- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hoşgeldin mutlu;
merhaba yazını bekliyoruz
asuman ablacım bu aralar çok sessizsin miiiiii:) bana mı öyle gelio?
hadi bu cuma ikimizde 86 ları ucundan görelim
yeni gele arkadaşlar hoşgeldiniz ne güzel ankarada olanlar çoğalmış sevindim
öğlen yemeğinde lahmacun salata ayran yiyebilirsin canım afiyetle pişman olmadan ye çorba salatayı da akşam yersin
Saz heyetim 5:30 gibi kalkti. Daha dogrusu ortanca uykusunda cok oksuruyor, kucugu uyandirdi, o da aglayarak ortancayi uyandirdi. Suanda ikisini de salliyorum.. Nasil diyeceksiniz di mi?
İlk kilo bildirimini ben yapayim bari
Gecen hafta 86
Bu hafta 85,4
Giden 600 gr
Adetim de gecikti 6 gun kadar. Haftaya adet olursam daha da iyi verecegime inaniyorum
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
kızlar birazdan arkadasım mevlut okutuyormuş oraya gıdecemm muhtemelen pılav var ne yapsam kı veya lahmacun olacak bana bır fıkır verınn ona gore hazırlıyayım kendımııı
Herekese günaydın, gününüz güzel geçsin..
Tefal actifity gerçekten güzel eşim meraklıdır almıştı. Herkese tavsiye derim hem sadece patates kızartma değil tavuk vs bir çok tarif var kitapçığında...
Evvttttt.. Kızlar dün akşam diyetisyene gittim çok şükür tahlillerimde bişey yok karaciğer yağlanması çok az varmış oda tamamen kilo ile alaklı kilo verince değerler normale gelir dedi...
Baya konuştuk işte dedim ilkkez ciddi bir diyet yapıcam ve ilkkez diyetisyene geldim sevındı kadıncagız daha kolay verirsin dedi ama hayırlısı.
Listemi yazarım size.. Ramazan için sahurda kahvaltı verdi şimdi normal listeye uyuyorum. Yediklerimi yazmam için günlük verdi hepsini okuyacakmış... Psikolojik etki sanırım...
Arkadaşlar yani sonuç olarak bütün kilomu aşırı derecede tatlı bağımlılığıma borçluyum...
Hamile olan arkadaşım gözün aydın rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah....
Orda 101,7 geldim akşam diyorumkı yahu gun içinde 3 lt su içtim ondandr :)))
akşam evde tartıldım 101 geldim aynıyım şuan ramazan başlayana kadar vinşallah 3 hanelilerden 2 hanelilere bir daha dönmemek üzre inerim...
asumancım cok kalorılı olmazmı lahmacun hamur oluyo
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
1 de gıdımde yıyım bısıler vıcdanımın sesını dınleyıp:18: otururken karnım kucagıma yakın duruo hıssedıyorumm utanıyorum kendımden bu hale gelene kadar aklım nerdeydı allah askına cok kızıyorum kendıme cokkkkk..bıde bı kac kılo verınce cevremdekıler tarafından anlasılıo ne guzel olmussun denınce sımrarıorum bısı olmaz dıye yıyordum sımdı gelmıcem bu lafların gazına :)yok canım fazla değil 250 kalori bi lahmacun hamuru ince zaten akşam ekmek yemezsin yine de için rahat eder afiyet olsun
1 de gıdımde yıyım bısıler vıcdanımın sesını dınleyıp:18: otururken karnım kucagıma yakın duruo hıssedıyorumm utanıyorum kendımden bu hale gelene kadar aklım nerdeydı allah askına cok kızıyorum kendıme cokkkkk..bıde bı kac kılo verınce cevremdekıler tarafından anlasılıo ne guzel olmussun denınce sımrarıorum bısı olmaz dıye yıyordum sımdı gelmıcem bu lafların gazına :)
tebrik ederim ekincikkızlar hepinize çook çok teşekkür ederim. doktora gittim o da bir kan testi istedi. öğleden sonra alıcam inşallah, bakalım ne diyecek, merakla bekliyorum
Sinem hevesle geldin, birsuru soru sordun, sordugun sorularin cevaplarina da bilmis bilmis yorum yapiorsun. Biliyorsan niye sordun, madem bildigini okuyacaksin, bizim vaktimizi niye aliyorsun?
buraya o kadar cok senin gibi gelip ilk gun ona buna nasil verdin, listen nedir, ne cay ictin diye sorup bir hafta sonra ortadan kaybolan var ki sasarsin ...
sana gaz vermeye çalışmıyorum hepimiz zayıflamak için uğraşıyoruz ama lahmacun da yiyoruz ölçüyü aşmadan senbilirsin sordun söyledim sadece
sanırım demek ıstedıgımı anlamadınız sız .ben daha once yaptıgım dıyetlerde verırken degısım oluyo vucudunda zayıflıyorum dıe ınsanlar zayıflıosuın gozle gorulur degısıklık var dedıkce yıyorum .sız benı ye dıye gaza getırıosunuz ben yemıcem oyuzden demedımkı sıze .dogru okuyun art nıyetle okumayın sunu işte kadın iç güdüsü bu olsa gerek
aynen nevzamansız eşimde gram artış yok onun aynı düzeni olan bizlere oldu.benimkinin dili de saolsun fırsatı bulşunca lafı yapıştırır geçen de şey diyo karşıdan bakınca penguen gibi yürüyomuşum yaşlı kadınlar olur ya hani işyerindeki en şişman kadın benmişim ooff offf kızıyorum falan ama işin kötüsü haklı olması..
Gel kız çatlatalım şunları kendimize yazıkvalla güzel söz duymayı arar oldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?