Yok beyzusum ya... Simdi popomun ustune oturdum. 18:30 20:30 arasi ikisi de surekli agladilar, kustular, benim de sabrim tukendi... Bir de yeni yeni, ortanca oglan ufaga vurmaya basladi. Eline ne gecerse ama... Hic yalniz birakmaya gelmiyor ikisini...
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar......Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.
Ben sonunda evimdeyim.Ramazan geliyor malum;evde olmak en güzeli...
Sizleri özledim ve hep eksikliğinizi hissettim.Biraz geçmişe bakıp geliyorum...
iyi akşamlar yürüyüşümü yaptım bugün de bu hafta toplam 500 dk oldu
beyzuş ablacım hoşgeldin çok özledik seni sohbetini
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar......Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.
Ben sonunda evimdeyim.Ramazan geliyor malum;evde olmak en güzeli...
Sizleri özledim ve hep eksikliğinizi hissettim.Biraz geçmişe bakıp geliyorum...
iyi akşamlar yürüyüşümü yaptım bugün de bu hafta toplam 500 dk oldu
beyzuş ablacım hoşgeldin çok özledik seni sohbetini
slm kızlar bir kaç gündür annemdeydim pek paylaşımda bulunamadım üc saattir geçmişi okuyorum valla kızlar harikasınız bayılıyorum sizin sohbetinize çok tatlısınız herbiriniz
leahcım yavrukuşun hastaymış çok geçmiş olsun
semiran ve asumancımresimlerinizi gördüm çok güzelsiniz çok tatlısınız semiran samsuna geldiğinde bi gün görüşelim seninle içinin güzeliği yüzüne yansımış derlerya o türlerdensin:) zaten merve ablada demişti çok tatlıdır tanısan bayılırsın felan diye bi türlü fırsat olmadı seninle tanışmaya ama en kısa zamanda tanışmak isterim
mutlucum sanada iyi tatiller
yotsuz seninde resmini gördüm süpersin süper
beyzuş abla sende hoşgeldin sefalar getirdin
hoşgeldin beyzuş abla artık burdasın sanırımyani ramazanda bizimlesiiiin
asuman abla nu hafta süper gidiyosun bravosenin bu haftaki kilo bildirimin 86 ları görür gibi
yaaa bende görmek istiyoruuumm bugün hiç yürüyüş spor yapamadım(
hosgeldin ablacim insanin evi gibisi yok deilmi
yeni gelenler hosgeldiniz kizlar dogru yeri bulmussunuz
Hoş buldum güzellerim.Hepinizi ayrı ayrı özledim ve ayrı ayrı öpüyorum.....
Artık sizlerleyim;hem diyette;hem sohpet te.....
hoşgeldin beyzuş abla artık burdasın sanırımyani ramazanda bizimlesiiiin
asuman abla nu hafta süper gidiyosun bravosenin bu haftaki kilo bildirimin 86 ları görür gibi
yaaa bende görmek istiyoruuumm bugün hiç yürüyüş spor yapamadım(
Patatesli Tuzlu Kek
4 ADET ORTA BOY PATATES
1 SU BARDAĞI YOĞURT
2 SU BARDAĞI UN
3 YUMURTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
YARIM SU BARDAĞI SIVIYAĞ
Yapılışı
patateslerin kabuğunu soyup tavla zarı iriliğinde küp küp doğra
içine yoğurt un yumurta tuz ve kabartma tozu ilave ederek iyice karıştır
yağlanmış unlanmış tepsiye karışımı yay
üzerine sıvıyağ gezdirip 175 derece fırında kızarana kadar pişir
nefis oluyor
kızlaaaaaaar internet gördüm bi bakayım dedim size. diyetim gurbet ellerde olmama rağmen güzel gidiyor :) kimseyi kasmıyorum diyetteyim diye ne pişerse azcık yiyip kalkıyorum böylece ben de onlar da huzursuz olmuyor :) bu cuma bildirim yapamayacağım tartım yok ama haftaya bomba gibi gelcem inşallah :) öptüüüüüüm hepinizi ve kaçıyorummmm :)
ortikimmm ya tam bilmiyorum eyüp taraflarıymış sanırım :)
Kizim sen o zaman cecoya yakinsin.. Ben oralari bilirim, sen semti tam bir ogren, olmazsa ceco da akatilir bulusuruz ucumuz, ben de cocuklari kucaginiza verir kacarim der misim...
Bu arada yeni gelen Arkadaşlarada buradan kocamannnnnnn bir hoşgeldin diyorummmmmmm
Doğru yerdesiniz ve eminim en kısa zamanda sizde hedeflerinize ulaşacaksınız
Sinem sanada allah tamammını erdirsin diyeyim bariama sarı civcivin de dediği gibi baştan tavrını koy yoksa sonra gelir topiğin duvarlarına kafanı vurursun
Valla ben o hatayı yaptım kaç sene uğraştım evliliğim bile bitme noktasına gelmişti şimdi yeni yeni ağzım açılıyor şakayla da olsa söylüyorum ve mecbur kalmadıkcada fazla muhattap olmyorum.
Umarım senin herşey allah gönlüne göre verir ve hiç bir zaman için KV'le sorun yaşamazsın inşallah
hosbuldum canım ne mutlukı bır aradayız cok sevınıyorum burda sızlerle oldugum ıcın tavsıyelerınıze deneyımlerınıze ıhtıyacım cok var.zor anlar yasıyorum n e yapıcagımı bılmememkte cok kotu bısı tavız vermemeye calısıorum amabazende beceremıyorum ..guzel seylerden bahsedelım :):)dıyetımı rejımımı hıc bısey engel olmasın ıstıyorumm :)...sen neler yapıosun bu zor maratonda neler yapıosun deneyımlerını anlatırmısın ben pek motıve olamıyorum bıanda gıtsın şu yağlar ıstıyorumm
Bence hiç sinirlerini bozma herşey sabır ve zamanla olucak. Hem bence sen düğünde ne kadar güzel bir gelin olacağına odaklan. Kendini iyi hisseden gelin her zaman en güzel gelindir bence yeterki pozitiv ol.
Bende henüz 3 haftadır sağlıklı beslenmeye daha bir önem verdim. Eskiden de verirdim ama çok kaçamak yapardım bide bütün gün aç otururdum. PKO hastalığımdan dolayı metabolizmam çok yavaş çalışıyor o yüzden kilo veremiyorum maalesef ama yinede buradan ayrılmaya niyetim yok.
11 yaşında ve 11 aylık iki tane fıstığın annesiyim. Hala emzirdiğim için endokrine gidip tedavi olamıyorum PKO için ama bir iki ay içinde kız anne sütünü bırakırsa ertesi gün endokrine koşacam
Tedavimi olup evlendiğim kiloya dönücem sonrada artık KVmi yoksa kızlarımı çat eder bilmiyorum ama birilerinin çatlayacağı kesin
Eşim sağ olsun asla bir kez olsun kilomu sorun etmedi aksine ben sinir olup ağladığım dönemlerde beni bir çocuk gibi teselli eder sen bence yinede seksisin gözümde der ( bazen en fazla seksi şempanze deronuda artık seksi kısmını üzerime alınıyorum diğerini saymıyorum ) Sadece benim ve kızlarımız için zayıfla çünkü biz daha uzun seneler seninle olmak istiyoruz ve seni sağlıklı istiyoruz der hep.
Umarım bende birkaç ay sonra toksin arkadaşımız gibi burada şukadar verdim kaldı şu kadar diye bağra bağra dolancam
allah bagıslasınn bebişlerinii ..eş destegı cok önemlı gercekten ..ben daha anne olmadım bıle bu kılodayım durmum cok vahım hareketlerı kısıtlanıyo ınsanın bı sureden snr ..hanı hep derler ya evlenırken 52 kıloydum 57 kıg v.s ben dıyemıcem galıba 65 dıyebılsem yeterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?