Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar,aranız nasıl sıcaklarla..burda yeni yeni esmeye başladı.pc'yi alıp balkona kuruldum..Beyzusum nasılsın?

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar,aranız nasıl sıcaklarla..burda yeni yeni emeye başladı.pc'yi alıp balkona kuruldum..Beyzusum nasılsın?
Benim sıcakla hiç aram yoktur küçükken bile hayal ederdim burda yaz olunca beni kış olan yere yollasalar diye son 3 sene önceki nefes alınmayan sıcakta balkonda oturarak uyuduktan sonra klima aldım o olmazsa ben biterim ya ben yazı hiç sevmiyorum ahh kış hadi gel.

zeynep abla derin hoşgeldiniz
ablacım bu sıcakta misafir ağırlamak zor mutfağa giresim gelmiyor benim zaten sıcak bir de ocakbaşı fena oluyor

ayyy banu sıcak pide tereyağı,tulum peyniri ve çay beni bitiriyor ehiii..

Bu arada ben bugün simit+tulum peyniri yedim..bütün suç yotsuz'un aklıma soktu...Tulumu nasıl sevdiğim belli oluyor değilmi he he..
Öffff İzmir tulumu da ne güzel olur ama....

Birini ye canım....Sonra üzülüyoruz çok yedik diye....

Yine olacaksın canım 80 bile olacaksın.Ölmedik daha......Bak 90 ol; seninle buluşup İstanbul'u dağıtalım.Şehir kadın görsün....peh peh peh.....
Ben de seni çok seviyorum canım.....Ben de itiraf ediyorum.Bahsettiğin yemek bizim genel müdürün iftar yemeği idi.Üst düzey kokoşlarla yemek yemiştik.Her ramazanda olduğu gibi.Ben de ''Beyza'ya bak önceden yedikleri yetmemiş tatlı bile yedi'' demesinler diye yememiştim.Size de irade örneği olarak sunmuştum.:18::18::18::18:Ohhhh ben de rahatladım.Bu gün de olsa aynısını yaparım ama size doğruyu söylerim...

ben geçen sene yaptım hiiç birimiz yemedik,sevemedik güllacı bir türlü..
Bayılırım güllaca;en az Zülfü'yü sevdiğim kadar severim....
İnşallah canım...Hepimiz hafifleriz de rahatlarız....

Bana görede dnyanın en lezetli tatlısı ana şu konuşmalara bak pide güllaç mantı yemek anaa yoldan çıkıcam:::))))))))))))
Şişşşştttt diyetteyiz....
Anlaştık hayatım eğer bu seferde başaramazsak zaten işimiz olmaz artık burda.. bu defteri kapatırız XXL ta seviyeli ilişkimizi sürdürürüz..

Yeter yani 2,5 yıldır bir ileri iki geri debeleniyoruz..
En azından seviyemizi koruyalım değilmi.....Yok yok artık bu zulüm bitsin çok oyalandık...

Daima....

beyzuş ablacım lokum yedim kurtardımı seni
Neyse bari;lokumun kalorisi düşündüğüm kadar yüksek değilmiş.Sana güveniyorum zararlı şeyler yemezsin...

Yeğenine çok üzülüyorum canım.Allah yardım etsin;tez zamanda sağlıklı kiloya insin yavrucak.Geleceği için çok önemli...Şimdi bile nasıl üzülüyor arkadaşlarının söylediklerine.Genç kız olunca daha çok üzülür...

zeynep abla derin hoşgeldiniz
ablacım bu sıcakta misafir ağırlamak zor mutfağa giresim gelmiyor benim zaten sıcak bir de ocakbaşı fena oluyor

misafir ağırlamak zevkli..allah eksikliğini vermesin.ama dediğin gibi sıcak bir yandan,birde ocağın yaydığı ısı.o bitiriyor adamı..bende bugün çiğ börek yaptım.biraz da fazla yaptım.dağıtmak için.malum cuma..bir iki kapıdan hayır almak lazım..ama mütevaziliğin gereği yok.çok güzel yapıyorum ben bunu..afiyetle yediler!!

İnşallah ablacım şöyle salına salına gezeriz havamız olur.
Sorma beyzuş abla ogün cadılar partisi yaptı ufak kızlar şişko diyomuş insan nasıl üzülüyor birde güzel parkta herkes seviyor ama biri kilosuyla ilgil bişey dese çok üzülüyor biz ondanda çok üzülüyoruz kendimden çok onun zayıflamasınıo istiyorum çocuklarda çok fena anaokuluna gidemedi yavrum daha ilk gün şişkooo diye karşıladılkar acaba hfatda ne kadar verir senin bilgin varmı?

ellerine sağlık zeynep abla ben de yaparım çiğ börek ama 5 aydır yapmadım eşim de çok sever of bu gece zaten yemek muhabbeti süper gitti çiğ börek de yakıştı hani
nerelisin sen zeynep abla

banucum asumancım hoşbulduk kızlar....

bugün kv dede mantı yaptık 1 kilo kıyma ile difrize attık ,çok yoruldum sırtım ağrıyor hatta bir ara 2 saat ev gezmei bile yaptık mantıya ara verip ...evt aklınıza .. gelen doğru diyet namına hiç birşey yapmadım bugün zaten baskülüm yok moralim bozuk , tartılamıyorum...
asumancım beklerim mantı yemeğe canım çok fazla yaptık bugün...

bir haftadır lesliede yapamıyorum hastalıktan dolayı iki gündürde evde yoktum yarın artık leslieye başlamam gerekiyor...bu gece kipada geçenlerde beni sinir edeen teyzemin damadı zayıfladığımı söyledi ,bende sağol dedim...bilmiyorki spor sayesinde sıkılaştım sadece...

Zayıflayalım bized yap sözmü?

Ramazana hazırlık süper valla keşke yakın olsak ben gelirdim ama 3 yk kaşığı yerdim dermişim::))))))))))))
Bence hem leslie hemde muhakkak kiloda verdin ama tartını n azizliğine uğradın yarın başal ama leslieye bende başlıycam inşallah 4 gündür yapamadım hastahanelere gitmekten önümüzdeki hafatada gidivem dr 2 gün gene klıcak ama ne yaparsak kardır.

ben eskişehirliyim aslen bizim orda yaparlar çiğ böreği de ondan sordum zeynep abla ama doğma büyüme ankaralıyım

iyi geceler kızlar,aranız nasıl sıcaklarla..burda yeni yeni esmeye başladı.pc'yi alıp balkona kuruldum..Beyzusum nasılsın?

Hoş geldin Zeynepciğim;

Seni çok özledim....

Sıcaklarla aram hiç iyi değil valla;müthiş nem var.Tüm camlar açık,avize şeklindeki kocaman vantilatör tepemde dönüyor,yine de terliyorum...Neyse ki bu saatlerde biraz nefes aldırıyor şükür...

Sen nasılsın canım.Misafirlerin sendemi hala...Oğlun kızın nasıllar...Eşinin dişleri nasıl oldu..

90 Ahalisi acıktınızmı ne mantılar börekler havada uçuyor valla gittim dolaba baktım baktım bir bardak süt alıp geldim iyiki zaralı şeyler yok evde.

zeynep ablacım hoşgeldi.... ellerine sağlık bende bayılırım çiğ böreğe hımmm yanındada ayran oldumu.....

sende hoşgeldin..bir gün gel sana da yaparım..menü basit yaz menüsü..çiğ börek(kıymalı)zeytinyağlı fasulye,ayran,semizotlu karışık salata,meyve tabağı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…