Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün iki arkadaşım geldi kahve içmeye yanına tarçınlı,kakolu kek yaptım..ben sadece 3 çatal aldım..Mucize olmalı bu inanamıyorum kendime..:)))
Ama sarıcivcivimin dediği gibi pilav yedim epey..:)))

60 dakika yürüyüş yaptım en terlisinden ve kokulusundan iiiiiiyy..

Hoşgeldin canım nasılsın..?

Hayalimde zaten senin yazlığının bahçesi,balkonu..

hayallerinde yer edecek gibi değil..ben çiçeklerle o hale getiriyorum.ama sıcaklardan hepsi kavruldu.bugün tekrar 10 tane ayrı çiçek aldım.iki saksıya sığdıracağım..sen gel ..bir hafta önce haberim olsun.ben cennete çeviririm..

Banuuuu,inşallah yakındır canım benim...

Bende böyle bir KVm olsun istiyorum yaaaa benimkide tam tersine hep şu bu o diye bahseder benden kendimi kakılmış gibi hissediyorum bazen siz bana kısaca kak diyebilürsünüz.
Ben tam aksine devamlı bişeyler yaparım oradayken ki zaten yapmasam direk hanım kalkıp çay koyacakta bizde görücez yada hanım sofra kurcakta bizde yiyecez diyip durur.
Hem afedersiniz totoşumu yırtarım sırf kocamla huzurum kaçmasın diye hemde kv her fırsatta millete aaaa banu evlendiğinden beri bir bardak su bile vermemiştir bize der.
Kadın sorunlu ya ne yaparsam yapayım yaranamam farkındayım ama resmende kadın oğlunu ne diyorsa etkiliyor benim dumkopfta (alm. Aptal ) ya işte idare et bir gün anlar diyip dururdu.
Kendi annemde KV ula elinde olsa gelin yorulmasın diye kuçağında taşıyacak kızı. Okadar patavatsızlıkları olmuştur annem aaa olurmu çahil kız sakın ağzını açıpta bişey demeyin der durur.
Bak bir hafta oldu tatile geleli daha bir bardak çayını bile kendi almamıştır hatta kız kardeşim anneme aaa valla patlycam artık bukadarda olmaz demiş Annem kızım idare edin onların huzurunu kaçırmaya ne hakkımız var hem alt tarafı senede bir idare edin tatsızlık yaşanmasın zamanla olgunlaşınca öğrenecektir demiş.
Benim KV olsa aaaanaaaa yok işte nerden buldun yok işte kümbet gibi oturuyor yok bize saygısı yok diye başlar en sonunda da eşime yine karı köylü yada kılıbık der gazı verir bana gönderirler he ben gazını alıyorum o ayrı

Allah nazardan saklasın ve umarım ömrünün sonuna kadar KVle asla sorun yaşamazsın. Keşke bende yaşamasaydım ama işte insan istenmediğini bilince bir türlü hiç bir şey yokmuş gibi canım cicim yapamıyor.
Neyse yine çenem düştü geldiğim anlaşılacak
Kendinize çok ama çok ii bakın
bende yatayım artık sonuçta bir gece evvelde ancak 3 saat uyudum :18::18::18:
sizi özlüyorum sizde beni özleyin heee

Bildirimlerimi gününde yapıcam inşallah her gün en az 1 saat yürüyüşüm garanti anam sağ olsun yürümeye bayılır birde asla mıy mıy gitmez hep haldır haldır sanki bir yere geç kalmış gibi
Sizleri kocaman öpüyorum canlarım
Allaha emanet olun ve hepinize hayırlı geceler

Canım sağol teşekkürler Bayağa bir yükselmiş ateşi çocuklar ne kadar nazik hemn hastacık oluyolar sende panik olma annenlerde yanındaymış.

canım bende buyukcekmecede oturuyodum hatta 11 inde orda olucam 3 hafta öncede ordaydım.. neyse kadıkoy emınonu falan ayarlarız nasılsa artık metrobüs gelıyo kadıkoye DD

banu14545..canım nice senelere..daha sağlıklı daha ince ve daha huzurlu günlere..
Çok sağol zeynep abla amin.

Bravo sana yena aslında hep böyle olsak bu kilolar çoktan gitmişlerdi.

İnşallah canım inşallah.

Burdan ne çıkıyor tüm kv aslında aynı hepsi güzel oğulcuklarına kimseyi yakıştıramıyor...
Banucun Annenler gelmiş gözün aydın bol bol hasret giderin.

banu14545..canım nice senelere..daha sağlıklı daha ince ve daha huzurlu günlere..
Çok sağol zeynep abla amin.

Bravo sana yena aslında hep böyle olsak bu kilolar çoktan gitmişlerdi.

İnşallah canım inşallah.

Burdan ne çıkıyor tüm kv aslında aynı hepsi güzel oğulcuklarına kimseyi yakıştıramıyor...
Banucun Annenler gelmiş gözün aydın bol bol hasret giderin.

Bu mübarek ayda bu kadar dedikodu yapmayın bacılar günahtır..:)))))

kızlar ben gerçekten anlamıyorum..neden gelinlerle kv..ler anlaşamaz..karşılıklı saygı ve sevgi oldukça
anlaşamamak imkansız gibi.kayınvalideler gelin oldukları günleri,gelinlerde ilerde kv..adayı olacakları gerçeğini hatırlarsa..biraz empatiyle bu sorun aşılır.
ben bana gelecekleri günü iple çekerim..onlar bana ben onlara kıyamam..gelinim'' anne hiç olmazsa bir hafta.dinlen biz buradayken der..bende ''sen çalışıyorsun,sen bir hafta dinlen.ilerde bu günleri arayacaksın''derim..sonuçta mutfağı ben alırım..o da diğer işleri.kahvesini bile eline veririm..son geldiklerinde benim beğendiğim penye pantolanlardan bana 7 tane her renk almış..bende pembeli beyazlı ,etekleri el işi motifli askılı bir elbise aldım.bayıldı..oğlum açık,şeffaf diye tutturdu..ben sadece giyecek,bende göreceğim..dedim..konu kapandı..oğlum emir büyük yerden dedi..ve sustu..gelinim bir ara gizlice sarılıp teşekkür etti..güzel kız,herşey yakışıyor..yani oğlum kıskanıyor diye en güzel çağlarında giyinmeyip içine mi atacak..
şimdi sarı straplez bir tulum var..onu alacağım.daha evvel gösterdim..baktım çok beğendi..hediye olarak gönderince oğlum kabullenmek zorunda kalır..hahhaha..kadın dayanışması..

Afiyet olsun Asumancığım.Çayları boş içmeye alışacağız artık ne yapalım....

Sen kıskanmazsın biliyorum canım.Ben gideceğim bir gün İzmir'e....Senin için...SÖZ.....

BEYZUSSS neden yokki bu gece..:44:

Çünkü;ütü yapıyor zavallı...Bu sıcak ve nem ortamında en gereklileri seçip ütülüyorum.Biraz ara verdim .Ölmek üzereyim terden.

Sen harika bir insansın dolayısıyla kayınvalideliğinde harika..İyiki sana layık bir gelinin oldu,inşallah hep böyle olursunuz..

Bende bu konuda çok çektim zeynepçim..İlk başta beni hiiç sevmediler şımarık bir görümcem var o çok etkiledi.Beni çok soğuk ve mesafeli buldular hep. halada öyle...
Neyse 16 sene oldu ben hep saygıyla ama yeri geldiğinde duygularımı yine saygı çerçevesinde ifade eetiim..Haksızlığa çok uğradım..Şimdi herşeyin farkında ve bana bayılıyor gerçi keşke baştan böyle olsaydı ama olsun geçte olsa halledildi bir çok şey..

Son düzenleme:
hani buraya gelecektiniz Yenay'la..buluşacaktık 3 cazibeli tombiş..

Cazibemizden oraları yıkmayalım yazıktır dedik.

Zeynepciğim;gerçekten çok arzu ettim ama bu ara nedense kendimize hiç zaman ayıramadık;yoksa eşim hiç duramaz gezmeyi sever ama gelen giden oldu;şimdi de ramazan geldi.Olmadı ama olamaz değil tabii...

Heyecanla bekliyorum gelmeni..

Ütü içinde kolay gelsin. hiiç sevmediğim sevemeyeceğim ev işlerinden biri..

ramazandan sonra da olabilir..biraz daha cazibeleniriz artıkk..yıkılacak yerler düşünsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…