Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burası da aynı.arada klimayı çalıştırıyorum.misafirler pazar sabahı gidecek.oğlumla gelin daha evvel geldiler.bir hafta bende,bir haftada çeşmede kaldılar.oğlum ağustosun ortasında roketsanda işe başlayacak..gelin zaten aselsanda..diş haftaya cuma'ya kaldı.bu hafta geçici protez kontrolü vardı..ama adamın alt dişinin biri çürümüş..haftaya çektireceğiz.herhalde tekrar alt protez yapılacak..bu sene dişçiye çalıştık..

banucum evde olduğun sürece yapmaya çalış ben öle yapıyorum ama kaç gündür hastaydım birde iki gündür evde yoktum yapamadım...

sağol zeynep ablacım inş birgün yolum düşerse gelirim ...

iii geceler herkeze çok uykm geldi.....

Benim 300 dakika isporum vardı ama yaaa....:84::84:

Mutlu bebeğiyle tatilde..dilenciii,BEYZUSSS siz el atsanız olarmı hıı..:)))
canım benim hiç bi düzenim yok 2 haftaya evi boşaltıcam o arada tekrar antalyaya gidicem. kaldı ki bu sıcaklarda ne ben spor yaparım ne yapmayana zulmederim:)) inş ilerde eve net bağlatırsak..
cezaya bak dilencinin eve gelmesi aşk olsun hahaha:))))))) ee nolcak şimdi ben ne diye dua edicem veremesinler de misafirliğe gideyim diye mi
ablam bende fil hafızası var unutmam ona göreeeee zırrr diye zili çaldığım gibi açmanla eve dalar valizimi antreye sallar ve yanağından makas alarak "ee tombik bana ne yemekler yaptın" derken ayaklarımı sehpaya uzatabilirim

hayal et;

"beyzuuuuuuuuuuşş kumandaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeee getir de azcık hareket görsün poponnn nihahahahaa" tabii bu arada ben 62 kiloyum o sırada
banucum sade lokum 15 kaloricik ama fındıklı hindistan cevizli neyim olmayacak bence güllü de sade gibidir

öhöm malesef çıkıntılık yapıcam gene. ortalama bi lokum 40 kaloriden az olamaz. bi küp şeker 20 kalori iken nişastalı unlu bol şekerli ve küp şekerden büyük ebatta bir lokumcuktan 15 kalori olmasını beklemek haksızlık olur:))) "bugün bir hıyar olmuş 11 kalori" nerde kaldı lokuma 15:))))))))

sanırım netten baktın, netten bakarken bir kaç kaynağa aynı anda bak çünkü bi sürü sallama rakam oluyor. benim artık bi fikrim oluştuğu için az çok kalori tahmini yapabiliyorum. büskivi türevleri şu kadardır dondurmalar şöyle olur şerbetli tatlılar vs diye. bi dahakine bi tane ye.

Bildiğim kadarıyla çocuklarda haftada 400-500 gr zayıflama hedefleniyor.Genellikle ;şekerli,gazlı içecekler,hamburger,kızartma yasaklanıyor.Diğer besinleri alması sağlanıyor.Fiziksel aktivitenin arttırılmasını öneriyorler.Galiba en güzeli çocuğa sporu sevdirmek.Allah yardımcısı olsun kuzucuğun.Çok güzel çocuk maaşallah...

iyi geceler derincim
semiranım hoşgeldin bugün hep aklımdaydın naptın taşınma işlerini canım kolayladınmı

DERİNCİĞİM;
Hoş geldin.Moralini hiç bozma.Baskülün gelene kadar sen elinden geleni yap.Baskül gelince sana sürpriz olsun verdiğin kilolar...
Mantılarıda afiyetle ramazanda yiyeceksiniz değilmi...Sen onlara uyma canım.Arada bir yersin bir şey olmaz.

ay asumancım bu arada sen pozitif düşünürken 15 kalori diye diye eritmiştir onları vücut takılma benim söylediklerime şimdi pişman oldum demesem daha iyiydi ama ama sonra bi daha yemeyesin diyee:))

banu üzüldüm ya kendi çocukluğumu hatırladım. gerçi o kadar değildim alay eden çok olmazdı ama babam sağolsun hepsinden travmatik şeyleri yaşattı.. beyzuş abla haklı sporu sevse en güzeli o. yeme disiplini oturtması zor olur, sadece iyi alışkanlıklara yönlendirilmeli. leah demişti hafta bir salata günümüz var akşam sırf salata yiyoruz diye. böyle bi şeylerle başlayabilirsin. yemeğine geçmeden önce önüne koca bir tas cacık koy ve bunun zayıflataycağını söyle. daha sonra yemekten farkında olmadan az yiyecektir. önüne çiğ sezbe-meyve tabağı koy tv deyken karnı hep tok olsun. aburcuburların zararından bahset. senin için araştırırken öğrendim ve ben de böyle besleneceğim de. sen de ona uy. harika bir diyet olur. çocukları işlemek daha kolay.

Son düzenleme:
dilenci yıktın beni ne güzel 2 gündür götürüyodum lokumları dozu azaltayım bari

:))))) yıkılma yıkılma sen ne margarinleri yok etmiş kadınsın piuuv:) bir de sadece kaloriye takılma. insülin dalgalanması yapan yiyeceklerden de uzak dur genelde. diyetin uzun süreli selameti açısından.

ben eskişehirliyim aslen bizim orda yaparlar çiğ böreği de ondan sordum zeynep abla ama doğma büyüme ankaralıyım

Öfff Eskişehirliler çok güzel yemek yaparlar......Eminim sen de.....
Üni. de de öğrenciyken kaldığım apt. da bir Cemile teyzem vardı.Eskişehirli.Has tatarlardan.Allahım ne güzel yemekler yapardı..Her yaptığından bana da getirirdi Allah razı olsun...Beslerdi beni,3 oğlu vardı;kızı yoktu galiba kızı yerine koydu sağolsun ama ben de o zamanlar 82 ye vurdum ibreyi....

iyi geceler zeynep abla
dilenci üzülme canım ben reglinde etkisiyle masum lokumları götürdüm yine de çikolatadan iyidir zarardan kar etmişim sağol canım öğrenmem iyi oldu hız keserim en azından

Hoş geldin canım.Gelmenle beraber beni kahkahalara boğdun...Senaryon harika.Kilo vermesem mi ne...Sanki vermezsem hayatım daha eğlenceli olacak sayende.....
Bu arada hıyarada zam gelmiş.Ben onu daha düşük sanıyordum.....

eşimden saat hatırlatması geldi yenanın 30 dk doldu zaten sohbete doyum olmuyor ama benden hepinize iyi geceler güzelleryarın devam ederiz artık

Bu saatte böyle şenlikli, kalabalık olmak ne güzel :) Geçmişe göz attım uzun sürdü. Tüm arkadaşları tebrik ediyorum; dereceye girenleri duble tebrik ediyorum :))
Herkese iyi geceler, huzurlu uykular..

:))) ben de çok eğlendim hayal ederken. gerçi bakma hiç öyle yırtık biri olamadım. muhtemelen en hanım gülümsememi takınır, dizlerimi bitiştirerek koltukta otururken "uzun yoldan geldim kesin ayaklarım kokuyodur banyo ne taraftaki acaba" diye düşünüyor olurum sen kilo ver esas o zaman eğleniriz ahdım var 65 filan olunca bi dolu çiçekli renkli elbise alıcam seninle süper alışveriş yapılır hissediyorum:))

Ne güzel olur gerçekten.Birlikte güzel güzel giysiler satın almak.Oram çıktı,buram pırtladı derdi olmadan beğendiğimizi alır mutlu olurduk.Bu hayal olarak kalmasın gerçek olsun istiyorum artık.İnan 60 lı kiloları hayal etmiyorum.Yapıma ve yaşıma uygun makul ve sağlıklı seviyede bir rakkam beni tatmin eder.75-80 i görsem ayaklarım yerden kesilir.....
Sen yakında 65 olursun inşallah.İlk diyet yaptığında (kilolar gidince) güzel bir elbise alıp bizimle paylaşmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Ne kadar sevinmiştim senin için;özenmiştim de...Yine olacak en güzelinden çiçekli elbiseleri senin için alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…