Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabaler herkezee

nasılsınzz benı hatırlayan varmıı

yenıden dönmek istiyorumm ama hiç sormayın hallerımıı

tsk ederim beyzuşşş :) bu güzelliğe layık olmaya calısacagım :) cok cok cok sevgiler :) güzelll hafta sonları şekerim :)

ayyy banu sıcak pide tereyağı,tulum peyniri ve çay beni bitiriyor ehiii..

Bu arada ben bugün simit+tulum peyniri yedim..bütün suç yotsuz'un aklıma soktu...Tulumu nasıl sevdiğim belli oluyor değilmi he he..

yaaaa :):):):) bugun bende yiyeyim dedim sonra yeşim yapma pazartesiye ne kaldı gidicen yine çıtırım diyetisyeninin önüne çıkıcan bari 500-1000 gr arası bişi ver dedim :) simitten dolayı degil tulum peyniri en fenası ve ben cok yerim tutamam kendimi kesin :) afiyet olsun yenacım. bitanede benim yerime ısırsaydın :)

kesinlikle dogru leah. benim can dostum arkadasımın kızıda benim manevi kızım irem :) yavrum öyle cok seviyorki yemeyi anlatamam :) annesi bildiğiniz çöpppp :) 50 kiloyu geçtimi rahatsız oluyor. yag, ekmek un börek bunların adını bile söylerken suratı eksiyor :):) nasıl hayatsa onunkide hıhh :) ama kızı dediğim gibi sanki benim genlerimi almıs :) güzel kızım doymak bilmiyor. tek basına 1.5 pide yiyebiliyor. ve yası daha 5 bucuk. :) bizde onu agırlıklı olarak yüzmeye gönderiyoruz malum burası antalya olunca en meshur spor yuzmek :) abur cubur cok fena yapıyor. gerci benim zavallım sadece bize geldiğinde yiyebiliyor diger türlü annesi masallah adını bile ettirmediği için abur cuburun :):):):) bir bakıma iyi bisey ama ne biliim bir yanımda cocukken bari yesin demeden edemiyor. gerci hepimiz cocukluktan kalma beslenme alıskanlıklarımızdan dolayı böyleyiz. yani ben en azından eminim bu yüzden. üniversite yıllarıma kadar ben ne istediysem o pişti evde. her aksam makarna patates köfte desem yeridir. evlendim sebzeyle tanıstım bu tanısmıs halim :):):):) bide tanısmasam demekki ne olacakmıs :) sözün özü evet cocuklar için en iyisi bizler gibi 6 ögün yemeleri ve bolll spor yapmaları.

hosgeldin :) bizde hosbulduk :) tsk ederiz :) ne güzel 30 kilo vermişsin. helal sanada. seneye bu zamanlarda eminim 20 kilo daha vermiş olursun. sevgiler :)

hakkaten cumartesi oldumu böyle oluyor :) kimse olmuyor. ben güya sabahtan beri yazıcam bişiler ama ancak toparlayabildim ofisi. :)

anlatacaklarım var size :) dün yukarda bahsettiğim iremciğimin ögretmeninin düğünü vardı ona gittik annesiyle. babası ve benim eşimde halı saha macına gittiler. ay ne düğündü. 3 kere elektrik kesildi. nikahları 10 da oldu. o saate kadar düşünün artık insanlar oynadı oynadı deliiiii gibi ter döktü. ve saat 10 da saolsun nikah memuru tesvik etti. resmen dagılmıs olan damat yeniden giydirildi. bu sıcakta düşünebiliyormusunuz yani ? insanın hayatında bir kere olması için debelendiği düğün gecesinde bütün aksiliklikler peşpeşe yaşandı yani. ama yinede mutlulardı :) ben evleneli 5 bucuk sene oldu ama dün gibi gözümün önünde. hatta dün aksam okadar özendim ki bu aksam gidince düğün cd mi izlicem :) öyle paylaşmak istedim sizinlede ...
hepimize cok cok cok güzel mutlu bir pazar olmasını dilerim. Allah'ım hepimize hayırlara vesile olan bir ramazan ayı nasip etsin. ben bu sene malesef tutamayacağım Allah'ım affetsin. en son yine diyetisyen kontrolünde zayıflama cabası içerisinde oldugum sene 2008 de sahur yapmadan tuttugum oruclarımın sonunda vücudumda hastalıklar cıkmıstı. gül hastalıgı denirmiş halk arasında. 8 hafta onlarla mücadele ettim. suanda da bunu bir tedaviden saymak zorundayım ve diyetisyen kontrolünde oruc tutmayacagım ben cocuklugumdan beri yasadıgım evde oruc tutanlarla büyüdüm dolayısıyla bende tuttum hep. ama öyle kötü bir alıskanlıkki bizimkilerinki sahur yapmazdık hiç. bende öyle ögrendim. kendimi kasıp kalkıp sahur yapmaya calıstıgım günler iş yerinde felaket zor bir gün geciriyorum. cok denedim ama olmuyor. sahursuz cok rahat tutuyorum ama diyetteyken bir daha hastalanmak istemiyorum Allah'ım dogru kulunun yanındadır affet beni demekten baska carem yok Neyse günahım bir sekilde cezasını vereceğim. tabikii kendinin yerini tutmaz ama

çok öptüm yine çenem düştü. sevgiler hepinize :)

selam kızlarrr nasılsınız. ben sıze sabah yedıklerımı yazayım;

2 fıncan az sekerlı cay ( sabahları sekersız ıcemıyorum azda olsa katıyorum ama şimdilik... )
2 adet salatalık ama küçük boy
2 adet bıber
1 dılım kepek ekmegı
1 cay kasıgı cılek recelı
1 küçük küp dilim helva

cokmu oldukı DD sımdılık boyle canlar. bugun aksam uzerıde yuruyus yapıcam bakalım..

canım gercekten maşşalahın var ne guzel kılo vermıssın. helal vallahi. ne kadar surede verdın?

merhabaler herkezee

nasılsınzz benı hatırlayan varmıı

yenıden dönmek istiyorumm ama hiç sormayın hallerımıı
ben ben:) eminim yena beyzuş daha iyi hatırlar:) başla tabi sormayız biz bişey yeter ki başla:))
canım gercekten maşşalahın var ne guzel kılo vermıssın. helal vallahi. ne kadar surede verdın?

kız daha yeni aşağıda yazdım ya efsunum'a:) 2 sene diyelim. teşşekkürler darısı başına.

YOTSUZ zaten antalya'da oruç tutanlara daha fazla sevap yazılsa yeridir töbe töbe:) allahım damacana dayanmıyor resmen her allahın gün sucu bizde:)) iremi de çok sevdim aslanıma bak be bi buçuk pide yiyor ha:))))))))))

kızlar bu arada aşağıdaki konu etiketlerini bi çırpıda okuyunca diyetten deeee sağlıklı yaşamdan daaa diyip öff çekmemek elde değil:)))))))))))))

baharcım allah iyiliğini versin bende facede gördüm bahar ne kadar kilo vermiş diye sevindiğimi yazmıştım burada , gerçi şu halinde çok güzel ama yanakları ne kadar erimiş demiştim ...

:):):) Sen Antalya'damısın? sanırım burda yasamıyorsun ama gidip geliyorsun. belkim görüşürüzzzz :) aynen sucuyla ahbap oluyoruz zaten. biz çözümü her geldiğinde 2 damacana almakta bulduk :) sorma teyzesi irem müthiş bir çocuk :) öperim senin içinde sıkıştırırım en kısa zamanda :)

acıktım ben ya DD gidip gelip su içiyorum şişicem ıyıce sudan DD su dahamı cok acıktırıyo ne :84:

bizimkiler ev kiraladı tam taşınma olmadı seversek yerleşiriz dediler ve ist.daki evi satıp ordan ev alıp iyice yerleşmeyi düşünüyolar. benim gibi ailemin de her şeyi belirsiz :)) tabi görüşürüz neden olmasın denize gireriz:)

Yeşim mrb nasılsın, cumartesi çalışan mağdur arkadaşım:) yazdıklarını okudumda oruç hakkında şimdi alıştığın için içine dert olmuş bellki ama ciddi bir rahatsızlığın varsa zaten dinimiz buna müsade ediyor üzülmeyesin...bu arada benim adım nevin...

eeee nerde ev peki :) cok güzel demekki artıkın Antalyalı sayılırsın sende :) oleyyyyyy :) Allahım bende de bi sevinç bi sevinç :) napiim burda da sizlerden biri olunca kendimi daha güçlü hissedicem gibi geliyor :) benim evim güzelobada :) sen ne zaman geleceksin bir daha? evet gelde denize gidelim :)

acıktım ben ya :ddd gidip gelip su içiyorum şişicem ıyıce sudan :ddd su dahamı cok acıktırıyo ne :84:

mrb aramıza hoş geldin, bende çok eski sayılmam. Merak ettiğim bişey var cnm ya verdiği kiloyu geri almıssın belkıde normal düzende yedin ama hemen bgeri aldın çok sıkı bir diyetlemi zayıflamıştın?

kız sen bişe sormuştun su sıcaga yakın nasıl olur diye yani içebilecegin sıcaklıkta olcak

valla orasın neresi onu da bilmiyorum:)) kamil koç evin önünde indiriyor ben de sahile denize gdiyorum daha kaleiçine bile gitmedim dolmuşla:)) konyaaltındayız ama taşınıcaz tabi oradan ev alamayız fiyatlar uçuk. teyzemler gelicek ist.dan o gelince gidicem bi kaç gün pek fırsat vermezler dışarı çıkmama. sonra bu evi boşaltıcam gelip ondan sonra ist.a gidicem kalıcam nerden baksan bi ayı bulur hepsi. yazarım burdan yine hemşehri olduk artık nasılsa:)

gidiyim yemek yapayım azcık görüşürüz kızlar

Bu diyet olayı bayağı değiştirdi beni kızlar. Az önce çikolata fıstıklı yaş pasta kestiler gözcağımızın önünde yemedim, acıbadem yaparken iki parça birbirine yapışırya o parçalardan tek kalanı hep bana getirirdi(pastanedeyim ya) ustalarım çok seviyorum diye yemedim düşünün ne günlere geldim ben tatlıdan uzak kalmamı imkansız sanıyordum. Helede bir kaç kilo versem daha da gaza gelirim.

Akşama kadar bu tehlikeli gıdaların içinde zor iş.resmen nefsimle savaşıyorum.. Allahım bana yardım et ramazanda çok şükür istesemde yemiyeceğim umarım faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…