Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Toksin sen hedefe yaklaşmamışsın resmen hedefe godozlama dalıyorsun valla
Bir çoğumuzun idolüsün gerçektende.
Başta ben olmak üzere. Şu 3lü hanelerden bir kurtulsam bayram edicem bayram .
Aslında bana her gün bayram o ayrı ama bu sefer herhalde çok daha şenlikli bir bayram olucak

tskler cnm azmin sonu selamettir bu günler esim kizim kizimin ögretmeni felan cok zayifladin diyorlar ögrenlerde bu gün dolaplari temizledim kislik pardüsem vardi anaaaaaaaaa icine 2dene ben sigiyormusum attimmmmm gözüm görmesin diye kizimda diyor annne att göz zevkimi bozuyon diyor cok insan ne kadar verdigini görünce daha iyi anliyor cok mutluyummmmmm

Son düzenleme:
Yahu ikidir dilenciim gelmiş dur bir hal hatır sorayım diyorum sayfa yenileme yapıyorum bir bakmışım gitmiş yine.
Kız valla mandrake gibisin tabi sende kilolardan kurtuldukca pire gibi oldun bir varsın bir yoksun

Rabbim tüm kilo verenleri nazardan saklasın ve hedeflerine en kısa zamanda kafa göz dalarak varmayı nasip etsin.
Birde ben kafa göz dalabilsem yani hedefime

Hoşgeldin Mutlucum nasılsın? günlerin nasıl geçiyor

Günler karışmış senin biran okudum eyvah dedim ben kilo bildirmedim benide şaşırttın valla::)))

Canım çok sevindim darısı bana ve tüm isteyenlere.

Beyazıd meydanında çadır var orda kitap standı ben herzaman yokum ama sen gelirsen o gün giderim sizin işyerinixz nerde ne iş yapıyolar belki tanıdık çıkar eşlerimiz.

Bugün patlıcan ve biber közledim akşama yoğurtlayıp yiyeceğim çok severim..
birde zeytinyağlı taze fasulye yaptım..
Fakat patlıcanlar bir türlü yumuşamadı çok ilginç..
Afiyet olsun yenacım hakkatten bazı patlıcanlar sanki taş.

Bugun diyetsyenime de mucverleri anlatim.

Aksam icin 3 dilim ekmek, yogurt ve sebze hakkim kaldi.

45 gr kuru makarna hasliycam. Bol domates sosunda mantar pisirip uzerine dokecegim ve yanina yogurdumu yiyecegim...
Mantarı kalorisi azmı bende çok kolarili diye yemiyodum.

Geçmiş olsun yağmurgözlü doktorun dediklerine uy ben 6 sene hergün 2 saatte bir kortizon aldım zaten bu kilolar ondan hatıura kan hastalığı geçirdim kurtuldum şükür ama kilolarda kaldı bolbol salatalık ye domates iştahını kesmeye çalış kendine dikkat et.

Bende yedim yemeğimi özellikle yoğutlu patlıcan çok güzeldi..:)
Çok erken değilmi ben çok geç yiyorum galiba afiyet olsun bende çok severim.

Sen bence git doktora hem o doktor seni hamileyken niye göndermiş hamilelikte çok önemli benim bebeğimin düşmesine sebeb oldu tsh yüksekliği.

Çokkk sıcaktı bugün gerçekten markete gittim ordan ablama peişan oldum dikkat et kendine beyzuş ablam.

Süper cecocum böyle gidersen bu kilolar gider emin ol.

Bende menümü paylaşıyım
Sabah 2 kaşık müsli yarım bardak süt
Öğlen 1 tabak semizotu salatası 1 dilimekmek 4 tane fırında pişmiş biber
Ara 3 dilim karpuz
Akşam taze fasulye semiz otu salatası 1 dilim ekmek
Gece ara öğünümü daha yemedim ama şeftali olabilir.
Bugün tavuk göğsü vardı ablamda yemedim birde komşu süper bir tatlı getirmiş onuda yemedim yuppiiiii tek kötü olan spor yok çok sıcak.
Bu arada semiz otu salatasına salatalık rendeledim çok daha güzel oldu isterseniz deneyin.

KOcaman alkış sana..:81:

yarın saat onda diş randevum var.dolgularım yenilenicek çok korkuyorum..:18:

Korkma yenacım uyuşturduklarında hiç bişey hissetmiycen bitincede acı yok tedirgin olma benim dişçi benim kıstırdımı toplu yapıyor geçen sene 3 kanal bitirdi kadın bir gündü hiçde acımadı ama hala gidemedim öteki dolgulara.Ağrın varmı?

Korkma bebeğim...Koca kız oldun artık aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şaka bir yana ben de çok tırsarım dişçiden ama çare yok bakım şart...Nasılsa uyuşturuyorlar diye düşün ve biraz rahat ol.Stresli gitme...

Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...

KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..

Son düzenleme:

Ama ama hala çok korkuyorum..:))

Banucum soğuk yerken,iiçerken feci sızlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…