Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet yaaa..bizdekide görmemişin oğlu olmuş,tutmuş ...koparmış misali..

semirancım hiç tartıldınmı.?bence vermişsindir kilo..Ben taşındığımda 4 kilo vermiştim..

bilmiyorum yenacım sabah tartılcam göreceğimmm bakalımm neler olmuşş ben de tam tersi stres oldum streste bende anında ödem tavan yapar yemedim ama bilmiyorum göreceğim bugün yedim poğaça 2 tane kaplıca için almıştım yolda kahvaltı etmedik midemde tuhaftı açlıktan diye aldım su içmekten öldümmmm yaaa inanmazsınız belki günlük 4 lt den fazla su tüketiimmmm

Gördüüümmmm senindemi gözlerin renkli,ne hoş hatunsun sende yaaa..
Safişcim belin inceymiş senin basenler var değilmi.?
gidecek onlarda,gidiyorda zaten..

Seni ve Derini sibel can ilan ediyorum.:)))

Çok su içiliyor,hava çok sıcak çünkü..

Gördüüümmmm senindemi gözlerin renkli,ne hoş hatunsun sende yaaa..
Safişcim belin inceymiş senin basenler var değilmi.?
gidecek onlarda,gidiyorda zaten..

Seni ve Derini sibel can ilan ediyorum.:)))

işte böyle maviş gözlerim var bi de kocamaaaaaaaaaaaan toto......

semirancım çok teşekkür ederim canım yordum seni gece gece ellerin dert görmesin sahurda o zaman bir yumurta haslarım bide beyazpenirli bi tost yaparım olur allah razı olsun canım

semirancım çok teşekkür ederim canım yordum seni gece gece ellerin dert görmesin sahurda o zaman bir yumurta haslarım bide beyazpenirli bi tost yaparım olur allah razı olsun canım

ay ne demek cnm elimin altındaydı ben de bakıyordum ne yesem diye ben de semiz otu yiyeceğim gece 1 dilim ekmek karpuz kavun yok yoldan geldik yarın alırız onun yerine 3 kaşık yoğurt yerim domates salatalıkkk olur sanırım

kızlar hayırlı sahurlar hayırlı ramazanlar diliyorum sizlere ben artık yatim daha sahura kalkcaz bide benim oğlan sabah 8 de dikiyo beni ayağa allahım yardım etsin inşallah gecen sene tutamamıştım hamileyim diye bu sene bakalım nasıl olcak hepinizi öpüyorum iyi geceler

Hoşgeldin zeynebim ablam...

Birşey diyeceğim, ben telefonda sana zeynep abla diye hitap ediyorum burda zeynepçim falan diyorum..Tuhaf bir durum oluyor..
Naapsam bana yardımcı olurmusun lütfen..ama lütfen nasıl istersen deme..

Son düzenleme:
saferan maşallah canım sende kilonu göstermiyorsun aynı boydaydık heralde değilmi, ayrıca güle güle otur yeni evinde....

yena kızz sibel can duyarsa ayıp olacak sibel canın 40 kilo fazla hali (bekarken çok benzetirlerdi beni sibel cana tabii 85 kiloydum o zaman inceciktim ahhh ahhh keşke bir daha görebilsem okliloları, 85 azmı diyeceksin ama bana yetiyor boy uzun olduğu için )

Ayyy Derin sanki Sibel Can çok zayıf...bir ay zayıf bir ay şişko anlamadım onuda nasıl yapıyo...Çektiriyor yağlarını sonrada gazetelere diyet listeleri veriyor bununla şu kadar zayıfladım diye..:)

Nasıl oldun iyileştinmi.?

çook beğeniyorum tatlım ama sen bana hiçbişey demedin profile o kadar resmimi koydum şimdi kaldırıcam ama küstüüüüm.............
ay ben de baktım canım resimlerine çok güzelsin ve de bana çok tanıdıkmış gibi geldin nedense kanım kaynayıverdi sana
6 köfte ne iyiymiş yaaa..ben çok severim köfte..:)

bende bende severim sabah 8 tane yedim ama benimkileri yazğsız kızarttım ızgara gibi oldu

ben de yatayım ne kadar uyursam sahura kadar kar olur bana
ramazanda gündüz uyuklamayla geçecek gibi görünüyor sahurdan önce az uyurum sonra da geç uyurum sabah 7de bizim şeker yani papağan var da sultan o başlıyo ötmeye onu susturp yatarım 8 30 da yeğen gelir uyku biter yani hadi bana iyi geceler

Herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorummmmm

Kızlar umarım bu ayıda yüzümüzün akıyla atlatırız ve kilo vermesek bile almadan bayramı görürüz.
Valla deminden beri burayı nasıl merak ettiysem direk selam vermeden geçmişe gömüldüm
Ama ne yapim ben yokken neler paylaşılmış merak ettim
Bu arada KV muhabbeti gözümden kaçmadı tabiki doğal olarak
Benimde malum KV açısından yüzüm gülmedi hatta içim kan ağlar ve eşime de hep derim bir gün bir kitap yazıcam sırf senin ananla yaşadıklarım olucak o kitapta diye
Yaz yazda anam seni yolsun zaten bahane arıyor der hep şaka yaptığımı zannederek ama bilmiyorki ben bu konuda ciddiyim diye
Annemler geleli 2 gün oldu ama KV artık kastenmi yapıyor bilmiyorum ama dün eşim anneme geldikce baban ateşlendi diye tel açıp eşimi çağırdı durdu. Allahtan annem, KV ve ben aynı sokakta oturuyoruz yoksa vay adamın haline
Sokağın başında anam sonunda KV ve bizim ev. Zavallım elinde bizim ateş ölçer 6 kere yukarı aşağı gitti. En sonunda kızdım ya gerçekten ateşi varsa hastaneye götürsenize diye yok diyor çok hafif ben gittiğimde düşmüş oluyor diye. Ben doğrusu inanmadım sonuçta 5 dakkada ateş düşermi hadi düştü yinemi çıkar hadi çıktı neden hasta adamı doktora götürmessiniz sonuçta bu adam zaten neredeyse yatalak (nöropati hastası) allah korusun daha beter olabilir.

Aslında bugün çok doluyum kızlar. Kardeşim eşiyle tatilemi geldi yoksa bizi bozmaya mı geldi anlamadım gitti. Annemler gelene kadar çok iyi olan karı koca birden değiştiler kardeşim devamlı imalı imalı laf sokuyor yok annem size destek olmasa vay halinize der gibi gelin desen biz varız diye bir bardağını bile kaldırmıyor hatta yemek bile yemiyor bizimle. Annemde aman tatsızlık cıkmasın diye bizi tembihliyor aman bişey demeyin huzurumuz kaçmasın hesabı. Bugün hepsini kalaylamamak için zor tuttum kendimi ama karar verdim eğer bir daha öyle bir şey olursa kardeşim ve eşi gidene kadar anneme de gitmiycem. Sonuçta haspamın ne hizmetcisiyiz nede kardeşimin dediği gibi annemin sırtından geçinmeye meraklıyız.
Neyse daha fazla canınızı sıkmim. Kimseye bişey diyemiyince buraya içimi dökeyim dedim. Nefret ediyorum iki yüzlü insanlardan.

Rabbim şu mubarek ayin yüzü suyu hürmetine tüm KVlere ve iki yüzlü diğer insanlara akıl fikir versin, islah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…