Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler hatun kişiler...

Aman tanrım BEYZUSS gelmiş..HAyatım hoşgeldin sefalar getirin..Nasılsın iyimisin.?
yaaa seninle hala tel.de konuşup konuşup kikirdememizi hatırlayıp gülüyorum..

şaka gbı yaaaa......bende bende demek ıstıyorummm .bu azım ıradeyle 3 yılı bulmaz ..yumurcaklarlada spor yapıosundurrr yerınde durmuyolardırr ..suan karnım zil çalıyoooooo yrn sabah tartılıcam ya her sabah tartılmak ıstıyorum benn neden acaba sankı hergun tartılsam ne olcak 10kg gıtcek halı yok yaa

Bugün çook yooruldum pazara gittim zaten hava sıcak...Sonra eve gelince yemek yiyip biraz dinlendikten sonra yürüyüşe gittim..

Bugün hiiç oturamadım desem yeridir..Duşumu aldım koca bir bardak suyumu aldım yanıma şimdi keyif yapacağım artık..:)

Bence tartılma çünkü ister istemez kendine sıkıntı yapıyorsun bu durumda da vucut kendini geriyor ve netice daha az olur gibime geliyor yine sen bilirsin. Ben cumadan cumaya tartılıyorum ne kadar merakta etsem tartıya çıkmıyorum asla çünkü fark görmeyince insanın morali bozuluyor boşlamaya başlıyor
Sağ olsun benim ufak civicivim çok hareketli speedy gonzales yada tarantulam diyorum ona. yaramazlık yapacağı zaman önce sırıtır bana doğru bende sakınnnnn dediğim an sanki koş diyormuşum gibi algılıyor ve dizlerini yere deydirmeden hızlı hızlı emekliyor ve vukuata doğru gidiyor
Bugün ayaklarım çok ağrıyor diye leğene soğuk su koydum önce geldi hayır dediğim halde ellerini sokup su sıçrattı sonrada onunda ayaklarını soktum biraz serinlesin diye lap diye suya oturdu üzerinde bodysiyle
Sıçana döndü tabi komple soyduk biraz suda oynadıktan sonra nasıl kahkaha atıyor cadı.
Onun peşinde koşmaktan gerçekten yoruluyorum ama onu spordan saymıyorum çünkü o bizim için zevk birlikte yaptığımız oyunlardan sayıyoruz onları

İyi geceler hatun kişiler...

Aman tanrım BEYZUSS gelmiş..HAyatım hoşgeldin sefalar getirin..Nasılsın iyimisin.?
yaaa seninle hala tel.de konuşup konuşup kikirdememizi hatırlayıp gülüyorum..

Hoş buldum canım...En kısa zamanda yine kikirdiyelim mi...Ben pek severim kikir kikir,fingir fingir........Evde tabii...Dışarda görenler kız lisesinin kazulet matematik öğretmeni sanır.O kadar yani....Bizim bakkal bile abla sen öğretmensin nasıl anladım ama demişti bilgiç bilgiç.....
İyiyim canım sağol.Sadece sıcaklar bitiriyor beni;bir de 1 yıl aradan sonra regl oldum...Süprizzzzzz.Allahım bu sıcaklarda ne kadar zormuş,unutmuşum...Neyse ramazanda olmadı ya;çok sevindim önce olmasına.Ramazanda olsa çok bozulacaktım;gerçi Allah ne isterse o....Nasip..
Sen nasılsın canım.Güzel ailen nasıl.....Sıcaklar ve nem sizde de çok yüksek ..Takip ediyorum İzmir'i.Orada benim güzelim var diye....

Evet beyzuşum sıcaklar bitirdi bizi..yaz gelmedi gelmedi dedik Çok fena geldi.:) Demek regl oldun sende,bende oldum nihayet.:)

Biliyormusun geçende çocuklarla bir yerde oturuyorduk adını söylemiyeyim.:) Anket için bir öğrenci geldi direk hocam diye lafa girdi daha sonrada beni bilgilendiriyor sonra pardon hocam ne öğretmeniydiniz diye soruyor.?
Hayır öğretmen değilim diyorum nasıl olur diyor bana şaşkın şaşkın..:))

Eeee nasıl geçti deniz olayı güzelmiydi..Egecik eğlendimi.?

Son düzenleme:
Banucum misafirinmi var.?

Kısır yeterli zaten diğerlerini boşver.
Yok canım yeni moda yiğenimin cadılar partisi vardı ama ben yemedeim sadece kısır yedim akşam yemek yemedim misafir geldi dondurma getirmişler azıcık ondan yedim.

Geçmiş olsun sanada kv de canım inşallah eylülde bizde oralara gelicez inşallah.

Kizlar ortanca da ateslendi. Antibiyotik basladim..
Çok geçmiş olsun zaten öyle olur herkes sıraya dizilir.

selam kızlar tatilden döndüm, ve dakka bir ilk gün yatak döşek hastalandım. umarım hepiniz iyisinizdir, şöyle geçmişe bir bakayım bakalım...
Geçmiş olsun ekincik.

Çok sıcaklardada dikkat et kendine bol su iç bari.

Valla bende deniycem bugun tarifi ablama verdim o herşeyi güzel yapar bakalım bende yarın yaptırıyımda yutalım afiyet olsun.

Bende vericektim yağmurgözlü vermiş ben ekstra üstüne susam ekiyodum.

Tatildeyim diye çokda serme geri dönüşü zor olur herşeyden az az ye en azından kilo alma.

Hoşgeldin beyzuş ablacım özlemiştik seni çok öptüm.

Bu diyet benim yaptığım dietlere çok benziyor 1 ayda buna benzer bir dietle 7 kilo vermiştim bende yapıyım bari ama sıcaklarda çorba işi sıkıyor.

Ohh şimdi rahatla bu sıcakta pazar işi çok zor.

İyi geceler hanımlar benim dietim süper gidiyor tek sorun spor olayım azaldı hem sıcak hemde heralde ayakkabıdan ayağım tahriş olmuş kızarmış yanıyor üstüne basamıyorum spor olmaması beni tedirgin ediyor sadece 75 dk kaldım inşallh cumya sevinirim.
YENA ben 113.5 kiloylamı başladım senin listede ne yazıyor.

Evet canım 113,5

Hee hee bu kadar olur yani...İkimizde de örrrtmen tipi var....

Çok güzel günler geçirdik canım.Egecik hayatından çok memnundu.Daha çok havuzu seviyor.Kolunda kolluklar atladı durdu bütün gün.Ermancığımı da getirdim (kuzenim hatırlarsın bizim özel çocuğumuz) birlikte çok eğlendiler.İrmancığım İrmancığım diye hep peşinde dolaştı.Gelinciğimizde çok memnun kaldı.Tabii o hep bronzlaşmak derdindeydi.Memlekette arkadaşlara hava yapmak için galiba....
Akşamları Büyükçekmece sahilde olduk genellikle.Gece pazarı ,kalabalık,çocuklar için eğlenceler,çay bahçeleri;tipik sahil kasabası işte....
Bir gün de tematik akvaryuma ve yeni açılan bir AVM var içinde küçük bir kayak merkezi var oralara götürdüm;tabii gelini de alışverişe ....Herkes hayatından memnundu.Ben de tabii.....Şimdi artık ramazan için evimizdeyiz.Çok güzel bir camiimiz var.Sanki başka yerde teravihe gidemem gibi geliyor.Bu nedenle eve döndük.Aynı zamanda camiimizin önü şehir meydanımız ve çok güzel ramazan programları düzenleniyor.Aynı Sultanahmette düzenlenen gibi.Bir eski İstanbul kuruluyor adeta.Konserlerde oluyor.2 yıldır Ahmet Özhan geliyor.Umarım bu yıl da gelir.Adam hem derin,hem temiz,hem inançlı,hem modern hemde benim kocacağızımdan sonraki en yakışıklı hacı....
İşte böyleyken böyle birtanem....

Bana müsaadeee kızlar yine başladım uyuklamaya ekran başında. Daha süt sağıcam hesapta ama gözlerim kapanıyor resmen
Kendinize cici bakın
Öpüyorum hepinizi tek tek
Yarın görüşmek üzere canlar
Kendinzie iyi bakın :18::18:

Ohhhh süper hepiniz için çok iyi olmuş..NAsııl iyi bir teyze iyi bir insansın sen hayatım..
Erman'ı hiiç unuturmuyum bir çok kişiyede anlatmışlığım vardır yaptığı harika davranışı..Beyzuşum kaç yaşında oldu Erman.?

NE güzel anlatıyorsun. çok özendim valla ramazan programlarınıza, burda hiiç öyle şeyler olmuyor nedense ..
evet önceki yıllarda söylüyordun hep eğlenceye gittiğinizi..Ama ben seni zülfü konseriyle daha bir iyi hatılrıyorum..

ZÜLFÜÜÜÜÜÜ HASTAYIM SANA ....Hala hastayım......

Erman 24 yaşında oldu ablası.....Dün anneme ''ben evlenmeden ölme babanniş'' diyordu..Çok duygulandım.Yuva kurma isteği baskın bu aralar galiba...

Bu arada hakkımdaki güzel sözlerin için çoookkk teşekkür ederim canım..Yptığım özel bir şey yok.Sadece seviyorum insanlarımı hemde çok....

Demek evlenmek istiyor canım yaaa..
yanlış biliyorumda olabailir,yada konuşmuşmuyduk bilmiyorum..ORtalama yaşam süreleri daha kısa değilmi onların.

Evet canım 113,5
Sabah 110.6 çıktım tam sevinemedim hatırlamadım kiloyu dedim inşallah yenada not vardır diye sağol yenacım.

Çok güzel bir yer bir kere gelmiştik gece çok beğendim oraları inşallah beyazıtada gelin beyzuş abla standımız olucak orda bekleriz hemde tanışırız inşallah.

asuuu,Derin ve umutt hoşgeldiniz..

Deriiin tartın geldimi.??

Demek evlenmek istiyor canım yaaa..
yanlış biliyorumda olabailir,yada konuşmuşmuyduk bilmiyorum..ORtalama yaşam süreleri daha kısa değilmi onların.
Evet canım evlenmek istiyor.Karısına sevgilim diyecekmiş,öpecekmiş.....
Yaşam süreleri değişkenlik gösteriyor Yenacığım.Normalde kısa tabii;ama Ermancığın fiziksel bir sorunu yok.Genellikle kalp ve akciğerleri zayıf oluyor.Erman'ın bu yönden sağlığı çok yerinde sadece KBB sorunları sık oluyor.Bir de Erman mozaik tipte down.Tüm hücreler etkilenmemiş.Bu nedenle zeka seviyeside tam down olanlara göre daha yüksek.Umarım ömrü uzun olur.....İNŞALLAH....

İnşallah nasip olurda gelirim canım.Seninle tanışmayı çok isterim.Sen de bizim tarafa gelirsen haber ver olurmu,görüşelim.Çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…