Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ramazanda spor yapmak çok zor kilo vermekten çok sabit kalmak önemli olan.
Ben bu arada çok acıktım karpuzda yedim ama genede yemiycem su içip yatıcam hepinizi çok öpüyorum iyigeceler.

Aman derincim git biran önce sabah uyurken kv dene bırak kaç napalım ağlasada susucak sağlık başka bişey.

Ben uyusam çok iyi olur.:)

İyi geceler arkadaşlar,Allah rahatlık versin..

sağol yenacım...
banu evt iran önce gidip varislerimi ayak bileğimdeki ağrıyı çarpıntılaımı göstermem gerek , kv görümceme gitmediği birgün bırakayım..
iyi gecelr hepinize ben bu saate kalmazdım muhabbet iyi geldi tatlı rüyalar.....

İyi geceler derincim sanada tatlı rüyalar varisler için ablam cuma günü gidicek bakalım ne diyecek yazarım sana.

Saz heyetim 5:30 gibi kalkti. Daha dogrusu ortanca uykusunda cok oksuruyor, kucugu uyandirdi, o da aglayarak ortancayi uyandirdi. Suanda ikisini de salliyorum.. Nasil diyeceksiniz di mi?

İlk kilo bildirimini ben yapayim bari

Gecen hafta 86

Bu hafta 85,4

Giden 600 gr
Adetim de gecikti 6 gun kadar. Haftaya adet olursam daha da iyi verecegime inaniyorum

Kiz ceco,

Ben anlamiyorum sen neden dr a gitmek icin cocugu sutten kesmeyi bekliyorsun? Sana yazacagi ilaclarin cocuga zarari olmayacak ki. Aksine mesela hipotiroidi ilacini icmezsen bebege zarari var.. Biran once git tedavini ol

Ayrica sut verirken gunde ilave 500 kalori harciyorsun, ben bu sayede omrumun en kolay ve zevkli kilo verme surecini yasiyorum resmen...

Kizlar, cizelgemi de yeniledim... Resmen yolu yarilamisim..insallah kizimin dogumgununde yani 9 kasim'da 6 lari gormeyi hayal ediyorum..Onceki gun bir arkadasim geldi bana, yardimci da yok, cocuklar koro halinde bagirip cemkiriyor.. Kiz bana " dogumdan beri bayaa vermissin" dedi. Nerdeyse 20 kilo verdim deyince sok oldu, sonra da diyor ki" bu tempoya az bile"

Bencede daha iyi olur cmm

günaydin herkeze bugün persembe deyilmi ya benmi yanlisim kilo bildirimi yarin deyilmiydi cnm

tatlımm bu gun perşembe dğil mi yahu yokssa ben mı yanlış biliyorumm

gunaydınlarrr

günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...

en azından bende tefalde indirimde görürsem haber veririm ozaman :)

tarcın aynen beyzanında dediği gibi insülin direncinde büyük avantaj saglıyor. ayrıca metobolizma çalışmasında büyük faydası var. hareketlendiriyor. bende cok severim soguk sütü tarcınla mmmmm olsada icsem :)

aynen bende tıkanıyorum ama konusursam. tek basıma yürüyorsam düz yolda sorun yok. ama yanımda biri olursa muhabbet sırasında dikkat ediyorum hem hızım yavaslıyor hemde tıkanıyorum. antalyanında havası sagolsun %80 nemli olunca burda astım olmayan insan yok. bende de var biraz ama simdilik rahatsız edici boyutta degil...

Aman derincim git biran önce sabah uyurken kv dene bırak kaç napalım ağlasada susucak sağlık başka bişey.

bencede doktora gitmek sart derin. ne yap et git mutlaka. su son zamanlarda emine ün ün muhabetti bile beni iyice korkuttu. insanlar hiç ummadıkları seylerden baslasrına bela alıyorlar. hiç ihmal etmeye gelmez. ne yap et git doktora...

günaydııııııııııın
gece sohbet güzel gitmiş maşallah
leah kolay gelsin sana günü de şaşırtmışlar oğlanlar
ekincik hayırlı olsun sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım
darısı tüm bebek isteyen arkadaşlarımıza olsun inşallah

tebrik ederim canım inşallah sağ salim dünyaya getirirsin yavrunu.ayrıca 22 kilo vermişsin gördüğüm kadarıyla bu çok çok güzel olmuş hamilelik öncesi.ben de Allah izin verirse makul bi kiloya düşüp sonra hamile kalmak istiyorum.
senin adına çok sevindim umarım herşey yolunda gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…