Kız valla inanılması güç ama ben evlenirken gerçekten 52 kiloydum hatta iki tane o eski halimden resim eklemiştim profilime ya o halime dönmek bazılarına göre imkansızda olsa ben azimliyim en azından yaklaşıcam daha kaliteli bir hayat sürdürebilmek adına gerekirse 3 yıl uğraşıcam ama olucak allahın izniyle
şaka gbı yaaaa......bende bende demek ıstıyorummm .bu azım ıradeyle 3 yılı bulmaz ..yumurcaklarlada spor yapıosundurrr yerınde durmuyolardırr ..suan karnım zil çalıyoooooo yrn sabah tartılıcam ya her sabah tartılmak ıstıyorum benn neden acaba sankı hergun tartılsam ne olcak 10kg gıtcek halı yok yaa
İyi geceler hatun kişiler...
Aman tanrım BEYZUSS gelmiş..HAyatım hoşgeldin sefalar getirin..Nasılsın iyimisin.?
yaaa seninle hala tel.de konuşup konuşup kikirdememizi hatırlayıp gülüyorum..
Hoş buldum canım...En kısa zamanda yine kikirdiyelim mi...Ben pek severim kikir kikir,fingir fingir........ Evde tabii...Dışarda görenler kız lisesinin kazulet matematik öğretmeni sanır.O kadar yani....Bizim bakkal bile abla sen öğretmensin nasıl anladım ama demişti bilgiç bilgiç.....
İyiyim canım sağol.Sadece sıcaklar bitiriyor beni;bir de 1 yıl aradan sonra regl oldum...Süprizzzzzz.Allahım bu sıcaklarda ne kadar zormuş,unutmuşum...Neyse ramazanda olmadı ya;çok sevindim önce olmasına.Ramazanda olsa çok bozulacaktım;gerçi Allah ne isterse o....Nasip..
Sen nasılsın canım.Güzel ailen nasıl.....Sıcaklar ve nem sizde de çok yüksek ..Takip ediyorum İzmir'i.Orada benim güzelim var diye....
Yok canım yeni moda yiğenimin cadılar partisi vardı ama ben yemedeim sadece kısır yedim akşam yemek yemedim misafir geldi dondurma getirmişler azıcık ondan yedim.Banucum misafirinmi var.?
Kısır yeterli zaten diğerlerini boşver.
Geçmiş olsun sanada kv de canım inşallah eylülde bizde oralara gelicez inşallah.sağol canım ...sporunda çok etkisi var tabii canım maşallah tekrardan ,birde sağlıklı yiyecekleri seçtiğin için gece bile olsa zararı olmuyor....
dün tam temizlik yapıyordum kv hastalanmış oray gittim yarım kaldı işler ,bugün hasta halimle temizliği bitirdim şimdiye kadar barbunya yemeği kıymalı fırında dolma yaptım akşamüzeri pişireceğim dolmayı sıcak olsun (akşama karnım doyacak dolma var cacıkla ohhh misss misss) birtek az ütüm var akşamüzeri yapacağım onlarıda...
sorma canım bahar çok güzel olmuş zaten güzeldide yanakları daha dolgundu onlar bile erimiş...inş darsı bize
bende ayvalık hastası olaraktan en çok undaya bayılıyorum içim bir hoş oluyor oraya gidince ,özellikle şu anda nasıl güzel heryer cıvıl cıvıl müzik sesleriyle ...sanatçı kaynıyor ama ben bir türlü göremem ...
Çok geçmiş olsun zaten öyle olur herkes sıraya dizilir.Kizlar ortanca da ateslendi. Antibiyotik basladim..
Geçmiş olsun ekincik.selam kızlar tatilden döndüm, ve dakka bir ilk gün yatak döşek hastalandım. umarım hepiniz iyisinizdir, şöyle geçmişe bir bakayım bakalım...
Çok sıcaklardada dikkat et kendine bol su iç bari.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
Kuzucuklarımmm özledim sizi
Valla bugün benim için çok yoğun bir gündü maalum benim alamancılar geldi. Turist Ömer gibi paso gezmek istiyorlar ama tek de bir yere gitmiyorlar. Bugün okadar sıcaktı ki hava bir ara bayılıcam sandım
Sabah 10da çıktık evden Eyüp Sultana gittik yürüyerek tabi öyle mıy mıy yürümedim sonuçta hazır çıkmışken sporumu da aradan çıkartayım dedim. Postacı Şaban gibi önümde çocuk arabası hızlı hızlı gittim ben birde baktım bizim hımbıllar geride kalmış
Neyse arada mecbur bana yetişsinler diye 2 dakkalık molalar vermek zorunda kaldım ama hem sıcak hemde hızlı yürüyüş beni bir kova suyla yıkanmış hale getirdi
Tam 3 saat öyle gezdik tabi arada bir yerde oturup bişeyler içtik onu ve verdiğim molaları da düşersem rahat 2 SAAT yürüyüş yapmış oldum
İnanın eve geldiğimde ayaklarım varmı yokmu şuursuzca kendimi koltuğa attım
Nasıl hızlı yürüdüysem ayağımdaki ince eşortman bile sürtünmeden dolayı hafif yırtılmış
Bende diyom totoşum nereden rüzgar alıyor meğer havalandırma deliği açılmış
Allahtan üzerimde uzun tshirt vardı belli olmadı. Zaten olduysada ne yapam ben evde çıkarınca fark ettim
Yarında yine çıkıcaz ama bu sefer Çarşamba pazarınaoda engelli koşu sayılır herhalde bir yandan hızlı hızlı yürü bir yandan milleti itekle bir yandanda kalabalık olan yerde kesin ucuz bişey vardır diye milleti yarıp tezgaha varma
Demin karşı komşum nisa ablama anlattım kız banu sende akıl yok serinlerde gel gidelim derim ay abla başka zaman dersin bu sıcakta ben bile cesaret edemezken sen okadar saat öğlen sıcağında gezersin
Valla bende deniycem bugun tarifi ablama verdim o herşeyi güzel yapar bakalım bende yarın yaptırıyımda yutalım afiyet olsun.asuman ablaaa, semiraaannnnharikasınız harikaaaçok hoş görünüyorsunuzzzz
yaaa bizim topikte asık suratlı yada böööle havalı kendini beğenmiş kimse yok maşaAllah herkes güleç yüzlü, herkes sıcak kanlısanırım tombik topiği olduğumuzdan mı ne:))))
yaaa benn asuman abla diyorum ama ne kadarda genç görünüyorsundemesemmi acaba aklım karışıyo benim burda hitap konularında yaaa:))
bu arada mücverim süper oldu demşimişydim hatırlamıyorum aaafiyetle annem ve kız kardeşlerim yedik
yalnız bidahaki sefere daha ince koyucam tepsiye bide ya daha fazla galeta unu(ekmek) koyucam ya da kabakların suyunu sıkıcam:) biraz içi istediğim gibi bööle kek gibi olmadı:) lezzeti güzeldi ama
saat 5 gibi yemiştim ama ne kadar çok yemişsem artık o saat bu saatttir bişey yiyemedim:)
neyse az önce dışarda yürüyüşten geldimayyy esintide yürümek gibisi yok yaaa harika
evde bantta yürüyemiyorum bu sıcakta
duş aldım bornnozla üstümü bile giymeden buraya koştum:) üstümü giyiniiim bi geliom
Bende vericektim yağmurgözlü vermiş ben ekstra üstüne susam ekiyodum.Anammmm valla benimde canım müçver istedi bak görüyonmu şimdi
Neyse anam cumartesi sabah karşı geliyor nasılsa ona yaptırırımhatun pek bi güzel yapar hemde az yağ kullanır birde ya yağsız tavada pişirir yada tostun arasında
Koca Fırını ne gerek var ısıtmaya bir müçver için der kesin ekonomik meloş
Sağlıklı beslenme konusunda üzerine yoktur artık babam isyanlarda her gün otmu yiycem ben diye
Aslında bir gün et yada tavuk yapıyorsa ertesi gün kesin sebze var menüde ama babam ot yiyom diyip duruyor.
Birde belki aranızda bilen vardır görümcem yapardı patatesleri ufak ufak küp küp doğrardı un yumurta birde bişeyler daha ekler sonrada tepsiye döşeyip fırına verirdi.
Oda süper bişey oluyordu ama yaklaşık iki senedir sadece merhaba ve iyi bayramlar hariç hiç bir şekilde konuşmadığım için soramıyorum da
Tatildeyim diye çokda serme geri dönüşü zor olur herşeyden az az ye en azından kilo alma.Merhaba guzeller
2 gundr onume ne gelse fazlasi ile yedim ne yazikki ozetle guzel arkadasim yesim, bennim bu hafta isim zorrrrr spora gelince o da yok. Yani denize giriyorum ama daha pek hissedemiyorum spor gibi.
Once YESİM cok tatlisin ve guzelsin.
Semosum, Asum masallah ikinize de harika gorunuyorsunuz
Beyza cooook gecmis olsun minnaklara
Herkese kocaman opucukler sevgiler...
Hoşgeldin beyzuş ablacım özlemiştik seni çok öptüm.Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar......Öpüyorum güzel yanaklarınızdan.
Ben sonunda evimdeyim.Ramazan geliyor malum;evde olmak en güzeli...
Sizleri özledim ve hep eksikliğinizi hissettim.Biraz geçmişe bakıp geliyorum...
Bu diyet benim yaptığım dietlere çok benziyor 1 ayda buna benzer bir dietle 7 kilo vermiştim bende yapıyım bari ama sıcaklarda çorba işi sıkıyor.slm kızlar bir kaç gündür annemdeydim pek paylaşımda bulunamadım üc saattir geçmişi okuyorum valla kızlar harikasınız bayılıyorum sizin sohbetinize çok tatlısınız herbiriniz
leahcım yavrukuşun hastaymış çok geçmiş olsun
semiran ve asumancımresimlerinizi gördüm çok güzelsiniz çok tatlısınız semiran samsuna geldiğinde bi gün görüşelim seninle içinin güzeliği yüzüne yansımış derlerya o türlerdensin:) zaten merve ablada demişti çok tatlıdır tanısan bayılırsın felan diye bi türlü fırsat olmadı seninle tanışmaya ama en kısa zamanda tanışmak isterim
mutlucum sanada iyi tatiller
yotsuz seninde resmini gördüm süpersin süper
beyzuş abla sende hoşgeldin sefalar getirdin
bana sıra gelince bu pazartesi diyetisyen kontrolüm vardı maalesef kilo verememişim o yüzden diyetisyenim bana bayağı sıkı bir diyet verdi 3 günde detoks diyetim var ilk detoksumu dün yaptım
sabah 2 dilim peynir
salatalık dometes
çay
ögle 1 kase çorba
1 kase salata
1dilim ekmek
ikindi meyve
akşam
1 kase salata 1 kase cacık 1 dilim ekmek bunu yapmazsan 1 dilim ekmek 1 dilim karpuz 1 kase çorba tercih senin
gece çay kahve
bu haftada 3 gün uygulunacak tabi biraz zor ama napalım direncimizi kırcaz
bugün ise yediklerime gelince
sabah 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
salatalık domates
ögle 2 galeta 1 dlm karpuz
ikindi 1 dondurma
akşam
2 biber dolması
1 kase yoğurt
yarım kase çorba
gece meyve var ama daha yemedim belkide yemem öyle işte
bu hafta bayağı kilo vereceğimi düşünüyorum ramazana büyük ihtimal 76 küsürlü bi kiloyla giricem
bakalım ramazanda kaç kilo vercem
bu arada semirancım sen ramazanda gidicekmisin merve ablaya yani ramazanda burdamısın
Ohh şimdi rahatla bu sıcakta pazar işi çok zor.Bugün çook yooruldum pazara gittim zaten hava sıcak...Sonra eve gelince yemek yiyip biraz dinlendikten sonra yürüyüşe gittim..
Bugün hiiç oturamadım desem yeridir..Duşumu aldım koca bir bardak suyumu aldım yanıma şimdi keyif yapacağım artık..:)
İyi geceler hanımlar benim dietim süper gidiyor tek sorun spor olayım azaldı hem sıcak hemde heralde ayakkabıdan ayağım tahriş olmuş kızarmış yanıyor üstüne basamıyorum spor olmaması beni tedirgin ediyor sadece 75 dk kaldım inşallh cumya sevinirim.
YENA ben 113.5 kiloylamı başladım senin listede ne yazıyor.
Evet beyzuşum sıcaklar bitirdi bizi..yaz gelmedi gelmedi dedik..Çok fena geldi.:) Demek regl oldun sende,bende oldum nihayet.:)
Biliyormusun geçende çocuklarla bir yerde oturuyorduk adını söylemiyeyim.:) Anket için bir öğrenci geldi direk hocam diye lafa girdi daha sonrada beni bilgilendiriyor sonra pardon hocam ne öğretmeniydiniz diye soruyor.?
Hayır öğretmen değilim diyorum nasıl olur diyor bana şaşkın şaşkın..:))
Eeee nasıl geçti deniz olayı güzelmiydi..Egecik eğlendimi.?
Hee hee bu kadar olur yani...İkimizde de örrrtmen tipi var....
Çok güzel günler geçirdik canım.Egecik hayatından çok memnundu.Daha çok havuzu seviyor.Kolunda kolluklar atladı durdu bütün gün.Ermancığımı da getirdim (kuzenim hatırlarsın bizim özel çocuğumuz) birlikte çok eğlendiler.İrmancığım İrmancığım diye hep peşinde dolaştı.Gelinciğimizde çok memnun kaldı.Tabii o hep bronzlaşmak derdindeydi.Memlekette arkadaşlara hava yapmak için galiba....
Akşamları Büyükçekmece sahilde olduk genellikle.Gece pazarı ,kalabalık,çocuklar için eğlenceler,çay bahçeleri;tipik sahil kasabası işte....
Bir gün de tematik akvaryuma ve yeni açılan bir AVM var içinde küçük bir kayak merkezi var oralara götürdüm;tabii gelini de alışverişe ....Herkes hayatından memnundu.Ben de tabii.....Şimdi artık ramazan için evimizdeyiz.Çok güzel bir camiimiz var.Sanki başka yerde teravihe gidemem gibi geliyor.Bu nedenle eve döndük.Aynı zamanda camiimizin önü şehir meydanımız ve çok güzel ramazan programları düzenleniyor.Aynı Sultanahmette düzenlenen gibi.Bir eski İstanbul kuruluyor adeta.Konserlerde oluyor.2 yıldır Ahmet Özhan geliyor.Umarım bu yıl da gelir.Adam hem derin,hem temiz,hem inançlı,hem modern hemde benim kocacağızımdan sonraki en yakışıklı hacı....
İşte böyleyken böyle birtanem....
Ohhhh süper hepiniz için çok iyi olmuş..NAsııl iyi bir teyze iyi bir insansın sen hayatım..
Erman'ı hiiç unuturmuyum bir çok kişiyede anlatmışlığım vardır yaptığı harika davranışı..Beyzuşum kaç yaşında oldu Erman.?
NE güzel anlatıyorsun. çok özendim valla ramazan programlarınıza, burda hiiç öyle şeyler olmuyor nedense ..
evet önceki yıllarda söylüyordun hep eğlenceye gittiğinizi..Ama ben seni zülfü konseriyle daha bir iyi hatılrıyorum..
ZÜLFÜÜÜÜÜÜ HASTAYIM SANA ....Hala hastayım......
Erman 24 yaşında oldu ablası.....Dün anneme ''ben evlenmeden ölme babanniş'' diyordu..Çok duygulandım.Yuva kurma isteği baskın bu aralar galiba...
Bu arada hakkımdaki güzel sözlerin için çoookkk teşekkür ederim canım..Yptığım özel bir şey yok.Sadece seviyorum insanlarımı hemde çok....
Sabah 110.6 çıktım tam sevinemedim hatırlamadım kiloyu dedim inşallah yenada not vardır diye sağol yenacım.
Evet canım 113,5
Çok güzel bir yer bir kere gelmiştik gece çok beğendim oraları inşallah beyazıtada gelin beyzuş abla standımız olucak orda bekleriz hemde tanışırız inşallah.Hee hee bu kadar olur yani...İkimizde de örrrtmen tipi var....
Çok güzel günler geçirdik canım.Egecik hayatından çok memnundu.Daha çok havuzu seviyor.Kolunda kolluklar atladı durdu bütün gün.Ermancığımı da getirdim (kuzenim hatırlarsın bizim özel çocuğumuz) birlikte çok eğlendiler.İrmancığım İrmancığım diye hep peşinde dolaştı.Gelinciğimizde çok memnun kaldı.Tabii o hep bronzlaşmak derdindeydi.Memlekette arkadaşlara hava yapmak için galiba....
Akşamları Büyükçekmece sahilde olduk genellikle.Gece pazarı ,kalabalık,çocuklar için eğlenceler,çay bahçeleri;tipik sahil kasabası işte....
Bir gün de tematik akvaryuma ve yeni açılan bir AVM var içinde küçük bir kayak merkezi var oralara götürdüm;tabii gelini de alışverişe ....Herkes hayatından memnundu.Ben de tabii.....Şimdi artık ramazan için evimizdeyiz.Çok güzel bir camiimiz var.Sanki başka yerde teravihe gidemem gibi geliyor.Bu nedenle eve döndük.Aynı zamanda camiimizin önü şehir meydanımız ve çok güzel ramazan programları düzenleniyor.Aynı Sultanahmette düzenlenen gibi.Bir eski İstanbul kuruluyor adeta.Konserlerde oluyor.2 yıldır Ahmet Özhan geliyor.Umarım bu yıl da gelir.Adam hem derin,hem temiz,hem inançlı,hem modern hemde benim kocacağızımdan sonraki en yakışıklı hacı....
İşte böyleyken böyle birtanem....
Evet canım evlenmek istiyor.Karısına sevgilim diyecekmiş,öpecekmiş.....
Demek evlenmek istiyor canım yaaa..
yanlış biliyorumda olabailir,yada konuşmuşmuyduk bilmiyorum..ORtalama yaşam süreleri daha kısa değilmi onların.
Sabah 110.6 çıktım tam sevinemedim hatırlamadım kiloyu dedim inşallah yenada not vardır diye sağol yenacım.
Çok güzel bir yer bir kere gelmiştik gece çok beğendim oraları inşallah beyazıtada gelin beyzuş abla standımız olucak orda bekleriz hemde tanışırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?