Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar... Amma yazmisiniz, 5:30 dan beri okuyorum....

Banu yegenini diyetten ote spora yonlendirmeniz lazim. Yani sokakta kosup oynMak disinda hafta 3-4 gun gercekten spor yapmasi lazim.

Benim kizim da cok istahlidir. Yani lahana bile yapsam, 5 tabak yer o kadar yani..8 yasina kadar kursagindan abur cubur gecirmedim , 4 yasindan beri haftada 2 gun cimnastik salonuna tasidim, bildigin parende ile havalarda ucuyor...amma 2 aydir cimnastigi biraktik,acayip kilo aldi iki ayda. Simdi yine basliyorum, kamptan donunce... Kendi diyetisyenime goturdum ben de onu yanimda, sordum napiym diye, dedi ki spor cok onemli, hicbisey yoksa halkoyunlarina yazdirin ama diyete gerek yok dedi. Hareketi artirip abur cuburu keserek 1 ay takip et, bir hastaligi yoksa kilo verecektir dedi.

Sinirsiz sebze yesin, yogurt yesin, yemegini kesmeyin sadece abur cuburu kesin dedi bana. Ama benim kizim 9 yasinda ve 33 kilo. Komik bir gobegi var, dolgun bisey..

Ev yemeklerine 1 kilo sebzeye 1 corba kasigi yag koyun diye ozellikle soyledi, sutu peyniri yarim yaglilardan verin, meyvesuyu yok, meyveyi butun verin dedi. Bir de bana kepek emkeginin cocuklarda kansizlik yaptigini onun yerine beyaz ekmek veya cavdar ekmegi yedirin dedi..

aman cnm destek olalaımm çok korkuyorum gerı almaktann

eminimm çok güzel dirr hurma bol bu sene yapayım bı nasıl olurr
satılanlar boyle mı olyor dıyecem ama onlar şerbetlı galıbaa

gunaydınn

günaaaaaaaaaaydın kızlar dün keşke perşembe bugün cuma olsaymış dün wc yüzünden tartıda aynı çıkmıştım bide 2 gündür sıcaga yakın su içiyorum sonuç 97.5

günaydın herkese işe gelir gelmez yazayım dedım

30/07/2011 : 89.9

benım için 100 gr 100 grdır dedımya 8 li rakamları göreyim aynanın karsısında ıkı gobecık atıcam dedım ya atıverdım umarım bucuklarıda gorurum ileri hedefim 89,5 hadi bakalım hayırlısı

naydın Kızlllaaarrr

Ben geldimmmmmmm tatilden döndüm kafa dağıttım iyice çok şükür kafam rahat ve aranıza da adapte olmak istiyorum artık uzunnnn bir ayrılık oldu benim için

Akrabalarım 2 sene aradan sonra ilk kez gördüler beni yengem şoka girdi çünkü en son gördüğünde 135 kilo falandım kadın durup durup aferin bahar sana süper olmuşsun kalçalarında bir bu kadar daha vardı dedi durdu :89: herkes nasıl kilo verdiğimi sordu çok beğendiler ve seneye yaza kadar en az bir 20 kilo daha vereceğime söz verdim

tatilde kilo mu verdim kilomu aldım henüz bilinmiyor ben verdiğimi düşünüyorum benim dışımdaki herkes aldığımı ak mı kara mı görücez ama vucudum çok şişti nemden onun inmesini bekliyorum tartılmak için

facede ekli olanlar görmüştür fotoşoplu fotomu kuzenim fotoşopla zayıflattı beni burayada ekleyeceğim ama zayıflayınca güzel olacağım kararına vardım bile

Pantolon bedenim 52 ye düştü 54 belimden düşüyor artık

Sizde neler var neler yok Yenacım kızın SBS den naptı, orticim yasafat sen de izinlisin sanırım, saferancım senin kilo durumunu da merak ediyorum, derincim sen en son rejimi bırakacağını söylemiştin bırakmadın umarım , CARNİVALEden haber var mı :26: , semiran, dalokay,dilencii, asumanzeynep sizler nasılsınız aslıııı senin rumuzun neydi unuttum valla sen nasılsın güzelllikkkk

Bu arada aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler

hoş geldin kelebek gezdin geldin artık sıkı bir spor diyet yapıp beni geçersin benim bu işi daha sıkı tutmam lazım sonra gelenler beni solladılar ben yavaş yavaş gidiyodum .fotolarını gördüm çok tatlısın gözlerin kendi gözlerinmi lensmi

Teşekkür ederim canım evet kendi gözlerim çok şükür.
Evet en kısa sürede 99 u görmem lazım fadimecim ama sende bırakma iyi gidiyordun sıkıldın sanırım ama toparlanmışsın kilo veriyorsun yine. uzun bir yarış arada nefes almak çok doğal

herkese günaydın mutlu bol esintili bir hafta sonu olur inşallah
baharcım hoşgeldin canım resmin orjinali de çok güzelmiş ama sen diğer halini de gerçekleşitreceksin inşallah canım ama çok güzel olmuş gerçekten yaaa ben dedim bu kız bi de zayıflarsa nolcak kürdan gibi olur dedim boyu uzun ya ondan bak nasıl incecik dediydim ya nasıl güldüm kendime sen çok yaşa emi

allah iyiliğini versin bahar ben fotoşoplu olanı face de görmüşüm ağzım açık kaldıydı ama inan çok da farklı değilmiş şu anda bile inanılmaz fark var..ben de şu an 125 leri gördüm şükür ..ramazanda çok dikkat edip 3 kilo vermeyi ğplanlıyoruum .......bu yola baş koyduk dönmek yook...bi ara profilime resmimi koymuştum sdadece arkadaşlarım için...yine koyiim bi bakın bakalım neye benziyoruum..........
Eki Görüntüle 232182

Önce ki ve sonraki halim demeyi çok isterdim fakat şimdiki ve fotoşoplu halim :86:

her halinle güzelsin bebeğiiim..............

günaaaaaaaaaaydın kızlar dün keşke perşembe bugün cuma olsaymış dün wc yüzünden tartıda aynı çıkmıştım bide 2 gündür sıcaga yakın su içiyorum sonuç 97.5

herkese günaydın...

Oldumu şimdi ablacım ben 300 g vereyim sen bi sürü kilo ver ama olsun yarışa devam... Seni yakalaraım inşallah... Tebrik ediyorum..

Bu sıcağa yakın su nasıl oluyor yani ılıktan baya sıcak gibi bişeymi? Saçma oldu soru ama neyse

günaydın kızlarrrr

dilencii aklıma ne geldi hatırlıyomusun seninle ilk diyaloğumuz sütiç muhabbetiydi.:)))))

hehe hatırlamaz mıyım. şeydi sanırım ben espri yapayım diye ayraniç reklamından esinlenerek süt iç demiştim de sen emrivaki bişey sanıp laf mı sokmuştun smiley mi yapmıştın neydi ya tam olarak :)) sonra zaten bi süre ilişmedik birbirmize

kimseler yok gene..

dün dikkat ederek geçirdim bugün tam diyetteyim. sabah kalkınca bir kayısılı activia yedim. az önce de 2 dilim ekmek, labne peynir, 4 zeytin, 1 domates, bir kaç kaşık yoğurt yedim. evi boşaltıcam diye adamakıllı bişey almıyorum dolaba. domatesim soğanım ve 2 patatesim var:) sulu patates yaparım akşama herhalde:))

DİLENCİİ merhaba ben gruba yeni girdim çizelgene bakıyorum da ne kadar zamanda bu kadar kilo verdin canım

kızlar ya benim liseden bi sınıf arkadaşım var. çok çalışkan hırslıydı bazen alaycıydı. millet pek hoşlanmazdı. o, o kadar "vefalı" çıktı ki. sınıfa gelen arkadaşlarına tanıtırdı beni, zehir gibi çalışsa şöyle böyle derdi benim için çok güvenirdi bana. herkes en iyi okullara giderken ben o şartlarda tabii tırt bi yere gittim moralim bozuldu irtibatı genelde kopardım liselilerle. sonra canımı sıkan içime kapandıran olaylar oldu daha da uzaklaştım kimselerle görüşmedim. kesin arar dediklerim uzaklaştı, girdikleri ortamlar yüzünden havaya girdi, değişti. zeynep orta halli bi arkadaşımdı kesin koparız sanıyordum ama beni hiç bırakmadı. aylarca görüşmeyiz telim hep kapalı olur ara ara arar utancımdan geri dönemem. derdim şimdi konuşsam mutsuzum gülemem-ben okulda hep güldürürdüm bunu ve gülmek için aradığını hissederdim- ama ben hep olumsuzluklardan bahsediyorum diye çekinirim. hep bi daha aramaz derim yine arar beni bulamaz ses ver diye mail atar onlara yazarım. geçen yine yazmıştı mailleştik. bu kız benim burnumu sızlattı. öyle paylaşmak istedim. zeynep sen ne tatlısın ya şimdi ist.a gidince görüşeceğiz:)

Son düzenleme:
iki ileri bir geri ama 30 kiloda gitmiş maşallah tebrik ederim

valla canım öyle diyince de bi hoş olmadım değil aslında he:)) uzun zamandır şu son 15 kiloyu atamayınca sanki hiç bi şey becerememişim gibi hissediyordum sağolasın:) darısı başına, daha hızlı olarak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…