Geçen gün benim de aklıma geldi.Umarım bir sorun yoktur.27 mayıstan beri kk ya girmemiş.Belki memleketine gitmiştir ;tatildedir inşallah..
Sevincine ben de katılayım.Birlikte halay çekelim;dağıtalım topiği;tüm kilo verenler adına azalım....Korktuğuna değmedi bak ;gidiyor kilolar...Tebrikler..
Ne tatlı insansın YOTSUZ.Seni topiğimizin şeker kızı ilan ediyorum....Allah cümlenin yüzünü güldürsün inşallah...
TOKSİNCİĞİM;
Seni özel olarak kutlamak istiyorum canım.Bravo...Yakında seni ders diye okutacaklar diyetisyen adaylarına.MAAŞALLAH.....
Tebrik ediyorum.Çok iyi gidiyorsun.MAAŞALLAH....
HEPİNİZİ KUTLUYORUM VE DEVAMINI DİLİYORUM....HEPİMİZ İNCECİK ,SAĞLIKLI VE HUZURLU OLURUZ EN KISA SÜREDE İNŞALLAH...
YENACIĞIM Ellerine sağlık canım kardeşim.Umarım dişinin sızlaması artık geçmiştir de rahatlamışsındır.Geçmiş olsun hayatım.
Canım ZEYNEBİM, seni çok özlüyorum hayatım.
Biz de seni öpüyoruz canım.Umarım tatilin çok güzel geçiyordur...
ayyy banu sıcak pide tereyağı,tulum peyniri ve çay beni bitiriyor ehiii..
Bu arada ben bugün simit+tulum peyniri yedim..bütün suç yotsuz'un aklıma soktu...Tulumu nasıl sevdiğim belli oluyor değilmi he he..
Gunaydin kizlar... Amma yazmisiniz, 5:30 dan beri okuyorum....
Banu yegenini diyetten ote spora yonlendirmeniz lazim. Yani sokakta kosup oynMak disinda hafta 3-4 gun gercekten spor yapmasi lazim.
Benim kizim da cok istahlidir. Yani lahana bile yapsam, 5 tabak yer o kadar yani..8 yasina kadar kursagindan abur cubur gecirmedim , 4 yasindan beri haftada 2 gun cimnastik salonuna tasidim, bildigin parende ile havalarda ucuyor...amma 2 aydir cimnastigi biraktik,acayip kilo aldi iki ayda. Simdi yine basliyorum, kamptan donunce... Kendi diyetisyenime goturdum ben de onu yanimda, sordum napiym diye, dedi ki spor cok onemli, hicbisey yoksa halkoyunlarina yazdirin ama diyete gerek yok dedi. Hareketi artirip abur cuburu keserek 1 ay takip et, bir hastaligi yoksa kilo verecektir dedi.
Sinirsiz sebze yesin, yogurt yesin, yemegini kesmeyin sadece abur cuburu kesin dedi bana. Ama benim kizim 9 yasinda ve 33 kilo. Komik bir gobegi var, dolgun bisey..
Ev yemeklerine 1 kilo sebzeye 1 corba kasigi yag koyun diye ozellikle soyledi, sutu peyniri yarim yaglilardan verin, meyvesuyu yok, meyveyi butun verin dedi. Bir de bana kepek emkeginin cocuklarda kansizlik yaptigini onun yerine beyaz ekmek veya cavdar ekmegi yedirin dedi..
Günaydın Kızlllaaarrr
Ben geldimmmmmmmtatilden döndüm kafa dağıttım iyice çok şükür kafam rahat ve aranıza da adapte olmak istiyorum artık uzunnnn bir ayrılık oldu benim için
Akrabalarım 2 sene aradan sonra ilk kez gördüler beni yengem şoka girdi çünkü en son gördüğünde 135 kilo falandım kadın durup durup aferin bahar sana süper olmuşsun kalçalarında bir bu kadar daha vardı dedi durdu :89: herkes nasıl kilo verdiğimi sordu çok beğendiler ve seneye yaza kadar en az bir 20 kilo daha vereceğime söz verdim
tatilde kilo mu verdim kilomu aldım henüz bilinmiyor ben verdiğimi düşünüyorum benim dışımdaki herkes aldığımıak mı kara mı görücez ama vucudum çok şişti nemden onun inmesini bekliyorum tartılmak için
facede ekli olanlar görmüştür fotoşoplu fotomu kuzenim fotoşopla zayıflattı beniburayada ekleyeceğim ama zayıflayınca güzel olacağım kararına vardım bile
Pantolon bedenim 52 ye düştü 54 belimden düşüyor artık
Sizde neler var neler yok Yenacım kızın SBS den naptı, orticim yasafat sen de izinlisin sanırım, saferancım senin kilo durumunu da merak ediyorum, derincim sen en son rejimi bırakacağını söylemiştin bırakmadın umarım, CARNİVALEden haber var mı :26: , semiran, dalokay,dilencii, asumanzeynep sizler nasılsınız aslıııı senin rumuzun neydi unuttum valla sen nasılsın güzelllikkkk
Bu arada aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler
kimseler yok gene..
dün dikkat ederek geçirdim bugün tam diyetteyim. sabah kalkınca bir kayısılı activia yedim. az önce de 2 dilim ekmek, labne peynir, 4 zeytin, 1 domates, bir kaç kaşık yoğurt yedim. evi boşaltıcam diye adamakıllı bişey almıyorum dolaba. domatesim soğanım ve 2 patatesim var:) sulu patates yaparım akşama herhalde:))
valla canım öyle diyince de bi hoş olmadım değil aslında he:)) uzun zamandır şu son 15 kiloyu atamayınca sanki hiç bi şey becerememişim gibi hissediyordum sağolasın:) darısı başına, daha hızlı olarak inşallah:)
ben ben:) eminim yena beyzuş daha iyi hatırlar:) başla tabi sormayız biz bişey yeter ki başla:))merhabaler herkezee
nasılsınzz benı hatırlayan varmıı
yenıden dönmek istiyorumm ama hiç sormayın hallerımıı
canım gercekten maşşalahın var ne guzel kılo vermıssın. helal vallahi. ne kadar surede verdın?
ben ben:) eminim yena beyzuş daha iyi hatırlar:) başla tabi sormayız biz bişey yeter ki başla:))
kız daha yeni aşağıda yazdım ya efsunum'a:) 2 sene diyelim. teşşekkürler darısı başına.
YOTSUZ zaten antalya'da oruç tutanlara daha fazla sevap yazılsa yeridir töbe töbe:) allahım damacana dayanmıyor resmen her allahın gün sucu bizde:)) iremi de çok sevdim aslanıma bak be bi buçuk pide yiyor ha:))))))))))
:):):) Sen Antalya'damısın? sanırım burda yasamıyorsun ama gidip geliyorsun. belkim görüşürüzzzz :) aynen sucuyla ahbap oluyoruz zaten. biz çözümü her geldiğinde 2 damacana almakta bulduk :) sorma teyzesi irem müthiş bir çocuk :) öperim senin içinde sıkıştırırım en kısa zamanda :)
bizimkiler ev kiraladı tam taşınma olmadı seversek yerleşiriz dediler ve ist.daki evi satıp ordan ev alıp iyice yerleşmeyi düşünüyolar. benim gibi ailemin de her şeyi belirsiz :)) tabi görüşürüz neden olmasın denize gireriz:)
acıktım ben ya :ddd gidip gelip su içiyorum şişicem ıyıce sudan :ddd su dahamı cok acıktırıyo ne :84:
kız sen bişe sormuştun su sıcaga yakın nasıl olur diye yani içebilecegin sıcaklıkta olcakmrb aramıza hoş geldin, bende çok eski sayılmam. Merak ettiğim bişey var cnm ya verdiği kiloyu geri almıssın belkıde normal düzende yedin ama hemen bgeri aldın çok sıkı bir diyetlemi zayıflamıştın?
eeee nerde ev peki :) cok güzel demekki artıkın Antalyalı sayılırsın sende :) oleyyyyyy :) Allahım bende de bi sevinç bi sevinç :) napiim burda da sizlerden biri olunca kendimi daha güçlü hissedicem gibi geliyor :) benim evim güzelobada :) sen ne zaman geleceksin bir daha? evet gelde denize gidelim :)
ablacım ben uzağım baya bi sana. Anadoludayım ben. Hmm sıcak suyun faydası var dıyorsun ben zaten hep ılık su içiyorum hiç soğuk su içmem.. Gitsin kilolar gitsin...kız sen bişe sormuştun su sıcaga yakın nasıl olur diye yani içebilecegin sıcaklıkta olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?