Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay yena bu arada kaynanalık bu yüzden oluyor işte yazınca sanki hep sizin yüzünüzden der gibi olmuş:) kısa kısa yazıyorum sen anlarsın beni gerçi:)

yenacım kaç beden bilmiyorum 6 numara yazıyor eşimde atma sakla dedi olmazsa müzeye kaldırayım
bence de 5kilo da 1 beden farketmemiştir ama tahminen şöyle durumum 52 beden giyiordum sanırsam hatta bazısı olmuyodu bile kalıplar malum yada ben daha fena durumdaydım şimdi 46 olur gibi geliyor pantolon almıştım mayısta lcw den 46 beden o şimdi epey bol geliyor bayramda alırım artık yeni ciciler

ay yena bu arada kaynanalık bu yüzden oluyor işte yazınca sanki hep sizin yüzünüzden der gibi olmuş:) kısa kısa yazıyorum sen anlarsın beni gerçi:)

İnan tatlım anlamadım bu sefer..
acuk açarmısın.:)

Süper yaa boyunda uzun tabii manken neyin olucan bu yaştan sonra..))

tşk ederim asumanımm cnmmm sağol Allahım kimsenin ağzının tadını bozmasınnnn inş Hayırlı ramazanlar diliyorum Allahım bütün ibadetlerimizi kabul etsin inş

amin canım hepimizin ağzı tatlı olsun ibadetlerimiz makbul olsun inşallah ben bi kaçgün gecikmeli başlayacağım malesef ama bi daha kesintiye uğramaz inşallah
anneciğinin de ellerinden öpüyorum hayırlı ramazanlar diliyorum dualarında bizi de unutmasın

benimde aldığım kapri 44 beden lcw den ama ne kadar doğru oranın bedenleri tartışılır gibi ama ben deyim asumanım incecik bir hatun boy pos endammm süperdi çokkk hem deeee

nolsun semiran sıcakta pişiyoruz işte:) üsküdara giderken başlasın diye bekliyorum başlayınca kaçıcam:)

Ne güzel bir dizidir o ama bir türlü sevilmedi sanırım...

Erkan Can'a hastayım ben..Hele TAKVA filmine oscarlıktı abiii.
birde Ali sürmeli,birde Fikret Kuşkan birde Hüseyin avni danyal..:))

amin cnm benim o da sana slm soler kesin tervih namazına gitti o da gelir birazdan ben gitmedim midem bulanıyor hastalanıyorum sabah uyandım kötüyüm soğuk soğuk su içtim ondann oldum galibaaaa tam ramazan önü her yanım ağrıyorrr kollarım bacaklarım hamladım sanırım yarın akşam giderim kısmetse inş

benimde aldığım kapri 44 beden lcw den ama ne kadar doğru oranın bedenleri tartışılır gibi ama ben deyim asumanım incecik bir hatun boy pos endammm süperdi çokkk hem deeee
:78::78::78:
geçen eşimle yürüyüşe çıktık kısa bir yürüyüş yapıp eve döndük bana diyoki 85 de bıraktırırım daha fazla zayıflatmam pazarlıkla 80 e indirdim ama benim gözüm 70lerde neyse unuttu gibi bakalım

Sevgi Nehri : Ramazan zel Sayfalar : Ramazanda diyet oru ve zayflama

sevgiki kk üyeleri zayıflayabilmek için iyi bir fırsat ramazan, dilerseniz oruçla zayıflayabilirsiniz yukardaki linki inceleyin isterseniz

ben 26 yaşındayım 70 kg ye kadar çıktım bir zamanlar kendimi biraz zorlardım ve verdim o kiloları anlamıyorum insan nasıl yemeyi kesemez en basitinden yemekten önce yarım bardak soğuk su içerdim(iştahı kesiyor az yiyordum) 1 ay sonra veriridim fazlaları
eltilerimle aynı zamanda başlardık diyete ben verirdim onlarda ilk ay verirdi ama 2. ay 2 katı alırlardı yiyerek tabii
ben mi şanslıyım yoksa onlarmı şanssız

kızlarımla gezecez süper üçlü olaraktan inşallah şaka bir yana o kadar şükrediyorumki anlatamam napmışım kendime yaa

İnşallah canım...benim birde hayalimdeki kare şudur..Ben kızım ve kızımın kızı..yaşamadığım için sanırım üç kuşak bir arada acaip özlem duyuyorum,yaşamayı çok istiyorum..

iyi akşamlar kızlar semirancım yeni evin hayırlı olsun canım çok yorulmussun ayrıcada geçmiş olsun diyim n ezamana kadar merzifondasın canım samsuna dönüş ne zaman ramazanda diyetsyene gitmicekmiydin sen

İnşallah canım...benim birde hayalimdeki kare şudur..Ben kızım ve kızımın kızı..yaşamadığım için sanırım üç kuşak bir arada acaip özlem duyuyorum,yaşamayı çok istiyorum..

inşallah canım yaşarsın boy boy torunların olsun torun çok tatlı diyolar ya hep ben az çok anlıyorum yeğenim sanki torun tadı veriyor bana

Ne güzel bir dizidir o ama bir türlü sevilmedi sanırım...

Erkan Can'a hastayım ben..Hele TAKVA filmine oscarlıktı abiii.
birde Ali sürmeli,birde Fikret Kuşkan birde Hüseyin avni danyal..:))

say say:))))) evet pek tutulmadı her an kalkabilir yayından..

ya amaan işte fazla düşünmemden oluyor aslında kurcaladım yine:) şey demek istedim hani oğullar küçüken çok seviyo anneyi büyüynce de kabullenmek zor oluyo artk başka bir kadını daha çok sevdiği. tabi kaynanalık böyle oluyo işte filan gibi yazınca sanki sen de öyle olucakmışsın der gibi mi yazdım acaba diye düşündüm:) aman ya bi rahat olamadım ben halbuki sen zaten olumsuz bi şey görmezsn kolay kolay yazdıklarımdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…