- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
sabah (07:30)
2 yumurtayla yapılmış omlet
1 domates
5 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak y.yaglı süt
1 activia
ara (10:00)
1 ayran
1 avuç beyaz leblebi
arkadaşlar ben eşimle ne yapıcam bilmiyorum diyete başladığımdan beri bu ne biçim diyet eskiden daha az yiyordun şu tabağa bak sen böle 101 sene uğraşsan kilo veremezsin vs vs diyip duruyor hatta bu sabah küçük çaplı kavga bile ettik.bu arada 1 kilo vermişim ama eşime söyleyemedim çünküüü o beni 85 biliyor :44:
ancak 85leri görüp ondan sora ki kiloları söyleyebilcem
bide şöle bi sorunum daha var afedersiniz ama tuvalete nerdeyse 3-4 günde bir çıkıyorum bunun için ne önerirsiniz hepimiz biliyoruz ki metebolizma böle yavaşken kilo vermek çok zor eşimin dediğine gelmekten çok korkuyorum.ona gününü göstermem lazım! :97:
allah bagıslasınn bebişlerinii ..eş destegı cok önemlı gercekten ..ben daha anne olmadım bıle bu kılodayım durmum cok vahım hareketlerı kısıtlanıyo ınsanın bı sureden snr ..hanı hep derler ya evlenırken 52 kıloydum 57 kıg v.s ben dıyemıcem galıba 65 dıyebılsem yeterr
Hee hee bu kadar olur yani...İkimizde de örrrtmen tipi var....
Çok güzel günler geçirdik canım.Egecik hayatından çok memnundu.Daha çok havuzu seviyor.Kolunda kolluklar atladı durdu bütün gün.Ermancığımı da getirdim (kuzenim hatırlarsın bizim özel çocuğumuz) birlikte çok eğlendiler.İrmancığım İrmancığım diye hep peşinde dolaştı.Gelinciğimizde çok memnun kaldı.Tabii o hep bronzlaşmak derdindeydi.Memlekette arkadaşlara hava yapmak için galiba....
Akşamları Büyükçekmece sahilde olduk genellikle.Gece pazarı ,kalabalık,çocuklar için eğlenceler,çay bahçeleri;tipik sahil kasabası işte....
Bir gün de tematik akvaryuma ve yeni açılan bir AVM var içinde küçük bir kayak merkezi var oralara götürdüm;tabii gelini de alışverişe ....Herkes hayatından memnundu.Ben de tabii.....Şimdi artık ramazan için evimizdeyiz.Çok güzel bir camiimiz var.Sanki başka yerde teravihe gidemem gibi geliyor.Bu nedenle eve döndük.Aynı zamanda camiimizin önü şehir meydanımız ve çok güzel ramazan programları düzenleniyor.Aynı Sultanahmette düzenlenen gibi.Bir eski İstanbul kuruluyor adeta.Konserlerde oluyor.2 yıldır Ahmet Özhan geliyor.Umarım bu yıl da gelir.Adam hem derin,hem temiz,hem inançlı,hem modern hemde benim kocacağızımdan sonraki en yakışıklı hacı....
İşte böyleyken böyle birtanem....
gunaydın canım eşini hiççç kafana takma yemedıgımız zaman aslında daha cok kılo alıyoruz az sık yıcez dıyetısyenlerın söledıgı bu ...kabızlık problemı bendede var..lifli yicekler tuketmemız gerekıyo ..ama ben takvıye olarakbıtkısel bekunis kullanıyorum ecz. alıorum haftada 1 kere kullanıyorum 2 hafta boyunca ..snr duzene gırıyo tekrar
kızlar birazdan arkadasım mevlut okutuyormuş oraya gıdecemm muhtemelen pılav var ne yapsam kı veya lahmacun olacak bana bır fıkır verınn ona gore hazırlıyayım kendımııı
yaaa geceden beri amma çok yazmışsınız daha bissürü sayfam var ara ara alıntı yapıp yazıyorum ama daha çok gerilerdeyim:) beyzuş ablacım geldiğin hemen belli oluyo :))))
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
avare avare geziyorum birgün bacımda birgün anamda birgün ablamda birgün acilde böyle .dr gitmişsin hadi hayırlısı kolay gelsin inşallah beraber kiloları veririzHerekese günaydın, gününüz güzel geçsin..
Tefal actifity gerçekten güzel eşim meraklıdır almıştı. Herkese tavsiye derim hem sadece patates kızartma değil tavuk vs bir çok tarif var kitapçığında...
Evvttttt.. Kızlar dün akşam diyetisyene gittim çok şükür tahlillerimde bişey yok karaciğer yağlanması çok az varmış oda tamamen kilo ile alaklı kilo verince değerler normale gelir dedi...
Baya konuştuk işte dedim ilkkez ciddi bir diyet yapıcam ve ilkkez diyetisyene geldim sevındı kadıncagız daha kolay verirsin dedi ama hayırlısı.
Listemi yazarım size.. Ramazan için sahurda kahvaltı verdi şimdi normal listeye uyuyorum. Yediklerimi yazmam için günlük verdi hepsini okuyacakmış... Psikolojik etki sanırım...
Arkadaşlar yani sonuç olarak bütün kilomu aşırı derecede tatlı bağımlılığıma borçluyum...
Hamile olan arkadaşım gözün aydın rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah....
Orda 101,7 geldim akşam diyorumkı yahu gun içinde 3 lt su içtim ondandr :)))
akşam evde tartıldım 101 geldim aynıyım şuan ramazan başlayana kadar vinşallah 3 hanelilerden 2 hanelilere bir daha dönmemek üzre inerim...
Fadime ablacım nerelerdesin yahu??
Herekese günaydın, gününüz güzel geçsin..
Tefal actifity gerçekten güzel eşim meraklıdır almıştı. Herkese tavsiye derim hem sadece patates kızartma değil tavuk vs bir çok tarif var kitapçığında...
Evvttttt.. Kızlar dün akşam diyetisyene gittim çok şükür tahlillerimde bişey yok karaciğer yağlanması çok az varmış oda tamamen kilo ile alaklı kilo verince değerler normale gelir dedi...
Baya konuştuk işte dedim ilkkez ciddi bir diyet yapıcam ve ilkkez diyetisyene geldim sevındı kadıncagız daha kolay verirsin dedi ama hayırlısı.
Listemi yazarım size.. Ramazan için sahurda kahvaltı verdi şimdi normal listeye uyuyorum. Yediklerimi yazmam için günlük verdi hepsini okuyacakmış... Psikolojik etki sanırım...
Arkadaşlar yani sonuç olarak bütün kilomu aşırı derecede tatlı bağımlılığıma borçluyum...
Hamile olan arkadaşım gözün aydın rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah....
Orda 101,7 geldim akşam diyorumkı yahu gun içinde 3 lt su içtim ondandr :)))
akşam evde tartıldım 101 geldim aynıyım şuan ramazan başlayana kadar vinşallah 3 hanelilerden 2 hanelilere bir daha dönmemek üzre inerim...
Fadime ablacım nerelerdesin yahu??
hayırlı bir evlat olur inşallah ikiz olur 1 kız 1" oglan dahada dogurmasın .....darısı bebek isteyenlerin başına ......AMİN.......günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu senin başlangıç kilon ile benim su anki kilom çok yakın
canım eczaneden bu şekilde mi isteyeyim "bıtkısel bekunis" diye
ben arada sinameki falan içiyorum işe yarıyor ama ona da alışmak istemiyorum tvde izlemiştim bi bayan anlatıyordu artık sinameki ,içmeden wc ye çıkamıomuş hatta su yerine içiorum falan demişti bu ilaçta öle olmaz dimi?
ben bi de günde 2 tane activia yiyorum ama nafile
en kesin çözüm yürüyüş galiba malesef o da bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?