- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Toksin, sanmam arkadasim...
Toksin sen hedefe yaklaşmamışsın resmen hedefe godozlama dalıyorsun valla
Bir çoğumuzun idolüsün gerçektende.
Başta ben olmak üzere. Şu 3lü hanelerden bir kurtulsam bayram edicem bayram .
Aslında bana her gün bayram o ayrı ama bu sefer herhalde çok daha şenlikli bir bayram olucak
Günler karışmış senin biran okudum eyvah dedim ben kilo bildirmedim benide şaşırttın valla::)))Saz heyetim 5:30 gibi kalkti. Daha dogrusu ortanca uykusunda cok oksuruyor, kucugu uyandirdi, o da aglayarak ortancayi uyandirdi. Suanda ikisini de salliyorum.. Nasil diyeceksiniz di mi?
İlk kilo bildirimini ben yapayim bari
Gecen hafta 86
Bu hafta 85,4
Giden 600 gr
Adetim de gecikti 6 gun kadar. Haftaya adet olursam daha da iyi verecegime inaniyorum
Canım çok sevindim darısı bana ve tüm isteyenlere.günaydın kızlar, dün yaptırdığım kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim. bugün doktora gidip nedir ne değildir öğreneceğim, şaşkınım, ne yapacağımı bilmiyorum ve zannediyorum korkuyorum, bugün doktordan sonra herşey yolunda ise emin olduktan sonra daha rahat düşünebileceğim. şimdilik eşim ve ben biliyoruz, doktordan sonra bu haberi bekleyen tüm aile ahalisine durumu açıklayacağız, mutluyum, şaşkınım ve ne yapacağımı bilmiyorum...
Beyazıd meydanında çadır var orda kitap standı ben herzaman yokum ama sen gelirsen o gün giderim sizin işyerinixz nerde ne iş yapıyolar belki tanıdık çıkar eşlerimiz.canım sen çok dert ediyorsun ama inan bak hemen gidicek diye düşünmezsen ağır ağır bi bakmışsın 10 kilo gitmş bak ben başlayalı 1,5 ay oldu ve 9-10 kilo gitti bilehemde hiç kasmadan
beyzuş ablaaa ahhh ben tam bir ahmet özhan aşığıyımdırerkan mutlu benim hocamdır 7 yıl ders aldım ama ahmet özhandan almayı ne kadar isterdim anlatamam. mükemmel bir kişilik ve ses yorum yakışıklılı da atılmamalı kenara
ben istanbulda olduğunu bilmiyordum. keşke bende misafir edebilseytdim seni yaaa hemde bize çok yakınlara gelmişsin üzüldüm inan kibi daha ki gelmende haberleşmeyi isterim güzel bir ramazan geçiriceksin anlaşılan. rahat ve hayırlı geçirmeni dilerim
BANU beyazıdda nerde ne standı açıyorsunuz ben ziyaret ederim senibabam ve eşimin bürosu orda:) ara ara geliyorum zaten:)
Afiyet olsun yenacım hakkatten bazı patlıcanlar sanki taş.Bugün patlıcan ve biber közledim akşama yoğurtlayıp yiyeceğim çok severim..
birde zeytinyağlı taze fasulye yaptım..
Fakat patlıcanlar bir türlü yumuşamadı çok ilginç..
Mantarı kalorisi azmı bende çok kolarili diye yemiyodum.Bugun diyetsyenime de mucverleri anlatim.
Aksam icin 3 dilim ekmek, yogurt ve sebze hakkim kaldi.
45 gr kuru makarna hasliycam. Bol domates sosunda mantar pisirip uzerine dokecegim ve yanina yogurdumu yiyecegim...
Geçmiş olsun yağmurgözlü doktorun dediklerine uy ben 6 sene hergün 2 saatte bir kortizon aldım zaten bu kilolar ondan hatıura kan hastalığı geçirdim kurtuldum şükür ama kilolarda kaldı bolbol salatalık ye domates iştahını kesmeye çalış kendine dikkat et.canım belim çok iyi sayılmaz iğne oluyorum sabah akşam...biraz ağrısı azaldı hareketlerim rahatladı o kadar 10 gün sonra kontrolüm var doktorum MR çektirelim bir bakalım belin ne durum da diyor...bu iğneleri olduğum süre içinde tuz kesinlikle yasak yemeklere 0 tuz hazır gıdalar tuz içeren yiyecekler yasak yenacım...kortizontam kendimi toparlıyorum hoppp haydi tekrar başa yine balon gibi şişeceğim
şafak 10 canımmmmm
Çok erken değilmi ben çok geç yiyorum galiba afiyet olsun bende çok severim.Bende yedim yemeğimi özellikle yoğutlu patlıcan çok güzeldi..:)
Sen bence git doktora hem o doktor seni hamileyken niye göndermiş hamilelikte çok önemli benim bebeğimin düşmesine sebeb oldu tsh yüksekliği.Valla canım ne bileyim bana anne sütü verirken tedavi olamazsın demişti hasekide gittiğim endokrin doktoru. Daha doğrusu tam tedavi olucaktım tahlilleri yaptırdım iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim hatta endokrin doktoru mimkin deel demişti hani pko hastaları normal yolla hamile kalamaz diye biliniyor ya. Peki şimdi ne olucak dediğimde de çocuğu doğur sütünü verebildiğin kadar ver sonra gel tedaviye tekrar tahlilleri yaptıktan sonra başlarız demişti bende ona istinaden süten kesilmesini bekliyorum.
Yoksa bana kalsa doğumdan hemen sonra giderdim endokrine. Ama dediğin gibiyse bende geçiktirmim yarın gece annem geliyor ya onla giderim tekrar hasekiye tahlillerimi yaptırmaya yada ona ufaklığı bırakıp büyük kızımla giderim. Nasılsa bana sponsor olmayı kabul etti anam bari o buradayken endokrini de aradan çıkartırım. Mübarek Merkez bankası gibihep ekonomik kısıntıya gider kendi için ama her zaman bize dış borça hazır
Çokkk sıcaktı bugün gerçekten markete gittim ordan ablama peişan oldum dikkat et kendine beyzuş ablam.İyiyim canım sağol....Sen nasılsın...
Bu gün Allahın sıcağında dışarı çıkmak zorunda kaldık.Alışveriş ve benim arabanın ruhsatının değişmesi gerekiyordu.Mürekkep bulaşmış okunmuyor.Muayeneden sonra 1 ay içinde değişmeliymiş.Bu yüzden çıktık;yoksa bu sıcakta asla çıkmam.İnan başıma ağrılar girdi.Kendime gelmeye çalışıyorum şimdi....
DİLENCİ;
Hoş geldin bebeğim.Boşver 3 kiloyu.Sen onu bir haftada devirirsin.Zaten son alınan kilolar hemen gidiyor.Sakın üzülme....
Süper cecocum böyle gidersen bu kilolar gider emin ol.Kızlarrrrrr nerelere kayboldunuz
Bu saate kadar sağlıklı beslenmede hiç kaçamak olmadan günü bitirdim
Daha doğrusu zaten kaç gündür kaçamak yok. Umarım yarın tartıda azda olsa karşılığını görürüm
Bugün yediklerimide yazayımda varsa bir eksik yada fazla mutlaka söyleyin
Şimdiiiiiii Sabah 07:00de uyandım ve 5 - 6 tane ceviz ve ufak bir kase yoğurt yedim aç karnına ( iki gün önce açlığımı süt sağana kadar bastırsın diye yapmıştım bir baktım bağırsaklar atağa kalktı)
Saat 10:00da;
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
yarım kırmızı biber
5 zeytin
12:00 de ara;
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Öğlen yemeği saat 15:00;
1 büyük tabak sarımsaklı semizotu salatası ( gram yağ koymadım )
2 Dilim çavdar ekmeği
1 Şeftali
17:30da ara;
Az şekerli nescafe
1 kase meyveli müsli
Akşam yemeği 20:00de
1 kase çorba ( çok az yağ ile yaptım )
1 tabak bezelye yemeği
Yağsız bol limonlu maydanozlu karışık salata
Sizce varmı yanlış olan bişeyler. Birde yatmadan evvel bir bardak tarçınlı süt içicem
Bende menümü paylaşıyım
Sabah 2 kaşık müsli yarım bardak süt
Öğlen 1 tabak semizotu salatası 1 dilimekmek 4 tane fırında pişmiş biber
Ara 3 dilim karpuz
Akşam taze fasulye semiz otu salatası 1 dilim ekmek
Gece ara öğünümü daha yemedim ama şeftali olabilir.
Bugün tavuk göğsü vardı ablamda yemedim birde komşu süper bir tatlı getirmiş onuda yemedim yuppiiiii tek kötü olan spor yok çok sıcak.
Bu arada semiz otu salatasına salatalık rendeledim çok daha güzel oldu isterseniz deneyin.
Korkma yenacım uyuşturduklarında hiç bişey hissetmiycen bitincede acı yok tedirgin olma benim dişçi benim kıstırdımı toplu yapıyor geçen sene 3 kanal bitirdi kadın bir gündü hiçde acımadı ama hala gidemedim öteki dolgulara.Ağrın varmı?yarın saat onda diş randevum var.dolgularım yenilenicek çok korkuyorum..:18:
yarın saat onda diş randevum var.dolgularım yenilenicek çok korkuyorum..:18:
Ben hazırım beyzuş abal inşallah sabah bir şok yaşamam çok güzel gidiyor diet.YENA+ banu145145+ umutttt hallisna gulma 3melegmvar
İyi akşamlar güzeller...Nasılsınız.....Yarına hazırmıyız?
Korkma bebeğim...Koca kız oldun artık aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şaka bir yana ben de çok tırsarım dişçiden ama çare yok bakım şart...Nasılsa uyuşturuyorlar diye düşün ve biraz rahat ol.Stresli gitme...
Korkma yenacım uyuşturduklarında hiç bişey hissetmiycen bitincede acı yok tedirgin olma benim dişçi benim kıstırdımı toplu yapıyor geçen sene 3 kanal bitirdi kadın bir gündü hiçde acımadı ama hala gidemedim öteki dolgulara.Ağrın varmı?
Maşallah yenacım kocaman olmuş sana çok benzettim ben.Yakışıklı delikanlııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?