Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar kullanabildin gerçekten metobolizmayı çalıştırıyormu

Ben 5 sene kadar oncesinde yapiyordum fadime. Zayiflama derdim pek yoktu sirf guzel diye, kizim da seviyor diye iciyordum. O donem moda olmustu, kafkaslarin uzun omurlerinin sebebi yogurt ve kefirmis deniyordu... Benim kefir mayasi da nerdeyse kafam kadar olmustu. Bikinca parcalayip dagittim saga sola

selam arkadaşlar
ekin eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat versin MEVLAM sanada tüm bebek isteyen arkadaşlarada
beyza ablacım göz için tedavi oluyosun diye biliyorum bu aşamaları bizimle paylaş lütfen benim sol gözümde var tembellik tedaviyi duyunca çok ümitlendim

TEŞEKKÜR EDERİM Sarıcicivim inşallah bugun baktımda 400 gr da gitmiş 4 kere 70 basamağı cıktım sandelye tasıdım yemek masamın 400 gr öylecene gidivermiş yakında umarım 8 li rakamlarıda görmüş olurum

cok tsk ederim canım :) hepimiz öyleyiz burda zaten :) miss model of the tombiks ler burda toplanmışız

güzellll bir ögleden sonra diliyorum sizlere. Antalya bildiğiniz yanıyor kızlar. böyle sıcak görülmedi. ben 25 senedir burdayım. sabah evden cıktıgımda arabanın derecesi 42 yi gösteriyordu 8 de!!! öglen yemege gittim :) yemekmi yedim dayak mı yedim bilemedim sıcaktan :) bu arada ne mi yedim :) 1 tane zeytinyaglı biber dolması küçük, 3 tane izmir köfte 2 kasık yogurt 1 dilim ekmek :) ohhhh afiyet bal oldu yani... aksamada semizotum var sarımsaklı yogurtlu 1 dilim ekmegimle. ikisinin arasında yemem gereken 2 meyvemin birini ögle yemeginde 12 kiraz olarak yedim masada laflarken. 4 gibide kalan bir ölçümü yiyeceğim. 2 dilim ekmeğimde var biliyorsunuz ögleden sonraki aramda ama ben ne yaptım sabah simit yiyip sabahki 2 dilimimin üzerine ekledim kendisinden kurtuldum :) çok öptüm sizleri...

Yasemen,

Ben de cok heyecanliyim. Dun deneme yaptim orda cd alip eve geldim ama ben laptopu bir kosye atmistim ipad gelince, simdi baktim cd kismi kirik, oglan arada becermis heralde...

Esim gelecek c.tesi onu bekliyorum bir heves..

Ama bastan cok bilgi aldim. Tedaviye uygun olup olmadigina dr karar veriyor basta zaten. İsteyen herkese uygun olmuormus. Sonra ben nasilsa goremiyorum diye lensimi de kullanmadim 10 yildir. Gozumun astigmati 4 lerden 8 lere cikmis.. O derece korum yani...

Denemede bile orda 40 dakikada bayagi basim agridi. İnsan yoruluyor.

Tedavi yapilanlarin % 15 inde hic iyilesme olmuyormus. %80 civari kiside gorme orani % 20 lerden 50 lere cikiyormus... % 5 kadar kiside % 85 lere cikiyormus...
Ozetle biz denemeye deger bulduk. Esim her zaman annemlere cok kizmistir, beni cocukken goz dr. Goturmedikleri icin. Ustelik benim annem hastanede memur olarak calisiyordu!!!!

Çalışan bayanlar özellikle sorum size ya bu sabah kahvaltı işini nasıl yapıyorsunuz ben 9 da iş başı yapıyorum ama zorlan yemek yiyorum sizin kendinize uyguladığınız özel birseyler var mı yorumlarınızı beklıyorum

Bugünün raporu:

27/07/2011:90.4

28/07/2011: 90:00

Eskiler bilir belki, mutlu kesin hatirlar... 5 kilomu vereyim ilk isim trambolinde ziplamak olacak!!!!

Agustos sonu kismetse

sağol beyza abla
ben geç kaldım doktora gitme konusunda 13 yaşımda annemin sayesinde gittim
ama annemede babamada kızmıyorum farkedemedikleri için götürmemişlerdir ALLAHIM ikisinide cennette buluştursun inşaALLAH AMİN

eskiler, biz yenileri yadırgamıyordur inşallah bu samimi ortamı görünce insan başlıyor herşeyi anlatmaya.çok lafa söze karışmamak mı gerek adabı bu mudur? :44:

efsunum öncelikle merhaba hoşgeldin, bende çalışıyorum 8,30 iş başı sabah 6,30 7 gibi kalkarım kalhvaltı hazırlar7,30 kahvaltı belki erken evet ama alıştığın zaman çok iyi oluyor zinde oluyorsun ve de iş yerine gidene kadar bünyen çook acıkmamış oluyor..eğer kalkamam diyorsan illaki sandviç hazırlamalısın yoksa pohaça tarzı şeyler dengeni bozar hem daha çabuk acıkırsın hemde kilo vermezsin. ben işin içinde olduğum için söylüyorum pohaça tarzı hamur işlerinde özellikle hazır satılan yerlerde aşırı katı yağ kullanılıyor...

sinem sen erkekmisin.?

eskiler, biz yenileri yadırgamıyordur inşallah bu samimi ortamı görünce insan başlıyor herşeyi anlatmaya.çok lafa söze karışmamak mı gerek adabı bu mudur? :44:

Ne munasebet, bilakis, her gelene elimizden geldigince hosgeldin demeye calisiyoruz, sorana cevap vermeye calisiyoruz. Ortalama gunde 5 kisi yeni baslayip ayni hizla birakiyor. Bu arada hepsi birer kere " nasil verdin" muhabbeti yapiyor, sonra bir" cizelge nasil yapilir" muhabbeti oluyor, hergun ayni ayni sorulara bikmadan cevap veriyoruz. Ustelik kendini bu ise veren biri, biraz gecmise baksa herseyi gorebilir ama yine de usenip soruyor, burdakiler de usenmeden cevap veriyor.

Bizim bozuldugumuz, biz her yeni geleni insan yerine koyup uzun uzun cevap yaziyoruz, her sordugunu cevap vermeye ugrasiyoruz ama iki gunde, " o oyle olmaz, senin dedigine guvenmiyorum, siz ne derseniz deyin ben fene de bunu yapacagim" demeye getiriyor. Diyetisyene gidenlere bile onu yeme bunu ye diye ahkam kesiyor.
Zaten isin ilginci ilk gun 50 mesaj yapiz ertesi gun de kayboluyor.. Bizim de zamanimiza yazik di mi?

Simdi ben bunu da yazmasam iyi olurdu. Sinem arkadasimiz tekrar cevap yazma geregi duyabilir, diyalog istemiyorum aslinda ama yine iste senin bir sorunu cevapsiz birakmamak adina yazdik..bakalim basimiza ne gelir???

fadime 48 saat çok fazla..Alkol oranı çok yükselir tadı çirkinleşir..
Ben sabah mayalayıp ikindi saatlerinde ara öğün olarak içiyordum..

bak şimdi şekerim. bende sabah senin gibi 9 da mesai alıyorum. sabah 8 e yirmi kala kalkıyorum yüzümü falan yıkadıktan sonra direk gidiyorum mutfaga ve kepek ekmegimi yada tam tahıllı dilimlenmiş ekmegimi sabah kahvaltıda 2 dilim hakkım oldugu için tartımda ölçüp 50 gr mı gecmeyecek şekilde (bazen 5-10 oynuyor valla son lokmamı bırakıyorum ofiste yerken) tost makinasına koyup ısıtıp içine beyaz peynir domates bazen bir de biber sıkıstırıyorum alüminyum folyoya sarıyorum. birde yanıma işyerinde yemem gereken 3 porsiyon meyvemi yıkayıp koyuyorum torbaya yola cıkıyorum 8 i 5 gece :) ofise girdiğimde genelde 9 a 10 var falan oluyor. hemen bir sallama çay ile genişşşşşş minicik minicik ısırarak kahvaltımı yapıyorum :) (cunku eskiden bir lokmam idi bahsettiğim ölçü) bitiyor :) hemde tam o sırada hemen bu siteyi acıp gecmişi okuyorum cok eglenceli baslamıs oluyorum işe :) 11 gibi bir meyve. 12:30 gibi ögle yemegim 3 köfte büyüklüğünde et 2 dilim ekmek ve ayran 16:00 gibi 2 meyvem ve 2 dilim ekmek karsılıgı 4 diyet bisküvi yada ögle yemeginde arttırdıgım bir köfte büyüklüğündeki peynirimle sabahki gibi bir sandviç daha hazırlıyorum bazen yanıma onu yiyorum. sonra aksam yemegi 19:00 gibi 8 yemek kasıgı sebze yemegi 1 tatlı kasıgı yag ile pişirilmiş bu yemek bana 2 aksam yetiyor. yanında yogurt 2 kasık kadar. sonra 21:30 gibi bir meyve bitti :) haftada 2 kere falan ya dondurma yiyorum ki bunun gün içinde eksiltmem gereken karsılıgı 1 meyve. çünkü yediğim dondurma furuttare ananas :) yani tabir yerindeyse adını dondurma diye koymuslar ama kendisinden aldıgım haz sadece buzlu meyve hazzı :) olsun şikayet etmek yok yeşim hanım daha önce yediğin magnumlara sayyyy yada puding yiyorum onun eksiltmem gereken karsılıgı ise bir kase yogurt bir dilim ekmek ve bir meyve. birde haftada 1 yada en fazla 2 kere ögleden sonraki 2 dilim ekmegimi sabaha atıp 4 dilim ekmek karsılıgı olan bir simit yiyorum peynirle. yani atabildiğim en fazla taklalar bu şekilde :):) şimdilik böyle mutluyum cok sukur. ama haftada bir kere falan kacamak yapmıyor degilim sölemeden edemicem. zaten bunun yüzünden haftada en faza 700 gr verebiliyorum. birde sporumu cok aksatıyorum biliyorum ama valla güc buldukca kendimde yapıyorum yemin ederim
umarım yeterli gelmiştir bu kadar detay. valla çenem düştü akşam akşam :) öptümmmm hepinisi şekerlerim :)

Arkadaşlar kırıcı mesaşlarda kötü içeriğe bastığımzda karşı tarafa cevap hakkı doğmamış olur..
zaten editörler gerekeni yaparlar banlanırlar mesela...

Ayrıca eski yeni yok burası kimsenin tekelinde değil.Sadece aşırı saygılı, hoşgörülü ve duyarlıyız..

Bugün patlıcan ve biber közledim akşama yoğurtlayıp yiyeceğim çok severim..
birde zeytinyağlı taze fasulye yaptım..
Fakat patlıcanlar bir türlü yumuşamadı çok ilginç..

haklısın leah anlattıklarını birebir gördüm çünkü gerçekten cevapsız bırakmıyor kımse saolsun.hatta dediğini de daha bugün düşündüm bi eskilere bakayım acaba onlar nasıl bi sürecten gectı hangi psikolojideydi diye
ama bir yeni olarak sizler de bizi anlayın bu ilk günler o kadar zor ki insan hemencik bişeyler elde etmek istiyor evet bu olmuyo olmaz da işte o zaman birileri nasıl yapmışı haliyle merak ediyor buna tutunmak motive olmak istiyoruz.bırakanlarda eminim vicdanlarıyla çok karşı karşıya geldiler irade meselesi sonuçta Allahım hepimize yardım etsin inşallah sizinle devam etmek istiyorum büyük konuşmamak lazım ama sonuna kadar burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…