Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YOTSUZ,bende simit çok severim hele tulum peyniriyle oy oy oy..:)))

kesinlikle katılıyorum. valla birbirini sıkı sıkı tutan bu ekibin arasına giren son yenilerdenim diye düşünüyorum. ve ben bile sizden daha tahammülsüz oldum sorulan bazı sorulara. sizlerdeki bu sabır için gerçekten hepinizi tebrik ederim yani...

bosver yinede iyiki yazdın. tamamiyle katılıyorum düşündüklerine...

yağmurgözlü belin nasıl oldu tatlım..?

birde şafak kaç.:))

ayyy deme bee :) bende cok severim. yagmurgozlunun safak 10 bugun face den konustuk :) ben söyleyeyim o söylemeden :) hihihi ben pek bi mutluyum be burda :)

Benim facem yok ya kızımdan dolayı geri kalıyom tabii.:)

Son düzenleme:

Bugun diyetsyenime de mucverleri anlatim.

Aksam icin 3 dilim ekmek, yogurt ve sebze hakkim kaldi.

45 gr kuru makarna hasliycam. Bol domates sosunda mantar pisirip uzerine dokecegim ve yanina yogurdumu yiyecegim...

Bugün patlıcan ve biber közledim akşama yoğurtlayıp yiyeceğim çok severim..
birde zeytinyağlı taze fasulye yaptım..
Fakat patlıcanlar bir türlü yumuşamadı çok ilginç..

bazı patlıcanlar öyle kart cıkıyor. biz bu zorluklarda rejim yapıyoruz işte

Benim facem yok ya kızımdan dolayı geri kalıyom tabii.:)

kıyamam acalım sekerim sanada bir face. valla nasıl sasırdım bugun yagmur gözlüyü orada beni eklemiş görünce. kac gündür düşünüyorum bu kim diye :) aksam eşime bile sordum ismi söyledim tanıyormusun bakiim sen bu kişiyi bizi eklemiş dedim :) zavallım onunda günahını aldım :) bizim face ismimiz birlikte cıkıyorda. birlikte kullanıyoruz esimle :):):):)

Bugun diyetsyenime de mucverleri anlatim.

Aksam icin 3 dilim ekmek, yogurt ve sebze hakkim kaldi.

45 gr kuru makarna hasliycam. Bol domates sosunda mantar pisirip uzerine dokecegim ve yanina yogurdumu yiyecegim...

offff süperrrr nasıl güzel bir aksam yemegi yaa :) bayılırım makarnaya. hasladıgım suyuyla bile yerim yani okadar :) afiyet bal olsun...

yağmurgözlü belin nasıl oldu tatlım..?

birde şafak kaç.:))

canım belim çok iyi sayılmaz iğne oluyorum sabah akşam...biraz ağrısı azaldı hareketlerim rahatladı o kadar 10 gün sonra kontrolüm var doktorum MR çektirelim bir bakalım belin ne durum da diyor...bu iğneleri olduğum süre içinde tuz kesinlikle yasak yemeklere 0 tuz hazır gıdalar tuz içeren yiyecekler yasak yenacım...kortizontam kendimi toparlıyorum hoppp haydi tekrar başa yine balon gibi şişeceğim

şafak 10 canımmmmm

Hadi yaa yine kortizen alıyon demek...suç sende ama ne diye kahramanlaık yapıp halı neyin yıkıyosun..
Üzülme ama tuzsuz yiynce şişmezsin canım bozma moralini..

Bu arada çok heyecanlı yaa 10 gün sonra kavuşuyorsunuz..Zaman ne çabuk geçti değilmi semacım. daha dün gibi sanki askere gidişi..
Sen gel birde bana sor dediğini duyar gibiyim.:))

Son düzenleme:
ya arkadaşlar saat 11 den beri mesajlarınızı yeni okuyabiliyorum. ekran hep aynı kalıyor güncellemiyor bir türlü. sizdede öylemi benim bilgisayarımdamı sorun var acaba..

Bende yedim yemeğimi özellikle yoğutlu patlıcan çok güzeldi..:)

Valla aciyi koyunca penne arabiata niyetine yedim.. Nefis...

Bu kadar erken yedigim icin, yogurdu geceye sut olarak birakicam..

Arkadaslar... Tartinin luzumuiyetine tekrar sahit oluyorum... 45 gr makarna kus kadar ediyormus.....

amanın ciddi hayal kırıklıgı oldu bende de simdi ne kadar dı bir su bardagı kadar mı yada ?

Bende yedim yemeğimi özellikle yoğutlu patlıcan çok güzeldi..:)

ohhh afiyet bal olsun :) ne güzel böyle dimi rejim olsada tıka basa doymak :)

Valla aciyi koyunca penne arabiata niyetine yedim.. Nefis...

Bu kadar erken yedigim icin, yogurdu geceye sut olarak birakicam..

bencede cok mantıklı. ay ne güzel olmustur yaaa. keske mantar gibi makarnada kilo aldırmasaydı hiç valla kahvaltı dahil yerdim heralde :)

bu arada bende albüm ekledim :) sonunda becerebildim. :) sevgiler hepinize yarın görüşürüz güzeller :)

YOTSUZ'cum ne kadar samimi ve sıcacık gülümsemen var her fotonda, çok içtensin..
İnan hiiç kilolu durmuyorsun ayrıca mavi çok yakışmış..

Gelelim gelinliğine kuğu gibisin orda maşallah...

yeşim çok tatlısın canım gülüşün harika kilolu halin bile hoş vallahi ama vereceksin nasılsa daha da hoş olacaksın canım bu arada sanki eşinde kilo almış demi evlilik yaramış hepimize olduğu gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…