Offff ne kötü ama yaa..İnsan nasıl böyle bir kötülük yapar değilmi beyzuşum kendine...
İnan dikkat etmezsem ben bukadar olurum biliyomusun,ışık hızıyla kilo alma yetisine sahibim..
Beyzuşum gel söz verelim birbirimize tüm sanal alemde şahidimiz olsun ahanda buraya yazıyorum varmısın seneye bu zamanlarda 70 veya 75 olmaya...
bizim en yakın tanığımız dilencii oda hakem olsun. seneye bu zamanlarda dediğimiz kiloda olmazsak bizi cezalandırsın mesela bizi ziyarete gelsin..:)))))
yapıyorum canım zaten affetmiyorum yani hafta sonu genelde ama onu da çok abartmıyorum sanırsam herşey iyorum ben aslında ama azar azar ay bi de mantı yiyecektim ramazandan önce o da olmadı yapan olmayınca
çaylar içildi afiyet olsun ama çok sıcak balkonda bile oturulmuyor uykumda geldi ama daha yatmam yarın erken kalkmam gerekmiyor
Bana görede dnyanın en lezetli tatlısı ana şu konuşmalara bak pide güllaç mantı yemek anaa yoldan çıkıcam:::))))))))))))ben geçen sene yaptım hiiç birimiz yemedik,sevemedik güllacı bir türlü..
SÖZ VERİYORUM KARDEŞİM...KADIN SÖZÜ......
DİLENCİİİİİ; duydunmu seneye temmuzda 75 olamamışsam ;gel süresiz bende kal;kaldığın sürece kilo veremediğimi kafama çak ve beynimi didikle....
Şaka değil YENACIĞIM; sana ve tüm +90 kardeşlerime söz verdim....
Kafamız aynı yönde çalışıyor canım....Beyzuşşş aynı şeyleri düşünmüşüz bu kadar olur yani..:)))))
afiyet olsun asucum yanında bi biskrem yedinmi.:))
eşim ve kızım probis yediler ben 3 tane güllü lokum yedim
İnşalalh beyzuş abala benimde burda 1 senem bitti geldiğimde nerdeyse bu kilodaydım ama bu sene inşallah herkese kadın gibi kadın sözü gidicek bu kilolar rahat rahat nefes almak istiyorum ne olur kaçırısam durdurun beni.SÖZ VERİYORUM KARDEŞİM...KADIN SÖZÜ......
DİLENCİİİİİ; duydunmu seneye temmuzda 75 olamamışsam ;gel süresiz bende kal;kaldığın sürece kilo veremediğimi kafama çak ve beynimi didikle....
Şaka değil YENACIĞIM; sana ve tüm +90 kardeşlerime söz verdim....
Bende yarın alıyım bari esas yiğenime alıyım kuşumda diette teyzeleri bana diyo ne olur ağzım tatlansın diye tadımlık ver tatlı diyor kıyamam ona bugün resmen dondurma için evi kırdı döktü ama vermedik inşallah zayıflar ya dietisyene gidenler sorabilirmi 4 yaşında 35 kilo çocuk haftada ne kadar kilo verir diye biz dietisyene götürdükde onu ormadık bir dahada 3 ay sonra gidicek.banucum sade lokum 15 kaloricik ama fındıklı hindistan cevizli neyim olmayacak bence güllü de sade gibidir
Valla yenacım benimde 1 yılı bitirdim am hep aynı yerdeyim uff.Anlaştık hayatım eğer bu seferde başaramazsak zaten işimiz olmaz artık burda.. bu defteri kapatırız XXL ta seviyeli ilişkimizi sürdürürüz..
Yeter yani 2,5 yıldır bir ileri iki geri debeleniyoruz..
İnşalalh beyzuş abala benimde burda 1 senem bitti geldiğimde nerdeyse bu kilodaydım ama bu sene inşallah herkese kadın gibi kadın sözü gidicek bu kilolar rahat rahat nefes almak istiyorum ne olur kaçırısam durdurun beni.
Bende yarın alıyım bari esas yiğenime alıyım kuşumda diette teyzeleri bana diyo ne olur ağzım tatlansın diye tadımlık ver tatlı diyor kıyamam ona bugün resmen dondurma için evi kırdı döktü ama vermedik inşallah zayıflar ya dietisyene gidenler sorabilirmi 4 yaşında 35 kilo çocuk haftada ne kadar kilo verir diye biz dietisyene götürdükde onu ormadık bir dahada 3 ay sonra gidicek.
Valla yenacım benimde 1 yılı bitirdim am hep aynı yerdeyim uff.
10 tane hurma kakao vanilya 1 çay bardağı fındık yada ceviz hindistan cevizibanuuu hurmalı nın tarifini yazıver yazıver yazıver..:)))))
Hanımlar yarım saatliğine çıkmam gerekiyormuş.
Umarım geldiğimde burda olursunuz..
Tamamdır valla davamız büyük pes etmek yok sonuna kadar sonrada çıtır kızlar topiciği açarız olmazmı ayy söylemesi bile kulağa hoş geldi.Tamam banucum sende bu davada yer aldın..Eylemlerimiz sonuna kadar devam edecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?