Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya eşim beni delirdim sanıcak ya süper vallaaaaa
Dr güzel bir liste verdi hergün semiz otu saklatası veriyoruz dün geceki yemek yemesini asla unutmıyacağım o iştahlı çocuk tabağının yarısını yedi ama surat ifadesi acayipti sanki tiksinir gibi yavrum sesinide çıkarmadı sonra acıdık kepek yerine hakkı kadar beyaz verdikte biraz yüzü güldü.İnşallah haftada yarım kilo verir onun hareketi kimsede yok bu kiloda ama nasıl hareketli dışarda çocul-klarlaa yarışıyor tabi hep ne yazıkki arkada kalıyo amöa çabalıyo yavlum.

Aynen canım dediklerinin aynısını yapıyoruz bakalım şimdilik idare ediyoruz arada tatlı krizi geliyor onuda atlatmaya çalışıyoruz inşallah bu sefer başarıcaz dr dedi zaten 3 aya zayıflasın şekeri çıkar ünsülün direnci var dedi.
Beyzuş abla bu arda insülün direnci ortalarda gibi ama dr yüksek dedi çocuklarda farklımı oluyor.

eşimden saat hatırlatması geldi yenanın 30 dk doldu zaten sohbete doyum olmuyor ama benden hepinize iyi geceler güzelleryarın devam ederiz artık
İyigeceler canım

Son düzenleme:

ay ne güzel yazmışsın. inşallah diyelim valla diyecek söz yok. bi süre de koruma yaparken gider zaten 70 kilo olurusn bence.

evet ya unutmamışsın.. çiçekli değil kara mara bi şey. çok utanarak sıkılarak alınmış bi elbise. önce aldığım kıyafeti beğenmeyip değişmeye gittiğimde daha iyi bi şey bulamayıp almıştım. ha o bile güzel gelmişti çünkü ilk kez elbise almıştım. kiloluyken alıp fermuarı kapanacak diye inat etmiştim. kapandıktan sonra da giymedim hiç çünkü kışlık kumaş:) e altına tayt filan gibi de giyemem öyle iddialı gelir, kaldı dolapta. belki bu kış bi şey uydururum.

offf sıcakk ya bi kafamı suya sokayım ben

Herkese iyiceler arkadaşlar ben yatıyorum neden anlamadım belimde ağrıdı heralde oturmaktan yada adetmi olucam nee.

Ooooo süper çok güzel bişeye benziyor..

eline sağlık canım..Sen yaparsında çirkin olurmu..

derincim görüntüde çok önemli ama.ne şanslısın..

Bir zafer işaretimiz eksik kaldı onu dayapalım bari de adet yerini bulsun değilmi canım....

Yukleresim.com

Hahaha çok iyi..:))))

canım''adanalıyık''allahın adamıyık''bici bici yer,şalgam içerik''

sende hoşgeldin..bir gün gel sana da yaparım..menü basit yaz menüsü..çiğ börek(kıymalı)zeytinyağlı fasulye,ayran,semizotlu karışık salata,meyve tabağı..

Ben fasulye hastasıyım..:)

seni çılgın seni..:)

eşimden saat hatırlatması geldi yenanın 30 dk doldu zaten sohbete doyum olmuyor ama benden hepinize iyi geceler güzelleryarın devam ederiz artık

Ama ama ben geldim işte..

Açlık şekeri 110 ve insülin 13 civarı olunca insülin direnci düşünülür canım,ama çocuk değerlerini bilmiyorum...

saol cnm hosbuldum. haklısın ramazanda nasıl olucak bakıcaz artık nyseki sıcakta fazla yemek yenmıyo.. sanada afıyet olsun cnm

saol cnm hatırladıgına sevındım. evet bı ara baslıcaktım ama olmadı işte. bonusu bende kaybettım denılebılır paylasıma gelınce işte benım o sıkıntım oluyo bılıyosundur. ama onuda aşıcam laptopumun uzerıne nescafe doktugumden berı evde pc kavgası var sımdıden hayırlısı olsun bakalım

dilencii geldinmi bende seni bekliyodum barışı merak ettiydin yaa...)

Son düzenleme:
Ne yaptın bakayım sen öyle...Gittin bizi bırakıp bu sıcakta aaaaaaaaaaaaaaaa.....

merhabalar semiran geldii ama gece geç saat ancak pc başına geçtim az okuyayım dedim ama geçmişi işin içinden çıkamadımm neysee herkesi kocaman öptm beni merak eden olmamış heç asumanımdan başka ben izinliyim demiştim tartım yok merzifonda ben ev taşıyorum çok hareketli ve yorgun günler geçiriyorum burayıda özlüyorum ama elimden bişi gelmiyor kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum yolumuza devammm her ne olursa olsun hedefimize ulaşacağız nş Allah izin edersee

Son düzenleme:
Önümüzdeki hafta bursa'ya gidecek eşim iş nedeniyle ordan mersin,adana diyoki bursadan kestane şekeri ,Adanadan şalgam suyu getirmemi istermisin..:)

Henüz cevap vermedim ne diyeyim kızlar ne dersiniz..

Semirancım güzel sözlerin için çok sağol canım..ben izinli diye ekledim bendeki listeye seni..

Birde alıntı resmi silebilirmisin rica etsem bende silicem şimdi kalsın istemiyorum ..mucukss

Önümüzdeki hafta bursa'ya gidecek eşim iş nedeniyle ordan mersin,adana diyoki bursadan kestane şekeri ,Adanadan şalgam suyu getirmemi istermisin..:)

Henüz cevap vermedim ne diyeyim kızlar ne dersiniz..

İkisine de evet de...Şalgam suyunu içersin;kestane şekerinin tadına bakarsın;gerisini çocuklar yer...Şalgam suyunu da fazla kaçırma ödem yapar....En iyisi ikisinin de tadına bak geri kalanı bana gönder...Sordun ama şekerim ne yapayım yani...İkisini de çok severim....

PAylaşınca azalır en azından değilmi.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…