BEYZUSSS ve banu siz nasıl besleniyorsunuz..?
Eski listelerimi yapıyosunuz..?
İnşallah beyzuş abla o günün şerefine bir dilimde pasta yeriz olmazmı?
afiyet olsun asucum yanında bi biskrem yedinmi.:))
Doğru diyosun ama ben herşeyden yiyerek zayıflıyamıyorum heralde öyle olunca tozutuyorum haftalık yapıcam haftaya öğlenleri çorba akşamları kurubaklagil yapıcam gittiğim dietisyende bana haftalık veriyordu bakalm onu deneyelim.Birde axelem var biliyorsun ramazanda kilo almamak çok zor ya ben daha önceki senelkerde 10 kilo aldığımı bilirim Allah korusun yarabbim tatlıyı abrtma birde pideyi inanki almaz verirsin havalarda sıcak.
eşim ve kızım probis yediler ben 3 tane güllü lokum yedim
ayyy banu sıcak pide tereyağı,tulum peyniri ve çay beni bitiriyor ehiii..
Bu arada ben bugün simit+tulum peyniri yedim..bütün suç yotsuz'un aklıma soktu...Tulumu nasıl sevdiğim belli oluyor değilmi he he..
Lokumu kahveyle seviyorum ben..:))
sen herşeyi hakediyorsun asuuu,büyüksüüün..
ah yenacım bende kilo alma konusunda becerikliyim inşallah geri gelmez margarinler bana Allah göstermesin hiçbirimize bu arada 2 li rakamlara geçtin gerisi gelir inşallah ben ramazandan korkmuyorum hiç kilo bile verebilirim gibime geliyor bi kaç gün tuttum iftarda hiç de fazla yiyemedim
of bende istiyorum simit peynir domates sabah erken kalkıp kızılaya yürsem taze simit alsammı acaba ama yarın kardeşime gideceğim o da hamile 8 aylık kolay olsun diye pide yaptıracak sabah simit sonra pide fazla olur sanki
Afiyet olsun ben yaz geldimi çaydanlığı kaldırıyorum hiç içemiyorum kahvaltıda oda belki.çaylar içildi afiyet olsun ama çok sıcak balkonda bile oturulmuyor uykumda geldi ama daha yatmam yarın erken kalkmam gerekmiyor
Valla ben 50 kilo vermeseydim yeseydim şu anda bu kadını sollardım Allahım neden biz yeyip kiilo almayanlardan değiliz ki valla bende inşallah kasım sonu 90 kilo olucam olmazsam kovalayın beni buralardan valla ben 90 kiloluk fotalarımı bakıyorumda ne güzelmiş off kafama işte ne güzel zayıflamıştım ama gene olucak inşallah..
Bende çok severim simiti ama kendini suçlu hissetme 1 tane yediysen hiç bişeycik olmaz.
ayyy banu sıcak pide tereyağı,tulum peyniri ve çay beni bitiriyor ehiii..
Bu arada ben bugün simit+tulum peyniri yedim..bütün suç yotsuz'un aklıma soktu...Tulumu nasıl sevdiğim belli oluyor değilmi he he..
kaç gündür kahve istiyor canım bi içmek nasip olmadı yaa bu arada lokumun kalorisi masum geldi bana yenebilir sanki
Tek tip besleniceksin ama sıkılmazmısın..?
Ben en son gittiğim hastane diyetisyenin formülünü uygulamaya çalışıyorum..herşeyden dengeli bir şekilde yiyorum çok kasmadan..Çünkü ben çok çabuk sıkılan ve pes eden biriyim zayıflama konusunda..
Fakat bu sıralar kızım geç uyandığı için onu bekliyorum kahvaltıya, oğlanı doyuruyorum ben yemiyorum o yüzden iki ana öğün oluyor..Sabah geç kahvaltı edince akşam üzeri acıkıyoruz akşam yemeği bayağı erken oluyor sonrada meyve+süt le geçiyor yada ayran..
Fakat oruç beni çok korkutuyor son iki yıl ramazan ayında hep kilo aldım..
Haftada 1 gün 1 öğün kaöçamak yapabiliriz gürkan kubilay listelerinde var istediğini ye diyo adam onun için hiç bişeycik olmaz gerisi gelmezse.of bende istiyorum simit peynir domates sabah erken kalkıp kızılaya yürsem taze simit alsammı acaba ama yarın kardeşime gideceğim o da hamile 8 aylık kolay olsun diye pide yaptıracak sabah simit sonra pide fazla olur sanki
Ramazan için; sağlıklı ve sonuç alabileceğimiz bir diyet uygulamamız gerekiyor.Uzmanlar sahurada yemeden tutmaya çalışmayın kesin kilo alırsınız diyor....
2 yıl önceki ramazanda kilo vermiştim.İftarda : 1 dilim ekmek yada 2 galeta ile kahvaltı ediyordum.Bol çay eşliğinde.Yemeyi çok istiyordum ama teravih namazında çok zorlanıyorum diye yemiyordum.Teravihten sonra ne yemek yaptıysam çok az tadına bakar gibi yiyordum,çünkü mide tatmin olmuş oluyordu o saate kadar ve üzerine şahane bir türk kahvesi içiyordum.
Sahurda ya kahvaltı ediyordum abartmadan ;yada biraz ızgara yada haşlama tarzı birşeylerden az az yiyordum.Tabii bol çay içiyordum.Arada fırsat bulursam meyva yiyordum.Genellikle teravihten sonra yemek yemek canım istemezse meyva yiyordum.Bu şekilde ramazandan kilo vererek çıktım,ama 1 dilim pide ve minnacık güllaç bile yememiştim.Umarım bu yıl da uygulayabilirim.................
Haftada 1 gün 1 öğün kaöçamak yapabiliriz gürkan kubilay listelerinde var istediğini ye diyo adam onun için hiç bişeycik olmaz gerisi gelmezse.
hurma da severim tatlı olarak gayet başarılı bence ramazanda hurma yeriz tatlı olarak şerbetlilerden uzak durdukmu tamamdır arada kazandibi yerim ama affetmem bu ramazan güllaç da yapacağım hiç yapmadım ben güllaç
Ben bayılırım güllaca ramazanda fazladan alıp eve stok yapıyorum ama busene yemiyeceğim diyorum ama bakalım ne olucak sonumuz ben yalnız olucam ablamlarda kalımıycam eve gelirimki yalnız olursam pidede almam görmezsemde yemem.hurma da severim tatlı olarak gayet başarılı bence ramazanda hurma yeriz tatlı olarak şerbetlilerden uzak durdukmu tamamdır arada kazandibi yerim ama affetmem bu ramazan güllaç da yapacağım hiç yapmadım ben güllaç
Kaçmış kalorisi merak ettim bana ttlı de birde kalorisi düşükmüş de dile benden ne dilersen sonra.kaç gündür kahve istiyor canım bi içmek nasip olmadı yaa bu arada lokumun kalorisi masum geldi bana yenebilir sanki
Hurmayla çikolata yapıyodum ben dietisyenim vermişti tarifi acayip lezzetli ve kalorisi çok düşük.ımmmm yapsammı acaba.Abim hurma almış banada getirdi,nasıl tatlı ve güzel birtane yedim bayağı yetti bundan sonra unutmazssam hep evde bulunduracağım hem faydalı hemde tatlı isteğini giderir...
Valal beyzuş abal böyle yaparsan bu senede garanti 3 ila 5 arası lilo gider.Ramazan için; sağlıklı ve sonuç alabileceğimiz bir diyet uygulamamız gerekiyor.Uzmanlar sahurda yemeden tutmaya çalışmayın kesin kilo alırsınız diyor......
2 yıl önceki ramazanda kilo vermiştim.İftarda : 1 dilim ekmek yada 2 galeta ile kahvaltı ediyordum.Bol çay eşliğinde.Yemeyi çok istiyordum ama teravih namazında çok zorlanıyorum diye yemiyordum.Teravihten sonra ne yemek yaptıysam çok az tadına bakar gibi yiyordum,çünkü mide tatmin olmuş oluyordu o saate kadar ve üzerine şahane bir türk kahvesi içiyordum.
Sahurda ya kahvaltı ediyordum abartmadan ;yada biraz ızgara yada haşlama tarzı birşeylerden az az yiyordum.Tabii bol çay içiyordum.Arada fırsat bulursam meyva yiyordum.Genellikle teravihten sonra yemek yemek canım istemezse meyva yiyordum.Bu şekilde ramazandan kilo vererek çıktım,ama 1 dilim pide ve minnacık güllaç bile yememiştim.Umarım bu yıl da uygulayabilirim.................
ben geçen sene yaptım hiiç birimiz yemedik,sevemedik güllacı bir türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?