BEYZUSSS,nasılsın geceden beri canım..
dilenci beysuş hoş geldiniz dilenci dersini yapmayan ögrenci gibi hisetim kendimi hiç spor yapamadım içimden gelmedi
İyiyim canım sağol....Sen nasılsın...
Bu gün Allahın sıcağında dışarı çıkmak zorunda kaldık.Alışveriş ve benim arabanın ruhsatının değişmesi gerekiyordu.Mürekkep bulaşmış okunmuyor.Muayeneden sonra 1 ay içinde değişmeliymiş.Bu yüzden çıktık;yoksa bu sıcakta asla çıkmam.İnan başıma ağrılar girdi.Kendime gelmeye çalışıyorum şimdi....
DİLENCİ;
Hoş geldin bebeğim.Boşver 3 kiloyu.Sen onu bir haftada devirirsin.Zaten son alınan kilolar hemen gidiyor.Sakın üzülme....
avare avare geziyorum birgün bacımda birgün anamda birgün ablamda birgün acilde böyle .dr gitmişsin hadi hayırlısı kolay gelsin inşallah beraber kiloları veririz
dr özelmi devletmi .listeni yazarsın bize
Günaydın hanımlar, dün ve önceki gün 30 dk yürüdüm ama tempolu degil.
Bu sabahta leslinin bi videosuyla 10 dk eslik ettm. Siz hangi videosunu indiriyosunuz acaba
Bugün patlıcan ve biber közledim akşama yoğurtlayıp yiyeceğim çok severim..
birde zeytinyağlı taze fasulye yaptım..
Fakat patlıcanlar bir türlü yumuşamadı çok ilginç..
hhoşş geldinn kuzummhoşbulduk ablacım. yok pek takılmadım zaten sıcaklardan herhalde bi rehavet bastı:) du bakalım ben b, hafta diye hedefleyeyim o zaman artıları da sonra biraz düşmek lazım daha ist.a da gidicem..
iyi bi dinlen madem dikkat et kendine ayran su soda ne varsa iç
merhabalar yeni üyeyim tanışmak için msj atıyorum kuralları falan bilmiyorum..
:79::79::79::79::79::79::79:
Ceco bebeeem,
Cok iyisin.
Toplamda 9 ekmekgrubu
4 sut
2protein ve 3 sebze almissin
2 porsiyon protein ve meyvelerin eksik kalmis. meyveler gunluk seker ihtiyacini karsilar ve tatliya asermeleri ortadan kaldirir. Sut de veriyorsun o nedenle 6 meyve yiyebilirsin gun icinde.
Protein olarak 1 kk peynir, 1 yumurta veya 1 kofte kadar et ayni seydir. Gunluk 3 sut hakkinin uzerinde 2
peynir oldugu icin onu ben proteine attim zaten.
Sabah ac karnina yedigin 6 ceviz 3 tatli kasigi yag demektir. 2 ceviz=5 findik=5 zeytin 1 tatli kasigi yag eder . Aman dikkat!!!!
Gunluk yedigin peynir, sut ve etten aldigin yag disinda sivi olarak ilave edecegin yag en fazla 2 tatli kasigi olabilir. Sen bezelyeye ve semizotuna da kattiysan, bugun biraz yaglari cozuttun demek oluyor;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?