önlü kızartın.
kağıt havlu üzerine koyun kiii yağlarını çeksin
üzerine kürdan batırıp batırıp yiyin
şimdiiiii bunun kızartma yeri beni düşündürdü ne diyorsunuz deniimmi acaba??
yeşim napiosun ?
Patatesli Tuzlu Kek
4 ADET ORTA BOY PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM SU BARDAĞI SIVI yag
Kiz bu ne???? Bunu yesek nooluruz biz? Simdilik unutalim bu tarifleri, 3000 kalori bu...
merhaba nasılsın toplAMDA KAC KILO VERDINN SIRRIN NEDIRR :)
iyiyim canım :):):):) bir yandan calısıyorum bir yandan da sizlerin yazdıklarını okuyorum :) bide böyle direk yeşim napıyosun dedinya bir sevindim bir mutlu oldum kostur kostur bıraktım işi gücü sana yazdım :) hehe
bence bu tarifte malesef sıkıntı var civcivcim :) hem kızartma hem un mümkün dgil 340 kalori olmasıkagıt havluya degil gercek havluya sarsak yinede nafile :):):):) ben aksam teyzemin yaptıgı bir yemek kasıkla 2 tencere yemek yapıyor sagolsun bana 4 aksam gidiyor. o yagın dısında sütten yogurttan aldıgım yarım yag muhabbeti dısında yagın yüzünü bile görmüyorum :) actifry ı tavsiye ederim hepinize. her türlü yemek yapabiliyorsun. ben evde olabilsem onda neler deneyeceğim. kısın mantı pilav makarna bile pişirmiştim. cok güzel ve yagsız oluyor.
ben 6 da cıkıyorum. aksamlarıda bakamıyorum nete. evde hiç vaktim olmuyor :) yarın yine görüşürüz öncesinde bişi yazmazsam :)
:) civciv tabii ki 75 gr = 3 dilim yazdim ama bi sekilde hata olmus...
canım bence uzun bı süre yağ seker un tuz bunlardan uzak duralımm kalorisi az ama yınede yağ...bızım bunyemız ne yesek yarıyo cunku
tmm yaaa bende yapmamama varya canım da çok çekmiştiiii
şu actifry dediğin tefalin mi ?
Görüşemezsek akşama, yarına kadar kendine iyi bak görüşürüz
yaa 75 gr dır diye düşündüm ama direkt 75 dilim diye yazınca şok oldum resmen:)))))) :):):):))))
uf yaaaa evet neyse şimdilik uzak dursun bari. 80 leri görünce kendime patates kızartması şenliği yapmıştım:)) hiç te bi zararını götrmemiştim çok mutlu olmuştumn
70 i ucundan görüncede bunun şenliğini yaparım bari:)))
tmm yaaa bende yapmamama varya canım da çok çekmiştiiii
şu actifry dediğin tefalin mi ?
görüşemezsek akşama, yarına kadar kendine iyi bak görüşürüz
yaa 75 gr dır diye düşündüm ama direkt 75 dilim diye yazınca şok oldum resmen:)))))) :):):):))))
uf yaaaa evet neyse şimdilik uzak dursun bari. 80 leri görünce kendime patates kızartması şenliği yapmıştım:)) hiç te bi zararını götrmemiştim çok mutlu olmuştumn
70 i ucundan görüncede bunun şenliğini yaparım bari:)))
merhaba kızlar aranıza yeni geldim fakat dıyete baslayalı tam 1 ay 2 hafta oldu ve acayip sinir bozucu bir durumdayım insülin direncimin yüksek oluşundan alıyormuşum kilo 94,75 gr la basladım diyete bu süreç içerisinde 90,9 lara kadar geldim ama banamısın demiyor karında azcık inme başka hiç bir değişiklik yok ben iç hastalıkları uzmanı ve dıyetısyen kontorulunde yapıyorum diyetimi fakat ara öğünleri atlamak zorunda kalıyorum yanlıs olduğunu biliyorum ama işten güçten aklıma bile gelmiyor yemek sporada yeni basladım. Evli olanlar beni azcıkta olsun anlarlar eve git akşam yemeği çamaşır bulaşık derken saat olmus 11 cok zor bir durum elimden geldikçe spor yapıcam ve cok önemli bir amacım var kilo verip çocuk sahibi olmak istiyorum tavsiyeleriniz eleştirileriniz hatta gazınıza çok ihtiyacım var ve yanlız bırakmayacağınıza eminin herkese şimdiden çok teşekkür ederim :87::87::87:
ıns. Amacına ulasırsın ıyı kı yazdın burda olan herkes bırbırıne destek oluyo merak etmeAzim sabırla verıceksın
Efsunum hosgeldin sen de. Hadi bakalim madem her turlu destek arkanda, biz de yanindayoz. Spor yapamiyorum deme, isyerinde bile merdiven inmek, servisten erken inmek vb ile 30 dakika yuruyus yaratsan yeter.
evet canım tefalin ürünü actifry. üstelik gittigidiyordan 330 tl ye aldım ben kısın. tefalin kendisinde hala 450 tl civarında satıs rakamı. basarılı bir ürün yag konusunda. patatesi kızartıyorsun ve resmen bir kasık kullanmana ragmen dibinde yag kalıyor tabaga aldıgında :):):):)
Civciv pes etme kuzum.... Un koyma, zaten firinda zor piser, bu karisima 2 dilim ekmek kat, biraz da yogurt kat ki bulamac olsun, sihirli formulumuz... Firinla....
Merhaba kızlar aranıza yeni geldim fakat dıyete baslayalı tam 1 ay 2 hafta oldu ve acayip sinir bozucu bir durumdayım insülin direncimin yüksek oluşundan alıyormuşum kilo 94,75 gr la basladım diyete bu süreç içerisinde 90,9 lara kadar geldim ama banamısın demiyor karında azcık inme başka hiç bir değişiklik yok ben iç hastalıkları uzmanı ve dıyetısyen kontorulunde yapıyorum diyetimi fakat ara öğünleri atlamak zorunda kalıyorum yanlıs olduğunu biliyorum ama işten güçten aklıma bile gelmiyor yemek sporada yeni basladım. Evli olanlar beni azcıkta olsun anlarlar eve git akşam yemeği çamaşır bulaşık derken saat olmus 11 cok zor bir durum elimden geldikçe spor yapıcam ve cok önemli bir amacım var kilo verip çocuk sahibi olmak istiyorum tavsiyeleriniz eleştirileriniz hatta gazınıza çok ihtiyacım var ve yanlız bırakmayacağınıza eminin herkese şimdiden çok teşekkür ederim :87::87::87:
Merhaba kızlar aranıza yeni geldim fakat dıyete baslayalı tam 1 ay 2 hafta oldu ve acayip sinir bozucu bir durumdayım insülin direncimin yüksek oluşundan alıyormuşum kilo 94,75 gr la basladım diyete bu süreç içerisinde 90,9 lara kadar geldim ama banamısın demiyor karında azcık inme başka hiç bir değişiklik yok ben iç hastalıkları uzmanı ve dıyetısyen kontorulunde yapıyorum diyetimi fakat ara öğünleri atlamak zorunda kalıyorum yanlıs olduğunu biliyorum ama işten güçten aklıma bile gelmiyor yemek sporada yeni basladım. Evli olanlar beni azcıkta olsun anlarlar eve git akşam yemeği çamaşır bulaşık derken saat olmus 11 cok zor bir durum elimden geldikçe spor yapıcam ve cok önemli bir amacım var kilo verip çocuk sahibi olmak istiyorum tavsiyeleriniz eleştirileriniz hatta gazınıza çok ihtiyacım var ve yanlız bırakmayacağınıza eminin herkese şimdiden çok teşekkür ederim :87::87::87:
Aaaa beyzus gelmis....
Biliyorsun di mi benim adim Beyza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?