civcivim sen de süpersin maşallahnaptın anlat bakalım napsam artık gramla gidiyor benden
slm sen şimdi kaç kilosun fotolara baktım orda zayıfsın
gusel hakkaten güzelmişsin nickinle müsemma:) bak benim de beş param yok meselaumarım tekrar aldıklarını verirsin. kilo vermekten zoru varsa o da geri aldıklarını vermektir ne kadar denersen o kadar laçkalaşıyor. bu sefer tam yap ve bi sene de koruma yap kesin.
kızlar ben diyete başlayalı 5 ay oldu ve 100 paket margarin gitmiş ııııyyy ne çok yağ varmış daha da var yani
iyi akşamlar
civcivim ben de başlarda senin gibi bi grla versem haftaya 1 kilonun üstü gidiyordu şimdi hep grlardayım şükürler olsun tabii ki ben de istanbulda olsaydımda iftarda buluşsaydık keşkem
iftarmı yapıyosunuz kızlar
bana diyene bak işte en mükemmel örnek sende aynaya bakarsan mükkemmel ve azimli bi hanımla karşılaşırsın5 ayda 25 kilo ve aya vurursak ayda 5 kilo HARİKASINNN
civcivim bu arada gerçekten o kadar pilav yedinmi sen ben 5 aydır yemedim be napmışın öyle
ben ankaradayım canım istanbul için öylebir söylenti var ama
ben gebzedeyım ist sayılır anadolu yakasında olursa bende gıderım arkadaslarda kabul ederse
((( hemde tereyağlııı yaa ben tereyağında kavrulmuş pilavı çok ama çooookkkk seviyorummm yani şu sokak pilavı varya unkapıda meşhur biyer ben ne zaman gitsem gayet temiz güzel insanlar modern arabalarını yola çekmiş dörtlüleri yakmış gecenin karanlığında o mis kokulu pilavdan yerler.:) bende yerim:) hatta çoktur sırf o pilav için gittiğimiz:)
ama artık önüme en sevdiğim pilavı verseler 2 kaşıkta tamam derim:)
istanbullular kabul edermisiniz
ay güsell yanlış olduu ben seni yüreklendirmek ve senin yaptığın diyetin daha kıymetli olduğunu ifade etmek istemiştim. kusuruma bakma biraz akılsızlık ettim. vücut gene verir matematik hesabı biraz daha hızı azalsa da ben sıkılmaktan dolayı zor oluyor dedim ben de alıp veriyorum ya empati yaptım güya:) tekrar kusura bakma.ayy cnım cok saolutandım :)) bu arada moralımı bozdum gercekten oylemı zormu vermek aldıktan sonra ((
yaa son mesajımı yazarken kızmın odasından öksürdüğünü işittim gitiim kiiikusmuş yavrum yatağında öööylece yatıyo öksürüyo (( şok oldum benim kızım hiç kusmazdı ama o kadar çok kusmuş kiiii yani üstü başı yüzü saçları yatağı heryer doluydu okadar düşünün yani
yıkadım kuzumu çarşaflarıda attım mkinaya bi çalkalansın sonrada yıkamaya aıcambadisi vardı üstünde öyle batmıştı ki napıcamı bilemedim çöpe attım şimdi giydirdim ööylece yatıyo. nasılsın diyorum iyiyim annecim merak etme diyip öpüyo zaten ben hasta diilim ki annecim diyo yaaa ayyy sadece azıcık su içti şimdi bişey yedirmeye zorlamak istemiyorum dua edin kızçeme nolur
ay güsell yanlış olduu ben seni yüreklendirmek ve senin yaptığın diyetin daha kıymetli olduğunu ifade etmek istemiştim. kusuruma bakma biraz akılsızlık ettim. vücut gene verir matematik hesabı biraz daha hızı azalsa da ben sıkılmaktan dolayı zor oluyor dedim ben de alıp veriyorum ya empati yaptım güya:) tekrar kusura bakma.
hahah evetttt kabul edın geleyım yoksa gelır basarım iftarınızıDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?