Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YOTSUZ'cum ne kadar samimi ve sıcacık gülümsemen var her fotonda, çok içtensin..
İnan hiiç kilolu durmuyorsun ayrıca mavi çok yakışmış..

Gelelim gelinliğine kuğu gibisin orda maşallah...

ayyy cok tsk ederim :) valla cok sevindim. aminnnn hiçbirimize nazarlar degmesin :)

canımmm cok tsk ederim :) evet eşimde şişti sorma :) iyide oldu. bikere ben çelimsiz adam sevmem. bide bana ancak ayak uydurabilirdi :) sagolsun hiç zorluk cekmedi sayemde şişerken :) oda veriyor şimdi benimle. kendisinin tek sorunu göbegi simdi. oda kalıyor onlarda gitmiyor işte ohh olsun :) biz çıtır olacagız kocalarımız kel göbekli :) ay ne fesat oldum. ama napiim bir süre de olsa öyle olsun istiyorum işte Allahın bildiğini kuldan niye saklıyımki :):):):)

tekrar cok tsk ederim. iyi aksamlar ben gittim :)

aaaa dilenci gelmiş bugün aklımdan geçtin inanırmısın canım nasılsın nasıl gidiyor gezmeler

geldiimmm geldimm canım:) abooo onbinmilyon sayfa birikmiş yaa benim meraklı bünyem bile bu kadarını kaldıramaz hiç girişemiycem:))) ne var ne yok siz yazarsınız artık di mi:)

evimi özlemişim yalnızlığa alışmışım resmen bunaldım tatilde. zaten arkadaşın eşi nasıll sinir etti anlatamam evlenince 20 kg almış hepsini de poposundan almış ve boyu da kısa. bu kız resmen eliyle besledi beni inanamazsınız:))) tatilde olur mu bilmemne diye. halbuki yemin ediyorum vallaa diyette değilim-hakkaten değildim- ama nefes alamıyorum diyorum yok yaa sen yememek için yapıyosun o tabak bitecek o et senin diye diye öldüüü:)) azmetti ve bana 3 kg aldırdıtabi ben de yedim hadi bi kilosunu ben aldım diyeyim ama ben gerçekten sıcakta o kadar iştahlı değildim. tatil boyu tek bir iyi laf çıkmadı ağzından. sinir oldum geldim resmen. aman neyse ya.

didemcim sağol mesajların için, sms paketin yoksa yazma demişsin :) ama benim çaldıracak liram vardı onu da kaptırdım yoksa paket yok diye yazmamazlık etmezdim:)) ben de seni özledim. nete maalesef giremedim telim antika bi şey, ortamda hadi ben cafeye gidiyorum da diyemedim toplu hareket ediliyor malum. sonra da antalyada evde bi kaç gün geçirip geldim. çok sıcak ya klima da yok vantilatörün önünden ayrılamadım:)

şimdi evi nası toplayacağım ne halt edeceğim öyylee düşünüyorum. bugün dolap bomboş dışardan yerim yarın yine diyet başlar:))

yena beyzuş abla semoş mutlu derin tek tek saymamayım nasılsınız bakalım?? aa lunaazul döndü mü??

Valla canım ne bileyim bana anne sütü verirken tedavi olamazsın demişti hasekide gittiğim endokrin doktoru. Daha doğrusu tam tedavi olucaktım tahlilleri yaptırdım iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim hatta endokrin doktoru mimkin deel demişti hani pko hastaları normal yolla hamile kalamaz diye biliniyor ya. Peki şimdi ne olucak dediğimde de çocuğu doğur sütünü verebildiğin kadar ver sonra gel tedaviye tekrar tahlilleri yaptıktan sonra başlarız demişti bende ona istinaden süten kesilmesini bekliyorum.
Yoksa bana kalsa doğumdan hemen sonra giderdim endokrine. Ama dediğin gibiyse bende geçiktirmim yarın gece annem geliyor ya onla giderim tekrar hasekiye tahlillerimi yaptırmaya yada ona ufaklığı bırakıp büyük kızımla giderim. Nasılsa bana sponsor olmayı kabul etti anam bari o buradayken endokrini de aradan çıkartırım. Mübarek Merkez bankası gibi hep ekonomik kısıntıya gider kendi için ama her zaman bize dış borça hazır

Tebrik ederim.Allah sağlıkla tamamına erdirsin.Güzel bebeğini kucağına al...Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.

Hoşgeldin canım..biz iyiyiz sen nasılsın demek pek memnun kalmadın tatilden çok kalabalık oluncada iyi geçmiyor değilmi.?
Kilo almana takılma Allahın emri o tatilde kilo alınır..bakma sen lunaazul almadan döndü üstelik kilo verdi ne ayıp..

Güzelim allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin ve umarım hamileliğin sonuna kadar çok güzel geçer. Kilo alırım diye sakın korkma sonuçta sağlıklı beslendiğin sürece asla fazla almazsın alırsanda salla gitsin bebişimize feda olsun
Ben bu kiloyla hamile kalmıştım hatta 9 ay boyunca canım ne istiyorsa yedim tam bir etobur olmuştum ki normalde sevmem. İnanmıyacaksın ama tam 5 kilo vermiştim doğuma girerken heee sonra aldım geri ama neyse
O günlerin tadını çıkar ve asla kendini strese sokma bebişinde ona göre rahat yada stresli oluyor doğduktan sonra tecrübeyle sabittir
Benim küçük civcivim XXL ( yani aşırı rahat ) umarım seninde bebişin hayırlısıyla doğduktan sonra seni hiç yormaz ve sende doyasıya anneliğin tadını çıkartırsın

BEYZUSSS,nasılsın geceden beri canım..

Merhaba canım...Demek sende ses seda yerinde.Bende ne ses ne makam hiç bir şey bulunmaz ama çok iyi dinleyiciyimdir ve kaliteli sanatçıların hayranıyım.
Bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum canım.Bir yerlere çok gidip geldiğim için senin de kafan karıştı haklı olarak;ama inşallah görüşmek nasip olur...

ayy bak pişman oldum şimdi demek başarabilinirmiş:) neyse ya napalım şu işlerimi bi halletsem diyet hep hayatmızda zaten..

çok kalabalık değildik ama bu kız tek başına 5 kişiydi. ben uyumuluyumdur erkekler de çok hır gür etmez ve ortalık buna kaldı duralım durduk gidelim gittik okey oynayalım oyandık bırakalım bıraktık:) bi babet gördüm ama hızla yürüyüp arayı öyle açıyor ki arkasına bakmadan, içinde kaldı 20 liraya şirince bi şeydi. pis kız yaa öfff. :)))

sbs açıklandı mı bu arada? kazandı mı berfin isteidği yeri?

Dilenci hosgeldin.. Yediin ictiin senin olsun, anlat...

hoşbulduk leah çizelgen almış yürümüş valla işte biraz sefil oluyor tabi tatil öğrenci işi:) marmaris, muğla akyaka, kızkumu oralara gittik. birer ikişer gün apartlarda kala kala tamamladık. ha bi de tekne turu yaptık en keyiflisi o zaten "kel alaka bi yerde demirleyip daldıkça daldığın ve kaç metre olduğunu tahmin edemediğin suya atlamak" ohh içim serinledi anlatırken:))

dilenci beysuş hoş geldiniz dilenci dersini yapmayan ögrenci gibi hisetim kendimi hiç spor yapamadım içimden gelmedi

olsun şeytanın bacağını kırmışsın daha ne:) bu sıcakta ne sporu yeaaa valla ancak havuza girilir, belki de akşam ancak yürüyüş yapılır, leslie bile izine çıkmıştır bence. videosu filan bile donar, donmalı:)

ben dün bişe duydum kardeşimin komşusunun bi akrabası çoktandır gelmemiş kardeşime ogün gelmiş kadını görünce şaşırmış noldu kız sana naptın göbegini demiş kardeşim oda sıcaga yakın su içtim gün içinde bende sabahtan içtigim suyun lt söylüyorum 2 lt sıcaga yakın su 1 ay denicem ama iftardan sonra hep içerim

fadimecim bu sıcaklarda pek mantıklı değil bence sıcak su içmek:) o tanıdık muhtemelen sıcak su içtiği için değil diyet yaptığı ve bu arada suyunu içmeyi ihmal etmediği için zayıflamıştır:) sıcak suyun bağırsaklara iyi geldiğini duymuştum ama ben tam tersi soğu suyun faydasını daha akla yatkın buluyorum. vücut soğuk suyu vücut ısısına getirmeye çalışırken metabolizma hızlanıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…