ne kadar kullanabildin gerçekten metobolizmayı çalıştırıyormuFadime ben mayalamistim. Yagsiz sutle daha iyi oluyor. Yalniz simdi havalar sicak acaba 48 saat cok mu olur? Tadina bakarsin arada. Tadi olmussa kefiri cikarip, siviyi siseyle dolaba koyuyorsun, kefiri de istersen yeni sute katarsin istersen de temiz suda dolaba koyarsin
hoşgeldin efsunum..
ben emin olarak söylüyorum kiiii her gün en az 30 dk seri yürüyüşle, acıkmadan yiyip doymadan kalkınca, 3 ana 3 ara öğünle ve günde 3 LT su ile ayda KESİNLİKLE en az 3-4 kilo gidiyor
sana da bu azminde başarılar dilerim. umarım en kısa zamanda hem kilo verir hem de bebiş hasretine kavuşursun
Ben geldim ben geldimm tel kocamdaydi o yuzden giremedimdi ay ozledim sizi siz de beni demi:)))) once nutmadan resimlere yorum yapayim asuuuuu semirannn cok hossunuz guleryuzunuz eksik olmasin
Yotsuz cok hos bi bayansin cnm yani avatardaki resminden belli
Leah yine cocuklar hsta olmus herhal gecmis olsun cnm geldi mi ust uste geliyo zaten
Eskiler bilir belki, mutlu kesin hatirlar... 5 kilomu vereyim ilk isim trambolinde ziplamak olacak!!!!
Agustos sonu kismetse
Çalışan bayanlar özellikle sorum size ya bu sabah kahvaltı işini nasıl yapıyorsunuz ben 9 da iş başı yapıyorum ama zorlan yemek yiyorum sizin kendinize uyguladığınız özel birseyler var mı yorumlarınızı beklıyorum
Bugünün raporu:
27/07/2011:90.4
28/07/2011: 90:00
sanırım demek ıstedıgımı anlamadınız sız .ben daha once yaptıgım dıyetlerde verırken degısım oluyo vucudunda zayıflıyorum dıe ınsanlar zayıflıosuın gozle gorulur degısıklık var dedıkce yıyorum .sız benı ye dıye gaza getırıosunuz ben yemıcem oyuzden demedımkı sıze .dogru okuyun art nıyetle okumayın sunu işte kadın iç güdüsü bu olsa gerek
eskiler, biz yenileri yadırgamıyordur inşallah bu samimi ortamı görünce insan başlıyor herşeyi anlatmaya.çok lafa söze karışmamak mı gerek adabı bu mudur? :44:
Çalışan bayanlar özellikle sorum size ya bu sabah kahvaltı işini nasıl yapıyorsunuz ben 9 da iş başı yapıyorum ama zorlan yemek yiyorum sizin kendinize uyguladığınız özel birseyler var mı yorumlarınızı beklıyorum
Bugünün raporu:
27/07/2011:90.4
28/07/2011: 90:00
Ne munasebet, bilakis, her gelene elimizden geldigince hosgeldin demeye calisiyoruz, sorana cevap vermeye calisiyoruz. Ortalama gunde 5 kisi yeni baslayip ayni hizla birakiyor. Bu arada hepsi birer kere " nasil verdin" muhabbeti yapiyor, sonra bir" cizelge nasil yapilir" muhabbeti oluyor, hergun ayni ayni sorulara bikmadan cevap veriyoruz. Ustelik kendini bu ise veren biri, biraz gecmise baksa herseyi gorebilir ama yine de usenip soruyor, burdakiler de usenmeden cevap veriyor.
Bizim bozuldugumuz, biz her yeni geleni insan yerine koyup uzun uzun cevap yaziyoruz, her sordugunu cevap vermeye ugrasiyoruz ama iki gunde, " o oyle olmaz, senin dedigine guvenmiyorum, siz ne derseniz deyin ben fene de bunu yapacagim" demeye getiriyor. Diyetisyene gidenlere bile onu yeme bunu ye diye ahkam kesiyor.
Zaten isin ilginci ilk gun 50 mesaj yapiz ertesi gun de kayboluyor.. Bizim de zamanimiza yazik di mi?
Simdi ben bunu da yazmasam iyi olurdu. Sinem arkadasimiz tekrar cevap yazma geregi duyabilir, diyalog istemiyorum aslinda ama yine iste senin bir sorunu cevapsiz birakmamak adina yazdik..bakalim basimiza ne gelir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?