yaa son mesajımı yazarken kızmın odasından öksürdüğünü işittim gitiim kiiikusmuş yavrum yatağında öööylece yatıyo öksürüyo (( şok oldum benim kızım hiç kusmazdı ama o kadar çok kusmuş kiiii yani üstü başı yüzü saçları yatağı heryer doluydu okadar düşünün yani
yıkadım kuzumu çarşaflarıda attım mkinaya bi çalkalansın sonrada yıkamaya aıcambadisi vardı üstünde öyle batmıştı ki napıcamı bilemedim çöpe attım şimdi giydirdim ööylece yatıyo. nasılsın diyorum iyiyim annecim merak etme diyip öpüyo zaten ben hasta diilim ki annecim diyo yaaa ayyy sadece azıcık su içti şimdi bişey yedirmeye zorlamak istemiyorum dua edin kızçeme nolur
Kızlar yarın benim doğum günüm yaş oldu 35 artık onun şerefine 2 top dondurma yerim.
Aslında ne kadar şanslıyız...Otizmle ilgili topik varmış forumda, bayağıdır orayı okuyorum...Bizim 100 katı sabır istiyor otizmli çocuğa davranışşta.
Birde downsendromlu bebeklerin annelerinin paylaşımlarıda var..Arada orayada bakıyorum nasıl şanslı olduğumu hatırlamak için...
Bu akşam oğluma bağırdım ve onun için çok üzgünüm daha öncede demiştim acaip düştü bana.Geçici bir dönem bu biliyorum ama sıcaklada birleşince bazen sabrım hiiç kalımıyor..bugün resmen yapışıktık ciddi ciddi ayağa kalkıyorum arkadan popoma sarılıyor bacağıma sarılıyor.:) diyelimki mutfağa gidiyorum el ele gidiyoruz..) benim sıkıldığımı hissettikçe daha bi fazla yapıyor çok inatçı çünkü...:)
Ama şimdi çok pişmanım.Uyuyor gidip bakıp duruyorum.:)
hımmmmmmmmmmmm...uykuluk tan kebapp yapılıyordu bildiğim..senin oğlan ın canı çekmiş olmasıın.....
Ha birde bugün uyumadan önce üstünü değiştiriyorum diyoki bunlar uykulukmu.?? gecelik ve pijamadan sonra moda dünyasına yeni bir akım kazandırdık UYKULUK..:)))
merhaba
bir sürü işim var ama size bi bakayım istedim.
asum naber, nasılsın? geçen yazmışsın ya abla geçilir mi diye, şimdi yazayım da şimdi gör:)
bu sabah 86.5 geldim.cuma günü regliydim sanırım onun şişliği vardı. yalnız ben haftada 1 kilodan fazla verince sevinmiyorum aslında. acaba yanlış mı besleniyorum?
bugünlerde kilo takıntım geçiyor sanırım, ne sokakta yemek yemekten utanıyorum ne de kilo hakkında önüne gelenle konuşmaktan.
işe minübüsle gidip geliyorum ya her sabah ve her akşam muhakkak bi olay çıkarıyorum:)
eskiden sıkıştırdıklarında çok sesimi çıkarmazdım hani demesinler dünya yer kaplıyo hala konuşuyo diye:) gerçi ben hep sivri olmuşumdur çok da ezik durmam yani.
neyse biri sıkıştırdığında felan çekilin, öteye gidin diye çemkiriyorum. hele cam kenarında oturup camı açmayanlara. bi de genel olarak çok ağır bi ter kokusu var onunla da ilgili söylenip duruyorum yol boyunca:)
çok fenayımdır yani.
canoooo deli deli olmayı izledim tabi ki kaçar mı benden, hem de defalarca izlemişimdir. ben de cenaze sahnesinde çok ağlamışımdır.
daha önce yazdım gibi hatırlıyorum ama gene yazayım bnm favori filmim de Büyük Adam Küçük Aşk tır. izlediğini düşünüyorum izlemediysen çok beğeneceksin.
bu arada ne zaman geleceksin?
Geçmişi okuyamadım, sanırım geç saatte okurum. Ama kv konulu mesajlar ilişti gözüme. Benim bu konuda bir teorim var; eşinin ailesi ile hiç ama hiç sorun yaşamayan ballı kaymaklı ilişkisi olanların bile çocuk olduktan sonra anlaşmazlıkları oluyor. Yani bizde ve yakın çevremde böyle oldu. Tartışma olmasa bile göz devirmeler, fikir ayrılıkları vb. oluyor.
Arkadaşım Emel Fransa'ya gitti, yarından itibaren kısır döngüme yani günlük hayatıma devam edeceğim. Düzenli beslenmeye ve artık hiç yapmadığım yürüyüşlere de geri dönüyorum.
Bugün çok tuhaf bir ruh halindeyim, durup duruken ağlamak geliyor içimden. Bir saat önce kızım dondurma diye yıktı ortalığı, cezalıydı almadık, sakin kalmaya çalıştım, anlattım, umursamadım, öyle tepindi ki sonunda dayanamadım başladım ben de ağlamaya, biraz rahatladım geçti sandım. Yok devam ediyor.
Kv ve Kp aradı, eşim konuştu. Bizi bekliyorlar 1 aydır filan. (Emel var diye erteliyordum) Şu an Marmaris'teler, bir de Antalya'da evleri var. Ben Antalya'ya gitmek istiyordum, ona göre plan yapmıştık. Bugün gene Marmaris için ısrar etmişler, eşim de tamam demiş artık. Oturdum ona da ağladım.
Böyle eften püften şeylere ağlamaya bahane arıyorum. Şimdi bile gözlerim dolu. Yarın oğlumun kardiyoloğuna gidiyoruz (yıllık olağan kontrol) sanırım onun stresi beni böyle yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?