[/COLOR]
Sakın ha....Kendini üzme boş insanlar için.Kendin diyorsun dangalak diye...Dangalaktan ne beklenir...Söyleyemediklerini söylesen bile bakalım anlayacakmıydı.Ne demiş Hz Mevlana: Benim sana anlatacaklarım ;ancak senin anlayabildiğin kadardır.......
Sen söyleyeceksin;anlamayacak;zavallı bir cevap verecek;daha çok sinirlenecektin.Boş ver hayırlısı olmuş....Kaale alma ve lütfen üzülme bu zavallıların patavatsızlıkları karşısında......Yerim ben seni yerim tatlım kıymatlım;hassas ,duyarlı kardeşim.Seni üzenler inşallah 150 kilo olurda zayıflayacağım diye debelenir,amaaaa zayıflayamaz.
Gerçekten biri el atsın mutlu gelene kadar yoksa hiç spor yapamayacağız valla ben sporuma sadık olsam bende yapardım ama bu işin başına şöyle güzel spor yapan biri geçsin ya beyzuş abla ne güzel sen yapıyordun gene yapsana.Benim 300 dakika isporum vardı ama yaaa....:84::84:
Mutlu bebeğiyle tatilde..dilenciii,BEYZUSSS siz el atsanız olarmı hıı..:)))
Boşver ya boş insanlar için ne üzüyosun kendini bende senin gibi söylemem sonrada evde kendimi yerim ama değmiyorrrrrrrrAyy sorma banu tıkandım kaldım söyleyemedim bişey, birde cahilin öönde gideni..
İçimde bir ağırlık var sanki atamadım yaaaa..
Daha iyi canım sağol...
Ya ne sinir bu insanlar Allah bilir konuşan tipte sıskanın tekidir anlamaz ama ben hep dua ediyorum hakkımda konuşan benim kadar olsun diye ee kötü de dua değil yanii dimi ama::))))Doğru söylüyorsun aslında tatlım ama elimde değilki..Birde konu şişmanlık olunca belki o çok dokundu ama dediğin gibi anlamaycaktı ve ben daha sinir olucaktım...
Ben o dediğin kadarını verdim daha bir o kadarda vermem lazım yani nerdeyse iki insan
Tebrik ederim kızlar yenacım sağolasın.
Geçmiş olsun canım normaldir elbette bir işlem yaptılar bir ilaç alsaydın rahatlatır en azından.Bir oje gibi bişey var eşimin yiğeni onunla kurtuldu.
Sen gittin tatile bende sporda serdim valla çabuk dön mutlu.
Afiyet olsun beyzuş abla keşke hepberaber içiyor olsaydık.
İnşallah beyzuş abla o günün şerefine bir dilimde pasta yeriz olmazmı?İnşallah Banucuğum; o da olur nasipse...Şu havalar biraz serinlesin belki uygun bir zamanda buluşuruz.Tomsu tomak;yumsu yumak tombikler bir arada çayın kahvenin dibine vururuz....
Benim 300 dakika isporum vardı ama yaaa....:84::84:
Mutlu bebeğiyle tatilde..dilenciii,BEYZUSSS siz el atsanız olarmı hıı..:)))
Sabahları çoğunlukla nesfit yiyorum arada normal kahvaltı nesfit beni acayip tok tutuyor öğlenleride semizotu salatası 1 dilim ekmek bazen yanına biraz et yada sebze alıyorum ama bu cumaya kadar sadece salatasını 1 dilim ekmeğini yiyeceğim komşumuzun oğlu semizotu salatası ve yemeğiyle 3 ayda ipe döndü akşamda sebze yemeği yoğurt veya ayran 1 dilim ekmek arlarda myva veya ayran grisini yiyorum ve hiç acıkmıyorum birde guatr ilacım arttı ya oda çok işe yaradı yoksa nerde haftada 1 kilo.sen neler yapıyorsun.BEYZUSSS ve banu siz nasıl besleniyorsunuz..?
Eski listelerimi yapıyosunuz..?
Doğru söylüyorsun aslında tatlım ama elimde değilki..Birde konu şişmanlık olunca belki o çok dokundu ama dediğin gibi anlamaycaktı ve ben daha sinir olucaktım...
Sabahları çoğunlukla nesfit yiyorum arada normal kahvaltı nesfit beni acayip tok tutuyor öğlenleride semizotu salatası 1 dilim ekmek bazen yanına biraz et yada sebze alıyorum ama bu cumaya kadar sadece salatasını 1 dilim ekmeğini yiyeceğim komşumuzun oğlu semizotu salatası ve yemeğiyle 3 ayda ipe döndü akşamda salta yoğurt veya ayran 1 dilim ekmek arlarda myva veya ayran grisini yiyorum ve hiç acıkmıyorum birde guatr ilacım arttı ya oda çok işe yaradı yoksa nerde haftada 1 kilo.sen neler yapıyorsun.
Çok kızdım densize...Sanki şişmanlık karekter bozukluğu...Biz zayıflarız ama seni üzen şahsiyetsizcdüzgün bir insan olabilir mi??
Yukleresim.com
Ya ne sinir bu insanlar Allah bilir konuşan tipte sıskanın tekidir anlamaz ama ben hep dua ediyorum hakkımda konuşan benim kadar olsun diye ee kötü de dua değil yanii dimi ama::))))
merhaba arkadaslar nasılsınız
Doğru diyosun ama ben herşeyden yiyerek zayıflıyamıyorum heralde öyle olunca tozutuyorum haftalık yapıcam haftaya öğlenleri çorba akşamları kurubaklagil yapıcam gittiğim dietisyende bana haftalık veriyordu bakalm onu deneyelim.Birde axelem var biliyorsun ramazanda kilo almamak çok zor ya ben daha önceki senelkerde 10 kilo aldığımı bilirim Allah korusun yarabbim tatlıyı abrtma birde pideyi inanki almaz verirsin havalarda sıcak.
Tek tip besleniceksin ama sıkılmazmısın..?
Ben en son gittiğim hastane diyetisyenin formülünü uygulamaya çalışıyorum..herşeyden dengeli bir şekilde yiyorum çok kasmadan..Çünkü ben çok çabuk sıkılan ve pes eden biriyim zayıflama konusunda..
Fakat bu sıralar kızım geç uyandığı için onu bekliyorum kahvaltıya, oğlanı doyuruyorum ben yemiyorum o yüzden iki ana öğün oluyor..Sabah geç kahvaltı edince akşam üzeri acıkıyoruz akşam yemeği bayağı erken oluyor sonrada meyve+süt le geçiyor yada ayran..
Fakat oruç beni çok korkutuyor son iki yıl ramazan ayında hep kilo aldım..
çaylar içildi afiyet olsun ama çok sıcak balkonda bile oturulmuyor uykumda geldi ama daha yatmam yarın erken kalkmam gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?