Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabii ki ederim kız ne demek çok sıkıntım var bu konuda inşallah iyi gelir

bana güven..canım yaaa bısıcık sorucam ben bu kılo cızelgesını nasıl yapıcamı bılemedım yenıyım ya çözemedım sölermısın banaaa...bugun yemekte karnı yarık ve lahmacun varmısss yemıcemm salata corba yıneee

bana güven..canım yaaa bısıcık sorucam ben bu kılo cızelgesını nasıl yapıcamı bılemedım yenıyım ya çözemedım sölermısın banaaa...bugun yemekte karnı yarık ve lahmacun varmısss yemıcemm salata corba yıneee

Ekincik, insallah hersey yolundadir. Doktora bir gidin gercekten, 3 ay kadar kimseye de soylemeyin... Cok sevindim, kucagina saglikla alirsin insallah...

Nevzamansiz, sonucta kime gittin? nurcan hn sadece sali persembe ve c.tesi oluyor cunku.. Ben de bugun kontrole gittim,

cnm agustos un 10da 10ayim bitecek ama başlarda çok sıkı yapmiyordum emziriyordum. kilolar gidince daha çok dikkat ettim sporada başladım ışte böyle cnm

toksin ben evlendiğim sıralar başlamışsın. evlenirken 72ydim ben biliyomusun 8-9 ay içinde aldım bu kadar kiloyu.tamamen yaşam tarzım değişti eşim yemekten çok abur cubur yer bide ilk birkaç ay haftanın 3-4 günü dışarda yiyorduk dürümler pizzalar pideler (özür dilerim kimsenin canı çekmez inşallah)
anlıycan beni de kendine benzetti evlenmeden öncede kiloluydum ama böle değildi yinede üni başladığımdan beri her akşam 1 saat yürüyüşümü yapar ıvır zıvırla midemi doldurmaz dikkat ederdım.yaşam tarzı ne kadar değiştiriyor görünüşümüzü ama artık dur demenin vakti geldi.inşallah bende yakın zamanda başarırım sizler gibi

canım bakma ben de yeniyim aslında üyeliğim eski ama gecen cumadan beri burdayım kızlar yardım ederlerse benim için de iyi olur valla

Fadime ablacım inş. Beraber vereceğiz... Gez bakalım ohh herkes yakınında ne güzel ben gurbet ellerde yapaylnızım

leah ben maltepede denge tıp a gittim özel muayene sevdim dyt hanımı. Senin gittiğin baya uzak kalıyor bu işyerime yakın..

Soran arkadaşım 1 ayda 4-5 kg verebileceğimi söledi vallahi onun yalancısıyım... Tek problem spor işini halletmekte kalıyor yani gerisi bildiğimiz şeyler. şimdi işim yoğun listeyi uygun bir zamanda yazacğım güzeller...

Hergün en az 30 dk tempolu yürüyüş.10000 adım atmalısın dedi..

canımya aynı beni anlatıyorsun 72 kilo değildim evlenirken 80dim ama basen vardı göbek sıfırdı.. Sonra evde oturunca aburcubur kilolar geldi... Inşallah beraber vereceğiz... Eşime benzemek ne kelime onu geçtim bile o derecedeyim..

Günaydın hanımlar, dün ve önceki gün 30 dk yürüdüm ama tempolu degil.
Bu sabahta leslinin bi videosuyla 10 dk eslik ettm. Siz hangi videosunu indiriyosunuz acaba

aynen nevzamansız eşimde gram artış yok onun aynı düzeni olan bizlere oldu.benimkinin dili de saolsun fırsatı bulşunca lafı yapıştırır geçen de şey diyo karşıdan bakınca penguen gibi yürüyomuşum yaşlı kadınlar olur ya hani işyerindeki en şişman kadın benmişim ooff offf kızıyorum falan ama işin kötüsü haklı olması..

gel kız çatlatalım şunları kendimize yazık valla güzel söz duymayı arar oldum artık

günlerin şaştı dimi çocuklardan:::))))

ah canım allah hayırlı evlatlar versin çok sevindim....

Tebrik ederim canım, Dünyanın en güzel hediyesi anne olmak.
İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.

evet evet eveeettt kesinlikle iftardan önce tartılıp rapor verelim cuma günü

beyzaaaaaa:) yaa yazık sana artık aklın iyice karışmış:) günleri bile erken yaşıyorsun:)
çocuklar ne kadar bunaltmış iyice anlıyoruz artık

canım hayırlı olsun hiç üzülme ne güzel kilo vermişsin bak çok dikkat edersen hamileliğin boyunca sağlıkla en fazla 10 kilo alırsın. ben doktor kontrolü ile ve bol yürüyüş ile sadece 7 kilo almıştım hamileliğimde ama gel görki emzirme dönemimde aklım yokmuş gibi davranıp ne bulduysam yedim hemde gece bile uyanıp(
hiiiç üzülme özetle mutluluğunu ve hamileliğin keyfini yaşa

hoşgeldin mutlu;
merhaba yazını bekliyoruz

asuman ablacım bu aralar çok sessizsin miiiiii:) bana mı öyle gelio?
hadi bu cuma ikimizde 86 ları ucundan görelim

yeni gele arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel ankarada olanlar çoğalmış sevindim
öğlen yemeğinde lahmacun salata ayran yiyebilirsin canım afiyetle pişman olmadan ye çorba salatayı da akşam yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…