Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ok canım. özelden sana cebimide yazıyorum şimdi. antalyada neye ihtiyacın olursa ara. çevrem iyidir :) 25 sene oldu ne de olsa :) ev fiyatları hakkında bölgeler hakkında. nakliye marangoz, sucu tesisatcı hepiciğinin telefonunu veririm sana :) kolay gelsin. görüşürüz.

vuu iyiymiş :)) bana bi çatı katı bulsak ucuzundan güvenli muhitten bi de part time iş:)) hehehe selam verdin borçlu çıktın:)) sağolasın düşünmen yeter görüşürüz:* adım zuhal canım özelden atamadım 10 dk bekle diyor:)

Son düzenleme:
valla doktor öle diyo. bebek istiyosn vereceksin diyo.şeker ilacı yazmış bana.şeker hastası değilsin ama bunu kullan dedi.bikaç kişiden daha duydum bunu. şeker ilacı iştahımı kesiyo acaba:))))

Yotsuzum, ben de temmuz basi geldim Antalya'ya. Benim de teyzem, kuzenim, dayim ve diger kuzenlerim hep orda yasiyorlar..hepsi is icabi, okul icabi gidip yerlestiler.

10 gun kaldim ama o donem senle tanismiyorduk...

Kesinlikle canım kesinlikle :) merak etme bakarız seninle. sen bana bütçeni ve istediğin özellikleri yaz ben bakmaya baslayayım. askolsun yapmayacagım seyi söylemem ben hallederis :):):):):)

Yotsuzum, ben de temmuz basi geldim Antalya'ya. Benim de teyzem, kuzenim, dayim ve diger kuzenlerim hep orda yasiyorlar..hepsi is icabi, okul icabi gidip yerlestiler.

10 gun kaldim ama o donem senle tanismiyorduk...

bir dahaki sefere inşallah

ben birazdan kaçarım. sizlere güzellll bir hafta sonu dilemeyi unutmayayım dedim. hepiniz en cok istediğiniz sorunsuz saglıklı seriiiiin :) süper bir gün geçirin inşallah. bide azıcık kaçırın canınızın istediklerini yiyin üsülürüm sonra ben haftaya hepiniz orucsunus yasık sise

sevgilerrr :)

valla doktor öle diyo. bebek istiyosn vereceksin diyo.şeker ilacı yazmış bana.şeker hastası değilsin ama bunu kullan dedi.bikaç kişiden daha duydum bunu. şeker ilacı iştahımı kesiyo acaba:))))

ilacının adı ne canım ben de şeker ilacı kullanıyorum glukofen kilo vermene yardımcı ben kullanmaya başladığımdan bu yana rejim yapmasam da az çok kilo verdim sende ilacını düzenli kullanıp rejim yaparsan kısa sürede kilo verip bebeğine kavuşabilirsin

merhaba cnm hoşbulum canım aynı kıloları hemen almadın ılk 1 sene az aldım sonra yavas yavas derken devamı geldı ama 2 sene ıcınde aldım. evet normal yemeye devam ettım almaya baslayıncada bır daha dıyete gırmedım kendımı sankı cezalandırdım :) sıkı bı dıyet sayılırmıydı bılmıyorum ama hergun sıkı bır yuruyus 2 saat fılan. dıyete gelınce herseyden yedım ama az az yedım beyaz ekmegı ve sekerı tamamen attım hayatım derken zaten dıyette cıkmıstı ıs ben bunları sevmıstım. kepek ekmek daha guzelmıs cay sekersız daha lezzetlıymıs vs vs dıyerek kendımı kandırmdım ve alıstım cnm. 2 ayda 15 kılo toplamda 4 ayda 25 kılo vermıstım cunku son zamanlarda artık kılo9lar ıyıce yavas yavas gıtmeye baslamıstı...

canım bende 2005te evlendım benımde bebegımyok ve dr banada verdı seker ılacı. 1 bucuk sene once 2yıl kullan dedı ama ben ıcemedım cunku mıdemı bulandırıyodu ve acayıp halsızlık yapıyodu bende ama sımdı karar verdım kullanmaya baslıcam cnm...

kzıalr kahvaltıdan berı yemek namına bısey yemedım :) sadece 1 salatalık 2tane grissini ve bır çatal karpuz yedim.. yarım saat sonra filanda aksam yemegı yıcem açımm açç DD

Çok şanslısın aslında beklentisi olmadan seni arayıp sorması,önemsemesi harika bişey..

merhabaler herkezee

nasılsınzz benı hatırlayan varmıı

yenıden dönmek istiyorumm ama hiç sormayın hallerımıı

Okuuuurr hoşgeldin canım. biz seni unutmadık ama sen bizi unuttun..Hatta geçende birine bahsetmiştim eskişehirden arkadaş vardı diye..
bebişin büyümüştür artık değilmi.?

Evet öyle bir yanlış anlama olmuştu sonra dediğin gibi ilişmedik uzun süre birbirimize.. ondan sonra nefretten aşkımız doğdu..

Son düzenleme:

herkese merhabalar;
yaaa dün de geçmişi okuyamadım şimdi ortalık sakinken okiim en iyisi

beyzuş ablacım evet sonradan farkettim evet istanbuldaymışsın:) ama ben şurdan bu kanıyavardım kiii büyükçekmece sahilindeydik yazarken hani tatildeymiş gibi yazmışsın ya istanbul dışından gelmişsin sandım bende:)

yaaa bu arada istanbulluylar bence bi iftar buluşması yapalım ne dersinizzzz

gün belirleyelim yer belirleyelim hadiiiii

Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...

KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..

yena abla yaaaa bende hem seni hem de yakışıklı oğlunu görmek istiyoruuuuummm uff hep böyle özel şeyleri kaçırırım zaten uff bana ufff

dilenciii adını aşağıda gördüm bi rastlaşamadık zaten nasılsın
daha geçmişi okumaya devam ediyorum ama bari bu sefer buraları kaçırmiim diye ayrı sekmeden de burayı takip ediyorum :)))

diyorum ki zuhal sen de istanbuyla gelicektin sanırım. senin geldiğin zamana denk getirelim buluşmamızı ramazanda gelicektin diimi??
valla çok güzel olur hem ben hepinizle reelde tanışmak istiyoruuuum
ilk başta hani çekincelerim vardı bbu konuda bi korkmuşluğum var daha önceden:)) neyse artık sizlere karşı herhangi bi korkum yok. hadiii bi iftar buluşması yapalım nooooluuuurrrr:)

hahah yok canım ne nefreti :) yazı dilinde ifade olmuyor ya bazen oluyor yanlış anlaşılmalar. aşkımızaaaa

evet ben de şanslı hissettim bi de karakter yapımız pek benzemez ama kalp mi diyim iyilik mi diyim o başka bi şey ayırtetmiyor birini severken bazen.

yenaa bu arada "deli deli olma" filmini mutlaka seyret dün zırıl zırıl ağladım. tabi bu tavsiye herkese aslında ama yena sen seversin yektaa sen de:))

aha bir heyecanlı daha:))))) bilemiyorum ben zaman olarak canım. belki olur ama söz vermiyim. neye korktun sen daha önce?? internet aleminin en güvenli topiğindesin bebeğim gel bakayım kollarıma

gusel hakkaten güzelmişsin nickinle müsemma:) bak benim de beş param yok mesela umarım tekrar aldıklarını verirsin. kilo vermekten zoru varsa o da geri aldıklarını vermektir ne kadar denersen o kadar laçkalaşıyor. bu sefer tam yap ve bi sene de koruma yap kesin.

Dur ben de benim sıska prensin bir resmini ekleyeyim becerebilirsem.
Eki Görüntüle 231752
Bu gecelik benden bu kadar :) Herkese iyi geceler, huzurlu uykular..

oğluşun çok yakışıklı, çok masum ve güzel bakıyor. MAŞAALLAH Allahım nazarlardan saklasın minik meleği

aha bir heyecanlı daha:))))) bilemiyorum ben zaman olarak canım. belki olur ama söz vermiyim. neye korktun sen daha önce?? internet aleminin en güvenli topiğindesin bebeğim gel bakayım kollarıma

:)))) ayyyyyy ne güldüüüümmmmm hala kah kah gülüyorum gel kollarıma hıııı:)))))) ayyyy kızım uymasa bağıra bağıra gülücem midem ağrıdı tutmaktan kendimi:)

benden başka heyecanlı kim vardı yaaa ben daha geçmişi okuyorum çok sayfa birikmiş kim heyecanlı bakem:)

ya aslında ben de yazdıktan sonra ne alaka topikle dedim ama değiştirmedim, yok başka heyecanlı filan burada ben kendi hayatımla topiği birbirine bağladım artık kafam pelteleşti sıcaktan:))))))))))) az önce de diyetten önce aldığım meyve suyundan ohhh diye diye 2 bardak içmişim. ben de cola zero içtim sanıyorum durduk yere bastım bünyeye 200kaloriyi:))))))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…