canım benim hiç bi düzenim yok 2 haftaya evi boşaltıcam o arada tekrar antalyaya gidicem. kaldı ki bu sıcaklarda ne ben spor yaparım ne yapmayana zulmederim:)) inş ilerde eve net bağlatırsak..
cezaya bak dilencinin eve gelmesi aşk olsun hahaha:))))))) ee nolcak şimdi ben ne diye dua edicem veremesinler de misafirliğe gideyim diye mi
ablam bende fil hafızası var unutmam ona göreeeee zırrr diye zili çaldığım gibi açmanla eve dalar valizimi antreye sallar ve yanağından makas alarak "ee tombik bana ne yemekler yaptın" derken ayaklarımı sehpaya uzatabilirim
hayal et;
"beyzuuuuuuuuuuşş kumandaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeee getir de azcık hareket görsün poponnn nihahahahaa" tabii bu arada ben 62 kiloyum o sırada
öhöm malesef çıkıntılık yapıcam gene. ortalama bi lokum 40 kaloriden az olamaz. bi küp şeker 20 kalori iken nişastalı unlu bol şekerli ve küp şekerden büyük ebatta bir lokumcuktan 15 kalori olmasını beklemek haksızlık olur:))) "bugün bir hıyar olmuş 11 kalori" nerde kaldı lokuma 15:))))))))
sanırım netten baktın, netten bakarken bir kaç kaynağa aynı anda bak çünkü bi sürü sallama rakam oluyor. benim artık bi fikrim oluştuğu için az çok kalori tahmini yapabiliyorum. büskivi türevleri şu kadardır dondurmalar şöyle olur şerbetli tatlılar vs diye. bi dahakine bi tane ye.
Dr güzel bir liste verdi hergün semiz otu saklatası veriyoruz dün geceki yemek yemesini asla unutmıyacağım o iştahlı çocuk tabağının yarısını yedi ama surat ifadesi acayipti sanki tiksinir gibi yavrum sesinide çıkarmadı sonra acıdık kepek yerine hakkı kadar beyaz verdikte biraz yüzü güldü.İnşallah haftada yarım kilo verir onun hareketi kimsede yok bu kiloda ama nasıl hareketli dışarda çocul-klarlaa yarışıyor tabi hep ne yazıkki arkada kalıyo amöa çabalıyo yavlum.Bildiğim kadarıyla çocuklarda haftada 400-500 gr zayıflama hedefleniyor.Genellikle ;şekerli,gazlı içecekler,hamburger,kızartma yasaklanıyor.Diğer besinleri alması sağlanıyor.Fiziksel aktivitenin arttırılmasını öneriyorler.Galiba en güzeli çocuğa sporu sevdirmek.Allah yardımcısı olsun kuzucuğun.Çok güzel çocuk maaşallah...
Aynen canım dediklerinin aynısını yapıyoruz bakalım şimdilik idare ediyoruz arada tatlı krizi geliyor onuda atlatmaya çalışıyoruz inşallah bu sefer başarıcaz dr dedi zaten 3 aya zayıflasın şekeri çıkar ünsülün direnci var dedi.ay asumancım bu arada sen pozitif düşünürken 15 kalori diye diye eritmiştir onları vücut takılma benim söylediklerime şimdi pişman oldum demesem daha iyiydi ama ama sonra bi daha yemeyesin diyee:))
banu üzüldüm ya kendi çocukluğumu hatırladım. gerçi o kadar değildim alay eden çok olmazdı ama babam sağolsun hepsinden travmatik şeyleri yaşattı.. beyzuş abla haklı sporu sevse en güzeli o. yeme disiplini oturtması zor olur, sadece iyi alışkanlıklara yönlendirilmeli. leah demişti hafta bir salata günümüz var akşam sırf salata yiyoruz diye. böyle bi şeylerle başlayabilirsin. yemeğine geçmeden önce önüne koca bir tas cacık koy ve bunun zayıflataycağını söyle. daha sonra yemekten farkında olmadan az yiyecektir. önüne çiğ sezbe-meyve tabağı koy tv deyken karnı hep tok olsun. aburcuburların zararından bahset. senin için araştırırken öğrendim ve ben de böyle besleneceğim de. sen de ona uy. harika bir diyet olur. çocukları işlemek daha kolay.
İyigeceler canımeşimden saat hatırlatması geldi yenanın 30 dk doldu zatensohbete doyum olmuyor ama benden hepinize iyi geceler güzeller yarın devam ederiz artık
Ne güzel olur gerçekten.Birlikte güzel güzel giysiler satın almak.Oram çıktı,buram pırtladı derdi olmadan beğendiğimizi alır mutlu olurduk.Bu hayal olarak kalmasın gerçek olsun istiyorum artık.İnan 60 lı kiloları hayal etmiyorum.Yapıma ve yaşıma uygun makul ve sağlıklı seviyede bir rakkam beni tatmin eder.75-80 i görsem ayaklarım yerden kesilir.....
Sen yakında 65 olursun inşallah.İlk diyet yaptığında (kilolar gidince) güzel bir elbise alıp bizimle paylaşmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Ne kadar sevinmiştim senin için;özenmiştim de...Yine olacak en güzelinden çiçekli elbiseleri senin için alırız inşallah.
10 tane hurma kakao vanilya 1 çay bardağı fındık yada ceviz hindistan cevizi
Hurmaları küçük küçük doğra sonra robata koy içine dövülmüş fındık istediğin kadar kakao koy seviyorsan vanilyada koyabilirsin robatta karıştır sonra al elinle istediğin şekli ver ben tepsinin içine iyice yayıp parmak parmak kesiyodum buzluğa koy istediğinde hüplet eğer yuvarlak yaparsan seversen hindistan cevizine bulayabilirsin afiyet olsun muhakkak dene süper oluyor ve zararsız.
misafir ağırlamak zevkli..allah eksikliğini vermesin.ama dediğin gibi sıcak bir yandan,birde ocağın yaydığı ısı.o bitiriyor adamı..bende bugün çiğ börek yaptım.biraz da fazla yaptım.dağıtmak için.malum cuma..bir iki kapıdan hayır almak lazım..ama mütevaziliğin gereği yok.çok güzel yapıyorum ben bunu..afiyetle yediler!!
banucum asumancım hoşbulduk kızlar....
bugün kv dede mantı yaptık 1 kilo kıyma ile difrize attık ,çok yoruldum sırtım ağrıyor hatta bir ara 2 saat ev gezmei bile yaptık mantıya ara verip ...evt aklınıza .. gelen doğru diyet namına hiç birşey yapmadım bugün zaten baskülüm yok moralim bozuk , tartılamıyorum...
asumancım beklerim mantı yemeğe canım çok fazla yaptık bugün...
bir haftadır lesliede yapamıyorum hastalıktan dolayı iki gündürde evde yoktum yarın artık leslieye başlamam gerekiyor...bu gece kipada geçenlerde beni sinir edeen teyzemin damadı zayıfladığımı söyledi ,bende sağol dedim...bilmiyorki spor sayesinde sıkılaştım sadece...
Bir zafer işaretimiz eksik kaldı onu dayapalım bari de adet yerini bulsun değilmi canım....
Yukleresim.com
canım''adanalıyık''allahın adamıyık''bici bici yer,şalgam içerik''
sende hoşgeldin..bir gün gel sana da yaparım..menü basit yaz menüsü..çiğ börek(kıymalı)zeytinyağlı fasulye,ayran,semizotlu karışık salata,meyve tabağı..
canım benim hiç bi düzenim yok 2 haftaya evi boşaltıcam o arada tekrar antalyaya gidicem. kaldı ki bu sıcaklarda ne ben spor yaparım ne yapmayana zulmederim:)) inş ilerde eve net bağlatırsak..
cezaya bak dilencinin eve gelmesi aşk olsun hahaha:))))))) ee nolcak şimdi ben ne diye dua edicem veremesinler de misafirliğe gideyim diye mi
ablam bende fil hafızası var unutmam ona göreeeee zırrr diye zili çaldığım gibi açmanla eve dalar valizimi antreye sallar ve yanağından makas alarak "ee tombik bana ne yemekler yaptın" derken ayaklarımı sehpaya uzatabilirim
hayal et;
"beyzuuuuuuuuuuşş kumandaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeeee getir de azcık hareket görsün poponnn nihahahahaa" tabii bu arada ben 62 kiloyum o sırada
öhöm malesef çıkıntılık yapıcam gene. ortalama bi lokum 40 kaloriden az olamaz. bi küp şeker 20 kalori iken nişastalı unlu bol şekerli ve küp şekerden büyük ebatta bir lokumcuktan 15 kalori olmasını beklemek haksızlık olur:))) "bugün bir hıyar olmuş 11 kalori" nerde kaldı lokuma 15:))))))))
sanırım netten baktın, netten bakarken bir kaç kaynağa aynı anda bak çünkü bi sürü sallama rakam oluyor. benim artık bi fikrim oluştuğu için az çok kalori tahmini yapabiliyorum. büskivi türevleri şu kadardır dondurmalar şöyle olur şerbetli tatlılar vs diye. bi dahakine bi tane ye.
eşimden saat hatırlatması geldi yenanın 30 dk doldu zatensohbete doyum olmuyor ama benden hepinize iyi geceler güzeller yarın devam ederiz artık
Herkese iyiceler arkadaşlar ben yatıyorum neden anlamadım belimde ağrıdı heralde oturmaktan yada adetmi olucam nee.
Ya eşim beni delirdim sanıcak ya süper vallaaaaa
Dr güzel bir liste verdi hergün semiz otu saklatası veriyoruz dün geceki yemek yemesini asla unutmıyacağım o iştahlı çocuk tabağının yarısını yedi ama surat ifadesi acayipti sanki tiksinir gibi yavrum sesinide çıkarmadı sonra acıdık kepek yerine hakkı kadar beyaz verdikte biraz yüzü güldü.İnşallah haftada yarım kilo verir onun hareketi kimsede yok bu kiloda ama nasıl hareketli dışarda çocul-klarlaa yarışıyor tabi hep ne yazıkki arkada kalıyo amöa çabalıyo yavlum.
Aynen canım dediklerinin aynısını yapıyoruz bakalım şimdilik idare ediyoruz arada tatlı krizi geliyor onuda atlatmaya çalışıyoruz inşallah bu sefer başarıcaz dr dedi zaten 3 aya zayıflasın şekeri çıkar ünsülün direnci var dedi.
Beyzuş abla bu arda insülün direnci ortalarda gibi ama dr yüksek dedi çocuklarda farklımı oluyor.
İyigeceler canım
Merhaba qusel;
Hoş geldin aramıza...
İyilikler canım...Ramazanda ne yapmalıda kilo almadan hatta vererek çıkmalı diye düşünüp duruyorum.Sen nasılsın.
Bu arada gidip çay hazırlayayım Asumancığım içiyor şimdi.Ben de özendim.Davet etti sağolsun...Afiyet olsun ASUMANNNNN...
eşim ve kızım probis yediler ben 3 tane güllü
bende bayi li ri m pro bise
su bö re gi var di ye me dim Affe rin ban a
gusel,
hoşgeldin seni hatırlıyorum ben...Daha öncede kısa bir paylaşımda bulunmuştun +90 da..Umarım bu sefer sürekliliğin olur..
Hatta seni net bir şekilde Bonusla muhabbetinizden hatırlıyorumda diyebilirim...
Değişen bişey yok kk kuralı biliyosun eski üyesin. cuma günleri tartı günü..bildirim ve paylaşım zorunluluğu var..başarılar diliyorum sana.:)
Son olarak sen İzmirdemi oturyosun.?
Ne yaptın bakayım sen öyle...Gittin bizi bırakıp bu sıcakta aaaaaaaaaaaaaaaa.....
Ooooo süper çok güzel bişeye benziyor..
eline sağlık canım..Sen yaparsında çirkin olurmu..
derincim görüntüde çok önemli ama.ne şanslısın..
Hahaha çok iyi..:))))
Ben fasulye hastasıyım..:)
seni çılgın seni..:)
Ama ama ben geldim işte..
Ne yaptın bakayım sen öyle...Gittin bizi bırakıp bu sıcakta aaaaaaaaaaaaaaaa.....
dilencii geldinmi bende seni bekliyodum barışı merak ettiydin yaa...)
bu bey çok yakışıklıııııııııııııııııııııııııı Allahım nazardan saklasın maşallahhhhhhhh
Neyse kizlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler
Önümüzdeki hafta bursa'ya gidecek eşim iş nedeniyle ordan mersin,adana diyoki bursadan kestane şekeri ,Adanadan şalgam suyu getirmemi istermisin..:)
Henüz cevap vermedim ne diyeyim kızlar ne dersiniz..
İkisine de evet de...Şalgam suyunu içersin;kestane şekerinin tadına bakarsın;gerisini çocuklar yer...Şalgam suyunu da fazla kaçırma ödem yapar....En iyisi ikisinin de tadına bak geri kalanı bana gönder...Sordun ama şekerim ne yapayım yani...İkisini de çok severim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?