Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu mübarek ayda bu kadar dedikodu yapmayın bacılar günahtır..:)))))
Doğru diyosun valla bak bizi günaha soktular gene suçlu kaynanalar oldu

Keşke hepsi senin gibi olsa şimdi Allah var benimki artık hiç karışmıyor ama ilk zamanlar yaptı bende sınırımı çizdim şimdi gayet iyiyiz aama biliyorum azıcık izin versem gene olur bişeyler.

Kolay gelsin beyzuş abla bu sıcakta sende en zor işi seçmişsin.

dilencii,ekşiyi anlatsan ya..NAsıl oldu naaptın orda nezaman başladın yazmaya..:)
Çok eğllencelimi.?:)

Herkes senin gibi kamil insan olsa ;değil kaynana-gelin hiç bir ilişkide sorun yaşanmaz canım.Sorun insanların kalbindeki niyette....

kızlart napıyosunuz. allah muhabbetınızı arttırsın...

ben açım vallahi ne zor işmiş uzun süre ara verdikten sonra dıyete baslamak açımm aç. bırde kılo verdıgımı goremezsem kafayı yerim heralde. bu kadar ac kalmaya deyse bari...

Heyecanla bekliyorum gelmeni..

Ütü içinde kolay gelsin. hiiç sevmediğim sevemeyeceğim ev işlerinden biri..
Sağol canım;ben de hiç sevmem ama yapmak zorundayım....

ramazandan sonra da olabilir..biraz daha cazibeleniriz artıkk..yıkılacak yerler düşünsün..
İnşallah canım inşallah...
Sen ramazandan sonra cazibemizin katlanacağını düşünüyorsun demek.Bak moralimi düzelttin;inşallah ramazanda uslu ve akıllı olurum diyet konusunda...

Ah canım ya,elimde olsa asla seçmem tabii;ama 2-3 gündür bekletiyorum belki biraz hava daha ferah olur diye ama maalesef bir değişiklik yok.Oruçlu oruçlu daha zor gelir diye yapayım bari dedim.

bugün kalamayacağım dün sıcaktan doğru dürüst uyumadım hepinize iyi geceler tatlı muhabbetler dilerim

sen bu konuda çok çekmişsin..sanırım kv.ler bizim oradandı.aklımda öyle kalmış.biraz kültür farkı..dediğin gibi o da çok pişmandır.sen görümcenin kurbanı olmuşşun.seni ve güzelliğini kıskanmıştır.ama geç de olsa her şey mecrasını buluyor..öyle güzellikler layıksın kii.böyle naif kırılgan bir gönülü kırmasalardı iyi olurdu..bana gelince ben çok şanslıyım..özellikle yaptığım bir şey yok...
sadece karşımdakinin de insan olduğunu bilmek.tüm yaptığım bu..birde hiç bir şey tek taraflı değil..ben sürekli onu kolluyorum..dünür de oğluma karşı aynı davranıyormuş..zaten çalışmaktan canları çıkıyor.birde biz mi sorun çıkaralım..bazan pot kırdığım da olmuyor değil..onu da hemen çevir kazı yanmasın'la idare ediyorum..Yenacığım bunlar bir haftalığına çeşme'ye gittiler..resimleri gösterdiler..oğlum hayran hayran bahsediyor.oraya göre bayağı hesaplıymış..ben de ne kadar diye sordum? günlük oda kahvaltı 250tl.deyince.fazla şaşkın bakmışım..hemen pahalımı diye sordular.tedirgin oldular..ben de yok canım orasını daha pahalı biliyordum..ondan şaşırdım dedim..yoksa o da kahvaltı bu fiyata bayağı iyi diye çevirdim..bize göre pahalı..yoksa onlar çalışıyor.tabii istedikleri gibi harcayacaklar..ama oğlum pek yutmadı..

kızlar sizlere doyum olmuyor..ben biraz çıkmak zorundayım..malum eşimin bakımını yapıp yatıracağım..pc yi kapatmıyorum..belki hemen uyur da yine girerim..şimdilik iyi geceler..

Bizim oralı derken Adana'lımı? Hayır değil canım Kaynanam giritli,kayınbabam Manisalı ama eşimin dedesi bile izmir'de doğmuş düşün..
Kültür farkıda ben bu yaşımda kaynanamdan daha kapalı veya o benden daha modern diyeyim.:).NAsıl tanımlanır bilmiyorumki.:))açıkçası birazda şans işi bunlar..
Dünya tatlısı eşim ve çocuklarım var benim şansımda bu yönde ama ister istemez bazen etkiliyor insanı...
herşey dörtdörtlük olmuyor hayatta naapalım.:)

Birde nereli olmasından çok..nasıl yetişmiş olmasına daha çok takılıyorum ben..

Son düzenleme:
kızlar sizlere doyum olmuyor..ben biraz çıkmak zorundayım..malum eşimin bakımını yapıp yatıracağım..pc yi kapatmıyorum..belki hemen uyur da yine girerim..şimdilik iyi geceler..

Kolay gelsin canım...

ay zeynep abla ya diğer yazdıklarını da hatırlıyorum sen güzel insansın ya maşallah hem de yanılmıyorsam tek çocuk annesi olmana rağmen ne kaprisin ne bişeyin var

dilencii,ekşiyi anlatsan ya..NAsıl oldu naaptın orda nezaman başladın yazmaya..:)
Çok eğllencelimi.?:)
yok canım ya ne eğlencelisi saçmasapan bi yer eskiye göre. ha arada çok keyfli muhabbetler dönüyor veya genelde berbat desen de biri çıkıyor sabaha kadar tek tek yazdıklarını hayranlıkla okuyorsun bunu başka mecrada bulamazsın mesela. ben daha yeni sayılırım 6 ay filan oldu ondna önce başka yerde yazıyordum. şimdi sadece okuyorum bi şey yazmıyorum pek.

Çok haklısın canım katılıyorum sana...

ay allahım topik aşağıda duruyo arkadaş aradı kapandı bi daha aradı yazamdım doğru düzgün bişey:)) bu akdar geç yatınca açlık bitiriyo insanı, eskiler der ya, yaralı adam uyur, aç adam uyuyamaz diye. napçam şimdi bilemedim:) neyse kaçayım, herkese iyi geceler..

Şimdilik iyi geceler diyorum.Belki tekrar gelirim.Hepinizi öpüyorum.

İyi geceler bende yoktum geldim gidiyosunuz..

Ayy böyle geç uyumak fena bişey yaa..

Sütiç yada ayraniç ahahaha..:)

Herkese iyi geceler iyi pazarlar.
Naber mutlu tatil nasıl gidiyor.

İyi cnm ama sivriler mafetti beni koruyucu falan hak getire cok severler beni 10 larca isirik var heryerimde.

Kv olayi cok uzucu benim hayatimda bebegimin 1. Yas kutlamasinda kv bana resmen saldirdi . Hukumranligimi bitirecekmis. Beni az bucuk tanidiniz boyle bir saltanatim olsa esimin davranislari cok farkli olurdu. Ama kv bebegimle ilgili bile mutlu ve huzurlu olmami istemdi. Hersey onun ellerinde sozunde olmali benim cok kontrol derdim yoktur ama 33 yasindan sonra artik kimsenin cenderesiyle sekillenemem.

Beni de yena gibi soguk bulurlar. Amannnn bana uzak lutfennnnn cok cnm yandi kimseden duymadigim laflar yedim hala esim affedersin modunda. Allah im yuzume baksin. Karis karis derken tepeme cikildi. Bak yine aklima geldi, cok seviyorum diyorsun ya kocani asigim diyorsun ta o zaman hos tutmak zorunsasin bizi duye bagiriyordu kadin. Ki bu en az kiran Cumlelerinden. Neyseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…