- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
YOTSUZ'cum ne kadar samimi ve sıcacık gülümsemen var her fotonda, çok içtensin..
İnan hiiç kilolu durmuyorsun ayrıca mavi çok yakışmış..
Gelelim gelinliğine kuğu gibisin orda maşallah...
yeşim çok tatlısın canım gülüşün harika kilolu halin bile hoş vallahi ama vereceksin nasılsa daha da hoş olacaksın canım bu arada sanki eşinde kilo almış demi evlilik yaramış hepimize olduğu gibi
aaaa dilenci gelmiş bugün aklımdan geçtin inanırmısın canım nasılsın nasıl gidiyor gezmeler
Kiz ceco,
Ben anlamiyorum sen neden dr a gitmek icin cocugu sutten kesmeyi bekliyorsun? Sana yazacagi ilaclarin cocuga zarari olmayacak ki. Aksine mesela hipotiroidi ilacini icmezsen bebege zarari var.. Biran once git tedavini ol
Ayrica sut verirken gunde ilave 500 kalori harciyorsun, ben bu sayede omrumun en kolay ve zevkli kilo verme surecini yasiyorum resmen...
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
geldiimmm geldimm canım:) abooo onbinmilyon sayfa birikmiş yaa benim meraklı bünyem bile bu kadarını kaldıramaz hiç girişemiycem:))) ne var ne yok siz yazarsınız artık di mi:)
evimi özlemişim yalnızlığa alışmışım resmen bunaldım tatilde. zaten arkadaşın eşi nasıll sinir etti anlatamam evlenince 20 kg almış hepsini de poposundan almış ve boyu da kısa. bu kız resmen eliyle besledi beni inanamazsınız:))) tatilde olur mu bilmemne diye. halbuki yemin ediyorum vallaa diyette değilim-hakkaten değildim- ama nefes alamıyorum diyorum yok yaa sen yememek için yapıyosun o tabak bitecek o et senin diye diye öldüüü:)) azmetti ve bana 3 kg aldırdıtabi ben de yedim hadi bi kilosunu ben aldım diyeyim ama ben gerçekten sıcakta o kadar iştahlı değildim. tatil boyu tek bir iyi laf çıkmadı ağzından. sinir oldum geldim resmen. aman neyse ya.
didemcim sağol mesajların için, sms paketin yoksa yazma demişsin :) ama benim çaldıracak liram vardı onu da kaptırdım yoksa paket yok diye yazmamazlık etmezdim:)) ben de seni özledim. nete maalesef giremedim telim antika bi şey, ortamda hadi ben cafeye gidiyorum da diyemedim toplu hareket ediliyor malum. sonra da antalyada evde bi kaç gün geçirip geldim. çok sıcak ya klima da yok vantilatörün önünden ayrılamadım:)
şimdi evi nası toplayacağım ne halt edeceğim öyylee düşünüyorum. bugün dolap bomboş dışardan yerim yarın yine diyet başlar:))
yena beyzuş abla semoş mutlu derin tek tek saymamayım nasılsınız bakalım?? aa lunaazul döndü mü??
günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
canım sen çok dert ediyorsun ama inan bak hemen gidicek diye düşünmezsen ağır ağır bi bakmışsın 10 kilo gitmş bak ben başlayalı 1,5 ay oldu ve 9-10 kilo gitti bilehemde hiç kasmadan
beyzuş ablaaa ahhh ben tam bir ahmet özhan aşığıyımdırerkan mutlu benim hocamdır 7 yıl ders aldım ama ahmet özhandan almayı ne kadar isterdim anlatamam. mükemmel bir kişilik ve ses yorum yakışıklılı da atılmamalı kenara
ben istanbulda olduğunu bilmiyordum. keşke bende misafir edebilseytdim seni yaaa hemde bize çok yakınlara gelmişsin üzüldüm inan kibi daha ki gelmende haberleşmeyi isterim güzel bir ramazan geçiriceksin anlaşılan. rahat ve hayırlı geçirmeni dilerim
BANU beyazıdda nerde ne standı açıyorsunuz ben ziyaret ederim senibabam ve eşimin bürosu orda:) ara ara geliyorum zaten:)
Hoşgeldin canım..biz iyiyiz sen nasılsın demek pek memnun kalmadın tatilden çok kalabalık oluncada iyi geçmiyor değilmi.?
Kilo almana takılma Allahın emri o tatilde kilo alınır..bakma sen lunaazul almadan döndü üstelik kilo verdi ne ayıp..
Dilenci hosgeldin.. Yediin ictiin senin olsun, anlat...
dilenci beysuş hoş geldiniz dilenci dersini yapmayan ögrenci gibi hisetim kendimi hiç spor yapamadım içimden gelmedi
ben dün bişe duydum kardeşimin komşusunun bi akrabası çoktandır gelmemiş kardeşime ogün gelmiş kadını görünce şaşırmış noldu kız sana naptın göbegini demiş kardeşim oda sıcaga yakın su içtim gün içinde bende sabahtan içtigim suyun lt söylüyorum 2 lt sıcaga yakın su 1 ay denicem ama iftardan sonra hep içerimolsun şeytanın bacağını kırmışsın daha ne:) bu sıcakta ne sporu yeaaavalla ancak havuza girilir, belki de akşam ancak yürüyüş yapılır, leslie bile izine çıkmıştır bence. videosu filan bile donar, donmalı:)
ben dün bişe duydum kardeşimin komşusunun bi akrabası çoktandır gelmemiş kardeşime ogün gelmiş kadını görünce şaşırmış noldu kız sana naptın göbegini demiş kardeşim oda sıcaga yakın su içtim gün içinde bende sabahtan içtigim suyun lt söylüyorum 2 lt sıcaga yakın su 1 ay denicem ama iftardan sonra hep içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?