iyi geceler derincim
semiranım hoşgeldin bugün hep aklımdaydın naptın taşınma işlerini canım kolayladınmı
asumanım taşıdık ama resmen elimize geçeni attık eve herşey yerlerdee perişan olduk bir de evde misafir var mı yapmasan olmuyor onları da yalnız bıraksan olmuyor mecburen taşındıkkkk ama bilmiyorumnasıl yerleşeceğim önüde ramazan sinirlerim gergin kombi takılmamış sıcak su yok ocak yok küçük tüple idare ediyoruz ama sıcak su yok denize gidiliyor kaldım aradannnn çok cnm sıkkın hatta cnm burnumda bağıra bağıra ağlamak istiyorummmmm beni kurtarın bu mu tatil 5 gün dinledim ya başıam bişi gelmese olmazzzz hayır olsun amaaa yoruldummm üzüldümmmmmm imdatttttttttttttt
asumanım taşıdık ama resmen elimize geçeni attık eve herşey yerlerdee perişan olduk bir de evde misafir var mı yapmasan olmuyor onları da yalnız bıraksan olmuyor mecburen taşındıkkkk ama bilmiyorumnasıl yerleşeceğim önüde ramazan sinirlerim gergin kombi takılmamış sıcak su yok ocak yok küçük tüple idare ediyoruz ama sıcak su yok denize gidiliyor kaldım aradannnn çok cnm sıkkın hatta cnm burnumda bağıra bağıra ağlamak istiyorummmmm beni kurtarın bu mu tatil 5 gün dinledim ya başıam bişi gelmese olmazzzz hayır olsun amaaa yoruldummm üzüldümmmmmm imdatttttttttttttt
Semirancım güzel sözlerin için çok sağol canım..ben izinli diye ekledim bendeki listeye seni..
Birde alıntı resmi silebilirmisin rica etsem bende silicem şimdi kalsın istemiyorum ..mucukss
tmm cnm sildim evet izinli olayım tartı falan hak getire yemek düzeni alt üst oldu bakalım naptım yemiyorum ama bilmiyorum iinir bana ödem yapıyor kilo da lmış olabilirimmm bilmiyorum anlayacağınızzzzz
çok tşk ederim inanın yoruldumm gerildim Allahım sabır versin anneciğimde benle yoruldu garibimmm yaşlandı ona baktıkça üzülüyorum ama adamda tutturmuyor napayımmm elimizden geçti bütün eşyaaaaAllah kolaylık versin canım.İşin zor gerçekten;umarım kısa sürede sorunlar çözülür...Canını sıkma işler mutlaka yoluna girer.Bu sıcaklarda kolay değil tabii bu kadar işle başa çıkmak;sinirleri daha çok geriliyor insanın.Kolay gelsin inşallah...
Hallolur herşey canım üzülme.Çok zor hiiç kolay bişey değil ama geçici günler Allah güç ve sağlık versin..
İyi geceler ttlı rüyalar.
Getirr getirrr de tabiki ay kestane şekeri bayılırım.Önümüzdeki hafta bursa'ya gidecek eşim iş nedeniyle ordan mersin,adana diyoki bursadan kestane şekeri ,Adanadan şalgam suyu getirmemi istermisin..:)
Henüz cevap vermedim ne diyeyim kızlar ne dersiniz..
Benle paylaşabilirsin hani bak sadece seni düşünüyorumPAylaşınca azalır en azından değilmi.??
Allah yardımcın olsun canım ama işler bitince hepsi unutulcak.asumanım taşıdık ama resmen elimize geçeni attık eve herşey yerlerdee perişan olduk bir de evde misafir var mı yapmasan olmuyor onları da yalnız bıraksan olmuyor mecburen taşındıkkkk ama bilmiyorumnasıl yerleşeceğim önüde ramazan sinirlerim gergin kombi takılmamış sıcak su yok ocak yok küçük tüple idare ediyoruz ama sıcak su yok denize gidiliyor kaldım aradannnn çok cnm sıkkın hatta cnm burnumda bağıra bağıra ağlamak istiyorummmmm beni kurtarın bu mu tatil 5 gün dinledim ya başıam bişi gelmese olmazzzz hayır olsun amaaa yoruldummm üzüldümmmmmm imdatttttttttttttt
dilencii geldinmi bende seni bekliyodum barışı merak ettiydin yaa...)
Güyya yatıcaktım şimdide uykum kaçtı.
ahahahahaha yenaaa hakkaten o ne bakış ya biri buna "yeğeeen" mi dedi o sırada, "söylee dayıı" der gibi bakmış. ama çok yakışıklı hakikatenvalla elimizde büyüdü diyeceğim minickti ya ilk gördüğümde kibar düşünceli sevgi dolu bir adam olsun da anasına duacı olsun kızlar inşallaaaahhh:)))
Hakkaten zaman ne çabuk geçiyor..:)
Dur daha seninkileri büyüteceğiz...
artık iyi geceler olsun, hatta iyi sabaha karşılar.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?