Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşim napiosun ?

iyiyim canım :):):):) bir yandan calısıyorum bir yandan da sizlerin yazdıklarını okuyorum :) bide böyle direk yeşim napıyosun dedinya bir sevindim bir mutlu oldum kostur kostur bıraktım işi gücü sana yazdım :) hehe
bence bu tarifte malesef sıkıntı var civcivcim :) hem kızartma hem un mümkün dgil 340 kalori olması kagıt havluya degil gercek havluya sarsak yinede nafile :):):):) ben aksam teyzemin yaptıgı bir yemek kasıkla 2 tencere yemek yapıyor sagolsun bana 4 aksam gidiyor. o yagın dısında sütten yogurttan aldıgım yarım yag muhabbeti dısında yagın yüzünü bile görmüyorum :) actifry ı tavsiye ederim hepinize. her türlü yemek yapabiliyorsun. ben evde olabilsem onda neler deneyeceğim. kısın mantı pilav makarna bile pişirmiştim. cok güzel ve yagsız oluyor.
ben 6 da cıkıyorum. aksamlarıda bakamıyorum nete. evde hiç vaktim olmuyor :) yarın yine görüşürüz öncesinde bişi yazmazsam :)

tmm yaaa bende yapmam ama varya canım da çok çekmiştiiii
şu actifry dediğin tefalin mi ?
görüşemezsek akşama, yarına kadar kendine iyi bak görüşürüz

:) civciv tabii ki 75 gr = 3 dilim yazdim ama bi sekilde hata olmus...

yaa 75 gr dır diye düşündüm ama direkt 75 dilim diye yazınca şok oldum resmen:)))))) :):):):))))

canım bence uzun bı süre yağ seker un tuz bunlardan uzak duralımm kalorisi az ama yınede yağ...bızım bunyemız ne yesek yarıyo cunku

uf yaaaa evet neyse şimdilik uzak dursun bari. 80 leri görünce kendime patates kızartması şenliği yapmıştım:)) hiç te bi zararını götrmemiştim çok mutlu olmuştumn
70 i ucundan görüncede bunun şenliğini yaparım bari:)))

bencede canım sabret daha keyıflı yersın sımdı yersen moralın bozulur pısmanlık yasarsın :)

evet canım tefalin ürünü actifry. üstelik gittigidiyordan 330 tl ye aldım ben kısın. tefalin kendisinde hala 450 tl civarında satıs rakamı. basarılı bir ürün yag konusunda. patatesi kızartıyorsun ve resmen bir kasık kullanmana ragmen dibinde yag kalıyor tabaga aldıgında :):):):)

Civciv pes etme kuzum.... Un koyma, zaten firinda zor piser, bu karisima 2 dilim ekmek kat, biraz da yogurt kat ki bulamac olsun, sihirli formulumuz... Firinla....

Merhaba kızlar aranıza yeni geldim fakat dıyete baslayalı tam 1 ay 2 hafta oldu ve acayip sinir bozucu bir durumdayım insülin direncimin yüksek oluşundan alıyormuşum kilo 94,75 gr la basladım diyete bu süreç içerisinde 90,9 lara kadar geldim ama banamısın demiyor karında azcık inme başka hiç bir değişiklik yok ben iç hastalıkları uzmanı ve dıyetısyen kontorulunde yapıyorum diyetimi fakat ara öğünleri atlamak zorunda kalıyorum yanlıs olduğunu biliyorum ama işten güçten aklıma bile gelmiyor yemek sporada yeni basladım. Evli olanlar beni azcıkta olsun anlarlar eve git akşam yemeği çamaşır bulaşık derken saat olmus 11 cok zor bir durum elimden geldikçe spor yapıcam ve cok önemli bir amacım var kilo verip çocuk sahibi olmak istiyorum tavsiyeleriniz eleştirileriniz hatta gazınıza çok ihtiyacım var ve yanlız bırakmayacağınıza eminin herkese şimdiden çok teşekkür ederim :87::87::87:

Sinem

Kisaca, ben ocak ayinda 108 kiloyla dogum yaptim. 103 kiloyla da diyete basladim. Bebek de emzirdigim icin gunde 2100 kalori aliyorum. Hafta 5 yapmam gerek ama bu aralar 2-3 kere 30 dakika yurume- kosma karisimi bisey yapiyorum. Sirrim bu kadar..

ıns. Amacına ulasırsın ıyı kı yazdın burda olan herkes bırbırıne destek oluyo merak etme Azim sabırla verıceksın

Efsunum hosgeldin sen de. Hadi bakalim madem her turlu destek arkanda, biz de yanindayoz. Spor yapamiyorum deme, isyerinde bile merdiven inmek, servisten erken inmek vb ile 30 dakika yuruyus yaratsan yeter.

ıns. Amacına ulasırsın ıyı kı yazdın burda olan herkes bırbırıne destek oluyo merak etme Azim sabırla verıceksın

çok teşekkür ederim sinemcim azimle savaşıyorum zaten 1,5 aydır bendeki azime eşimde şasırdı ama en yakın zamanda bırakırsın gözüyle bakıyor vermem lazım vermem lazım bebişimi kucağıma almam lazım

Efsunum hosgeldin sen de. Hadi bakalim madem her turlu destek arkanda, biz de yanindayoz. Spor yapamiyorum deme, isyerinde bile merdiven inmek, servisten erken inmek vb ile 30 dakika yuruyus yaratsan yeter.

tesekkur ederim leah evet merdıven cıkma ınme servıse bınmeme yapıyorum fakat yetmıyor sanki ya söyle terliyeceksin ki veresin hesabı yapıyorum bu yaptığım aktıvıtelerle sankı spor olmuyor gibi geliyor

gerçekten çok güzel daha öncede duymuştum tefalin bu ürününü ama ilk zamanlarda çok yüksekti fiyatı eh şimdide fena değilmiş pek inmemiş ama:)
netten alışveriş yapamıyoruz biz :) güvencimiz yok:)
ama netteki fiyatı çok iyiymiş ben biraz daha düşmesini bekliim

Civciv pes etme kuzum.... Un koyma, zaten firinda zor piser, bu karisima 2 dilim ekmek kat, biraz da yogurt kat ki bulamac olsun, sihirli formulumuz... Firinla....

hangi tarif bu yaaa benim yazdığımımı bu şekilde yapiim:)
yaa beyza sen resmen yemek üretiyosun heee tarifleri filan attın çöpe ama süper de lezzzet oluyo tariflerin heee
biz sana bi kitap çıkaralım en iyisi ne dersin

hoşgeldin efsunum..
ben emin olarak söylüyorum kiiii her gün en az 30 dk seri yürüyüşle, acıkmadan yiyip doymadan kalkınca, 3 ana 3 ara öğünle ve günde 3 LT su ile ayda KESİNLİKLE en az 3-4 kilo gidiyor
sana da bu azminde başarılar dilerim. umarım en kısa zamanda hem kilo verir hem de bebiş hasretine kavuşursun

hoşgeldinn cnmm bu uzun yolda sanada basarılarr cnmm

kuzularr sıze bır sey soracammm aranızda tarcınlı yoğurt veya süt tüketen varmıı ben bu gun 2,ara öğünümde 150 gr tarcınlı yodurt yedımm ve aksam yemegınde hiç aç degıldımm
akşam yemeğimde

6 kaşık kıymalı taze fasulyee
150 gram yy yogurt
1salatalık
1domates
ve okadar tokum kı su anda anlatamam

öglen 45 dk yürüdüm bantta
35 dk leslı yaptım

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar......Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.

Ben sonunda evimdeyim.Ramazan geliyor malum;evde olmak en güzeli...
Sizleri özledim ve hep eksikliğinizi hissettim.Biraz geçmişe bakıp geliyorum...

Gulma ben de tarcinli iciyorum sutlerimi. İnsulunin dengelenmesine de yardimciymis. Meyve ogunlerinde yanina tarcinli sut icmek cok iyi.

Aaaa beyzus gelmis....

Biliyorsun di mi benim adim Beyza..

Bilmezmiyim canım...Ben de Beyza......
İlk defa bir adaş buldum kendime....Bir yazar bana ''tanıştığım en kıdemli Beyza sizsiniz'' demişti.Zarif adam.Yaşlı demeyi tercih etmedi....
Biraz geçmişe baktım da yavruların hasta galiba.Şimdi nasıllar;umarım iyileşmişlerdir.Allah kolaylık versin;ayrıca bol sabır ve metanet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…