Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler derincim
semiranım hoşgeldin bugün hep aklımdaydın naptın taşınma işlerini canım kolayladınmı

asumanım taşıdık ama resmen elimize geçeni attık eve herşey yerlerdee perişan olduk bir de evde misafir var mı yapmasan olmuyor onları da yalnız bıraksan olmuyor mecburen taşındıkkkk ama bilmiyorumnasıl yerleşeceğim önüde ramazan sinirlerim gergin kombi takılmamış sıcak su yok ocak yok küçük tüple idare ediyoruz ama sıcak su yok denize gidiliyor kaldım aradannnn çok cnm sıkkın hatta cnm burnumda bağıra bağıra ağlamak istiyorummmmm beni kurtarın bu mu tatil 5 gün dinledim ya başıam bişi gelmese olmazzzz hayır olsun amaaa yoruldummm üzüldümmmmmm imdatttttttttttttt

E dilencii yine gittin habersizce bende gör diye eklemiştim .

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canım.İşin zor gerçekten;umarım kısa sürede sorunlar çözülür...Canını sıkma işler mutlaka yoluna girer.Bu sıcaklarda kolay değil tabii bu kadar işle başa çıkmak;sinirleri daha çok geriliyor insanın.Kolay gelsin inşallah...

Hallolur herşey canım üzülme.Çok zor hiiç kolay bişey değil ama geçici günler Allah güç ve sağlık versin..

Semirancım güzel sözlerin için çok sağol canım..ben izinli diye ekledim bendeki listeye seni..

Birde alıntı resmi silebilirmisin rica etsem bende silicem şimdi kalsın istemiyorum ..mucukss

tmm cnm sildim evet izinli olayım tartı falan hak getire yemek düzeni alt üst oldu bakalım naptım yemiyorum ama bilmiyorum sinir bana ödem yapıyor kilo da almış olabilirimmm bilmiyorum anlayacağınızzzzz

Son düzenleme:
tmm cnm sildim evet izinli olayım tartı falan hak getire yemek düzeni alt üst oldu bakalım naptım yemiyorum ama bilmiyorum iinir bana ödem yapıyor kilo da lmış olabilirimmm bilmiyorum anlayacağınızzzzz

Şu an sen büyük sıkıntı içindesin rahatlayınca yeniden yoluna girer herşey hiiç telaşlanma..Gayet başarılısın bu konuda..

çok tşk ederim inanın yoruldumm gerildim Allahım sabır versin anneciğimde benle yoruldu garibimmm yaşlandı ona baktıkça üzülüyorum ama adamda tutturmuyor napayımmm elimizden geçti bütün eşyaaaa
Hallolur herşey canım üzülme.Çok zor hiiç kolay bişey değil ama geçici günler Allah güç ve sağlık versin..

tşk ederimm sağol cnm geçsin inan yoruldum ramazan sonuda tatil de bitti ders başlıyor ama ben hiç dinlenmedimmmm:18::18::18::18:

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.Yarın görüşmek üzere...

Yukleresim.com

Yukleresim.com
İyi geceler ttlı rüyalar.

Önümüzdeki hafta bursa'ya gidecek eşim iş nedeniyle ordan mersin,adana diyoki bursadan kestane şekeri ,Adanadan şalgam suyu getirmemi istermisin..:)

Henüz cevap vermedim ne diyeyim kızlar ne dersiniz..
Getirr getirrr de tabiki ay kestane şekeri bayılırım.

PAylaşınca azalır en azından değilmi.??
Benle paylaşabilirsin hani bak sadece seni düşünüyorum

Allah yardımcın olsun canım ama işler bitince hepsi unutulcak.

dilencii geldinmi bende seni bekliyodum barışı merak ettiydin yaa...)

ay gene gitti inanmıyorum ya( ben burdayım yukarda sık kullanılanlardan bi ekşiye bi maile bi kk ya dönüp duruyorum pc başından giderken genelde gidiyorum diyorum zaten az önce de kafamı yıkıyım çok sıcak demiştim. hemencik niye siliyorsun tezcanlı

dediğim kadar var değilmi boşuna kenan gibi bakmış demedim..:)))

Son düzenleme:
ahahahahaha yenaaa hakkaten o ne bakış ya biri buna "yeğeeen" mi dedi o sırada, "söylee dayıı" der gibi bakmış. ama çok yakışıklı hakikaten valla elimizde büyüdü diyeceğim minickti ya ilk gördüğümde kibar düşünceli sevgi dolu bir adam olsun da anasına duacı olsun kızlar inşallaaaahhh:)))

Zaman ne çabuk geçiyor..

Dur daha seninkileri büyüteceğiz...

artık iyi geceler olsun, hatta iyi sabaha karşılar.:))

Son düzenleme:
dilencii aklıma ne geldi hatırlıyomusun seninle ilk diyaloğumuz sütiç muhabbetiydi.:)))))

canlarım iigeceler ,püsküüt ablanın profiline bakarken burayı gördümde bi yazıyımdedim,hiç canınızı sıkmayın bigün sizlerde çıtır olacaksınız bunu ii bilin ve mutlu yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…