ben de esneğim zaten yenacım yapsam yiyecem ama fırsat bulup yapamadım geçn hafta da hamburger de yedim hem de ketçap ve mayonezli aklımda olacağına mideme girsin dedim aferin bana değilmi
beyzuş ablacım inşallah seneye hepimiz en az 70lerde olacağız ama koruma devresinde de sahip çıklaım birbirimize olurmu
10 tane hurma kakao vanilya 1 çay bardağı fındık yada ceviz hindistan cevizi
Hurmaları küçük küçük doğra sonra robata koy içine dövülmüş fındık istediğin kadar kakao koy seviyorsan vanilyada koyabilirsin robatta karıştır sonra al elinle istediğin şekli ver ben tepsinin içine iyice yayıp parmak parmak kesiyodum buzluğa koy istediğinde hüplet eğer yuvarlak yaparsan seversen hindistan cevizine bulayabilirsin afiyet olsun muhakkak dene süper oluyor ve zararsız.
hoş geldin kelebek gezdin geldin artık sıkı bir spor diyet yapıp beni geçersin benim bu işi daha sıkı tutmam lazım sonra gelenler beni solladılar ben yavaş yavaş gidiyodum .fotolarını gördüm çok tatlısın gözlerin kendi gözlerinmi lensmiGünaydın Kızlllaaarrr
Ben geldimmmmmmmtatilden döndüm kafa dağıttım iyice çok şükür kafam rahat ve aranıza da adapte olmak istiyorum artık uzunnnn bir ayrılık oldu benim için
Akrabalarım 2 sene aradan sonra ilk kez gördüler beni yengem şoka girdi çünkü en son gördüğünde 135 kilo falandım kadın durup durup aferin bahar sana süper olmuşsun kalçalarında bir bu kadar daha vardı dedi durdu :89: herkes nasıl kilo verdiğimi sordu çok beğendiler ve seneye yaza kadar en az bir 20 kilo daha vereceğime söz verdim
tatilde kilo mu verdim kilomu aldım henüz bilinmiyor ben verdiğimi düşünüyorum benim dışımdaki herkes aldığımıak mı kara mı görücez ama vucudum çok şişti nemden onun inmesini bekliyorum tartılmak için
facede ekli olanlar görmüştür fotoşoplu fotomu kuzenim fotoşopla zayıflattı beniburayada ekleyeceğim ama zayıflayınca güzel olacağım kararına vardım bile
Pantolon bedenim 52 ye düştü 54 belimden düşüyor artık
Sizde neler var neler yok Yenacım kızın SBS den naptı, orticim yasafat sen de izinlisin sanırım, saferancım senin kilo durumunu da merak ediyorum, derincim sen en son rejimi bırakacağını söylemiştin bırakmadın umarım, CARNİVALEden haber var mı :26: , semiran, dalokay,dilencii, asumanzeynep sizler nasılsınız aslıııı senin rumuzun neydi unuttum valla sen nasılsın güzelllikkkk
Bu arada aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler
hoş geldin kelebek gezdin geldin artık sıkı bir spor diyet yapıp beni geçersin benim bu işi daha sıkı tutmam lazım sonra gelenler beni solladılar ben yavaş yavaş gidiyodum .fotolarını gördüm çok tatlısın gözlerin kendi gözlerinmi lensmi
allah iyiliğini versin bahar ben fotoşoplu olanı face de görmüşüm ağzım açık kaldıydı ama inan çok da farklı değilmiş şu anda bile inanılmaz fark var..ben de şu an 125 leri gördüm şükür ..ramazanda çok dikkat edip 3 kilo vermeyi ğplanlıyoruum .......bu yola baş koyduk dönmek yook...bi ara profilime resmimi koymuştum sdadece arkadaşlarım için...yine koyiim bi bakın bakalım neye benziyoruum..........Günaydın Kızlllaaarrr
Ben geldimmmmmmmtatilden döndüm kafa dağıttım iyice çok şükür kafam rahat ve aranıza da adapte olmak istiyorum artık uzunnnn bir ayrılık oldu benim için
Akrabalarım 2 sene aradan sonra ilk kez gördüler beni yengem şoka girdi çünkü en son gördüğünde 135 kilo falandım kadın durup durup aferin bahar sana süper olmuşsun kalçalarında bir bu kadar daha vardı dedi durdu :89: herkes nasıl kilo verdiğimi sordu çok beğendiler ve seneye yaza kadar en az bir 20 kilo daha vereceğime söz verdim
tatilde kilo mu verdim kilomu aldım henüz bilinmiyor ben verdiğimi düşünüyorum benim dışımdaki herkes aldığımıak mı kara mı görücez ama vucudum çok şişti nemden onun inmesini bekliyorum tartılmak için
facede ekli olanlar görmüştür fotoşoplu fotomu kuzenim fotoşopla zayıflattı beniburayada ekleyeceğim ama zayıflayınca güzel olacağım kararına vardım bile
Pantolon bedenim 52 ye düştü 54 belimden düşüyor artık
Sizde neler var neler yok Yenacım kızın SBS den naptı, orticim yasafat sen de izinlisin sanırım, saferancım senin kilo durumunu da merak ediyorum, derincim sen en son rejimi bırakacağını söylemiştin bırakmadın umarım, CARNİVALEden haber var mı :26: , semiran, dalokay,dilencii, asumanzeynep sizler nasılsınız aslıııı senin rumuzun neydi unuttum valla sen nasılsın güzelllikkkk
Bu arada aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler
Eki Görüntüle 232182
Önce ki ve sonraki halim demeyi çok isterdimfakat şimdiki ve fotoşoplu halim :86:
günaaaaaaaaaaydın kızlar dün keşke perşembe bugün cuma olsaymış dün wc yüzünden tartıda aynı çıkmıştım bide 2 gündür sıcaga yakın su içiyorum sonuç 97.5
dilencii aklıma ne geldi hatırlıyomusun seninle ilk diyaloğumuz sütiç muhabbetiydi.:)))))
kimseler yok gene..
dün dikkat ederek geçirdim bugün tam diyetteyim. sabah kalkınca bir kayısılı activia yedim. az önce de 2 dilim ekmek, labne peynir, 4 zeytin, 1 domates, bir kaç kaşık yoğurt yedim. evi boşaltıcam diye adamakıllı bişey almıyorum dolaba. domatesim soğanım ve 2 patatesim var:) sulu patates yaparım akşama herhalde:))
DİLENCİİ merhaba ben gruba yeni girdim çizelgene bakıyorum da ne kadar zamanda bu kadar kilo verdin canım
canım beni örnek alma:) ben ilk 3 ay 15 kg ya yakın verdim sonra birer ikişer verdim nerdeyse bi yıldır da iki ileri bi geri sabitim:))
iki ileri bir geri ama 30 kiloda gitmiş maşallah tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?