Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

civcivim sen de süpersin maşallahnaptın anlat bakalım napsam artık gramla gidiyor benden

asumöan ablacım inan naptığımı bende bilmiyorum. ama kontrol ettim bi hafta 300 bi hafta 1.600 veriyorum ya da 400-1.500 öyle oluncada ortalamaya vurunca haftada 900 gr anca veriyorum yani anca ağır aksak ilerliyoruım sizi örnek alıyorum yaptığım tek şey bu ablacım
bu arada dün eşşeklik ettim ki sormayın(( nerdeyse 40 - 50 kaşık pilav yedim(((((((((((((((
ve akşamında bi tartıldım kiii 2 kilo artıdayım((
kendimi affetmiyorum ve bu hafta ASLA ve ASLA kaçamak yapmıyorum((

bu arada g geçmişi okumaktan gözlerim sulandı yaaa ufff amma birikmiş. hem okumak istiyorum hem çok yoruldum:)

bu arada yeşimim bende baktım resimlerineee:) yaaaa herkesin dediği bişiiii ama cidii ciddi sen acayip tatlı ve güzelsin gözlerinin içi gülüyooo:) eşinle birbirinize öyle yakışmışsınız kiii Rabbim nazarlardan saklasın sizi

ayy cnım cok saol utandım :)) bu arada moralımı bozdum gercekten oylemı zormu vermek aldıktan sonra ((

selam kzıalr yemegımı yedım sporumu yaptım geldim..

aksam yemegımde taze fasulye yedım karpuz yedım 1 dılım kepek ekmegı ve kekikli pul bıberlı limonlu süper bı salata yaptım kendımı yedım cok oldu bılıyorum haha DD

bırde bısıklete bındım 900 pedal cevırdım 15 dk göbek attım D 5 10 dk da egzersız yaptım...

iyi akşamlar
civcivim ben de başlarda senin gibi bi grla versem haftaya 1 kilonun üstü gidiyordu şimdi hep grlardayım şükürler olsun tabii ki ben de istanbulda olsaydımda iftarda buluşsaydık keşkem

bana diyene bak işte en mükemmel örnek sende aynaya bakarsan mükkemmel ve azimli bi hanımla karşılaşırsın 5 ayda 25 kilo ve aya vurursak ayda 5 kilo HARİKASINNN

ilk aylar 5den fazla gitti ama çok şükür hala gidiyor asla şikayetçi değilim ama insanız işte gözümüz doymuyor hep daha çok istiyor nefsimiz

civcivim bu arada gerçekten o kadar pilav yedinmi sen ben 5 aydır yemedim be napmışın öyle

((( hemde tereyağlııı yaa ben tereyağında kavrulmuş pilavı çok ama çooookkkk seviyorummm yani şu sokak pilavı varya unkapıda meşhur biyer ben ne zaman gitsem gayet temiz güzel insanlar modern arabalarını yola çekmiş dörtlüleri yakmış gecenin karanlığında o mis kokulu pilavdan yerler.:) bende yerim:) hatta çoktur sırf o pilav için gittiğimiz:)
ama artık önüme en sevdiğim pilavı verseler 2 kaşıkta tamam derim:)

ben de ne pilavlar yapardım etli tavuklu .....artık yapmıyorum ramazan geliyor diye pirinç aldım misafire arada da çocuklara pilav yaparım dedim

yaa son mesajımı yazarken kızmın odasından öksürdüğünü işittim gitiim kiii kusmuş yavrum yatağında öööylece yatıyo öksürüyo(( şok oldum benim kızım hiç kusmazdı ama o kadar çok kusmuş kiiii yani üstü başı yüzü saçları yatağı heryer doluydu okadar düşünün yani
yıkadım kuzumu çarşaflarıda attım mkinaya bi çalkalansın sonrada yıkamaya aıcam badisi vardı üstünde öyle batmıştı ki napıcamı bilemedim çöpe attım şimdi giydirdim ööylece yatıyo. nasılsın diyorum iyiyim annecim merak etme diyip öpüyo zaten ben hasta diilim ki annecim diyo yaaa ayyy sadece azıcık su içti şimdi bişey yedirmeye zorlamak istemiyorum dua edin kızçeme nolur

ayy cnım cok saol utandım :)) bu arada moralımı bozdum gercekten oylemı zormu vermek aldıktan sonra ((
ay güsell yanlış olduu ben seni yüreklendirmek ve senin yaptığın diyetin daha kıymetli olduğunu ifade etmek istemiştim. kusuruma bakma biraz akılsızlık ettim. vücut gene verir matematik hesabı biraz daha hızı azalsa da ben sıkılmaktan dolayı zor oluyor dedim ben de alıp veriyorum ya empati yaptım güya:) tekrar kusura bakma.

geçmiş olsun miniğe. soğuk su filan mı içti acaba. ya da musluktan mı içti dayanamayıp mikrop kapmıştır. merak etme diyor bi de ya allahım insanlar çocukken nazlanmaz annesine kıyamaz zaten büyüynce ahh off derler:)

canım ne kusuru olurmu hiç oyle sey.. sıkma sen canını yanlıs anlamadım ben :))

civcivim geçmiş olsun kuzuya gözünü ayırma üstünden dondurma felan mı yedi mideyimi üşüttü acaba

hahah evetttt kabul edın geleyım yoksa gelır basarım iftarınızı DDD

İyi geceler hanımlar.....

İstanbullular bu kadar nem içinde bir taraflarımızı kaldırıp buluşabilsek tabii ki başımızın üzerinde yerin var ...Ne demek....
Bak sen Gebze de ben Beylikdüzünde iki ucundan İstanbul'u sallasak belki silkelenme ile bir araya gelebiliriz....

Şaka bir yana iftar için söz veremem ama havalar biraz nefes aldırmaya başladığında buluşsak ne güzel olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…