Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...

KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Oy oy oy yerim ben bu çıtırık yakışıklı erkeği...Maaşallah...Maaşallah...
Çok karizmatik; ve dokunanı yakarım pozuna bittim bittim.Geleceğin genç kızları yandınız....Yandı İzmir.....

Ama ama hala çok korkuyorum..:))

Banucum soğuk yerken,iiçerken feci sızlıyor..
Doktora gitmemek için hergün sarımsaklı bişeyler yiyorum yoksa tutup götürcekler kulağımdan biliyorum korkulcak bişey yok ama işte bir kadın doğum bir dişçi birde ben lise zamanı dişçinin yanında çalıştım yuh bana ama işte.

beyzuşum kenan gibi bakmış diimi...

oyy oyy oyy barış beyimiz gelmiş kızların gönlünü almaya ,ne kadar yakışıklı olmuş yenacım, saçlarınızdan birazcık bize verirmisiniz nazdan çok saçları var maşallah benim kızım saç özülü bir türlü uzamıyor saçları yavrumun inşallah sonra düzelir çünki benim çok sağlıklı gür saçlarım...

bugün sabah kv çağırdı ,görümcein çocuklarına orada bakıyormuş ,gittik nazla beraber nasıl eğlendi kuzum abi aba diye bayıldı onlara kv salıncak kurmuş ona sallandı durdu bütün gün ,çocuk evde sıkılıyormuş nasılda mutluydu yavrum hiç üzmedi beni bugün oradanda parka gittik az önce geldik eve uyudu artık kuzum...

bu gece eşimle başsağlığına gittik içimizin yağları eridi anne baba perişan baba bayılmış bu gece beni yanına çağırıyor bende gideceğim demiş...allah kimseye avlat acısı göstermesin perişan olduk eşim soğuk terler döktü ..

ekincik çok sevindim canım sağlıkla inşallah bebeğini kucağına alırsın inşallah ...

cecoo maşallah canım ne kadar pozitif bir insansın bayılıyorum yazılarına, bebek konusunda çok haklısın ben 12 senede naza hamile kaldığım için 9 ay boyunca çok gergindim hep kavuşabilecekmiyim kucağıma alabilecekmiyim diye stres yapıyordum, birde kv ile ourduğum için onlara kızdığım konular oluyordu ,avden dışarı çıkmıyordum aman düşmesin diye , ev işi yapmıyordum birşey olur diye yani hep hopp yürek geçirdim , hamileliğimi ve sonuçta naz çok huysuz bir bebek olarak doğdu 1.5 sene çok ağladı hiç susmadan ,yani benim gerginliklerim den dolayı olduğunu düşünüyorum...

yotsuz maşallah canım sana çok şeker bir kilolusun zayıfladığın zaman yakıcaksın ortalığı şu halin bile yakıyor çünki benim gibi sende kahkahaları patlatıyorsun ard arda facede resimlerini gördüm , kabul ettim arkadaşlık isteğini....

dilenci hoşgeldin canım..

banucum süpersinnn çok iyi gidiyorsun canım ....

Çok sağol Derincim güzel sözlerin için...

Bugün hep düşündüm biliyomusun o anne babayı şimdi nasıllar,neler hissediyorlar diye hep kurdum kendimce...Allah sabır versin...

iyi geceler kızlar valla geçmişi okucam diye anam ağlıyo ama sizin o güzel sohbetlerinizi deneyimlerinizi kilo verişlerinizi diyet listelerinizi çok merak ediyorum okumadan geçemiyorum bende bugün kv yazlğına gittim az önce geldim ordan hemen açtım burayı bugünde detoks günümdü sabah tartıldım 77.2 geldim bugün yediklerime gelince
sabah
1 dilm peynir
1 dilim etimek
salatalık domates
ögle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1.5 domates
ikindi
1 dilim karpuz
akşam
1 kase cacık
1 kase salata
1 dilim ekmek
çay ligt kola vs bayağı tükettim yazlıkta
vee eve geldim tartıldım 78.2 geldim çok sinirim bozuldu 1 kilo fazla çıkmazdı gün içinde en fazla 500 gr oynardı ama karnımda bi şişlik var acaba yoğurt ve sıvı seyler tükettim onun etkisimi bilmiyorum cünkü resmen açtım bugün şu detoks beni bayağı zorluyo açıkcası ama napim mecburen yapıyorum yarın normal menüm var
bide cumartesi yapıcam işte allahım inşallah yarın yine 77.2 gelirim bende belki yarın 76 küsürü görürüm diye seviniyodum niye böyle oldu valla acayip canım sıkıldı
kızlar hem sevindirici hem üzücü seyler olmuş derincim başın sağolsun canım çok üzüldüm çok etkilendim allahım kimseye yaşatmasın böyle birşey
ekincik seninde gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalah

Çok sağol Derincim güzel sözlerin için...

Bugün hep düşündüm biliyomusun o anne babayı şimdi nasıllar,neler hissediyorlar diye hep kurdum kendimce...Allah sabır versin...
bende öyle canım hiç aklımdan çıkmadıki, hep kızın konuşmaları gözümün önünde allah sabır versin, sağol canım....

sağol canım sorma bizde çok üzüldük allah yardımcıları olsun inşallah ....

kızlar bugün sizin güzel sohbetlerinize eşlik edemeyeceğim çünki akşam 2 den sonra topikten çıkınca yattım 330a kadar uyuyamadım, bütün gün ayakta uyudum resmen....

İyi geceler Derincim bende taktım oyuna oyun oynuyorum..:)))

iyi geceler
yenacım nasıl kaçırmışım ben yakışıklını ya üzüldüm ama istiyorum hem seni hem barışı görmek
derincim çok üzüldüm dünden beri yazasım bile gelmedi bu konuda ama elden bişey gelmez Allah anne babasına sabırlar versin kimseye yaşatmasın böyle acıyı
akşam arkadaşımla yürüdük 1 saat güzel oldu yürümeyince huzursuz oluyorum ramazanda ne yapacağım bilemiyorum ama yürümem çok zor görünüyor

asuuu burdaysan yükleyeyim tekrar.

Asuucum sen naaptın foto işini.?merak ettim.

Son düzenleme:
oy maşallah yenacım çok tatlı bittim bakışlara ve saçlara bide benmi denesem oğlan olurmu 3. acepeşim duymasın

Çoğu kişinin düşündüğünün aksine Ramazan ayında kilo verilmesi daha kolaydır.
Amerikalo Kardiyoloji uzmanı Dr. Toth’un “Therapeutic Lipidology” adlı kitabında değindiği nokta orucun kilo almaya değil vermeye yardımcı olduğu, neyi nasıl yediklerine bağlı olmadan kolesterolü dengelediği, iyi kolesterolü yükseltirken, kötü kolesterolü düşürdüğüdür.
İnsan vücudu çok akıllı bir mekanizmadır. Bir kaç günlük geçiş sürecinden sonra sadece bir günlük yemek depolaması gerektiğini anlar. Gerektiği kadar besini depolar ve ertesi gün kullanıma sunar. Açlık hissetmediği halde sırf ertesi gün kullanabilmek için bir şeyler yemek kilo alınmasına neden olur. Çünkü bedenimiz zaten ihtiyacını algılamış ve gereken maddeleri depolamıştır.....................

Ramazanda kilo almamak için tamamen yemekten vazgeçmek, sahuru atlamak ya da iftar davetlerinden uzak durmak gerekmez. Sadece bir kaç temel kurala uymak yeterlidir.
İlk olarak fazla karbonhidrat tüketiminden kaçınılmalıdır. Bizler millet olarak karbonhidratlı yiyeceklere bayılırız ve sofralarımızın büyük bölümünü bu tür yiyeceklere ayırırız. Pirinç, makarna, ekmek, tatlı ve şekerler karbonhidrat içerir. Fazlasından kaçınmak gerekir. Ancak hiç almamakta vücut sağlığı için sakıncalıdır. Karbonhidratları uygun miktarda alırken salata ve içeceklerle de desteklemek gerekir.
İkinci önemli konu protein tüketimidir. Karbonhidratları azalttıktan sonra protein içeren besinleri yediğimiz takdirde açlık hissimiz en aza inecek ve bize gerekenden fazlasını yemeyi kesecektir. Tavuk, dana, kuzu, hindi etleri, yumurtalar, balık ve deniz ürünleri protein içerirler. Yaygın kanının aksine sağlıklı proteinler kolesterolu yükseltmez ve dengeler. Faydalı proteinlerin kolesterolü düşürdüğü New England bilimadamları tarafından kanıtlanmıştır.
Lifli gıdalarla beslenmek önemli bir kuraldır. Sebzeler bol miktarda lif içerir. Yeşil yapraklı bitkilerden hazırlanan salataları sınırsız tüketebilirsiniz. Ancak sağlıksız ve yağlı soslar kullanmamak şartıyla. Meyveler de bol miktarda lif içerir ancak meyvelerin şeker içeriği fazla olduğundan günlük olarak bir-iki tane tüketilmesi yeterlidir.
Ramazan sırasında şekerli içecekler, çay ve kahve çok tüketilir. Ancak bu doğru bir davranış değildir. Eğer bu isteğe karşı koyulamıyorsa en azından bunlara şeker yerine tatlandırıcılar katılmalı ve mümkün olduğunca diet tipleri tercih edilmelidir.
Yüksek protein diyetinden sonra metabolizmamız hızlanacaktır. Ayrıca şeker ve karbonhidrat almadığından enerji sağlayabilmek için yağları yakmak zorunda kalacaktır. Bu tip bir beslenme ile ramazan ayında uyurken bile kilo vermek mümkün olacak ayrıca kolesterol ve tansiyon da dengelenecektir. Bu daha uzun ve sağlıklı yaşamak için bize yardımcı olacaktır.

ALINTIDIR

Son düzenleme:
oy maşallah yenacım çok tatlı bittim bakışlara ve saçlara bide benmi denesem oğlan olurmu 3. acepeşim duymasın

Sana söylüyorum ama dinlemiyosun alışkınsın zaten çocuk bakımnda zorlanmazsın..:)

eşin istiyor galiba değilmi.? Birde en modern düşünen entel geçinen erkekler bile erkek çocuk seviyorlar nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…