İnşallah abalcım gelirsek ararım tabi ama ramazanda hiçbir yere gidemiyoruz kitap standından eşim çok geç geliyor arad bende yardıma gidiyorum ama ondan sonra gelip seni görmek isterim.Yiğenininde inşallah ömrü çookkk uzun olsun.Evet canım evlenmek istiyor.Karısına sevgilim diyecekmiş,öpecekmiş.....
Yaşam süreleri değişkenlik gösteriyor Yenacığım.Normalde kısa tabii;ama Ermancığın fiziksel bir sorunu yok.Genellikle kalp ve akciğerleri zayıf oluyor.Erman'ın bu yönden sağlığı çok yerinde sadece KBB sorunları sık oluyor.Bir de Erman mozaik tipte down.Tüm hücreler etkilenmemiş.Bu nedenle zeka seviyeside tam down olanlara göre daha yüksek.Umarım ömrü uzun olur.....İNŞALLAH....
İnşallah nasip olurda gelirim canım.Seninle tanışmayı çok isterim.Sen de bizim tarafa gelirsen haber ver olurmu,görüşelim.Çok sevinirim...
Evet canım evlenmek istiyor.Karısına sevgilim diyecekmiş,öpecekmiş.....
Yaşam süreleri değişkenlik gösteriyor Yenacığım.Normalde kısa tabii;ama Ermancığın fiziksel bir sorunu yok.Genellikle kalp ve akciğerleri zayıf oluyor.Erman'ın bu yönden sağlığı çok yerinde sadece KBB sorunları sık oluyor.Bir de Erman mozaik tipte down.Tüm hücreler etkilenmemiş.Bu nedenle zeka seviyeside tam down olanlara göre daha yüksek.Umarım ömrü uzun olur.....İNŞALLAH....
İnşallah Beyzuşum...
hoşbulduk yenacım nasılsın
İyiyim canım sağolasın..Okuyup çıkıyorsun artık..Neden.?
Evet canım evlenmek istiyor.Karısına sevgilim diyecekmiş,öpecekmiş.....
İnşallah Beyzuşum...
İyiyim canım sağolasın..Okuyup çıkıyorsun artık..Neden.?
yazma fırsatım olmuyor canım her zaman kızlar yeğen eşim ama bakmadan da duramıyorum ayağımda sallarken felan okuyorumm bazen o nedenle canım geceleri de uykum çok oluyor okuyup kaçıyorum
selam yenacımm hoşbulduk....baskülüm daha gitmediki gelsin canım yaa eşime diyorum bugünde göndermezsen yarın gidip baskül alacağım haberin olsun, işleri çok yoğun gidemiyor...
bugün üzücü sevindirici haberlerle dolu bir gündü...üzücü olan annemin amcasının torunu 6 yaşında vefat etti bugün yavrum doğuştan beyninde kist varmış sürkeli izmire hastanelere gidiyorlardı , 6 sene dayanabildi yavrucuk...köyde oturuyorlardı buraya taşındılar çocuk okula başlasın diye okulada kaydı olmuş bütün hazırlıklar tamamlanmış çok üzüldük allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...yarın başsağlığına gitmek istiyorum ama yüeğim dayanmıyor birkaç gün sonra gitsem daha iyi olacak..
sevindirici olanda dayımın oğlu evleneli 5 sene olmuştu kızda yumurtalıklarında çikolata kistleri vardı sürekli ameliyat oluyordu çocuğu olmaz denildi bugün hamile olduğunu öğrendik çok sevindik, çünki çok seviyordu nazı çok istiyordu bebeğinin olmasını inş sağlıklı bir gebelik geçirir kucağına alır yavrusunu...
ölüm olsada herşeyin yeri ayrı yanımızda çalışan elemanın sünneti vardı sünnetten geldik az önce saçlarım fönlü yatmak istemiyorum çocuklar gibi bozulacak diyeallahtan kızım ilk defa durduda sünnet başlar başlamaz dönmedik eve uykusu yüzünden ....
Hoşbuldum canım..Ben de sizleri özledim.....banucum hoşbulduk canım...biraz daha iyiyim hatta bugün misafir bile ağırladım hasta hasta kabul ettim geri çeviremedim , tabiki kaçamaklarıda hiç saymıyayım...
ilaçlarımı içiorum şu anda ama aklımda bulunsun sağol yinede, epeyce hafifledi çünki...
banucum ayvalığa gelirsen beklerim canım hem tanışmış oluruz..
beyzus abla gelmiş hoşgeldim ablacım özlettin kendini....
selam yenacımm hoşbulduk....baskülüm daha gitmediki gelsin canım yaa eşime diyorum bugünde göndermezsen yarın gidip baskül alacağım haberin olsun, işleri çok yoğun gidemiyor...
bugün üzücü sevindirici haberlerle dolu bir gündü...üzücü olan annemin amcasının torunu 6 yaşında vefat etti bugün yavrum doğuştan beyninde kist varmış sürkeli izmire hastanelere gidiyorlardı , 6 sene dayanabildi yavrucuk...köyde oturuyorlardı buraya taşındılar çocuk okula başlasın diye okulada kaydı olmuş bütün hazırlıklar tamamlanmış çok üzüldük allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...yarın başsağlığına gitmek istiyorum ama yüeğim dayanmıyor birkaç gün sonra gitsem daha iyi olacak..
sevindirici olanda dayımın oğlu evleneli 5 sene olmuştu kızda yumurtalıklarında çikolata kistleri vardı sürekli ameliyat oluyordu çocuğu olmaz denildi bugün hamile olduğunu öğrendik çok sevindik, çünki çok seviyordu nazı çok istiyordu bebeğinin olmasını inş sağlıklı bir gebelik geçirir kucağına alır yavrusunu...
ölüm olsada herşeyin yeri ayrı yanımızda çalışan elemanın sünneti vardı sünnetten geldik az önce saçlarım fönlü yatmak istemiyorum çocuklar gibi bozulacak diyeallahtan kızım ilk defa durduda sünnet başlar başlamaz dönmedik eve uykusu yüzünden ....
İyi geceler Derinciğim;
Hayat böyle bir şey işte sevinçle hüzün kolkola geziyor...
Yavrucağa Allah rahmet eğlesin;mekanı cennet inşallah.Allah ana-babasına sabır versin.Başınız sağolsun....
Bebişi olacak olanada hayırla kavuşmak nasip etsin inşallah.Gözünüzaydın...
Hoşgeldiniz tontişler nasılsınız derrincim nasıl oldun düzeldinmi bari.Bol hastalanan tip olaraktan zencefil limon bal karışımını tavsiye ederim kışın 2 ay boğaz ağrısından kaç dr gezdim en son bu karışım işe yaradı.
Offffffffff çok üzüldüm yaaa..Allah sabır versin anne babasına çok büyük bir acı..
Beyzuşun dediği gibi hayat işte..bir yandan doğanlar bir yandan ölenler..
Hayat ne garip bir yerde hüzün bir yerde sevinç Çok üzüldüm çok ufakmış hiçmi anlaşılmamışki Allah rahmet eylesin zaten melekti uçup gitmiş .Ne mutlu gelininize inşallah sağlıkla alır kucağına sende naparsan yap bu sıcaklarda bozoulucak saçların yat keyfine bak::))selam yenacımm hoşbulduk....baskülüm daha gitmediki gelsin canım yaa eşime diyorum bugünde göndermezsen yarın gidip baskül alacağım haberin olsun, işleri çok yoğun gidemiyor...
İnşallah kardeşimn 5 eylül doğumu doğumdan bir hafta sonra eicez inşallah tabi o dönemde havalar nasıl olur ondan önce kardeşim yollamıyor sensiz olmaz diyo zatem-n bende ona kıyamam gelince inşallah görüşürüz derincim kaçamakları azaalt bak ne güzel gidiyo kilolar geçen dr gittim solunum testi yaptılar test sonucu obeziteden dolayı yetersiz buldular yani bu kilolar bu yaşta dertse sonrası felakaet demekki zaten onun duyduktan sonra dedim ala yemiycem dr da dei muhakkak zayıfla 6 ay sonra tekrarlanıcak kilolar böyle giderse dahada kötü çıkıcak ben sana inanıyorum bir kere nazı çok seviyosun eşinide onlar için zayıfla kaçamaklar gelince aklına onlar gelsin.banucum hoşbulduk canım...biraz daha iyiyim hatta bugün misafir bile ağırladım hasta hasta kabul ettim geri çeviremedim , tabiki kaçamaklarıda hiç saymıyayım...
ilaçlarımı içiorum şu anda ama aklımda bulunsun sağol yinede, epeyce hafifledi çünki...
banucum ayvalığa gelirsen beklerim canım hem tanışmış oluruz..
beyzus abla gelmiş hoşgeldim ablacım özlettin kendini....
size iyi geceler bol sohbetler
Beyzuşum Ege yine çok ama çok yakışıklı.
.Ermanında çok eğlendiği nasıl belli gözlerinden.:)
Birde gözleri normal değilmi.?çekik değil sanki..
hakkaten banu sen kışın ne çektin boğazından..
Ben var ya korkmaya başlamıştım ama söylemiyodum sana kötü bişeymi var diye...Biliyosunuz ben evham kraliçesi olaraktan her daim senaryom mevcuttur...
Ay gerçekten korku filmi gibiydim doktorlar bile korktu lösemiye kadar araştırdılar bende senden altta kalmam neler kurmuştum kafamda.Bu arada benim boğazların biri hala açılmadı ama ben ona alıştım o da bana dondurmada yesem soğukta içsem bişey yapmıyor bana canım benimmm::))))))
hakkaten banu sen kışın ne çektin boğazından..
Ben var ya korkmaya başlamıştım ama söylemiyodum sana kötü bişeymi var diye...Biliyosunuz ben evham kraliçesi olaraktan her daim senaryom mevcuttur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?