anamm ortimde burdaymış yenaylaaa hanımlarrrr sizler nasılsınızzzzz
semiranımmm canım güle güle otur inşallah evinde mutlu huzurlu
ay yena bu arada kaynanalık bu yüzden oluyor işte yazınca sanki hep sizin yüzünüzden der gibi olmuş:) kısa kısa yazıyorum sen anlarsın beni gerçi:)
yenacım kaç beden bilmiyorum 6 numara yazıyor eşimde atma sakla dedi olmazsa müzeye kaldırayım
bence de 5kilo da 1 beden farketmemiştir ama tahminen şöyle durumum 52 beden giyiordum sanırsam hatta bazısı olmuyodu bile kalıplar malum yada ben daha fena durumdaydım şimdi 46 olur gibi geliyor pantolon almıştım mayısta lcw den 46 beden o şimdi epey bol geliyor bayramda alırım artık yeni ciciler
tşk ederim asumanımm cnmmm sağol Allahım kimsenin ağzının tadını bozmasınnnn inş Hayırlı ramazanlar diliyorum Allahım bütün ibadetlerimizi kabul etsin inş
yenacım kaç beden bilmiyorum 6 numara yazıyor eşimde atma sakla dedi olmazsa müzeye kaldırayım
bence de 5kilo da 1 beden farketmemiştir ama tahminen şöyle durumum 52 beden giyiordum sanırsam hatta bazısı olmuyodu bile kalıplar malum yada ben daha fena durumdaydım şimdi 46 olur gibi geliyor pantolon almıştım mayısta lcw den 46 beden o şimdi epey bol geliyor bayramda alırım artık yeni ciciler
nolsun semiran sıcakta pişiyoruz işte:) üsküdara giderken başlasın diye bekliyorum başlayınca kaçıcam:)
Süper yaa boyunda uzun tabii manken neyin olucan bu yaştan sonra..))
amin canım hepimizin ağzı tatlı olsun ibadetlerimiz makbul olsun inşallah ben bi kaçgün gecikmeli başlayacağım malesef ama bi daha kesintiye uğramaz inşallah
anneciğinin de ellerinden öpüyorum hayırlı ramazanlar diliyorum dualarında bizi de unutmasın
benimde aldığım kapri 44 beden lcw den ama ne kadar doğru oranın bedenleri tartışılır gibi ama ben deyim asumanım incecik bir hatun boy pos endammm süperdi çokkk hemdeeee
kızlarımla gezecez süper üçlü olaraktan inşallahşaka bir yana o kadar şükrediyorumki anlatamam napmışım kendime yaa
:78::78::78:
geçen eşimle yürüyüşe çıktık kısa bir yürüyüş yapıp eve döndük bana diyoki 85 de bıraktırırım daha fazla zayıflatmam pazarlıkla 80 e indirdim ama benim gözüm 70lerde neyse unuttu gibi bakalım
İnşallah canım...benim birde hayalimdeki kare şudur..Ben kızım ve kızımın kızı..yaşamadığım için sanırım üç kuşak bir arada acaip özlem duyuyorum,yaşamayı çok istiyorum..
Ne güzel bir dizidir o ama bir türlü sevilmedi sanırım...
Erkan Can'a hastayım ben..Hele TAKVA filmine oscarlıktı abiii.
birde Ali sürmeli,birde Fikret Kuşkan birde Hüseyin avni danyal..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?