Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin mutlu;
merhaba yazını bekliyoruz

asuman ablacım bu aralar çok sessizsin miiiiii:) bana mı öyle gelio?
hadi bu cuma ikimizde 86 ları ucundan görelim

canım çoluk çocuk ancak bakıyorum fazla yazamıyorum işte şimdi yeğenim ayağımda yazmaya uğraşıyorum bana bu hafta 86 imkansız gibi 87 görsem yeter

Yarın sabaha daha çok vermiş olucaksın LEAH...

Ekincik canım nasıl sevindim anlatamam..İnşallah herşey yolunda gider sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı kucağına alırsın bebişini..
Ohh harika yaa.Hamilelik zor geçsede güzel bir süreç seviyorum ben hamile olmayı..

kızlar birazdan arkadasım mevlut okutuyormuş oraya gıdecemm muhtemelen pılav var ne yapsam kı veya lahmacun olacak bana bır fıkır verınn ona gore hazırlıyayım kendımııı

gulmacım kasma kendini bir lahmacun 250 kcal..Pilavda olursa yersin 4 kaşık iki dilim ekmek yemiyomusun bir oğünde zaten..

Hayırlı olsun nevzamansız inşallah güzel sonuç alırsın...Bendede var karaciğer yağlanması sanırım tüm tombullar aynı sorunu yaşıyor...

saferan doğa naapıyor taşındımı.??

Tebrikler cnm rabbim haxirli evlat eylesin ins

yok canım fazla değil 250 kalori bi lahmacun hamuru ince zaten akşam ekmek yemezsin yine de için rahat eder afiyet olsun
1 de gıdımde yıyım bısıler vıcdanımın sesını dınleyıp:18: otururken karnım kucagıma yakın duruo hıssedıyorumm utanıyorum kendımden bu hale gelene kadar aklım nerdeydı allah askına cok kızıyorum kendıme cokkkkk..bıde bı kac kılo verınce cevremdekıler tarafından anlasılıo ne guzel olmussun denınce sımrarıorum bısı olmaz dıye yıyordum sımdı gelmıcem bu lafların gazına :)

kızlar hepinize çook çok teşekkür ederim. doktora gittim o da bir kan testi istedi. öğleden sonra alıcam inşallah, bakalım ne diyecek, merakla bekliyorum

sana gaz vermeye çalışmıyorum hepimiz zayıflamak için uğraşıyoruz ama lahmacun da yiyoruz ölçüyü aşmadan senbilirsin sordun söyledim sadece

kızlar hepinize çook çok teşekkür ederim. doktora gittim o da bir kan testi istedi. öğleden sonra alıcam inşallah, bakalım ne diyecek, merakla bekliyorum
tebrik ederim ekincik

insallah huzurlu,rahat bi hamilelik geçirir saglicakla alirsin bebegini kucagina darsii tum bebek bekleyenlerin basina AMIINNN

Sinem hevesle geldin, birsuru soru sordun, sordugun sorularin cevaplarina da bilmis bilmis yorum yapiorsun. Biliyorsan niye sordun, madem bildigini okuyacaksin, bizim vaktimizi niye aliyorsun?

buraya o kadar cok senin gibi gelip ilk gun ona buna nasil verdin, listen nedir, ne cay ictin diye sorup bir hafta sonra ortadan kaybolan var ki sasarsin ...

neyı bılmıs bbılmıs yorum yapıorum bende sızın gıbı 100 kere dıyet yapıop bırakaanlardan ve dıyetısyene gıdenlerdenım kendını bısı sanmanın bı anlamı yok

sana gaz vermeye çalışmıyorum hepimiz zayıflamak için uğraşıyoruz ama lahmacun da yiyoruz ölçüyü aşmadan senbilirsin sordun söyledim sadece

sanırım demek ıstedıgımı anlamadınız sız .ben daha once yaptıgım dıyetlerde verırken degısım oluyo vucudunda zayıflıyorum dıe ınsanlar zayıflıosuın gozle gorulur degısıklık var dedıkce yıyorum .sız benı ye dıye gaza getırıosunuz ben yemıcem oyuzden demedımkı sıze .dogru okuyun art nıyetle okumayın sunu işte kadın iç güdüsü bu olsa gerek

biz seni ye diye niye gaza getirelimki menüyü saydın biz de uygun olanı seçip söyledik tecrübelerimize göre art niyet felan da yok burda öyleşeyler olmaz gayet samimiyiz

Ben geldim ben geldimm tel kocamdaydi o yuzden giremedimdi ay ozledim sizi siz de beni demi:)))) once nutmadan resimlere yorum yapayim asuuuuu semirannn cok hossunuz guleryuzunuz eksik olmasin
Yotsuz cok hos bi bayansin cnm yani avatardaki resminden belli
Leah yine cocuklar hsta olmus herhal gecmis olsun cnm geldi mi ust uste geliyo zaten

kizlar ozellikle kalori hesaplayanlara soruyorum benim sevdigim bi peynir var bikutusu 203 kalori galiba oyle yaziyor ben onu kuru biskotlarla yiyorum acaba kaç biskot ve nekadarini yesem aslinda kutusu kuçucuk bisey yardimci olsaniz bi, aralarda kahve ile birlikte yiyorum ama yanlismi yapiyorum acep aslinda kalori hesaplamam ama gozume takildi kestane kebap acele cevap

valla güzelim kilomla dalga geçmesine izin vermem aynen lafı sölerim beğenmiyorsan almasaydın diye.. Insanlar hep ilk tanıdığımız gibi olmuyor saolsun destek oluyor... Her doğru her yerde sölenmez sen eşine öle de:)))

zarif olmak varken bu halimden sıkıldım üzülüyorum kendime çoğu zaman 26 yaşında karaciğerimde yağlanma varmış sırf kilo yüzünden çok şükür sağlığımız yerinde sanırım sende de bebiş yok en büyük isteğim zaten hamile kalmak için bayağı zayıflamak tekrar aynı kilolara gelmemek...

Burdaki arkadaşlar azmetmişler ve coğuda senden benden meşgul insanlar ama yapmışlar bizde yapabilriz...

kızlar aranızda kefir mayalayan varmı dün nöbetçi eczacı ararken aktar buldum tesadüfen sordum 15 lira verdim aldım 1 lt süte kayup 48 saat karanlık yerde demledim bakalım nasıl olur

Fadime ben mayalamistim. Yagsiz sutle daha iyi oluyor. Yalniz simdi havalar sicak acaba 48 saat cok mu olur? Tadina bakarsin arada. Tadi olmussa kefiri cikarip, siviyi siseyle dolaba koyuyorsun, kefiri de istersen yeni sute katarsin istersen de temiz suda dolaba koyarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…