Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SÖZ VERİYORUM KARDEŞİM...KADIN SÖZÜ......

DİLENCİİİİİ; duydunmu seneye temmuzda 75 olamamışsam ;gel süresiz bende kal;kaldığın sürece kilo veremediğimi kafama çak ve beynimi didikle....

Şaka değil YENACIĞIM; sana ve tüm +90 kardeşlerime söz verdim....

yapıyorum canım zaten affetmiyorum yani hafta sonu genelde ama onu da çok abartmıyorum sanırsam herşey iyorum ben aslında ama azar azar ay bi de mantı yiyecektim ramazandan önce o da olmadı yapan olmayınca

asuuu 4-5 kaşık mantıyı 2 dilim ekmek iki köfte diye düşünüp yiyebilirmişiz arada..
Artık diyetisyenler çok esnek mesela bana şey demişti.. dışarı çıktınız çocuklarla hamburgerde aynı iki dilim ekmek iki köfte diye düşün demişti tabii ketçap ve mayonez yok ve herzaman olmamalı..

banucum sade lokum 15 kaloricik ama fındıklı hindistan cevizli neyim olmayacak bence güllü de sade gibidir

Anlaştık hayatım eğer bu seferde başaramazsak zaten işimiz olmaz artık burda.. bu defteri kapatırız XXL ta seviyeli ilişkimizi sürdürürüz..

Yeter yani 2,5 yıldır bir ileri iki geri debeleniyoruz..

ben de esneğim zaten yenacım yapsam yiyecem ama fırsat bulup yapamadım geçn hafta da hamburger de yedim hem de ketçap ve mayonezli aklımda olacağına mideme girsin dedim aferin bana değilmi
beyzuş ablacım inşallah seneye hepimiz en az 70lerde olacağız ama koruma devresinde de sahip çıklaım birbirimize olurmu

banuuu hurmalı nın tarifini yazıver yazıver yazıver..:)))))

Mutluuu,dalokay denize girdimi.? MAyo giydimi minicik poposuna..:)

İnşalalh beyzuş abala benimde burda 1 senem bitti geldiğimde nerdeyse bu kilodaydım ama bu sene inşallah herkese kadın gibi kadın sözü gidicek bu kilolar rahat rahat nefes almak istiyorum ne olur kaçırısam durdurun beni.

banucum sade lokum 15 kaloricik ama fındıklı hindistan cevizli neyim olmayacak bence güllü de sade gibidir
Bende yarın alıyım bari esas yiğenime alıyım kuşumda diette teyzeleri bana diyo ne olur ağzım tatlansın diye tadımlık ver tatlı diyor kıyamam ona bugün resmen dondurma için evi kırdı döktü ama vermedik inşallah zayıflar ya dietisyene gidenler sorabilirmi 4 yaşında 35 kilo çocuk haftada ne kadar kilo verir diye biz dietisyene götürdükde onu ormadık bir dahada 3 ay sonra gidicek.

Anlaştık hayatım eğer bu seferde başaramazsak zaten işimiz olmaz artık burda.. bu defteri kapatırız XXL ta seviyeli ilişkimizi sürdürürüz..

Yeter yani 2,5 yıldır bir ileri iki geri debeleniyoruz..
Valla yenacım benimde 1 yılı bitirdim am hep aynı yerdeyim uff.

Tamam banucum sende bu davada yer aldın..Eylemlerimiz sonuna kadar devam edecektir..

Hanımlar yarım saatliğine çıkmam gerekiyormuş.

Umarım geldiğimde burda olursunuz..

banuuu hurmalı nın tarifini yazıver yazıver yazıver..:)))))
10 tane hurma kakao vanilya 1 çay bardağı fındık yada ceviz hindistan cevizi
Hurmaları küçük küçük doğra sonra robata koy içine dövülmüş fındık istediğin kadar kakao koy seviyorsan vanilyada koyabilirsin robatta karıştır sonra al elinle istediğin şekli ver ben tepsinin içine iyice yayıp parmak parmak kesiyodum buzluğa koy istediğinde hüplet eğer yuvarlak yaparsan seversen hindistan cevizine bulayabilirsin afiyet olsun muhakkak dene süper oluyor ve zararsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…