valla orasın neresi onu da bilmiyorum:)) kamil koç evin önünde indiriyor ben de sahile denize gdiyorum daha kaleiçine bile gitmedim dolmuşla:)) konyaaltındayız ama taşınıcaz tabi oradan ev alamayız fiyatlar uçuk. teyzemler gelicek ist.dan o gelince gidicem bi kaç gün pek fırsat vermezler dışarı çıkmama. sonra bu evi boşaltıcam gelip ondan sonra ist.a gidicem kalıcam nerden baksan bi ayı bulur hepsi. yazarım burdan yine hemşehri olduk artık nasılsa:)
gidiyim yemek yapayım azcık görüşürüz kızlar
ok canım. özelden sana cebimide yazıyorum şimdi. antalyada neye ihtiyacın olursa ara. çevrem iyidir :) 25 sene oldu ne de olsa :) ev fiyatları hakkında bölgeler hakkında. nakliye marangoz, sucu tesisatcıhepiciğinin telefonunu veririm sana :) kolay gelsin. görüşürüz.
valla orasın neresi onu da bilmiyorum:)) kamil koç evin önünde indiriyor ben de sahile denize gdiyorum daha kaleiçine bile gitmedim dolmuşla:)) konyaaltındayız ama taşınıcaz tabi oradan ev alamayız fiyatlar uçuk. teyzemler gelicek ist.dan o gelince gidicem bi kaç gün pek fırsat vermezler dışarı çıkmama. sonra bu evi boşaltıcam gelip ondan sonra ist.a gidicem kalıcam nerden baksan bi ayı bulur hepsi. yazarım burdan yine hemşehri olduk artık nasılsa:)
gidiyim yemek yapayım azcık görüşürüz kızlar
vuu iyiymiş :)) bana bi çatı katı bulsak ucuzundan güvenli muhitten bi de part time iş:)) hehehe selam verdin borçlu çıktın:)) sağolasın düşünmen yeter görüşürüz:* adım zuhal canım özelden atamadım 10 dk bekle diyor:)
Yotsuzum, ben de temmuz basi geldim Antalya'ya. Benim de teyzem, kuzenim, dayim ve diger kuzenlerim hep orda yasiyorlar..hepsi is icabi, okul icabi gidip yerlestiler.
10 gun kaldim ama o donem senle tanismiyorduk...
valla doktor öle diyo. bebek istiyosn vereceksin diyo.şeker ilacı yazmış bana.şeker hastası değilsin ama bunu kullan dedi.bikaç kişiden daha duydum bunu. şeker ilacı iştahımı kesiyo acaba:))))
mrb aramıza hoş geldin, bende çok eski sayılmam. Merak ettiğim bişey var cnm ya verdiği kiloyu geri almıssın belkıde normal düzende yedin ama hemen bgeri aldın çok sıkı bir diyetlemi zayıflamıştın?
valla doktor öle diyo. bebek istiyosn vereceksin diyo.şeker ilacı yazmış bana.şeker hastası değilsin ama bunu kullan dedi.bikaç kişiden daha duydum bunu. şeker ilacı iştahımı kesiyo acaba:))))
slm sen şimdi kaç kilosun fotolara baktım orda zayıfsınkzıalr kahvaltıdan berı yemek namına bısey yemedım :) sadece 1 salatalık 2tane grissini ve bır çatal karpuz yedim.. yarım saat sonra filanda aksam yemegı yıcem açımm aççDD
kızlar ya benim liseden bi sınıf arkadaşım var. çok çalışkan hırslıydı bazen alaycıydı. millet pek hoşlanmazdı. o, o kadar "vefalı" çıktı ki. sınıfa gelen arkadaşlarına tanıtırdı beni, zehir gibi çalışsa şöyle böyle derdi benim için çok güvenirdi bana. herkes en iyi okullara giderken ben o şartlarda tabii tırt bi yere gittim moralim bozuldu irtibatı genelde kopardım liselilerle. sonra canımı sıkan içime kapandıran olaylar oldu daha da uzaklaştım kimselerle görüşmedim. kesin arar dediklerim uzaklaştı, girdikleri ortamlar yüzünden havaya girdi, değişti. zeynep orta halli bi arkadaşımdı kesin koparız sanıyordum ama beni hiç bırakmadı. aylarca görüşmeyiz telim hep kapalı olur ara ara arar utancımdan geri dönemem. derdim şimdi konuşsam mutsuzum gülemem-ben okulda hep güldürürdüm bunu ve gülmek için aradığını hissederdim- ama ben hep olumsuzluklardan bahsediyorum diye çekinirim. hep bi daha aramaz derim yine arar beni bulamaz ses ver diye mail atar onlara yazarım. geçen yine yazmıştı mailleştik. bu kız benim burnumu sızlattı. öyle paylaşmak istedim. zeynep sen ne tatlısın yaşimdi ist.a gidince görüşeceğiz:)
merhabaler herkezee
nasılsınzz benı hatırlayan varmıı
yenıden dönmek istiyorumm ama hiç sormayın hallerımıı
günaydın kızlarrrr
hehe hatırlamaz mıyım. şeydi sanırım ben espri yapayım diye ayraniç reklamından esinlenerek süt iç demiştim de sen emrivaki bişey sanıp laf mı sokmuştun smiley mi yapmıştın neydi ya tam olarak :)) sonra zaten bi süre ilişmedik birbirmize
Merhaba canım...Demek sende ses seda yerinde.Bende ne ses ne makam hiç bir şey bulunmaz ama çok iyi dinleyiciyimdir ve kaliteli sanatçıların hayranıyım.
Bu arada ben İstanbul'da yaşıyorum canım.Bir yerlere çok gidip geldiğim için senin de kafan karıştı haklı olarak;ama inşallah görüşmek nasip olur...
Bakın minik erkeğimin artizzzz pozuna...
KEŞke dilenciii'de olsaydı görürdü son halini barış'ın..
Çok şanslısın aslında beklentisi olmadan seni arayıp sorması,önemsemesi harika bişey..
Evet öyle bir yanlış anlama olmuştu sonra dediğin gibi ilişmedik uzun süre birbirimize.. ondan sonra nefretten aşkımız doğdu..
yena abla yaaaabende hem seni hem de yakışıklı oğlunu görmek istiyoruuuuummm uff hep böyle özel şeyleri kaçırırım zaten uff bana ufff
dilenciii adını aşağıda gördüm bi rastlaşamadık zaten nasılsın
daha geçmişi okumaya devam ediyorum ama bari bu sefer buraları kaçırmiim diye ayrı sekmeden de burayı takip ediyorum :)))
diyorum ki zuhal sen de istanbuyla gelicektin sanırım. senin geldiğin zamana denk getirelim buluşmamızıramazanda gelicektin diimi??
valla çok güzel olur hem ben hepinizle reelde tanışmak istiyoruuuum
ilk başta hani çekincelerim vardı bbu konuda bi korkmuşluğum var daha önceden:)) neyse artık sizlere karşı herhangi bi korkum yok. hadiii bi iftar buluşması yapalım nooooluuuurrrr:)
Dur ben de benim sıska prensin bir resmini ekleyeyim becerebilirsem.
Eki Görüntüle 231752
Bu gecelik benden bu kadar :) Herkese iyi geceler, huzurlu uykular..
aha bir heyecanlı daha:))))) bilemiyorum ben zaman olarak canım. belki olur ama söz vermiyim. neye korktun sen daha önce?? internet aleminin en güvenli topiğindesin bebeğim gel bakayım kollarıma
oğluşun çok yakışıklı, çok masum ve güzel bakıyor. MAŞAALLAH Allahım nazarlardan saklasın minik meleği
:)))) ayyyyyy ne güldüüüümmmmm hala kah kah gülüyorum gel kollarıma hıııı:)))))) ayyyy kızım uymasa bağıra bağıra gülücem midem ağrıdı tutmaktan kendimi:)
benden başka heyecanlı kim vardı yaaa ben daha geçmişi okuyorum çok sayfa birikmiş kim heyecanlı bakem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?