Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım.
Allah sana da bir yakışıklı verir sağlıkla inşallah.Naz kıza bir kardeş....Yok yakışıklı değilde yine güzel bir prenses gelirse yakışıklı yakışıklı damatlar gelir...

canım 8 aylık hamil eiken ortaya çıktı ama ne olursa olsun bu bebeği istiyoruz dediler . ama 6 senenin 3 senesini hemen hemen hastane köşelerinde gçeirdiler...o annde yavrucukt a babada çok çektiler birde ufak bir kardeşi vardı onuda anneanne büyüttü kızza zarar vermesin den korktukları için oda ayrı çekti..
inşallah canım beklerim hr zaman ...yapmıyordum aslında kaçamk ama bugün misafirlere patlıcan böreği yaptım dayanamdım uzun zamandır börek yapmıyordum çünki, diğeri sütlü tatlıydı akşam yemeğide yemedim inş dengelemişimdir...yok canım bugün kaçsada bırakmak yok inşallah iki hanelere düşeceğim

Ay sorma o bendede var ve çok zor aslında her sene muhakkak kalp chekap yaptırıyorum şu bir aydır nefese takmıştım onada gittim yazdığım gibi kilodan dedi dr paniklikten boş zanmanlarımı hastahanelerde geçiyorum valla hobi edindim çokda dürtükleyice tabi üstünede bişeyler çıkıyor kardeşim diyodu kaşınma gitme dr bak gene korkutucan biz.:::))

Ben yürüken çok nefes nefese kalıyorum sizde öylemisiniz.?

Birde bu hafta özellikle çok dikkat ettim artık baskülde aynı rakamı görmek istemiyorum bakalım cuma ne olucak..Hayıır uzuun zamandır düzenli besleniyorum insan gibi yiyorum .:) Ama niye bilmiyorum..
Fadimeye laf söylemiştim onun gibi oldum..:))))

ooo gece vakti ne güzel dilekler abacım ....inşallah bir oğlum olmasını çok isterim tabii değişik olsun kızımda olsa üzülmem çünki iki kızkardeşde çok güzel oluyor derdini anlatabiliyorsun ..dediğin gibi yakışıklı yakışıklı damatlarım olur...tabii allah verirse birde bu kilolarda istemiyorum ama herşey kısmet çünki yaşda geçiyor artık....

Kızlar her ramazan bu konu gündeme geliyor ama yine açayım.:)
Oruç tutanlar çoğunlukta olduğu için biz ramazan ayı boyunca cuma günleri akşam üzeri tartılıp kilomuzu söyleyelim ne dersiniz.?

Çünkü sabaha karşı yiyip yatıcaz dolayısıyla şiş olacağız o bakımdan akşam üzeri tartılıp girelim kilomuzu bende iftardan sonra hazırlarım listeyi..

Çok çekmişler gerçekten yavrucağın çektiği gena Allah anasına babasına sabır versin evladında hayırlısını sağlıklısını versin Rabbim.
Dengeleyince iyi oluyor tabiki bizlerde insanız canım istiyor dün ablam börek yaptı yağsını az koymuştu ben gene yemedim ama yesemde zarar vermezdi Ayşe diete başladı dr sebze yemeklerini az yağlı yap istediği kadar yesin demiş inşallah oda kilo verir 34.5 oldu tontoşum dün arkadaşı şişko diyomuş ona oda bana diyo teyze baksana diye ne diyeceğimi bilemedim söyliyende küçük of yaniii..

Derinn dün bebek görmeye gittik demiştim..bebeğin ablası üçbuçuk yaşında barıştan dört ay büyük..Nasıııl kıskanıyor bebeği anlatamam.tabii anne perişan bir halde zaten lohusa dikişleri var bayağı,sürekli kucağında annesinin diğerini emziremiyormş doğru dürüst..

Bende o şikayetten gittim solunum testi yaptılar kilodan dediler sen sigara içmiyodun dimi zaten bende 10 gündür hiç içmedim.

Çok daha iyi olur valla herkes artıyı görür yoksa.

Banuuu benimlede dalga geçerlerdi çocuklar küçükken çok üzülürdüm..eve gelip anneme söylerdim oda sen şişman değilsin kızım çok güzelsin derdi..
KEşke önlemini alsaymış zamanında midemi işkembe yapmasaymışım değilmi.?

benimde panik atakla ilgili muhtemelen ama ilaç almak istemiyorum .kıştan beride geçmiyor sürekli korkutuyor beniufak bir streste başlıyor kalbim çarpmaya.allah korusun banucum bende kilomdan dolayı çok korkuyorum o yüzden bırakmak yok..

yok cnaım ben sadece ayak bileğimin ağrısından fazla yürüyemiyorum kilodan tabii dra gitmem gerek..
bende yenacım insan gibi yiyorum ama inan çok zor gidiyor hatta kilomu koruyorum demekki daha sıkı yapmak lazım ama bende çok incelme oldu leslie sayesinde...teyzem sürekli beni kilo konusunda eleştiridi , dün ne kadar zayıflamışsın kaç kilo verdin dedi ,söylermiyim hiç aslında çok sıkılaştım kiloda çok fazla fark yok..aklım baskülde yaaa benim alışmışım hergün tartılmaya gitsem eczanede tartılsam farlı çıkacağım yine moralim bozulacak...

Ay çok zor valla bizdede ayşe başaldı kardeşimin bebeği doğmadan sen onu sevme vs gibi şeylere oda annesini değilde beni kıskanıyor yandım ben valla.

Ben yokuş veya merdiven çıkarken nefes sıkıntısı çekiyorum canım..
100 ve üzeriyken ne yapsam nefes tıkanıyordu.Şimdi düz yolda tıkanmıyorum şükür.
Bu hafta kilo vereceğine inanıyorum YENACIĞIM....Rutin duraklamaları yaşadın gibi geliyor bana;ama bu hafta vereceksin gör bak.Fadime çok stres yaptı ondan etkilendi gibi geliyor bana;yoksa ne işi bitiyor ne de diyetini bozuyor.Allahtan 100 den aşağı düştü;umarm artık tıkır tıkır gider.Tabii hepimiz için geçerli bu dilek.Ben bu ara yürüyüş yapamadım ama şükür az da olsa gr gr gidiyor.Hayatımda ilk defa sıcaklardan iştahım kesildi,inşallah kendi nazarım değmez.Önümüzdeki günlerde yürüyüşüme başlamak istiyorum da ramazanda yürüyüşü nasıl yapacağız...Belki sahuru beklerken bantta yürüyebilirim....

Tamamen katılıyorum...En doğrusu iftardan önce tartılmak bencede...Sabah sahurdan dolayı ağır çekeriz ;hepimizin morali bozulur....

Bugün çok zorlandım yürüken..İnşallah dediğin gibidir ağırlık azaldıkça nefesim düzene girer...

Ramazanda yürümeyi çok istiyorum bende ama çok zor gibi görünüyor iftardan sonra zaten saat geç oluyor çocukların uyku saati vs.
yinede program yapmak lazım egsersizle ilgili..Senin bant iyi fikir üşenmezsen yürü bitanem çok iyi olur..

Sorma ya bugün bizde onu konuştuk ama bizim zamanımızda tv bu kadar bilgi vermiyordu anneciklerimizde bizi yediirdikleri için mutluydu ona bakarsan benim anneciğime göre ben o kadarda şişman değilim 110 kiloda ağır siklet ben nasıl görüyosan beni tatlım

Bende o tarz ilaçlar içmek istemiyorum zaten halimiz belli onlarda kilo yapıyor ama sen genede doktora git biz hersene kalbimize baktırıyoruz dr bize diyo aferin size keşke herkes böyle olsa diye bence git canım hem içinde rahatlar.

İçiyorum dediğinden..
İnşallah zaten ramazanda az içicen belki kendiliğinde gider ben bir anda bıraktım inşallah dönmem korktum nefes alamamktan pat diye bıraktım şimdi eşime evde içme diyorum bu konda gıcıklık yapıyorum galiba ama napıyım içmesin.

bizimde olacağımız o zaten yenacım naz nasıl huysuz sürekli anlatıyorum, allah sağlık versinde onunla anneme bile gidemiyorum uyumadığı için evde uyusa bile wc kapısını bile açamıyorum tel fişten çekiliyor sesize alınıyor eve bağlı kalıyorum , çarşıya inemiyorum sürekli caddeye fırlıyor minik böceğim.benden başkasında uyumaz yemez üzerini giydirmez babasına bile ..bebek arabasını bile babasına kullandırmıyor anne anne diyor...gece babasını kıskanıyor yataktan atıyor baba dittt dittt diye adam salona gidip koltukta uyuyor beni paylaşamıyor o kardeş allah verirde gelirse eğer çekeceği var naz kızdan...tabii bende manisayı boylarım naz gibi huysuz olursa ....aslında ben nazdan sonra kardeş istemiyorum allah kızıma sağlık versin zaten çok zor büyütüyorum, hele yardımcımda yok ikinci bir çocukla mahvolurum ama herşey o kardeşsiz kalmasın diye.38 yaşına geldim canım sinirlerim çok yıpranmış zaten sürekli tedavilerden dolayı kv ile oturmaktan dolayı ancak rahatladım nazda biraz uslandı tekrar geri dönücem ( bu arada uslanmış hali bumu diyeceksin ama 1.5 sene çığlık çığlığa ağlayan bir bebekti biliyorsun naz )ancak sustu ağlamaları......

banucum bende gitmeyi düşnüyorum hastaneye kalbim hakketen çok tahatsız ediyor çarpığı zaman çok korkuyorum...ama zilli kızımıgötürmek istemiyorum bendn başkasındada kalmıyor o yüzden erteliyorum sürekli....

Allah herşeyi gönlüne göre versin tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…