- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
hahah yok canım ne nefreti :) yazı dilinde ifade olmuyor ya bazen oluyor yanlış anlaşılmalar. aşkımızaaaa
evet ben de şanslı hissettim bi de karakter yapımız pek benzemez ama kalp mi diyim iyilik mi diyim o başka bi şey ayırtetmiyor birini severken bazen.
yenaa bu arada "deli deli olma" filmini mutlaka seyret dün zırıl zırıl ağladım. tabi bu tavsiye herkese aslında ama yena sen seversin yektaa sen de:))
yaa son mesajımı yazarken kızmın odasından öksürdüğünü işittim gitiim kiiikusmuş yavrum yatağında öööylece yatıyo öksürüyo (( şok oldum benim kızım hiç kusmazdı ama o kadar çok kusmuş kiiii yani üstü başı yüzü saçları yatağı heryer doluydu okadar düşünün yani
yıkadım kuzumu çarşaflarıda attım mkinaya bi çalkalansın sonrada yıkamaya aıcambadisi vardı üstünde öyle batmıştı ki napıcamı bilemedim çöpe attım şimdi giydirdim ööylece yatıyo. nasılsın diyorum iyiyim annecim merak etme diyip öpüyo zaten ben hasta diilim ki annecim diyo yaaa ayyy sadece azıcık su içti şimdi bişey yedirmeye zorlamak istemiyorum dua edin kızçeme nolur
İyi geceler hanımlar.....
İstanbullular bu kadar nem içinde bir taraflarımızı kaldırıp buluşabilsek tabii ki başımızın üzerinde yerin var ...Ne demek....
Bak sen Gebze de ben Beylikdüzünde iki ucundan İstanbul'u sallasak belki silkelenme ile bir araya gelebiliriz....
Şaka bir yana iftar için söz veremem ama havalar biraz nefes aldırmaya başladığında buluşsak ne güzel olur....
Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.
Tarık Akan'ın filmi değilmi izlemiştim ben..:) PEki benim sana geçen yıl söylediğim 'başka semtin çocuklarını' izledinmi? Muhakak izlemeni şiddetle tavsiye ediyorum.:).
]
ya ben ona tv de denk geldim hatta sen dedin diye de zorladım ama acayiipp yorgundum uyuyakalmıştım, zaten sınırsız net bağlatıcam bi dahakine deli gibi film seyredicem:)
karnım nasıl aç ya baya da yedim yani diyete göre ama anlamadımhıyar yemek istemiyorum ya offf bostanlardaaaaaaa çifttt hıyarr boyu da boyumaaa uyarr tey teyeee
Teşekkür ederim toksincim kabak salatasını kabakları rendeliyorum yağsız tavada çok az yağla pişiriyorum pişirirken içine sarımsakta koyuyorum daha sonrada yoğurtluyorum çokda güzel oluyor hem doyuruyor.cnm cok gecmis olsun
cnm bu kabak salatasini nasil yapiyorsun :44:
cnm dogum günün kutlu olsun rabbim yüzünü hep güldürsün saglikli nice yillara
Çok sağol asumancım.banucuğum doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşlar dilerim canım
İnşallah yenacım çok sağol
Banucuğum,mutlu seneler...Sağlıkla huzurla sevdiklerinle bir ömür boyu yaşa emi..:)
Bende çok severim hele turşusuna bayılırım.ımmm valla canım istedi ama bu sıcakta turşu nasıl gider.Ben acur çok severim..İki haftadır köylü pazarı var,ordan alıyorum 2-3 kilo sadece ben yiyorum diyebilirim..Evdekiler sevmiyor çünkü..
İyi geceler hanımlar.....
İstanbullular bu kadar nem içinde bir taraflarımızı kaldırıp buluşabilsek tabii ki başımızın üzerinde yerin var ...Ne demek....
Bak sen Gebze de ben Beylikdüzünde iki ucundan İstanbul'u sallasak belki silkelenme ile bir araya gelebiliriz....
Şaka bir yana iftar için söz veremem ama havalar biraz nefes aldırmaya başladığında buluşsak ne güzel olur....
Bende çok severim hele turşusuna bayılırım.ımmm valla canım istedi ama bu sıcakta turşu nasıl gider.
Buralardaydı ama belki birazdan gelir.BEYZUSSS neden yokki bu gece..:44:
hani buraya gelecektiniz Yenay'la..buluşacaktık cazibeli tombiş..
İstersen bir doktora götür bişey dokunmuş olmasın.
Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.
Doum gunun kutlu olsun banu.
BEYZAM gozunaydin, yarin guzel kizinda gelince pek guzel olacak ev, ins oglanlarda iyidir.
Bu arada benim esimde kv ile arabulma yollarina giristi Allahim icim soguyor dusundukce...
Ekincek bebegini sagsaglim saglikla kucaklamani diliyorum. Cok sevindim darisi tum istiyenlerin basina
Sari civcive coookkk gecmis olsun.
Herkese selammmm ve sevgiler okumaya calisiyorum bir taraftanda, opuuorum
civcivim geçmezse götür canım doktora
iki gündür sporsuzum ve huzursuzum yaa dün iş yaptım epeyce yürüyemedim bugün de kardeşimdeydik ama günü hasarsız atlattım zannımca yarım pide yedim sadece bir de minik haşhaşlı çörek akşam da bir kase yoğurtla 2 kaşık müsli beyzuş abla çayı da içtik bişey yemedim yanında
Sıcakta turşu pek iyi olmuyor.Ben yıkıyorum acuru bıçakla ikiye bölüp hafif tuzluyorum sonra kütür kütür yiyorum ay çok güzel bişey yaa..:))))
ben de severim ama pazara pek gidemiyorum ben nerdeyse hiç markette de işte ne bulursak
Canım benim sağol yalnız hatlarda karıştı benim ufaklık yokki hasta olsunMerhaba kızlar hepinize hayırlı geceler
Bugün sabaha karşı şükür annemler geldi ama tabi benim gündelik hayatım ister istemez değişti. Tam 4 hafta kalıcaklar ve bu demek oluyor ki ancak şu bir ay içinde arada bir geceleri cööö diyebileceğim sizlere.
Valla daha şimdiden deli gibi özledim burayı ve geçmişi demin çok fazla da olsa okuma fırsatım oldu
Haftanın birincilerini tekrar tebrik ediyorum ve listeleri hazırlayan pıstıklara çok ama çok elinize sağlık demek istiyorum.
Kızlar bugün inanılmaz yoruldum hem uykusuzluk hemde annem varken oturmak mimkin deel pire gibi mübarek herşey anında olsun istiyor eeee bizde iki kız kardeş ona kıyamadığımız için herşeyi kendimiz yapıyoruz. Bir yandanda çocuklarla ilgileniyoruz.
Ya aklımdayken sorayım; Sizlerde yani pko hastalarında çok yoğun ve yorucu bir gün geçirdikten sonra az da olsa kanama olurmu. Yaklaşık bir haftadır her gün çok yorulduğumda kanamam oluyor ki henüz adet dönemim bile değil.
Bir ara acaba spiralmi kaydı dedim çünkü ilkinde baya bir ağrım vardı ama şimdi o an sadece ufak bir sızı zaten oradan anlıyorum hemen kanamam olduğunu.
Haftaya bir ara kadın doğumcuma gidicem tabiki ama işte o güne kadar merak ederim. Malum ayın başına az kaldı eccük beklemek zorundayım.
Banucum kuzucuğa çok geçmiş olsun benim ufak civcivimde iki gündür ateşleniyor ama doktor sadece üst solunum yolları enfeksiyonu dedi çok şükür şu anda hiç ateşi yok uyuyor. Gündüz ateşi olduğu halde anannesine nasıl gülücükler yapıyor bayıldılar. Küçük kızımı geçen sene doğumdan sonra ancak 12 gün gördü annem babam desen ancak 2 günlüktü görmüştü. Bir sene aradan sonra görünce ay biz daha büyük hayal ediyorduk fındık kadar bişey bu ya diyorlartabi kız kardeşim devamlı tombik diye bahsettiği için onlarda baya bi tombiş sanmış aslında kız kardeşim kendi ikizlerine kıyasla öyle diyordu onlar hem uzun hemde çok zayıf oldukları için. Annemde ona bir sürü büyük kıyafet almış içinde kayboldu civcivim
Bu arada adaşım doğum günün kutlu olsun rabbim çok daha güzel ve huzurlu nice doğum günleri nasip eder sana ve ailene inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?