Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah (07:30)
2 yumurtayla yapılmış omlet
1 domates
5 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak y.yaglı süt
1 activia
ara (10:00)
1 ayran
1 avuç beyaz leblebi

arkadaşlar ben eşimle ne yapıcam bilmiyorum diyete başladığımdan beri bu ne biçim diyet eskiden daha az yiyordun şu tabağa bak sen böle 101 sene uğraşsan kilo veremezsin vs vs diyip duruyor hatta bu sabah küçük çaplı kavga bile ettik.bu arada 1 kilo vermişim ama eşime söyleyemedim çünküüü o beni 85 biliyor :44:
ancak 85leri görüp ondan sora ki kiloları söyleyebilcem

bide şöle bi sorunum daha var afedersiniz ama tuvalete nerdeyse 3-4 günde bir çıkıyorum bunun için ne önerirsiniz hepimiz biliyoruz ki metebolizma böle yavaşken kilo vermek çok zor eşimin dediğine gelmekten çok korkuyorum.ona gününü göstermem lazım! :97:

gunaydın canım eşini hiççç kafana takma yemedıgımız zaman aslında daha cok kılo alıyoruz az sık yıcez dıyetısyenlerın söledıgı bu ...kabızlık problemı bendede var..lifli yicekler tuketmemız gerekıyo ..ama ben takvıye olarak bıtkısel bekunis kullanıyorum ecz. alıorum haftada 1 kere kullanıyorum 2 hafta boyunca ..snr duzene gırıyo tekrar

kızlar birazdan arkadasım mevlut okutuyormuş oraya gıdecemm muhtemelen pılav var ne yapsam kı veya lahmacun olacak bana bır fıkır verınn ona gore hazırlıyayım kendımııı

canım sen çok dert ediyorsun ama inan bak hemen gidicek diye düşünmezsen ağır ağır bi bakmışsın 10 kilo gitmş bak ben başlayalı 1,5 ay oldu ve 9-10 kilo gitti bile hemde hiç kasmadan

beyzuş ablaaa ahhh ben tam bir ahmet özhan aşığıyımdır erkan mutlu benim hocamdır 7 yıl ders aldım ama ahmet özhandan almayı ne kadar isterdim anlatamam. mükemmel bir kişilik ve ses yorum yakışıklılı da atılmamalı kenara
ben istanbulda olduğunu bilmiyordum. keşke bende misafir edebilseytdim seni yaaa hemde bize çok yakınlara gelmişsin üzüldüm inan ki bi daha ki gelmende haberleşmeyi isterim güzel bir ramazan geçiriceksin anlaşılan. rahat ve hayırlı geçirmeni dilerim

BANU beyazıdda nerde ne standı açıyorsunuz ben ziyaret ederim seni babam ve eşimin bürosu orda:) ara ara geliyorum zaten:)

canım eczaneden bu şekilde mi isteyeyim "bıtkısel bekunis" diye
ben arada sinameki falan içiyorum işe yarıyor ama ona da alışmak istemiyorum tvde izlemiştim bi bayan anlatıyordu artık sinameki ,içmeden wc ye çıkamıomuş hatta su yerine içiorum falan demişti bu ilaçta öle olmaz dimi?
ben bi de günde 2 tane activia yiyorum ama nafile
en kesin çözüm yürüyüş galiba malesef o da bende yok

yaaa geceden beri amma çok yazmışsınız daha bissürü sayfam var ara ara alıntı yapıp yazıyorum ama daha çok gerilerdeyim:) beyzuş ablacım geldiğin hemen belli oluyo :))))

kızlar birazdan arkadasım mevlut okutuyormuş oraya gıdecemm muhtemelen pılav var ne yapsam kı veya lahmacun olacak bana bır fıkır verınn ona gore hazırlıyayım kendımııı

amannnnn canım benım ne olur yemee bısı ayran iç sadece 2 kasıkta pilav ye nefsın körelsın ama ne olur yeme sonra pısman oluyoruz yedıgımıze ..bızım bunyemız hemen kılo yapıo ve zar zor gıdıo 500 gr vermek ıcın 2 gun ugrasıoruz nerdeyse

yaaa geceden beri amma çok yazmışsınız daha bissürü sayfam var ara ara alıntı yapıp yazıyorum ama daha çok gerilerdeyim:) beyzuş ablacım geldiğin hemen belli oluyo :))))

gunaydın tatlım...kasmamalıyım evet dusunmıcem ramazanda geldı ya korkuyorumm cokkk bende verırım ınş. 80 olurum en kısa zamanda

Herekese günaydın, gününüz güzel geçsin..

Tefal actifity gerçekten güzel eşim meraklıdır almıştı. Herkese tavsiye derim hem sadece patates kızartma değil tavuk vs bir çok tarif var kitapçığında...

Evvttttt.. Kızlar dün akşam diyetisyene gittim çok şükür tahlillerimde bişey yok karaciğer yağlanması çok az varmış oda tamamen kilo ile alaklı kilo verince değerler normale gelir dedi...
Baya konuştuk işte dedim ilkkez ciddi bir diyet yapıcam ve ilkkez diyetisyene geldim sevındı kadıncagız daha kolay verirsin dedi ama hayırlısı.

Listemi yazarım size.. Ramazan için sahurda kahvaltı verdi şimdi normal listeye uyuyorum. Yediklerimi yazmam için günlük verdi hepsini okuyacakmış... Psikolojik etki sanırım...

Arkadaşlar yani sonuç olarak bütün kilomu aşırı derecede tatlı bağımlılığıma borçluyum...

Hamile olan arkadaşım gözün aydın rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah....

Orda 101,7 geldim akşam diyorumkı yahu gun içinde 3 lt su içtim ondandr :)))
akşam evde tartıldım 101 geldim aynıyım şuan ramazan başlayana kadar vinşallah 3 hanelilerden 2 hanelilere bir daha dönmemek üzre inerim...

Fadime ablacım nerelerdesin yahu??

kızlar günaydın. dün akşamdan beri giremedim misafir vardı. Ama 1 günde maşallah ne kadar çok şey yazmışsınız. gerçekten burası çok sıcak bir ortam. şöyle göz gezdirip okudumda ortak bişey yazayım dedim.

Hastalara çok geçmiş olsun Allah şifa versin, kayıplar için başınız sağolsun Allah sabır versin. bebeği olacaklar içinde hayırlı olsun, sağlıklı olsun inşallah

ekıncık HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN yaşıcagın en guzel duygu bu olsa gerek korkma heycanınnı mutlulugunu yaşa

avare avare geziyorum birgün bacımda birgün anamda birgün ablamda birgün acilde böyle .dr gitmişsin hadi hayırlısı kolay gelsin inşallah beraber kiloları veririz
dr özelmi devletmi .listeni yazarsın bize

inş. 2 haneli rakamları gorursun canım ..ramazanda kaç kg verebılecıgını söledı dıyetısyenın

hayırlı bir evlat olur inşallah ikiz olur 1 kız 1" oglan dahada dogurmasın .....darısı bebek isteyenlerin başına ......AMİN.......

cnm hayırlısı olsun çok sevindim senin için korkmana gerek yok hamileliğinin tadını çıkar en güzel duygu bence cnm

sen ne kadar sürede verdin bu kiloyu senin başlangıç kilon ile benim su anki kilom çok yakın

ecz bekunis dersen hemen verır 4 tl ucretı aksam yatmadan 2 adet iç 7 8 saat snr faydasını gorıceksın ..karnın agrımaya baslıcak bı kac dk snr hemen wc gıtmelısın ılk belırtısı o sekılde ınan cok ıyı gelıo ..dua edıceksın bana :) ıns cok zayıflar sınem dieee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…