- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bir ara kampanyası vardı forumda, krem,kupa,kk logolu kart vs..Banada cazip gelmişti sadece bir kerelik ücret yatırıyorsun 30 tl. falandı sanırım..ya yenacım cahilliğimi mazur gör canım bu senin üyelik pro üyelik nasıl olunuyo pro üye sadece merak
iyi akşamlar kızlar semirancım yeni evin hayırlı olsun canım çok yorulmussun ayrıcada geçmiş olsun diyim n ezamana kadar merzifondasın canım samsuna dönüş ne zaman ramazanda diyetsyene gitmicekmiydin sen
tşk ederim özlemcim çok yoruldum inana bana samsuna geldim ama merve ablaya gitmeye zaman bulamadım o kadar yoğun geçtiki gidemedim yok ramazanda burdayım 5 eylülde randevum var merve abladaa çok slm soleee gelmiş ama sana uğrayamamış dersin ev taşımışş apar toparr oldu herşey :78::78::78:
say say:))))) evet pek tutulmadı her an kalkabilir yayından..
ya amaan işte fazla düşünmemden oluyor aslında kurcaladım yine:) şey demek istedim hani oğullar küçüken çok seviyo anneyi büyüynce de kabullenmek zor oluyo artk başka bir kadını daha çok sevdiği. tabi kaynanalık böyle oluyo işte filan gibi yazınca sanki sen de öyle olucakmışsın der gibi mi yazdım acaba diye düşündüm:) aman ya bi rahat olamadım ben halbuki sen zaten olumsuz bi şey görmezsn kolay kolay yazdıklarımdan:)
söylerim tabiki canım ee ramazanda liste felan hazırlatmadın mı kendine 5 eylül ramazandan sonra oluyo samsuna gelincede seninle görüşmek isterim semirancım
ramazan diyetimi aldımda geldim tatlım ben hazır yanii gelince görüşelim yeşilyurt yapalımmmmmm olur muu ya da sen nereyi istersennnn bana uyar orjin ya da evv farketmezzzz
amanınnn hızlı görümce geliyorrrr gördün mü berfiniiiiii
Var yaa sen çok düşünceli,hassas acaip iyi birisin..Çok duyarlısın o yüzden benim için özelsin..beyzuşlada senin ne kadar özel olduğunu konuşuruz..
Allah iyilerle karşılaştrsın seni..Çok mutlu ol yaşadığın sürece...
Geçende berfoyla sohbet ediyoruz.anne dedi barış büyüdüğünde sevgilisi olursa ve barışı üzerse karşısında beni bulur..
Galiba biz ana kız gelinin burnundan getiricez..
amanınnn hızlı görümce geliyorrrr gördün mü berfiniiiiii
yenacım saç açıcısı alan senmiydin eczaneden
değil mii orjin benim kafem çok severim sürekli giderimmmm eylülde inş gidelim gelim de hemen yazayımmgüzel olur valla semirancım bak orjin dedinde az önce geldim ordan yegenlerimle oturduk 2 3 saat kadar havada gayet güzel esiyodu eylülde daha bi güzel olur bu arada semirancım ben ramazan diyeti almayı unuttum merve abladan yarın randevum sana ne verdi sahurda ve iftarda zahmet olmassa yazarmısın
iyi akşamlar kızlaar....bi süredir ev değiştirmeye çalışıyordum 2 gündür ev bakıyorum bugün istediğim gibi bir ev bulduk nihayet.....kapora verdik haftasonu taşınıcam sanırım..eğer bir süre giremezsem izin isterim taşınırken yena tekrar net bağlanana kadar canım...eve artık sığmıyorduk 3 çocukla 2+1 e....çok geniş 3+1 sıfır daire buldum oturduğum yerede yakın kira da aynı üstelik daha ne isterim kii....
Saferaaaaan naber..?
Sana kaçtır doğayı soruyorum bana cevap vermiyosun,beni beğenmiyormusun yoksa.:))
değil mii orjin benim kafem çok severim sürekli giderimmmm eylülde inş gidelim gelim de hemen yazayımm
sahur 2 dilim ekmek veya 2 dilim börek
1 haşlanmış
1 dilim peynir
1/8 karpuz veya 1/6 kavun veya 1 salkım üzüm veya 1 bardak süt az yağlı veya 1 kase çorba domates salatalık biber
veya 1 tost 1 bardak ayran veya çay 1 yumurta
veya 1 tost 1 yumurta 1/8 karpuz 1/6 kavun çay
vaya 2 dilim ekmek 4 köfte 1/( karpuz 1/6 kavun çay
veya 6 7 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim ekmek 1/8 karpuz veya kavun 1/6 veya 1 salkım üzüm
iftar: 1 kepçe çorba
1 kase salata veya 1/2 kase cacık
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya baklagil veya et yada tavuk sote veya 6 köfte veya 2 baget veya 2 biftek
veya 2 biber dolması 2 dilim ekmek veya 3 4 yemek kaşığı pilav veya 2 dilim börek
gece 1 kibrit kutusu tatlı dondurma 2 lokma tatlısı veya 1 dilim baklava veya 1/8 karpuz 1/6 kavun 1 meyve
çook beğeniyorum tatlım ama sen bana hiçbişey demedin profile o kadar resmimi koydum şimdi kaldırıcam ama küstüüüüm.............
Hayııııır kaldırma hemen arkadaşlık teklifi gönderdim..biz arkadaş değilmişiz..Ayrıca benim habeim yok resimlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?