yaa son mesajımı yazarken kızmın odasından öksürdüğünü işittim gitiim kiiikusmuş yavrum yatağında öööylece yatıyo öksürüyo (( şok oldum benim kızım hiç kusmazdı ama o kadar çok kusmuş kiiii yani üstü başı yüzü saçları yatağı heryer doluydu okadar düşünün yani
yıkadım kuzumu çarşaflarıda attım mkinaya bi çalkalansın sonrada yıkamaya aıcambadisi vardı üstünde öyle batmıştı ki napıcamı bilemedim çöpe attım şimdi giydirdim ööylece yatıyo. nasılsın diyorum iyiyim annecim merak etme diyip öpüyo zaten ben hasta diilim ki annecim diyo yaaa ayyy sadece azıcık su içti şimdi bişey yedirmeye zorlamak istemiyorum dua edin kızçeme nolur
Aman neyse ben de gidip yatiym. Regl oldum sounda, biraz dinleneyim, belim agriyor biraz...yarin da kizi kamptan alacagiz, haftaya yeni maraton basliyor...
Neyse artik yalniz degilim, esim yanimda cok sukur...Allah kimseyi sevdiklerinden ayri birakmasin..
civcivim geçmiş olsun kuzuya gözünü ayırma üstünden dondurma felan mı yedi mideyimi üşüttü acaba
geçmiş olsun miniğe. soğuk su filan mı içti acaba. ya da musluktan mı içti dayanamayıp mikrop kapmıştır. merak etme diyor bi de ya allahıminsanlar çocukken nazlanmaz annesine kıyamaz zaten büyüynce ahh off derler:)
Geçmiş olsun canım.Hemen telaşlanma.Ciddi bir sorun yoktur umarım..
Çocuklar bazen çok öksürünce mideleri bulanır ya ondan kusmuştur kuzucuk.Ateşi yok anladığım kadarıyla;endişelenme...
Götürdük canım dietisyene aynen sana dediğini söyledi doktoe inşallah ramazandan sonra yüzmeye yazdıracağız gene seninki iyi bizimli 4.5 yaşında 35 kilo tabi boyuda uzun ama genede tombik şimdilik diet işi iyi gidiyor mesala bugün hiç dondurma sormadı dün perişan oldu dondurma için inşallah zamanla unutur.Gunaydin kizlar... Amma yazmisiniz, 5:30 dan beri okuyorum....
Banu yegenini diyetten ote spora yonlendirmeniz lazim. Yani sokakta kosup oynMak disinda hafta 3-4 gun gercekten spor yapmasi lazim.
Benim kizim da cok istahlidir. Yani lahana bile yapsam, 5 tabak yer o kadar yani..8 yasina kadar kursagindan abur cubur gecirmedim , 4 yasindan beri haftada 2 gun cimnastik salonuna tasidim, bildigin parende ile havalarda ucuyor...amma 2 aydir cimnastigi biraktik,acayip kilo aldi iki ayda. Simdi yine basliyorum, kamptan donunce... Kendi diyetisyenime goturdum ben de onu yanimda, sordum napiym diye, dedi ki spor cok onemli, hicbisey yoksa halkoyunlarina yazdirin ama diyete gerek yok dedi. Hareketi artirip abur cuburu keserek 1 ay takip et, bir hastaligi yoksa kilo verecektir dedi.
Sinirsiz sebze yesin, yogurt yesin, yemegini kesmeyin sadece abur cuburu kesin dedi bana. Ama benim kizim 9 yasinda ve 33 kilo. Komik bir gobegi var, dolgun bisey..
Ev yemeklerine 1 kilo sebzeye 1 corba kasigi yag koyun diye ozellikle soyledi, sutu peyniri yarim yaglilardan verin, meyvesuyu yok, meyveyi butun verin dedi. Bir de bana kepek emkeginin cocuklarda kansizlik yaptigini onun yerine beyaz ekmek veya cavdar ekmegi yedirin dedi..
Aynen bende eve hiçbişey almıyorum evde olsa bir şekilde yenir biliyorum.kimseler yok gene..
dün dikkat ederek geçirdim bugün tam diyetteyim. sabah kalkınca bir kayısılı activia yedim. az önce de 2 dilim ekmek, labne peynir, 4 zeytin, 1 domates, bir kaç kaşık yoğurt yedim. evi boşaltıcam diye adamakıllı bişey almıyorum dolaba. domatesim soğanım ve 2 patatesim var:) sulu patates yaparım akşama herhalde:))
Merhaba canım hatırladım ben hoş eldin nasıldsın nasıl gidiyor diet işi.merhabaler herkezee
nasılsınzz benı hatırlayan varmıı
yenıden dönmek istiyorumm ama hiç sormayın hallerımıı
İnşallah canım beyzuş ablanın dediği gibi havalar serinlesin daha güzelolur.herkese merhabalar;
yaaa dün de geçmişi okuyamadım şimdi ortalık sakinken okiim en iyisi
beyzuş ablacım evet sonradan farkettim evet istanbuldaymışsın:) ama ben şurdan bu kanıyavardım kiii büyükçekmece sahilindeydik yazarken hani tatildeymiş gibi yazmışsın ya istanbul dışından gelmişsin sandım bende:)
yaaa bu arada istanbulluylar bence bi iftar buluşması yapalım ne dersinizzzz
gün belirleyelim yer belirleyelim hadiiiii
Geçmiş olsun canım büyük ihtimalle mideyi üşütmüştür tekrarlarsa doktora götürüsün.yaa son mesajımı yazarken kızmın odasından öksürdüğünü işittim gitiim kiiikusmuş yavrum yatağında öööylece yatıyo öksürüyo (( şok oldum benim kızım hiç kusmazdı ama o kadar çok kusmuş kiiii yani üstü başı yüzü saçları yatağı heryer doluydu okadar düşünün yani
yıkadım kuzumu çarşaflarıda attım mkinaya bi çalkalansın sonrada yıkamaya aıcambadisi vardı üstünde öyle batmıştı ki napıcamı bilemedim çöpe attım şimdi giydirdim ööylece yatıyo. nasılsın diyorum iyiyim annecim merak etme diyip öpüyo zaten ben hasta diilim ki annecim diyo yaaa ayyy sadece azıcık su içti şimdi bişey yedirmeye zorlamak istemiyorum dua edin kızçeme nolur
Gözün aydın canım tüm kayınvalideler aynı şür beniöki ilk evlendiğimizde yaptı etti ondan sonra düzeldi şimdi hiçbişeye karışmaz şeker gibi oldu ama tabi zamnında yaptı en oscarlıktan::))Kizlar esim geldi ... Cok sukur.. Ama saat farki, koltukta sizmis yukarda.. Neyse evde artik iste... Bebege istedigim ozel bir mama vardi, aldirdim o kadar orda unutmus onnari...sinir oldum da bisey demedim....
Kayinvaldeye gicigim ( olmayan var mi?) kendisi Bodrum'da 2 aydir, daha da 3 ay orda kalacak,ben burda yalnizim, bir geleyim yardimina demedi, uzaktan uzaga ariyor, acmiyordum, dun mesaj atmis nasilsin diye, ben de cevap olarak NORMAL yazdim yolladim. bugun esimi aramis, telefonu acmadigimi soylemis. Ben de hep zamansiz aradi, cocuklarla ugrasmaktan da vaktim olmadi, kusura bakmasin, uzaktan uzaga nasilsin demek bi ise yaramiyo dedim...daha da aranirsa iyice sokacam lafi...
Bu kayinvaldeler bal gibi de evlat ayirip kizlarini kayiriyolar ama asla da kabul etmiyorlar.. Cok buyuk yeminim var, kizimdan cok gelinlerime yardim edecem cocuk dogurursa....
İstersen bir doktora götür bişey dokunmuş olmasın.çok saolun..
son mesajdan sonra kucağımda yatıyordu göğsümle oynuyordu(emmeyi 2 yaşına 10 gün kala bıraktırdığımdan beri göğsümü sever bööle:) ) o sırada başladı yine kusmayabanyoya koşturdum kus kızım korkma üzülme rahat ol herkes kusar diyerek rahatlattım yavrumu. kusarken bile banyoya girelim anneee diye ağlıyarak kustu demek iyice tiksindi artık yaa ateşini ölçtüm 37 çıktı ama bana daha sıcak geliyo birazdan bidaha ölçücem uyudu ööyle masum masum:)
Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.
Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.
geçmiş olsun cnn allah acil şifa versinyaa son mesajımı yazarken kızmın odasından öksürdüğünü işittim gitiim kiiikusmuş yavrum yatağında öööylece yatıyo öksürüyo (( şok oldum benim kızım hiç kusmazdı ama o kadar çok kusmuş kiiii yani üstü başı yüzü saçları yatağı heryer doluydu okadar düşünün yani
Çok teşekkürler beyzuş abla çiçekler çok güzel.Şimdiden kutlu olsun yeni yaşın BANUCUĞUM;
Allah tüm sevdiklerinle;uzun,sağlıklı,mutlu ,huzurlu bir yaşam nasip etsin.Yarının; bu günden güzel olsun inşallah....
Yukleresim.com
ÖMRÜN BU ÇİÇEKLER GİBİ RENKLİ VE GÜZEL OLSUN...
Sağol canım teşekkür ederim.Doum gunun kutlu olsun banu.
BEYZAM gozunaydin, yarin guzel kizinda gelince pek guzel olacak ev, ins oglanlarda iyidir.
Bu arada benim esimde kv ile arabulma yollarina giristi Allahim icim soguyor dusundukce...
Ekincek bebegini sagsaglim saglikla kucaklamani diliyorum. Cok sevindim darisi tum istiyenlerin basina
Sari civcive coookkk gecmis olsun.
Herkese selammmm ve sevgiler okumaya calisiyorum bir taraftanda, opuuorum
geçmiş olsun cnn allah acil şifa versin
Nice mutlu yıllara cnn
Teşekkür ederim sağol.
iyi aksamlar herkese
cnm cok gecmis olsunçok saolun..
son mesajdan sonra kucağımda yatıyordu göğsümle oynuyordu(emmeyi 2 yaşına 10 gün kala bıraktırdığımdan beri göğsümü sever bööle:) ) o sırada başladı yine kusmayabanyoya koşturdum kus kızım korkma üzülme rahat ol herkes kusar diyerek rahatlattım yavrumu. kusarken bile banyoya girelim anneee diye ağlıyarak kustu demek iyice tiksindi artık yaa ateşini ölçtüm 37 çıktı ama bana daha sıcak geliyo birazdan bidaha ölçücem uyudu ööyle masum masum:)
cnm bu kabak salatasini nasil yapiyorsun :44:Bugün yediklerim
Sabaha 1 dilim ekmek peynir domates 1 bardak süt
Öğlen kabak salatası 1 dilim ekmek 2 yk patlıcan yemeği
Ara 1 galeta yarım nektarin
Akşam semizotu yemeği kabak salatası 1 dilim ekmek
Ara öğünümü daha hyemedim ya süt veya meyva
İnşallah hep bu azimle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?