Aman derincim git biran önce sabah uyurken kv dene bırak kaç napalım ağlasada susucak sağlık başka bişey.banucum bende gitmeyi düşnüyorum hastaneye kalbim hakketen çok tahatsız ediyor çarpığı zaman çok korkuyorum...ama zilli kızımıgötürmek istemiyorum bendn başkasındada kalmıyor o yüzden erteliyorum sürekli....
İyi geceler yenacım bende yatıyorum güyya erken yatıcaktım ama iyi oldu özlemişim sohpetlerimizi.Ben uyusam çok iyi olur.:)
İyi geceler arkadaşlar,Allah rahatlık versin..
Sanada iyi geceler beyzuş abala inşallah yarın görüşürüz.Hepinize iyi geceler,Allah rahatlık versin.
Yarın görüşmek üzere nasipse...
İyi geceler derincim sanada tatlı rüyalar varisler için ablam cuma günü gidicek bakalım ne diyecek yazarım sana.sağol yenacım...
banu evt iran önce gidip varislerimi ayak bileğimdeki ağrıyı çarpıntılaımı göstermem gerek , kv görümceme gitmediği birgün bırakayım..
iyi gecelr hepinize ben bu saate kalmazdım muhabbet iyi geldi tatlı rüyalar.....
Kızlar her ramazan bu konu gündeme geliyor ama yine açayım.:)
Oruç tutanlar çoğunlukta olduğu için biz ramazan ayı boyunca cuma günleri akşam üzeri tartılıp kilomuzu söyleyelim ne dersiniz.?
Çünkü sabaha karşı yiyip yatıcaz dolayısıyla şiş olacağız o bakımdan akşam üzeri tartılıp girelim kilomuzu bende iftardan sonra hazırlarım listeyi..
Aaa tabi ya.. Bende kafa yok ki... Sabahin 5 inde tartildim...
Saz heyetim 5:30 gibi kalkti. Daha dogrusu ortanca uykusunda cok oksuruyor, kucugu uyandirdi, o da aglayarak ortancayi uyandirdi. Suanda ikisini de salliyorum.. Nasil diyeceksiniz di mi?
İlk kilo bildirimini ben yapayim bari
Gecen hafta 86
Bu hafta 85,4
Giden 600 gr
Adetim de gecikti 6 gun kadar. Haftaya adet olursam daha da iyi verecegime inaniyorum
Tamamen katılıyorum...En doğrusu iftardan önce tartılmak bencede...Sabah sahurdan dolayı ağır çekeriz ;hepimizin morali bozulur....[/QUOTE
şekerlerrr pekiii nasıl ramazan dıyetı uygulucaz ben dıyetısyene gıtmıyorumm oyuzden ne yapıcagımı bılemıyorum özellıklede sahurda ne yemeliyimm ?
gerçekten çok güzel daha öncede duymuştum tefalin bu ürününü ama ilk zamanlarda çok yüksekti fiyatı eh şimdide fena değilmiş pek inmemiş ama:)
netten alışveriş yapamıyoruz biz :) güvencimiz yok:)
ama netteki fiyatı çok iyiymiş ben biraz daha düşmesini bekliim
hangi tarif bu yaaa benim yazdığımımı bu şekilde yapiim:)
yaa beyza sen resmen yemek üretiyosun heee tarifleri filan attın çöpe ama süper de lezzzet oluyo tariflerin heee
biz sana bi kitap çıkaralım en iyisi ne dersin
hoşgeldinn cnmm bu uzun yolda sanada basarılarr cnmm
kuzularr sıze bır sey soracammm aranızda tarcınlı yoğurt veya süt tüketen varmıı ben bu gun 2,ara öğünümde 150 gr tarcınlı yodurt yedımm ve aksam yemegınde hiç aç degıldımm
akşam yemeğimde
6 kaşık kıymalı taze fasulyee
150 gram yy yogurt
1salatalık
1domates
ve okadar tokum kı su anda anlatamam
öglen 45 dk yürüdüm bantta
35 dk leslı yaptım
Ben yürüken çok nefes nefese kalıyorum sizde öylemisiniz.?
Birde bu hafta özellikle çok dikkat ettim artık baskülde aynı rakamı görmek istemiyorum bakalım cuma ne olucak..Hayıır uzuun zamandır düzenli besleniyorum insan gibi yiyorum .:) Ama niye bilmiyorum..
Fadimeye laf söylemiştim onun gibi oldum..:))))
Aman derincim git biran önce sabah uyurken kv dene bırak kaç napalım ağlasada susucak sağlık başka bişey.
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?