Doğru diyosun valla bak bizi günaha soktular gene suçlu kaynanalar olduBu mübarek ayda bu kadar dedikodu yapmayın bacılar günahtır..:)))))
Keşke hepsi senin gibi olsa şimdi Allah var benimki artık hiç karışmıyor ama ilk zamanlar yaptı bende sınırımı çizdim şimdi gayet iyiyiz aama biliyorum azıcık izin versem gene olur bişeyler.kızlar ben gerçekten anlamıyorum..neden gelinlerle kv..ler anlaşamaz..karşılıklı saygı ve sevgi oldukça
anlaşamamak imkansız gibi.kayınvalideler gelin oldukları günleri,gelinlerde ilerde kv..adayı olacakları gerçeğini hatırlarsa..biraz empatiyle bu sorun aşılır.
ben bana gelecekleri günü iple çekerim..onlar bana ben onlara kıyamam..gelinim'' anne hiç olmazsa bir hafta.dinlen biz buradayken der..bende ''sen çalışıyorsun,sen bir hafta dinlen.ilerde bu günleri arayacaksın''derim..sonuçta mutfağı ben alırım..o da diğer işleri.kahvesini bile eline veririm..son geldiklerinde benim beğendiğim penye pantolanlardan bana 7 tane her renk almış..bende pembeli beyazlı ,etekleri el işi motifli askılı bir elbise aldım.bayıldı..oğlum açık,şeffaf diye tutturdu..ben sadece giyecek,bende göreceğim..dedim..konu kapandı..oğlum emir büyük yerden dedi..ve sustu..gelinim bir ara gizlice sarılıp teşekkür etti..güzel kız,herşey yakışıyor..yani oğlum kıskanıyor diye en güzel çağlarında giyinmeyip içine mi atacak..
şimdi sarı straplez bir tulum var..onu alacağım.daha evvel gösterdim..baktım çok beğendi..hediye olarak gönderince oğlum kabullenmek zorunda kalır..hahhaha..kadın dayanışması..
Kolay gelsin beyzuş abla bu sıcakta sende en zor işi seçmişsin.Afiyet olsun Asumancığım.Çayları boş içmeye alışacağız artık ne yapalım....
Sen kıskanmazsın biliyorum canım.Ben gideceğim bir gün İzmir'e....Senin için...SÖZ.....
Çünkü;ütü yapıyor zavallı...Bu sıcak ve nem ortamında en gereklileri seçip ütülüyorum.Biraz ara verdim .Ölmek üzereyim terden.
kızlar ben gerçekten anlamıyorum..neden gelinlerle kv..ler anlaşamaz..karşılıklı saygı ve sevgi oldukça
anlaşamamak imkansız gibi.kayınvalideler gelin oldukları günleri,gelinlerde ilerde kv..adayı olacakları gerçeğini hatırlarsa..biraz empatiyle bu sorun aşılır.
ben bana gelecekleri günü iple çekerim..onlar bana ben onlara kıyamam..gelinim'' anne hiç olmazsa bir hafta.dinlen biz buradayken der..bende ''sen çalışıyorsun,sen bir hafta dinlen.ilerde bu günleri arayacaksın''derim..sonuçta mutfağı ben alırım..o da diğer işleri.kahvesini bile eline veririm..son geldiklerinde benim beğendiğim penye pantolanlardan bana 7 tane her renk almış..bende pembeli beyazlı ,etekleri el işi motifli askılı bir elbise aldım.bayıldı..oğlum açık,şeffaf diye tutturdu..ben sadece giyecek,bende göreceğim..dedim..konu kapandı..oğlum emir büyük yerden dedi..ve sustu..gelinim bir ara gizlice sarılıp teşekkür etti..güzel kız,herşey yakışıyor..yani oğlum kıskanıyor diye en güzel çağlarında giyinmeyip içine mi atacak..
şimdi sarı straplez bir tulum var..onu alacağım.daha evvel gösterdim..baktım çok beğendi..hediye olarak gönderince oğlum kabullenmek zorunda kalır..hahhaha..kadın dayanışması..
Sağol canım;ben de hiç sevmem ama yapmak zorundayım....
Heyecanla bekliyorum gelmeni..
Ütü içinde kolay gelsin. hiiç sevmediğim sevemeyeceğim ev işlerinden biri..
İnşallah canım inşallah...ramazandan sonra da olabilir..biraz daha cazibeleniriz artıkk..yıkılacak yerler düşünsün..
Doğru diyosun valla bak bizi günaha soktular gene suçlu kaynanalar oldu
Keşke hepsi senin gibi olsa şimdi Allah var benimki artık hiç karışmıyor ama ilk zamanlar yaptı bende sınırımı çizdim şimdi gayet iyiyiz aama biliyorum azıcık izin versem gene olur bişeyler.
Kolay gelsin beyzuş abla bu sıcakta sende en zor işi seçmişsin.
sen bu konuda çok çekmişsin..sanırım kv.ler bizim oradandı.aklımda öyle kalmış.biraz kültür farkı..dediğin gibi o da çok pişmandır.sen görümcenin kurbanı olmuşşun.seni ve güzelliğini kıskanmıştır.ama geç de olsa her şey mecrasını buluyor..öyle güzellikler layıksın kii.böyle naif kırılgan bir gönülü kırmasalardı iyi olurdu..bana gelince ben çok şanslıyım..özellikle yaptığım bir şey yok...Sen harika bir insansın dolayısıyla kayınvalideliğinde harika..İyiki sana layık bir gelinin oldu,inşallah hep böyle olursunuz..
Bende bu konuda çok çektim zeynepçim..İlk başta beni hiiç sevmediler şımarık bir görümcem var o çok etkiledi.Beni çok soğuk ve mesafeli buldular hep. halada öyle...
Neyse 16 sene oldu ben hep saygıyla ama yeri geldiğinde duygularımı yine saygı çerçevesinde ifade eetiim..Haksızlığa çok uğradım..Şimdi herşeyin farkında ve bana bayılıyor gerçi keşke baştan böyle olsaydı ama olsun geçte olsa halledildi bir çok şey..
sen bu konuda çok çekmişsin..sanırım kv.ler bizim oradandı.aklımda öyle kalmış.biraz kültür farkı..dediğin gibi o da çok pişmandır.sen görümcenin kurbanı olmuşşun.seni ve güzelliğini kıskanmıştır.ama geç de olsa her şey mecrasını buluyor..öyle güzellikler layıksın kii.böyle naif kırılgan bir gönülü kırmasalardı iyi olurdu..bana gelince ben çok şanslıyım..özellikle yaptığım bir şey yok...
sadece karşımdakinin de insan olduğunu bilmek.tüm yaptığım bu..birde hiç bir şey tek taraflı değil..ben sürekli onu kolluyorum..dünür de oğluma karşı aynı davranıyormuş..zaten çalışmaktan canları çıkıyor.birde biz mi sorun çıkaralım..bazan pot kırdığım da olmuyor değil..onu da hemen çevir kazı yanmasın'la idare ediyorum..Yenacığım bunlar bir haftalığına çeşme'ye gittiler..resimleri gösterdiler..oğlum hayran hayran bahsediyor.oraya göre bayağı hesaplıymış..ben de ne kadar diye sordum? günlük oda kahvaltı 250tl.deyince.fazla şaşkın bakmışım..hemen pahalımı diye sordular.tedirgin oldular..ben de yok canım orasını daha pahalı biliyordum..ondan şaşırdım dedim..yoksa o da kahvaltı bu fiyata bayağı iyi diye çevirdim..bize göre pahalı..yoksa onlar çalışıyor.tabii istedikleri gibi harcayacaklar..ama oğlum pek yutmadı..
kızlar sizlere doyum olmuyor..ben biraz çıkmak zorundayım..malum eşimin bakımını yapıp yatıracağım..pc yi kapatmıyorum..belki hemen uyur da yine girerim..şimdilik iyi geceler..
kızlar sizlere doyum olmuyor..ben biraz çıkmak zorundayım..malum eşimin bakımını yapıp yatıracağım..pc yi kapatmıyorum..belki hemen uyur da yine girerim..şimdilik iyi geceler..
kızlar ben gerçekten anlamıyorum..neden gelinlerle kv..ler anlaşamaz..karşılıklı saygı ve sevgi oldukça
yok canım ya ne eğlencelisi saçmasapan bi yer eskiye göre. ha arada çok keyfli muhabbetler dönüyor veya genelde berbat desen de biri çıkıyor sabaha kadar tek tek yazdıklarını hayranlıkla okuyorsun bunu başka mecrada bulamazsın mesela. ben daha yeni sayılırım 6 ay filan oldu ondna önce başka yerde yazıyordum. şimdi sadece okuyorum bi şey yazmıyorum pek.dilencii,ekşiyi anlatsan ya..NAsıl oldu naaptın orda nezaman başladın yazmaya..:)
Çok eğllencelimi.?:)
Çok haklısın canım katılıyorum sana...
Bizim oralı derken Adana'lımı? Hayır değil canım Kaynanam giritli,kayınbabam Manisalı ama eşimin dedesi bile izmir'de doğmuş düşün..
Kültür farkıda ben bu yaşımda kaynanamdan daha kapalı veya o benden daha modern diyeyim.:).NAsıl tanımlanır bilmiyorumki.:))açıkçası birazda şans işi bunlar..
Dünya tatlısı eşim ve çocuklarım var benim şansımda bu yönde ama ister istemez bazen etkiliyor insanı...
herşey dörtdörtlük olmuyor hayatta naapalım.:)
Birde nereli olmasından çok..nasıl yetişmiş olmasına daha çok takılıyorum ben..
ay allahım topik aşağıda duruyo arkadaş aradı kapandı bi daha aradı yazamdım doğru düzgün bişey:)) bu akdar geç yatınca açlık bitiriyo insanı, eskiler der ya, yaralı adam uyur, aç adam uyuyamaz diye. napçam şimdi bilemedim:) neyse kaçayım, herkese iyi geceler..
Şimdilik iyi geceler diyorum.Belki tekrar gelirim.Hepinizi öpüyorum.
ay allahım topik aşağıda duruyo arkadaş aradı kapandı bi daha aradı yazamdım doğru düzgün bişey:)) bu akdar geç yatınca açlık bitiriyo insanı, eskiler der ya, yaralı adam uyur, aç adam uyuyamaz diye. napçam şimdi bilemedim:) neyse kaçayım, herkese iyi geceler..
Herkese iyi geceler iyi pazarlar.
Naber mutlu tatil nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?