seni teprik ediyorum can9m 20 kilo vermissin bende acil kilo vermem lazim cocuk icin neler yaptin nasil bir diyet uyguladin yardimci olurmusun bu kilolardan kurtulmak istiyorummmmmm
didemim merhaba
ütüm var epeyce ama en azından acilleri ütülemem lazım bana kolay gelsin
özel bir diyet uygulamadım, klasik olacak ama gerçekten dikkat ederek az yiyorum. öyle çok spor da yapmadım maalesef, hele şu sıra hiç yapamıyorum
ben normalde abur cubur insanıydım. hergün cipslerle bisküvilerle karnımı doyururdum. ama diyete başladığımdan beri ne bisküvi ne cips hiç ağzıma süremedim. ama çok da kasmıyorum mesela iki günde bir dondurma yiyorum muhakkak. yediğim kalorisi en yüksek dondurma normal kornet. genellikle twister ve max yiyorum. bunun dışında canım çok tatlı isteyince puding yiyorum. bi kaç defa da tavuk göğsü felan yedim.
sabah akşam iki su bardağı yarım yağlı süt içiyorum. akşamkini nescafe ve tatlandırıcı ile.
işte başka ekmeği çok az tüketiyorum. zaten halk ekmeğinin kepeklisini alıyoruz iki lokmada çok güzel doyuruyor.
peynirden ve yoğurttan hiç kısmadım. aslında şimdi farkettim benm beslenme şeklimde süt ürünleri oldukça baskınmış.
bir de işe yarıyor mu bilmiyorum ama çok acıktığımda hemen domates salatalık yiyorum biraz geçtikten sonra asıl yemeğimi yiyorum. ne bileyim sanki o an yediğim şeyi vücut anında depoluyormuş gibi düşünüyorum. doyduktan sonra yediğim şeyi de yağa değil de hani harcamam için enerjiye çeviriyormuş gibi.
en dikkat ettiğim şey ise ne yersem yiyeyim kesinlikle üzerine uyumuyorum. bir keresinde geç bi saatte pırasa yemeği yemiştim bi parça ekmekle sonra su içtim tartıldım sabahki kilomdan tam 2 kilo fazlayım neyse pırasa diye çok takılmadım diğeri de su ne de olsa diyerek yattım sabah kalktım geceki kilomdayım:)
bu arada bu kadar kilodan sonra öğrendiğim tek şey ise aç kalınarak değil aksine yiyerek zayıflayabiliyoruz. tabi ki sağlıklı besinler tüketerek.
bilinçaltımıza zayıflamanın çok zor olduğunu yerleştirmişiz oysa şimdi düşünüyorum, bu kadar kolay olduğunu bilseydim bunca seneyi böyle geçirir miydim
bu topiğin inanılmaz faydası var. her boş anında muhakkak buraya gel oku ve yaz. bi zaman sonra göreceksin nasıl mucizevi etkisinin olduğunu.
benden bu kadar.
benden daha güzel kilo verenler var bir de onlar anlatsınlar azcık
dilerim sen de kısa zamanda kendini toparlayıp bebeğine kavuşursun.
canım benimm kolay gelsin. ben de yeni yaptım çıktım yukarı.daha banyo yapıcam bi de geçen perhidrol diye bişe aldım eczaneden saçın rengini bi iki ton açıyor, oksijenli su formunda bişey. daha önce bi kere yapmıştım böyle tam çikolata kahvesi gibi çok güzel olmuştu yine ytapıcam bugün:)
yarın da iş var.
orticim cnm ne güzel de yazmışsın diyet uzmanı oldukda durdukk tabiki ben salladım biraz diyet kurallarımı ama bu gece ramazanla birlikte hop değiş tonton yapacağım yemek düzenim hemen normale dönüyor bakalım sabah kaç kilo geleceğim yazarım bu arada sana da kolay gelsin iş ne zaman sonlanıyor sevdin sanırım devam mı edeceksin yoksaa
günaydınlarr.. offf içim şişti mutlu ya niye gelsin ki antlaya'ya sen tatil yapacaksın tatil dediğin bedenen ruhen olur, nereden anladın eşinin böyle bi şey yapacağını?? senin biraz yumruğunu vurman lazım artık masaya sanırım eşinin de ne kadar kırıldığını anlaması lazım
YENA yerim ben o prensi ya bacağına yapışıyor resmen ne güzel. ilerde büyüyüp başka üni.ye gidince, sevgilisine düşünp seni belli dönemlerde ihmal edince hatırlarsın bu günlerii:))))) uykuluk süpermiş:) kokoreç gibi bişey miydi o sanki, yarım çeek:)
Geçmişi okuyamadım, sanırım geç saatte okurum. Ama kv konulu mesajlar ilişti gözüme. Benim bu konuda bir teorim var; eşinin ailesi ile hiç ama hiç sorun yaşamayan ballı kaymaklı ilişkisi olanların bile çocuk olduktan sonra anlaşmazlıkları oluyor. Yani bizde ve yakın çevremde böyle oldu. Tartışma olmasa bile göz devirmeler, fikir ayrılıkları vb. oluyor.
Arkadaşım Emel Fransa'ya gitti, yarından itibaren kısır döngüme yani günlük hayatıma devam edeceğim. Düzenli beslenmeye ve artık hiç yapmadığım yürüyüşlere de geri dönüyorum.
Bugün çok tuhaf bir ruh halindeyim, durup duruken ağlamak geliyor içimden. Bir saat önce kızım dondurma diye yıktı ortalığı, cezalıydı almadık, sakin kalmaya çalıştım, anlattım, umursamadım, öyle tepindi ki sonunda dayanamadım başladım ben de ağlamaya, biraz rahatladım geçti sandım. Yok devam ediyor.
Kv ve Kp aradı, eşim konuştu. Bizi bekliyorlar 1 aydır filan. (Emel var diye erteliyordum) Şu an Marmaris'teler, bir de Antalya'da evleri var. Ben Antalya'ya gitmek istiyordum, ona göre plan yapmıştık. Bugün gene Marmaris için ısrar etmişler, eşim de tamam demiş artık. Oturdum ona da ağladım.
Böyle eften püften şeylere ağlamaya bahane arıyorum. Şimdi bile gözlerim dolu. Yarın oğlumun kardiyoloğuna gidiyoruz (yıllık olağan kontrol) sanırım onun stresi beni böyle yaptı
nasılsın yena
İyiyim asucum sen nasılsın..yürüyüşü yapmışsın süper ..benim kaynanam vardı dışarı çıktık bir yerlere, sonra onu eve bıraktık..
yürüyüş falan yapılmadı tabii..Birde gözleme yedim bugün bir kaçtane.:78:
ben de iyiyim canım yoruldum bugün temizlik ütü 2 gündür yürüyememiştim naptım ettim kaçtım teravihe de gitmedim ramazan bana gecikmeli başlayacak bi kaç gözleme derken bi kaç parçamı demek istedin
Bak vallaha mesajı yazdıktan sonra dedim kesin dilencii yada beyzuş bana bunu diyecek.))
O yıllarda hala diyet yapmaya çalışıyorsak bu sefer oğlum elin kızını gördüde beni unuttu böhüüü diye yazarım..:)
Yada bak bacak kadarken benim yımışak yımışak bacaklarıma sarılırdı şimdi elin kızına sarılıyor hayırsız evlat diye sitemde bulunurum..
Ozamanlar tabii sizde işte hayırsız evlat besle büyüt böyle olur diyerek beni teselli edersiniz...
Asuuu sen kaç beden zayıfladın.??
ben bir ay gidicem işte. tam 22 ağustosta bir ay olacak. aslında çok gözüm kesmiyo ama kuzenime söz verdim. birlikte gidip geliyoruz şimdilik. bakalım ne olacak. hiç de sevmedim :) çok zor, yoruluyorum. resmen hayattan soğudum, bir haftadan fazladır keyif aldığım hiç birşey yapmadım. sigara keyfim bile yokaslında böyle olmsuz şeyler yazmayacaktım. neyse bu son olsun artık
sen nasılsın cnm, ne var ne yok?
ankara yaptın geldin tabi o kadar olsun iyice tadını çıkarmışsındır. hem belki sen de luna gibi kilo vermişsindir tatil dönüşü:) öyle olmasa bile yarından
itibaren toparlarsın.
ay yok ya bence uu oğlum artık fıstık gibi kızların bacaklarına yapışıyo diye hava atarsın:) ben şahsen o şekilde teselli ederim seni:)) zaten kaynanalık bu yüzdn oluyo biraz minik erkeğinin artık büyük ve başkasının erkeği olduğunu kabullenmek zor geliyor. ama eminim sen o işi de güzel yaparsın bi şey olursa da anca içine atarsın kimseleri üzmezsin.
gözlemeler yaramasın, afiyet olsun:)
ay ben de merak ediyorum onu yaa sence ne kadardır bi mantom vardı eski sayılır atayım dedim zaten büyük gelcek diye bi giydim amaaaaaaaaaaaan yarısı boş kaldı kızlara dedim ben bunu dolduruyormuydum evet dediler hemde full
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?