Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında ne kadar şanslıyız...Otizmle ilgili topik varmış forumda, bayağıdır orayı okuyorum...Bizim 100 katı sabır istiyor otizmli çocuğa davranışşta.

Birde downsendromlu bebeklerin annelerinin paylaşımlarıda var..Arada orayada bakıyorum nasıl şanslı olduğumu hatırlamak için...

Bu akşam oğluma bağırdım ve onun için çok üzgünüm daha öncede demiştim acaip düştü bana.Geçici bir dönem bu biliyorum ama sıcaklada birleşince bazen sabrım hiiç kalımıyor..bugün resmen yapışıktık ciddi ciddi ayağa kalkıyorum arkadan popoma sarılıyor bacağıma sarılıyor.:) diyelimki mutfağa gidiyorum el ele gidiyoruz..) benim sıkıldığımı hissettikçe daha bi fazla yapıyor çok inatçı çünkü...:)

Ama şimdi çok pişmanım. Uyuyor gidip bakıp duruyorum.:)

Ha birde bugün uyumadan önce üstünü değiştiriyorum diyoki bunlar uykulukmu.?? gecelik ve pijamadan sonra moda dünyasına yeni bir akım kazandırdık UYKULUK..:)))

Son düzenleme:
Merhab a arkadaslar gunaydin sanirim antalyaya gidemeyecegim eSimin annesini orYa davet etmesinden ve savunmSiz kalmaktan korkuyorum malum abla ustume bile yurudu hic bisi olmqsa beni cok yipratir dusunmeye bile dqyqnamiyorum cunku... Offffff nasil keyfim kacti....

Mutlu antalya'da bir akrabada mi kalacaksiniz?

Esine soyle, kayinvalde ile hic barismasam da benim icin uyar. ama sen barismami istiyorsan ve o da torununuu ve beni gormek istiyorsa, lutfen onla konus, tekrar ayni noktaya gelmeyelim. ayni noktaya bir daha gelirsek, donusu olmaz de.
annesi ile konussun once.

Zeynep abla sen super insansin.

Sari civciv gecmis olsun

Banu dogum gununu kutlarim

günaydınlarr.. offf içim şişti mutlu ya niye gelsin ki antlaya'ya sen tatil yapacaksın tatil dediğin bedenen ruhen olur, nereden anladın eşinin böyle bi şey yapacağını?? senin biraz yumruğunu vurman lazım artık masaya sanırım eşinin de ne kadar kırıldığını anlaması lazım

YENA yerim ben o prensi ya bacağına yapışıyor resmen ne güzel. ilerde büyüyüp başka üni.ye gidince, sevgilisine düşünp seni belli dönemlerde ihmal edince hatırlarsın bu günlerii:))))) uykuluk süpermiş:) kokoreç gibi bişey miydi o sanki, yarım çeek:)

aslında leahı okudum da o daha iyi bilir bu işleri:) gerçekten de sen şans veren taraf gibi olsan daha akıllıca olur eşinle ilişkin açısından.

-----------

banu dün 12yi geçsin yazayım dedi sonra da unuttum:) doğumgünün kutlu olsun cnaım nice senelere

Ne yazikki bu 1. Yapisi degil birsuru sozle tacizi olmustu , hatta arka koltukta otururken on koltuKta otururken kolumu tum gucuyle durtmus ve bir suru sey soylemisti ozetle bu olay en az 3. Vukuati allah iyi etsin ama ne olur yuvamdan uzak tutsun onu.

Antalya olayinda ise esim bizi xemedi ama hislerim kuvvetli cok bunu dusunuyorum bayadir genelde aklima gelen basima gelir bi durumum var. Orada sirket icin ev tuttuk lara da bisi mahallesinde 5 oda varmis falan falan olmazsa ablamlari yanimda goturucem bu mesele gerceklesse de en azindan yanimda ablam olur sizi seviyorum cok iyi ve mantikli yaklasiyorsunuz ama bizim olayda mantik akla gelen son sey neyazikki... Opuyom bolcaaaaaa

merhaba
bir sürü işim var ama size bi bakayım istedim.
asum naber, nasılsın? geçen yazmışsın ya abla geçilir mi diye, şimdi yazayım da şimdi gör:)
bu sabah 86.5 geldim. cuma günü regliydim sanırım onun şişliği vardı. yalnız ben haftada 1 kilodan fazla verince sevinmiyorum aslında. acaba yanlış mı besleniyorum?
bugünlerde kilo takıntım geçiyor sanırım, ne sokakta yemek yemekten utanıyorum ne de kilo hakkında önüne gelenle konuşmaktan.
işe minübüsle gidip geliyorum ya her sabah ve her akşam muhakkak bi olay çıkarıyorum:)
eskiden sıkıştırdıklarında çok sesimi çıkarmazdım hani demesinler dünya yer kaplıyo hala konuşuyo diye:) gerçi ben hep sivri olmuşumdur çok da ezik durmam yani.
neyse biri sıkıştırdığında felan çekilin, öteye gidin diye çemkiriyorum. hele cam kenarında oturup camı açmayanlara. bi de genel olarak çok ağır bi ter kokusu var onunla da ilgili söylenip duruyorum yol boyunca:)
çok fenayımdır yani.

canoooo deli deli olmayı izledim tabi ki kaçar mı benden, hem de defalarca izlemişimdir. ben de cenaze sahnesinde çok ağlamışımdır.
daha önce yazdım gibi hatırlıyorum ama gene yazayım bnm favori filmim de Büyük Adam Küçük Aşk tır. izlediğini düşünüyorum izlemediysen çok beğeneceksin.
bu arada ne zaman geleceksin?

izlemedim canım yazdım aklıma bakayım bi ara. çatır çatır veriyosun kiloları oh oh bi kilodan fazla oluyor ya istemeden çalışrıken su kaybı filan da olabilir bi de fazla kilolarda bi buçuğa kadar normal zaten 80lere iyice yaklaştıkça azalacak şimdi keyfinin çıkar:)

ben de 85 olunca atmıştım o çekingenliği evet. aptal insanlr sözler yetişmeyince bayılırlar elde olmayan kusurlarla vurmaya. o yüzden sesim çıkmazdı gerçi ben strese gelemiyorum gene fazla ses etmem de:) en azından insanın tavırları duruşu bile değişiyor. dışarda yerken ben minink minik yerdim farkında olmadna şimdi adam gibi yiyorum mesela:)

koaly gelsin işlerin cnm. haa gelceğim tarih belli değil daha önce burdaki işleri yoluna koymama gerek.. öptüm..

geçmiş olsun canım ..iyi ki uyanmış...genzine kaçabilrdi....

Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.

mutlu yıllar ..nice yaşlara banuu....

seni teprik ediyorum can9m 20 kilo vermissin bende acil kilo vermem lazim cocuk icin neler yaptin nasil bir diyet uyguladin yardimci olurmusun bu kilolardan kurtulmak istiyorummmmmm

herkese güzel pazarlar
temizlik yapıyorum sıcakta fena terden yapış yapış oldum of
didemim maşallah canım bu ara tıkır tıkır gidiyor kilolar ne güzel sen geç beni tatlım nolcak eninde sonunda buluşuruz bi yerlerde

son olarak gündüz sporummu yaptımm 1 ay yapmam gece yaparımm

35dk yürüyüş +35 dk lesli yaptıım pc açıkken yazayım dedımm
şimdi serin serin bi duşa gireyimm çok terledimm

Geçmişi okuyamadım, sanırım geç saatte okurum. Ama kv konulu mesajlar ilişti gözüme. Benim bu konuda bir teorim var; eşinin ailesi ile hiç ama hiç sorun yaşamayan ballı kaymaklı ilişkisi olanların bile çocuk olduktan sonra anlaşmazlıkları oluyor. Yani bizde ve yakın çevremde böyle oldu. Tartışma olmasa bile göz devirmeler, fikir ayrılıkları vb. oluyor.

Arkadaşım Emel Fransa'ya gitti, yarından itibaren kısır döngüme yani günlük hayatıma devam edeceğim. Düzenli beslenmeye ve artık hiç yapmadığım yürüyüşlere de geri dönüyorum.

Bugün çok tuhaf bir ruh halindeyim, durup duruken ağlamak geliyor içimden. Bir saat önce kızım dondurma diye yıktı ortalığı, cezalıydı almadık, sakin kalmaya çalıştım, anlattım, umursamadım, öyle tepindi ki sonunda dayanamadım başladım ben de ağlamaya, biraz rahatladım geçti sandım. Yok devam ediyor.

Kv ve Kp aradı, eşim konuştu. Bizi bekliyorlar 1 aydır filan. (Emel var diye erteliyordum) Şu an Marmaris'teler, bir de Antalya'da evleri var. Ben Antalya'ya gitmek istiyordum, ona göre plan yapmıştık. Bugün gene Marmaris için ısrar etmişler, eşim de tamam demiş artık. Oturdum ona da ağladım.

Böyle eften püften şeylere ağlamaya bahane arıyorum. Şimdi bile gözlerim dolu. Yarın oğlumun kardiyoloğuna gidiyoruz (yıllık olağan kontrol) sanırım onun stresi beni böyle yaptı

zeynep abla sen çok mükemmel bir insansın ,şansına gelininde sana karşı öyle..otel konusuna gelince ne güzelde çevirmişsin bende ona benzer hata yaptım sonra burnmdan geldi, annem gelinimiz nişanlıyken avondan parfüm almak istedi 3 tane parfüm aldık anne başka ihtiyacını alalım dedim (annem çok gereksiz alışveriş yapar)gelin ve anneside vardı , sonradan kıyametler koptu olay oldu parfüm meselesi...ama sözü nişanı düğünü hep ablası olarak ben yaptım , annem rahatsız olduğu için herşeye ben koşturdum, herşeyin en güzelini alırken iyiydik ..keşke senin gibi değiştirseydim lafı...

kv konusuna gelince 14 senedir ben kötüydüm eşim ağzını açıp birşey demedi annesine ama bu son olayda 7 ayda yapmadığını bırakmadı düğünde karşılaştık konuşmadı, ben elini öptüm yinede yolda pazarda karşılaştığımızda hpe birşey olmamış gibi davrandım..annesinin teline çıkmadı kv şok oldu oğlundan hiç beklemiyordu, şimdi iki ay oldu barışalı üzerime titriyor sanki yeni gelin oldum el üstünde tutuyor beni iş işten geçti artık sinirlerim yıprandı en ufacık birşeyde ağlıyorum hemen....

yenacım nazda öle inan ben üzerini giydiricekmşim babası sabah giydiremedi pazara çıktık sabah ben sebzeleri seçiyorum benim kucağımda gezecekmiş, ne yapacağımı şaşırdım , aşırı derecede düşkün bana ..sabah uyanıyorum yataktan kalkamıyorum hemen oda uyanıyor ...bende bağırıyorum bazen sabrım taştığında sonrada ağlıyorum neden bağırdım diye...uykuluk heee bir alem bu çocuklar...

banucum doğum günün ktlu olsun canım...

yemek yandıııııııııı eşim yemek bekliyor sonrada denize gideceğiz naz uyanınca

Umut sen atasehir civarindasin di mi... Biz niye bulusmadik hic senle ya... Yakiniz bayaaa... İttikce de yazdiklarindan kendime benzer seyler cikariyorum..

umutçum niye öyle oldun ki acaba üzüldüm ya. arada oluyor bazen hormon dengesizliğidir belki belki dediğin gibi yarın kontrol var diyedir belki daha önce altlara iteledeğin bi derdin bilinçli olmadna üzüyordur seni.

marmaris daha güzel hem ya antalya yanıyo orası serin:)

merhabalr ben geldimmm nasılsınız hanımlar en sonunda kavuştuk merzifona suyum kesikti ev taşıdım banyo yapamadık sorada yeni evde kombi yoktu soğuk suyla yıkanmıştık anneme dedim yolumuzun üzerinde kaplıca var orda inelim bir güzel banyo yapalım dedim yaptık orda indik yıkandık havuz vardı biraz yüzdüm ama çok sıcaktı yandımmmşimdi girdik eve yatacağım o kadar yorgunum ki anlatamam herhalde 3 gün kendime gelemem uyucamm bol bol sizleri de özledimmm geçmişi de okumadım erindimmmmm neyse herkes iyidir umarım herkesi kocaman öptm semiran döndü sahalara artıkkkk heyooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…