Derin zeynep abla hoşgeldiniz nasılsınız.
Benim sıcakla hiç aram yoktur küçükken bile hayal ederdim burda yaz olunca beni kış olan yere yollasalar diye son 3 sene önceki nefes alınmayan sıcakta balkonda oturarak uyuduktan sonra klima aldım o olmazsa ben biterim ya ben yazı hiç sevmiyorum ahh kış hadi gel.iyi geceler kızlar,aranız nasıl sıcaklarla..burda yeni yeni emeye başladı.pc'yi alıp balkona kuruldum..Beyzusum nasılsın?
Misafir severim hemde çok hele kafaysa ama sıcakta bide erkekse çok zor oluyor Allah yardım etsin.iyi sayılırız banucuğum..sıcaklar..misafirler..çokkk iyiyiz..
Öffff İzmir tulumu da ne güzel olur ama....
ayyy banu sıcak pide tereyağı,tulum peyniri ve çay beni bitiriyor ehiii..
Bu arada ben bugün simit+tulum peyniri yedim..bütün suç yotsuz'un aklıma soktu...Tulumu nasıl sevdiğim belli oluyor değilmi he he..
Birini ye canım....Sonra üzülüyoruz çok yedik diye....of bende istiyorum simit peynir domates sabah erken kalkıp kızılaya yürsem taze simit alsammı acaba ama yarın kardeşime gideceğim o da hamile 8 aylık kolay olsun diye pide yaptıracak sabah simit sonra pide fazla olur sanki
Yine olacaksın canım 80 bile olacaksın.Ölmedik daha......Bak 90 ol; seninle buluşup İstanbul'u dağıtalım.Şehir kadın görsün....peh peh peh.....Afiyet olsun ben yaz geldimi çaydanlığı kaldırıyorum hiç içemiyorum kahvaltıda oda belki.
Valla ben 50 kilo vermeseydim yeseydim şu anda bu kadını sollardım Allahım neden biz yeyip kiilo almayanlardan değiliz ki valla bende inşallah kasım sonu 90 kilo olucam olmazsam kovalayın beni buralardan valla ben 90 kiloluk fotalarımı bakıyorumda ne güzelmiş off kafama işte ne güzel zayıflamıştım ama gene olucak inşallah..
Bende çok severim simiti ama kendini suçlu hissetme 1 tane yediysen hiç bişeycik olmaz.
Ben de seni çok seviyorum canım.....Ben de itiraf ediyorum.Bahsettiğin yemek bizim genel müdürün iftar yemeği idi.Üst düzey kokoşlarla yemek yemiştik.Her ramazanda olduğu gibi.Ben de ''Beyza'ya bak önceden yedikleri yetmemiş tatlı bile yedi'' demesinler diye yememiştim.Size de irade örneği olarak sunmuştum.:18::18:Beyzuşşş hatırlıyorum burda ilk orucumuzdu sen çalışıyordun hatta işyerinden yemeğe davetli olduğunuz bir akşam ve sen o davette bile tatlı yemediğini söylemiştin..İtiraf ediyorum o mesajında sana azıcık sinir olmuştum nasıl olurda bu kadar iradeli olur insan hiçmi fire vermez diye..
Ohh be rahatladım itiraf.com..
Bu arada seni çok seviyorum mırnav mırnav..:)))
Bayılırım güllaca;en az Zülfü'yü sevdiğim kadar severim....ben geçen sene yaptım hiiç birimiz yemedik,sevemedik güllacı bir türlü..
İnşallah canım...Hepimiz hafifleriz de rahatlarız....Ben bayılırım güllaca ramazanda fazladan alıp eve stok yapıyorum ama busene yemiyeceğim diyorum ama bakalım ne olucak sonumuz ben yalnız olucam ablamlarda kalımıycam eve gelirimki yalnız olursam pidede almam görmezsemde yemem.
Kaçmış kalorisi merak ettim bana ttlı de birde kalorisi düşükmüş de dile benden ne dilersen sonra.
Hurmayla çikolata yapıyodum ben dietisyenim vermişti tarifi acayip lezzetli ve kalorisi çok düşük.ımmmm yapsammı acaba.
Valal beyzuş abal böyle yaparsan bu senede garanti 3 ila 5 arası lilo gider.
Şişşşştttt diyetteyiz....Bana görede dnyanın en lezetli tatlısı ana şu konuşmalara bak pide güllaç mantı yemek anaa yoldan çıkıcam:::))))))))))))
En azından seviyemizi koruyalım değilmi.....Yok yok artık bu zulüm bitsin çok oyalandık...Anlaştık hayatım eğer bu seferde başaramazsak zaten işimiz olmaz artık burda.. bu defteri kapatırız XXL ta seviyeli ilişkimizi sürdürürüz..
Yeter yani 2,5 yıldır bir ileri iki geri debeleniyoruz..
Daima....ben de esneğim zaten yenacım yapsam yiyecem ama fırsat bulup yapamadım geçn hafta da hamburger de yedim hem de ketçap ve mayonezli aklımda olacağına mideme girsin dedim aferin bana değilmi
beyzuş ablacım inşallah seneye hepimiz en az 70lerde olacağız ama koruma devresinde de sahip çıklaım birbirimize olurmu
Neyse bari;lokumun kalorisi düşündüğüm kadar yüksek değilmiş.Sana güveniyorum zararlı şeyler yemezsin...beyzuş ablacım lokum yedim kurtardımı seni
İnşalalh beyzuş abala benimde burda 1 senem bitti geldiğimde nerdeyse bu kilodaydım ama bu sene inşallah herkese kadın gibi kadın sözü gidicek bu kilolar rahat rahat nefes almak istiyorum ne olur kaçırısam durdurun beni.
Bende yarın alıyım bari esas yiğenime alıyım kuşumda diette teyzeleri bana diyo ne olur ağzım tatlansın diye tadımlık ver tatlı diyor kıyamam ona bugün resmen dondurma için evi kırdı döktü ama vermedik inşallah zayıflar ya dietisyene gidenler sorabilirmi 4 yaşında 35 kilo çocuk haftada ne kadar kilo verir diye biz dietisyene götürdükde onu ormadık bir dahada 3 ay sonra gidicek.
Valla yenacım benimde 1 yılı bitirdim am hep aynı yerdeyim uff.
zeynep abla derin hoşgeldiniz
ablacım bu sıcakta misafir ağırlamak zor mutfağa giresim gelmiyor benim zaten sıcak bir de ocakbaşı fena oluyor
İnşallah ablacım şöyle salına salına gezeriz havamız olur.Öffff İzmir tulumu da ne güzel olur ama....
Birini ye canım....Sonra üzülüyoruz çok yedik diye....
Yine olacaksın canım 80 bile olacaksın.Ölmedik daha......Bak 90 ol; seninle buluşup İstanbul'u dağıtalım.Şehir kadın görsün....peh peh peh.....
Ben de seni çok seviyorum canım.....Ben de itiraf ediyorum.Bahsettiğin yemek bizim genel müdürün iftar yemeği idi.Üst düzey kokoşlarla yemek yemiştik.Her ramazanda olduğu gibi.Ben de ''Beyza'ya bak önceden yedikleri yetmemiş tatlı bile yedi'' demesinler diye yememiştim.Size de irade örneği olarak sunmuştum.:18::18::18::18:Ohhhh ben de rahatladım.Bu gün de olsa aynısını yaparım ama size doğruyu söylerim...
Bayılırım güllaca;en az Zülfü'yü sevdiğim kadar severim....
İnşallah canım...Hepimiz hafifleriz de rahatlarız....
Şişşşştttt diyetteyiz....
En azından seviyemizi koruyalım değilmi.....Yok yok artık bu zulüm bitsin çok oyalandık...
Daima....
Neyse bari;lokumun kalorisi düşündüğüm kadar yüksek değilmiş.Sana güveniyorum zararlı şeyler yemezsin...
Yeğenine çok üzülüyorum canım.Allah yardım etsin;tez zamanda sağlıklı kiloya insin yavrucak.Geleceği için çok önemli...Şimdi bile nasıl üzülüyor arkadaşlarının söylediklerine.Genç kız olunca daha çok üzülür...
Tamam banucum sende bu davada yer aldın..Eylemlerimiz sonuna kadar devam edecektir..
ellerine sağlık zeynep abla ben de yaparım çiğ börek ama 5 aydır yapmadım eşim de çok sever of bu gece zaten yemek muhabbeti süper gitti çiğ börek de yakıştı hani
nerelisin sen zeynep abla
Zayıflayalım bized yap sözmü?misafir ağırlamak zevkli..allah eksikliğini vermesin.ama dediğin gibi sıcak bir yandan,birde ocağın yaydığı ısı.o bitiriyor adamı..bende bugün çiğ börek yaptım.biraz da fazla yaptım.dağıtmak için.malum cuma..bir iki kapıdan hayır almak lazım..ama mütevaziliğin gereği yok.çok güzel yapıyorum ben bunu..afiyetle yediler!!
Ramazana hazırlık süper valla keşke yakın olsak ben gelirdim ama 3 yk kaşığı yerdim dermişim::))))))))))))banucum asumancım hoşbulduk kızlar....
bugün kv dede mantı yaptık 1 kilo kıyma ile difrize attık ,çok yoruldum sırtım ağrıyor hatta bir ara 2 saat ev gezmei bile yaptık mantıya ara verip ...evt aklınıza .. gelen doğru diyet namına hiç birşey yapmadım bugün zaten baskülüm yok moralim bozuk , tartılamıyorum...
asumancım beklerim mantı yemeğe canım çok fazla yaptık bugün...
bir haftadır lesliede yapamıyorum hastalıktan dolayı iki gündürde evde yoktum yarın artık leslieye başlamam gerekiyor...bu gece kipada geçenlerde beni sinir edeen teyzemin damadı zayıfladığımı söyledi ,bende sağol dedim...bilmiyorki spor sayesinde sıkılaştım sadece...
iyi geceler kızlar,aranız nasıl sıcaklarla..burda yeni yeni esmeye başladı.pc'yi alıp balkona kuruldum..Beyzusum nasılsın?
zeynep ablacım hoşgeldi.... ellerine sağlık bende bayılırım çiğ böreğe hımmm yanındada ayran oldumu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?