Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

civcivim geçmezse götür canım doktora
iki gündür sporsuzum ve huzursuzum yaa dün iş yaptım epeyce yürüyemedim bugün de kardeşimdeydik ama günü hasarsız atlattım zannımca yarım pide yedim sadece bir de minik haşhaşlı çörek akşam da bir kase yoğurtla 2 kaşık müsli beyzuş abla çayı da içtik bişey yemedim yanında

hayirli aksamlar kizlarrr
yuvarladiklarimi yazayim
sabah
2dilim cavdar ekmegi
1mini tabak menemen
2bardak cay
1fincan kahve
ara
1kase müsli
1ligt yogurtla
ölen
1tabak taze fasülye
kuru soganla
ara
seftali
aksam
1paket kepekli basak bisküvi
ara
1seftali

100dakk sporrrr

Tarık Akan'ın filmi değilmi izlemiştim ben..:) PEki benim sana geçen yıl söylediğim 'başka semtin çocuklarını' izledinmi? Muhakak izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.:).

canım kuzuya çok geçmiş olsun..

Siz buluşun bende kıskananlar çatlasın olayım .:))))
Anladın sen..

Son düzenleme:
Tarık Akan'ın filmi değilmi izlemiştim ben..:) PEki benim sana geçen yıl söylediğim 'başka semtin çocuklarını' izledinmi? Muhakak izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.:).

]

ya ben ona tv de denk geldim hatta sen dedin diye de zorladım ama acayiipp yorgundum uyuyakalmıştım, zaten sınırsız net bağlatıcam bi dahakine deli gibi film seyredicem:)

karnım nasıl aç ya baya da yedim yani diyete göre ama anlamadım hıyar yemek istemiyorum ya offf bostanlardaaaaaaa çifttt hıyarr boyu da boyumaaa uyarr tey teyeee

Ben acur çok severim..İki haftadır köylü pazarı var,ordan alıyorum 2-3 kilo sadece ben yiyorum diyebilirim..Evdekiler sevmiyor çünkü..

cnm cok gecmis olsun

cnm bu kabak salatasini nasil yapiyorsun :44:

cnm dogum günün kutlu olsun rabbim yüzünü hep güldürsün saglikli nice yillara
Teşekkür ederim toksincim kabak salatasını kabakları rendeliyorum yağsız tavada çok az yağla pişiriyorum pişirirken içine sarımsakta koyuyorum daha sonrada yoğurtluyorum çokda güzel oluyor hem doyuruyor.

banucuğum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşlar dilerim canım
Çok sağol asumancım.

Banucuğum,mutlu seneler...Sağlıkla huzurla sevdiklerinle bir ömür boyu yaşa emi..:)
İnşallah yenacım çok sağol
Hepinizede benden

BEYZUSSS neden yokki bu gece..:44:

Merhaba kızlar hepinize hayırlı geceler

Bugün sabaha karşı şükür annemler geldi ama tabi benim gündelik hayatım ister istemez değişti. Tam 4 hafta kalıcaklar ve bu demek oluyor ki ancak şu bir ay içinde arada bir geceleri cööö diyebileceğim sizlere.
Valla daha şimdiden deli gibi özledim burayı ve geçmişi demin çok fazla da olsa okuma fırsatım oldu
Haftanın birincilerini tekrar tebrik ediyorum ve listeleri hazırlayan pıstıklara çok ama çok elinize sağlık demek istiyorum.
Kızlar bugün inanılmaz yoruldum hem uykusuzluk hemde annem varken oturmak mimkin deel pire gibi mübarek herşey anında olsun istiyor eeee bizde iki kız kardeş ona kıyamadığımız için herşeyi kendimiz yapıyoruz. Bir yandanda çocuklarla ilgileniyoruz.

Ya aklımdayken sorayım; Sizlerde yani pko hastalarında çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdikten sonra az da olsa kanama olurmu. Yaklaşık bir haftadır her gün çok yorulduğumda kanamam oluyor ki henüz adet dönemim bile değil.
Bir ara acaba spiralmi kaydı dedim çünkü ilkinde baya bir ağrım vardı ama şimdi o an sadece ufak bir sızı zaten oradan anlıyorum hemen kanamam olduğunu.
Haftaya bir ara kadın doğumcuma gidicem tabiki ama işte o güne kadar merak ederim. Malum ayın başına az kaldı eccük beklemek zorundayım.

Banucum kuzucuğa çok geçmiş olsun benim ufak civcivimde iki gündür ateşleniyor ama doktor sadece üst solunum yolları enfeksiyonu dedi çok şükür şu anda hiç ateşi yok uyuyor. Gündüz ateşi olduğu halde anannesine nasıl gülücükler yapıyor bayıldılar. Küçük kızımı geçen sene doğumdan sonra ancak 12 gün gördü annem babam desen ancak 2 günlüktü görmüştü. Bir sene aradan sonra görünce ay biz daha büyük hayal ediyorduk fındık kadar bişey bu ya diyorlar tabi kız kardeşim devamlı tombik diye bahsettiği için onlarda baya bi tombiş sanmış aslında kız kardeşim kendi ikizlerine kıyasla öyle diyordu onlar hem uzun hemde çok zayıf oldukları için. Annemde ona bir sürü büyük kıyafet almış içinde kayboldu civcivim

Bu arada adaşım doğum günün kutlu olsun rabbim çok daha güzel ve huzurlu nice doğum günleri nasip eder sana ve ailene inşallah.

hani buraya gelecektiniz Yenay'la..buluşacaktık 3 cazibeli tombiş..

Son düzenleme:
Bende çok severim hele turşusuna bayılırım.ımmm valla canım istedi ama bu sıcakta turşu nasıl gider.

Sıcakta turşu pek iyi olmuyor.Ben yıkıyorum acuru bıçakla ikiye bölüp hafif tuzluyorum sonra kütür kütür yiyorum ay çok güzel bişey yaa..:))))

İstersen bir doktora götür bişey dokunmuş olmasın.

bakalım eşimde hemen doktora götürelim diyo ama buraya yeni taşındık hastane doktor pek beğenmedim buralardakileri. ateşi yükselmişti ama düşüdük çok şükür..

Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.

doğum günün kutlu olsun.. eşinle, sevdiklerinle mutlu huzurlu nicee nice güzel yıllar dilerim..

çok saol mutluş.. şurda iki dk girdin hepimize de güzel dileklerini yazmışsın eksik etmemişsin saol hayatım
sarı civcivim düzeliyo çok şükür..

ablacım evet dediğinişz gibi düzelmezse tabii hemen götürücem ama şimdilik neşesi yerinde ekmek yedirdim biraz ilaç içirebilmek için. yedi bikaç lpkma calpol verdim bende. soyduk soğuk bezklerle sildik 38.5 öçıkmıştı ateşi ama şimmdi 37 ye düştü daha da düşer inşaAllah.
çok saolun.
zaten annemlerde 2 kat üstümüzdeler hemen ilgilendiler onlarda iyiki varlar ben çok telaşeyim böyle konularda:)

Ceco,gözün aydın annen gelmiş..

ben de severim ama pazara pek gidemiyorum ben nerdeyse hiç markette de işte ne bulursak

Neden gidemiyorsun.? Ben çok ihtiyacım olduğunda marketden alırım sebze,meyve..Onun dışında illa pazara giderim..

Canım benim sağol yalnız hatlarda karıştı benim ufaklık yokki hasta olsunSarı civcivin minişi hasta oldu Allahmı söyletiyodur ne bugün bu ikinci oldu çocuklu sanıldığım inşallah.Bu arda pko lularda böyle bişey olmaz bence sen biran önce bir doktora görün spirale güvenme benim arkadaşım spralle hamile kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…