- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
ecz bekunis dersen hemen verır 4 tl ucretı aksam yatmadan 2 adet iç 7 8 saat snr faydasını gorıceksın ..karnın agrımaya baslıcak bı kac dk snr hemen wc gıtmelısın ılk belırtısı o sekılde ınan cok ıyı gelıo ..dua edıceksın bana :)ıns cok zayıflar sınem dieee :)
tabii ki ederim kız ne demekçok sıkıntım var bu konuda inşallah iyi gelir
tabii ki ederim kız ne demekçok sıkıntım var bu konuda inşallah iyi gelir
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
cnm agustos un 10da 10ayim bitecek ama başlarda çok sıkı yapmiyordum emziriyordum. kilolar gidince daha çok dikkat ettim sporada başladım ışte böyle cnm
bana güven..canım yaaa bısıcık sorucam ben bu kılo cızelgesını nasıl yapıcamı bılemedım yenıyım ya çözemedım sölermısın banaaa...bugun yemekte karnı yarık ve lahmacun varmısssyemıcemm salata corba yıneee
toksin ben evlendiğim sıralar başlamışsın. Evlenirken 72ydim ben biliyomusun 8-9 ay içinde aldım bu kadar kiloyu.tamamen yaşam tarzım değişti eşim yemekten çok abur cubur yer bide ilk birkaç ay haftanın 3-4 günü dışarda yiyorduk dürümler pizzalar pideler (özür dilerim kimsenin canı çekmez inşallah)
anlıycan beni de kendine benzetti evlenmeden öncede kiloluydum ama böle değildi yinede üni başladığımdan beri her akşam 1 saat yürüyüşümü yapar ıvır zıvırla midemi doldurmaz dikkat ederdım.yaşam tarzı ne kadar değiştiriyor görünüşümüzü ama artık dur demenin vakti geldi.inşallah bende yakın zamanda başarırım sizler gibi
canımya aynı beni anlatıyorsun 72 kilo değildim evlenirken 80dim ama basen vardı göbek sıfırdı.. Sonra evde oturunca aburcubur kilolar geldi... Inşallah beraber vereceğiz... Eşime benzemek ne kelime onu geçtim bile o derecedeyim..
Saz heyetim 5:30 gibi kalkti. Daha dogrusu ortanca uykusunda cok oksuruyor, kucugu uyandirdi, o da aglayarak ortancayi uyandirdi. Suanda ikisini de salliyorum.. Nasil diyeceksiniz di mi?
İlk kilo bildirimini ben yapayim bari
Gecen hafta 86
Bu hafta 85,4
Giden 600 gr
Adetim de gecikti 6 gun kadar. Haftaya adet olursam daha da iyi verecegime inaniyorum
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
arkadaşlar aranızda Ankarada olup diyetisyene giden varmı
ben başkent üni hast.a gittim canım diyetisyen ücreti 75 tlarkadaşlar aranızda Ankarada olup diyetisyene giden varmı
Kızlar her ramazan bu konu gündeme geliyor ama yine açayım.:)
Oruç tutanlar çoğunlukta olduğu için biz ramazan ayı boyunca cuma günleri akşam üzeri tartılıp kilomuzu söyleyelim ne dersiniz.?
Çünkü sabaha karşı yiyip yatıcaz dolayısıyla şiş olacağız o bakımdan akşam üzeri tartılıp girelim kilomuzu bende iftardan sonra hazırlarım listeyi..
Saz heyetim 5:30 gibi kalkti. Daha dogrusu ortanca uykusunda cok oksuruyor, kucugu uyandirdi, o da aglayarak ortancayi uyandirdi. Suanda ikisini de salliyorum.. Nasil diyeceksiniz di mi?
İlk kilo bildirimini ben yapayim bari
Gecen hafta 86
Bu hafta 85,4
Giden 600 gr
Adetim de gecikti 6 gun kadar. Haftaya adet olursam daha da iyi verecegime inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?