Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar 96 ile başlayıp lahana diyeti,karbonhidrat diyeti ve spor ile 83 kiloya düştüm.devam ediyorum.3 ay oldu zayıflamaya da devam ediyorum

Geçmiş olsun canım.Hemen telaşlanma.Ciddi bir sorun yoktur umarım..
Çocuklar bazen çok öksürünce mideleri bulanır ya ondan kusmuştur kuzucuk.Ateşi yok anladığım kadarıyla;endişelenme...

Kizlar esim geldi ... Cok sukur.. Ama saat farki, koltukta sizmis yukarda.. Neyse evde artik iste... Bebege istedigim ozel bir mama vardi, aldirdim o kadar orda unutmus onnari...sinir oldum da bisey demedim....

Kayinvaldeye gicigim ( olmayan var mi?) kendisi Bodrum'da 2 aydir, daha da 3 ay orda kalacak,ben burda yalnizim, bir geleyim yardimina demedi, uzaktan uzaga ariyor, acmiyordum, dun mesaj atmis nasilsin diye, ben de cevap olarak NORMAL yazdim yolladim. bugun esimi aramis, telefonu acmadigimi soylemis. Ben de hep zamansiz aradi, cocuklarla ugrasmaktan da vaktim olmadi, kusura bakmasin, uzaktan uzaga nasilsin demek bi ise yaramiyo dedim...daha da aranirsa iyice sokacam lafi...

Bu kayinvaldeler bal gibi de evlat ayirip kizlarini kayiriyolar ama asla da kabul etmiyorlar.. Cok buyuk yeminim var, kizimdan cok gelinlerime yardim edecem cocuk dogurursa....

Asu bizim kv ile iliskimiz son derece seviywlidir..Evlenmemizi ozel bir nedenden cok uzun seneler onaylamadilar.. Bu esekliklerinden dolati da evlenecegimizi nikah gunumuzden 17 gun once ogrendiler, o sirada da 15 gunlugunue yurtdisina gidiyorlardi, esim yolda soyledi, siz dondukten 2 gun sonra evleniyorum diye.

sagolsun esim herzaman askimizin arkasinda durdu, benim yanimda oldu... kv evlendikten 4 yil sonra ilk defa evime cagirdim geldi. Hala da ben cagirmadan gelmez, yaklasirken arar, hicbir zaman kapmdan iceri eli bos girmez. evine yemege giderim, ictigim suyun bardagini bile kaldirip goturmem, asla evinde elimi bir ise surmem...Oyle yani...

Aman neyse ben de gidip yatiym. Regl oldum sounda, biraz dinleneyim, belim agriyor biraz...yarin da kizi kamptan alacagiz, haftaya yeni maraton basliyor...

Neyse artik yalniz degilim, esim yanimda cok sukur...Allah kimseyi sevdiklerinden ayri birakmasin..

amin canım Allah ayrımasın
iyi geceler

civcivim geçmiş olsun kuzuya gözünü ayırma üstünden dondurma felan mı yedi mideyimi üşüttü acaba

Geçmiş olsun canım.Hemen telaşlanma.Ciddi bir sorun yoktur umarım..
Çocuklar bazen çok öksürünce mideleri bulanır ya ondan kusmuştur kuzucuk.Ateşi yok anladığım kadarıyla;endişelenme...

çok saolun..
son mesajdan sonra kucağımda yatıyordu göğsümle oynuyordu(emmeyi 2 yaşına 10 gün kala bıraktırdığımdan beri göğsümü sever bööle:) ) o sırada başladı yine kusmaya banyoya koşturdum kus kızım korkma üzülme rahat ol herkes kusar diyerek rahatlattım yavrumu. kusarken bile banyoya girelim anneee diye ağlıyarak kustu demek iyice tiksindi artık yaa ateşini ölçtüm 37 çıktı ama bana daha sıcak geliyo birazdan bidaha ölçücem uyudu ööyle masum masum:)

Götürdük canım dietisyene aynen sana dediğini söyledi doktoe inşallah ramazandan sonra yüzmeye yazdıracağız gene seninki iyi bizimli 4.5 yaşında 35 kilo tabi boyuda uzun ama genede tombik şimdilik diet işi iyi gidiyor mesala bugün hiç dondurma sormadı dün perişan oldu dondurma için inşallah zamanla unutur.

Aynen bende eve hiçbişey almıyorum evde olsa bir şekilde yenir biliyorum.

merhabaler herkezee

nasılsınzz benı hatırlayan varmıı

yenıden dönmek istiyorumm ama hiç sormayın hallerımıı
Merhaba canım hatırladım ben hoş eldin nasıldsın nasıl gidiyor diet işi.

İnşallah canım beyzuş ablanın dediği gibi havalar serinlesin daha güzelolur.

Geçmiş olsun canım büyük ihtimalle mideyi üşütmüştür tekrarlarsa doktora götürüsün.

Gözün aydın canım tüm kayınvalideler aynı şür beniöki ilk evlendiğimizde yaptı etti ondan sonra düzeldi şimdi hiçbişeye karışmaz şeker gibi oldu ama tabi zamnında yaptı en oscarlıktan::))

İstersen bir doktora götür bişey dokunmuş olmasın.

Bugün yediklerim
Sabaha 1 dilim ekmek peynir domates 1 bardak süt
Öğlen kabak salatası 1 dilim ekmek 2 yk patlıcan yemeği
Ara 1 galeta yarım nektarin
Akşam semizotu yemeği kabak salatası 1 dilim ekmek
Ara öğünümü daha hyemedim ya süt veya meyva
İnşallah hep bu azimle gider.

Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.

Şimdiden kutlu olsun yeni yaşın BANUCUĞUM;
Allah tüm sevdiklerinle;uzun,sağlıklı,mutlu ,huzurlu bir yaşam nasip etsin.Yarının; bu günden güzel olsun inşallah....

Yukleresim.com

ÖMRÜN BU ÇİÇEKLER GİBİ RENKLİ VE GÜZEL OLSUN...

Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.

Doum gunun kutlu olsun banu.

BEYZAM gozunaydin, yarin guzel kizinda gelince pek guzel olacak ev, ins oglanlarda iyidir.
Bu arada benim esimde kv ile arabulma yollarina giristi Allahim icim soguyor dusundukce...

Ekincek bebegini sagsaglim saglikla kucaklamani diliyorum. Cok sevindim darisi tum istiyenlerin basina

Sari civcive coookkk gecmis olsun.

Herkese selammmm ve sevgiler okumaya calisiyorum bir taraftanda, opuuorum

geçmiş olsun cnn allah acil şifa versin

Nice mutlu yıllara cnn

iyi aksamlar herkese

Çok teşekkürler beyzuş abla çiçekler çok güzel.

Sağol canım teşekkür ederim.

geçmiş olsun cnn allah acil şifa versin

Nice mutlu yıllara cnn
Teşekkür ederim sağol.

iyi aksamlar herkese

cnm cok gecmis olsun
cnm bu kabak salatasini nasil yapiyorsun :44:

cnm dogum günün kutlu olsun rabbim yüzünü hep güldürsün saglikli nice yillara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…