Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dilenci senin dedigin de dogru. Fatma seninki de.. Sicak sivilar, mideyi daha uzun sure mesgulediyormus. ama soguk su da isinirken enerjiye ihtiyac duyuyor. Yani sicak su yag filan eritmiyor ama tokluk suresini artiriyor.

BEYZUSSS,nasılsın geceden beri canım..

İyiyim canım sağol....Sen nasılsın...
Bu gün Allahın sıcağında dışarı çıkmak zorunda kaldık.Alışveriş ve benim arabanın ruhsatının değişmesi gerekiyordu.Mürekkep bulaşmış okunmuyor.Muayeneden sonra 1 ay içinde değişmeliymiş.Bu yüzden çıktık;yoksa bu sıcakta asla çıkmam.İnan başıma ağrılar girdi.Kendime gelmeye çalışıyorum şimdi....

DİLENCİ;
Hoş geldin bebeğim.Boşver 3 kiloyu.Sen onu bir haftada devirirsin.Zaten son alınan kilolar hemen gidiyor.Sakın üzülme....

hoşbulduk ablacım. yok pek takılmadım zaten sıcaklardan herhalde bi rehavet bastı:) du bakalım ben b, hafta diye hedefleyeyim o zaman artıları da sonra biraz düşmek lazım daha ist.a da gidicem..

iyi bi dinlen madem dikkat et kendine ayran su soda ne varsa iç

avare avare geziyorum birgün bacımda birgün anamda birgün ablamda birgün acilde böyle .dr gitmişsin hadi hayırlısı kolay gelsin inşallah beraber kiloları veririz
dr özelmi devletmi .listeni yazarsın bize

kızz acıle neden gıttın hayırdırr

Günaydın hanımlar, dün ve önceki gün 30 dk yürüdüm ama tempolu degil.
Bu sabahta leslinin bi videosuyla 10 dk eslik ettm. Siz hangi videosunu indiriyosunuz acaba

ben 3 mıl olanı yapıyorum cnmmm

[Q

Bugün patlıcan ve biber közledim akşama yoğurtlayıp yiyeceğim çok severim..
birde zeytinyağlı taze fasulye yaptım..
Fakat patlıcanlar bir türlü yumuşamadı çok ilginç..

cnm ben 15 gun oncesı patlıcan kozledım galıba yerlı olmadıgı ıcın bugun yol knarında tarlardan aldımm vee 10 --15 dk kalmadan yumusacık kozlenndılerr ben de cok sasırdım tadıı harıkaydı
hhoşş geldinn kuzumm

mevlude gıttım geldımm 3 kaşık pilv 2 bardak ta ayran içtimm 1 tanede tulumba yedım ama kuucktuu
aksam
1 kase yoğurt
6 yk taze fasulye
1 kase patlıcan salatası
1,5 dlım k.ekmek
yedım syumu içip yürüyüşümü yapmaya gıdıyorumm aksamda 1 dılım karpuz yıcemm nasıl olurr

bu aradaa hepiimizz kardeşikkkk

Kızlarrrrrr nerelere kayboldunuz

Bu saate kadar sağlıklı beslenmede hiç kaçamak olmadan günü bitirdim
Daha doğrusu zaten kaç gündür kaçamak yok. Umarım yarın tartıda azda olsa karşılığını görürüm

Bugün yediklerimide yazayımda varsa bir eksik yada fazla mutlaka söyleyin

Şimdiiiiiii Sabah 07:00de uyandım ve 5 - 6 tane ceviz ve ufak bir kase yoğurt yedim aç karnına ( iki gün önce açlığımı süt sağana kadar bastırsın diye yapmıştım bir baktım bağırsaklar atağa kalktı )

Saat 10:00da;
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
yarım kırmızı biber
5 zeytin

12:00 de ara;
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Öğlen yemeği saat 15:00;
1 büyük tabak sarımsaklı semizotu salatası ( gram yağ koymadım )
2 Dilim çavdar ekmeği
1 Şeftali

17:30da ara;
Az şekerli nescafe
1 kase meyveli müsli

Akşam yemeği 20:00de
1 kase çorba ( çok az yağ ile yaptım )
1 tabak bezelye yemeği
Yağsız bol limonlu maydanozlu karışık salata

Sizce varmı yanlış olan bişeyler. Birde yatmadan evvel bir bardak tarçınlı süt içicem

merhabalar yeni üyeyim tanışmak için msj atıyorum kuralları falan bilmiyorum..

Hoş geldin canım...
Kurallarımız diye bir şey yok;yani zorlayıcı anlamda kurallarımız yok.Hepsi faydamız için olan şeyler.
Bol bol paylaşım yapıyoruz.Diyet konusundaki bilgilerimizi ve tecrübelerimizi ortaya koyuyoruz.Çoğu arkadaşımız günlük menüsünü ve egzersizlerini paylaşıyor;aslında hepimiz bunu yapmalıyız ama bazen sekteye uğradığı oluyor...
Her cuma sabahı aç karnına ve olabildiğince giysisiz tartılıp kilomuzu ve egzersiz süremizi bildiriyoruz.Gerisi bünyeye kalmış.Hep birlikte bu uzun ve zor yolu eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz.Hepsi bu....

Ceco bebeeem,

Cok iyisin.

Toplamda 9 ekmekgrubu
4 sut
2protein ve 3 sebze almissin

2 porsiyon protein ve meyvelerin eksik kalmis. meyveler gunluk seker ihtiyacini karsilar ve tatliya asermeleri ortadan kaldirir. Sut de veriyorsun o nedenle 6 meyve yiyebilirsin gun icinde.

Protein olarak 1 kk peynir, 1 yumurta veya 1 kofte kadar et ayni seydir. Gunluk 3 sut hakkinin uzerinde 2
peynir oldugu icin onu ben proteine attim zaten.

Sabah ac karnina yedigin 6 ceviz 3 tatli kasigi yag demektir. 2 ceviz=5 findik=5 zeytin 1 tatli kasigi yag eder . Aman dikkat!!!!

Gunluk yedigin peynir, sut ve etten aldigin yag disinda sivi olarak ilave edecegin yag en fazla 2 tatli kasigi olabilir. Sen bezelyeye ve semizotuna da kattiysan, bugun biraz yaglari cozuttun demek oluyor;(

:79::79::79::79::79::79::79:

Kendinden bahsedermisin.Seni tanımak isteriz.Yaş,boy, kilo,medeni hal...Yada ne bilmemizi istersen...

Ben Beyza...Bir Beyzamız daha var (Leah).Ben abla olanıyım.Uzun bir süredir git gellerle zayıflamaya çalışıyorum.Kilom çizelgemde gördüğün kabarık rakkam.Boyum1.60
.

Ben de menumu yazayim

Sabah 80 gr musli
200 ml yagsiz sut

2 seftali + 2 burcak biskuvi

60 gr kiyma, 30 gr hellim ve 1 yumurta ile 3 dilim ekmekten hazirlanmis kabak mucveri( yarim tepsi)

2 seftali 4 burcak biskuvi 10 findik 1 bardak tarcinli sut

45 gr makarna, 2 domates ve 5 mantardan yapilmis 1 tatli kasigi yag eklenmis makarna

1 bardak tarcinli sut 2 seftali

Yok valla hiç yağ atmadım zaten evde de sıvıyağ bitmiş yağsız yaptım

Bizim yakinlarda bi alisveroz merkezine gittim 55 dk gidis 55 dk dönüs 35 dk da oralarda gezdim ama onu saymiyorum 110 dk toplamdada 230 dk oldu sonunda

slm kizlarrr az önce tartildim ve 69.8kg geldim merak ettim aslinda bu gün sabah tartilmadimki yarina süpriz olsunnnn yarina 67... gelirmiyim kizlarrr

yuvarladiklarimi yazayim
sabah
2tane kepekli ekmekden yapilmis tost
3ligt peynir
1fincan kahve
ara
1ligt yogurt
ölen
1kase sebzeli balik
1fincan kahve
ara
2tabak tonbalikli salata
aksam
1kase sebzeli balik
1ligt yogurt
2seftali

2fincan yesil cay bol su ictim

60dakk sporrr+390toplammm 450dakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…