- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Hoş geldin Zeynepciğim;
Seni çok özledim....
Sıcaklarla aram hiç iyi değil valla;müthiş nem var.Tüm camlar açık,avize şeklindeki kocaman vantilatör tepemde dönüyor,yine de terliyorum...Neyse ki bu saatlerde biraz nefes aldırıyor şükür...
Sen nasılsın canım.Misafirlerin sendemi hala...Oğlun kızın nasıllar...Eşinin dişleri nasıl oldu..
canım benim hiç bi düzenim yok 2 haftaya evi boşaltıcam o arada tekrar antalyaya gidicem. kaldı ki bu sıcaklarda ne ben spor yaparım ne yapmayana zulmederim:)) inş ilerde eve net bağlatırsak..Benim 300 dakika isporum vardı ama yaaa....:84::84:
Mutlu bebeğiyle tatilde..dilenciii,BEYZUSSS siz el atsanız olarmı hıı..:)))
cezaya bak dilencinin eve gelmesi aşk olsun hahaha:))))))) ee nolcak şimdi ben ne diye dua edicem veremesinler de misafirliğe gideyim diye mi
Offff ne kötü ama yaa..İnsan nasıl böyle bir kötülük yapar değilmi beyzuşum kendine...
İnan dikkat etmezsem ben bukadar olurum biliyomusun,ışık hızıyla kilo alma yetisine sahibim..
Beyzuşum gel söz verelim birbirimize tüm sanal alemde şahidimiz olsun ahanda buraya yazıyorum varmısın seneye bu zamanlarda 70 veya 75 olmaya...
bizim en yakın tanığımız dilencii oda hakem olsun. seneye bu zamanlarda dediğimiz kiloda olmazsak bizi cezalandırsın mesela bizi ziyarete gelsin..:)))))
ablam bende fil hafızası var unutmam ona göreeeee zırrr diye zili çaldığım gibi açmanla eve dalar valizimi antreye sallar ve yanağından makas alarak "ee tombik bana ne yemekler yaptın" derken ayaklarımı sehpaya uzatabilirimSÖZ VERİYORUM KARDEŞİM...KADIN SÖZÜ......
DİLENCİİİİİ; duydunmu seneye temmuzda 75 olamamışsam ;gel süresiz bende kal;kaldığın sürece kilo veremediğimi kafama çak ve beynimi didikle....
Şaka değil YENACIĞIM; sana ve tüm +90 kardeşlerime söz verdim....
banucum sade lokum 15 kaloricik ama fındıklı hindistan cevizli neyim olmayacak bence güllü de sade gibidir
İnşallah ablacım şöyle salına salına gezeriz havamız olur.
Sorma beyzuş abla ogün cadılar partisi yaptı ufak kızlar şişko diyomuş insan nasıl üzülüyor birde güzel parkta herkes seviyor ama biri kilosuyla ilgil bişey dese çok üzülüyor biz ondanda çok üzülüyoruz kendimden çok onun zayıflamasınıo istiyorum çocuklarda çok fena anaokuluna gidemedi yavrum daha ilk gün şişkooo diye karşıladılkar acaba hfatda ne kadar verir senin bilgin varmı?
ben eskişehirliyim aslen bizim orda yaparlar çiğ böreği de ondan sordum zeynep abla ama doğma büyüme ankaralıyım
banucum asumancım hoşbulduk kızlar....
bugün kv dede mantı yaptık 1 kilo kıyma ile difrize attık ,çok yoruldum sırtım ağrıyor hatta bir ara 2 saat ev gezmei bile yaptık mantıya ara verip ...evt aklınıza .. gelen doğru diyet namına hiç birşey yapmadım bugün zaten baskülüm yok moralim bozuk , tartılamıyorum...
asumancım beklerim mantı yemeğe canım çok fazla yaptık bugün...
bir haftadır lesliede yapamıyorum hastalıktan dolayı iki gündürde evde yoktum yarın artık leslieye başlamam gerekiyor...bu gece kipada geçenlerde beni sinir edeen teyzemin damadı zayıfladığımı söyledi ,bende sağol dedim...bilmiyorki spor sayesinde sıkılaştım sadece...
eskişehirinki ^tatar böreği''sanırım hamurunda kabartma tozu oluyor.ya da benim yediklerim öyleydi..benim yaptığımda sadece un,su ve tuz..
bizimki de aynen seninkinden ablacım
dilenci yıktın beni ne güzel 2 gündür götürüyodum lokumları dozu azaltayım bari
ben eskişehirliyim aslen bizim orda yaparlar çiğ böreği de ondan sordum zeynep abla ama doğma büyüme ankaralıyım
Hoş geldin canım.Gelmenle beraber beni kahkahalara boğdun...Senaryon harika.Kilo vermesem mi ne...Sanki vermezsem hayatım daha eğlenceli olacak sayende.....canım benim hiç bi düzenim yok 2 haftaya evi boşaltıcam o arada tekrar antalyaya gidicem. kaldı ki bu sıcaklarda ne ben spor yaparım ne yapmayana zulmederim:)) inş ilerde eve net bağlatırsak..
cezaya bak dilencinin eve gelmesi aşk olsun hahaha:))))))) ee nolcak şimdi ben ne diye dua edicem veremesinler de misafirliğe gideyim diye mi
ablam bende fil hafızası var unutmam ona göreeeee zırrr diye zili çaldığım gibi açmanla eve dalar valizimi antreye sallar ve yanağından makas alarak "ee tombik bana ne yemekler yaptın" derken ayaklarımı sehpaya uzatabilirim
hayal et;
"beyzuuuuuuuuuuşş kumandaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeee getir de azcık hareket görsün poponnn nihahahahaa" tabii bu arada ben 62 kiloyum o sırada
öhöm malesef çıkıntılık yapıcam gene. ortalama bi lokum 40 kaloriden az olamaz. bi küp şeker 20 kalori iken nişastalı unlu bol şekerli ve küp şekerden büyük ebatta bir lokumcuktan 15 kalori olmasını beklemek haksızlık olur:))) "bugün bir hıyar olmuş 11 kalori" nerde kaldı lokuma 15:))))))))
sanırım netten baktın, netten bakarken bir kaç kaynağa aynı anda bak çünkü bi sürü sallama rakam oluyor. benim artık bi fikrim oluştuğu için az çok kalori tahmini yapabiliyorum. büskivi türevleri şu kadardır dondurmalar şöyle olur şerbetli tatlılar vs diye. bi dahakine bi tane ye.
Hoş geldin canım.Gelmenle beraber beni kahkahalara boğdun...Senaryon harika.Kilo vermesem mi ne...Sanki vermezsem hayatım daha eğlenceli olacak sayende.....
Bu arada hıyarada zam gelmiş.Ben onu daha düşük sanıyordum.....
:))) ben de çok eğlendim hayal ederken. gerçi bakma hiç öyle yırtık biri olamadım. muhtemelen en hanım gülümsememi takınır, dizlerimi bitiştirerek koltukta otururken "uzun yoldan geldim kesin ayaklarım kokuyodur banyo ne taraftaki acaba" diye düşünüyor olurumsen kilo ver esas o zaman eğleniriz ahdım var 65 filan olunca bi dolu çiçekli renkli elbise alıcam seninle süper alışveriş yapılır hissediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?