Arkadaşlar kırıcı mesaşlarda kötü içeriğe bastığımzda karşı tarafa cevap hakkı doğmamış olur..
zaten editörler gerekeni yaparlar banlanırlar mesela...
Ayrıca eski yeni yok burası kimsenin tekelinde değil.Sadece aşırı saygılı, hoşgörülü ve duyarlıyız..
Ne munasebet, bilakis, her gelene elimizden geldigince hosgeldin demeye calisiyoruz, sorana cevap vermeye calisiyoruz. Ortalama gunde 5 kisi yeni baslayip ayni hizla birakiyor. Bu arada hepsi birer kere " nasil verdin" muhabbeti yapiyor, sonra bir" cizelge nasil yapilir" muhabbeti oluyor, hergun ayni ayni sorulara bikmadan cevap veriyoruz. Ustelik kendini bu ise veren biri, biraz gecmise baksa herseyi gorebilir ama yine de usenip soruyor, burdakiler de usenmeden cevap veriyor.
Bizim bozuldugumuz, biz her yeni geleni insan yerine koyup uzun uzun cevap yaziyoruz, her sordugunu cevap vermeye ugrasiyoruz ama iki gunde, " o oyle olmaz, senin dedigine guvenmiyorum, siz ne derseniz deyin ben fene de bunu yapacagim" demeye getiriyor. Diyetisyene gidenlere bile onu yeme bunu ye diye ahkam kesiyor.
Zaten isin ilginci ilk gun 50 mesaj yapiz ertesi gun de kayboluyor.. Bizim de zamanimiza yazik di mi?
Simdi ben bunu da yazmasam iyi olurdu. Sinem arkadasimiz tekrar cevap yazma geregi duyabilir, diyalog istemiyorum aslinda ama yine iste senin bir sorunu cevapsiz birakmamak adina yazdik..bakalim basimiza ne gelir???
YOTSUZ,bende simit çok severim hele tulum peyniriyle oy oy oy..:)))
ayyy deme bee :) bende cok severim. yagmurgozlunun safak 10 bugun face den konustuk :) ben söyleyeyim o söylemeden :) hihihi ben pek bi mutluyum be burda :)
Arwen basimin ustunde yerin var merak etme, daha da uzamasin zaten..
Arwen basimin ustunde yerin var merak etme, daha da uzamasin zaten..[/QU
arwen bende yeniyken senin gibi hissetim ama konulara kendim daldım hiçte tepki almadım zaten herkes sorularına içtenlikle cevap veriyor... burda olmanın amacı belli ve de şu na gerçekten saygı duymak lazım uzun süreidr burada emek veren insanlar var illaki bildikleri çoktur. ben bile neler öğrendim geleli 1 ay oldu belki kısa süre ama...
verieln 3-5 kilo değil dile kolay yaa 20-30 kilo diyetisyene bile gidiyorsun kalıplaşmış seyler az çok ama burdaki insan yaşamış en iyi o bilir diye düşünüyorum....
Bugün patlıcan ve biber közledim akşama yoğurtlayıp yiyeceğim çok severim..
birde zeytinyağlı taze fasulye yaptım..
Fakat patlıcanlar bir türlü yumuşamadı çok ilginç..
Benim facem yok ya kızımdan dolayı geri kalıyom tabii.:)
Bugun diyetsyenime de mucverleri anlatim.
Aksam icin 3 dilim ekmek, yogurt ve sebze hakkim kaldi.
45 gr kuru makarna hasliycam. Bol domates sosunda mantar pisirip uzerine dokecegim ve yanina yogurdumu yiyecegim...
yağmurgözlü belin nasıl oldu tatlım..?
birde şafak kaç.:))
canım belim çok iyi sayılmaz iğne oluyorum sabah akşam...biraz ağrısı azaldı hareketlerim rahatladı o kadar 10 gün sonra kontrolüm var doktorum MR çektirelim bir bakalım belin ne durum da diyor...bu iğneleri olduğum süre içinde tuz kesinlikle yasak yemeklere 0 tuz hazır gıdalar tuz içeren yiyecekler yasak yenacım...kortizontam kendimi toparlıyorum hoppp haydi tekrar başa yine balon gibi şişeceğim
şafak 10 canımmmmm
Arkadaslar... Tartinin luzumuiyetine tekrar sahit oluyorum... 45 gr makarna kus kadar ediyormus.....
Bende yedim yemeğimi özellikle yoğutlu patlıcan çok güzeldi..:)
Valla aciyi koyunca penne arabiata niyetine yedim.. Nefis...
Bu kadar erken yedigim icin, yogurdu geceye sut olarak birakicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?