Evet yaaa..bizdekide görmemişin oğlu olmuş,tutmuş ...koparmış misali..
semirancım hiç tartıldınmı.?bence vermişsindir kilo..Ben taşındığımda 4 kilo vermiştim..
bilmiyorum yenacım sabah tartılcam göreceğimmm bakalımm neler olmuşş ben de tam tersi stres oldum streste bende anında ödem tavan yapar yemedim ama bilmiyorum göreceğim bugün yedim poğaça 2 tane kaplıca için almıştım yolda kahvaltı etmedik midemde tuhaftı açlıktan diye aldım su içmekten öldümmmm yaaa inanmazsınız belki günlük 4 lt den fazla su tüketiimmmm
Gördüüümmmm senindemi gözlerin renkli,ne hoş hatunsun sende yaaa..
Safişcim belin inceymiş senin basenler var değilmi.?
gidecek onlarda,gidiyorda zaten..
Seni ve Derini sibel can ilan ediyorum.:)))
işte böyle maviş gözlerim var bi de kocamaaaaaaaaaaaan toto......
değil mii orjin benim kafem çok severim sürekli giderimmmm eylülde inş gidelim gelim de hemen yazayımm
sahur 2 dilim ekmek veya 2 dilim börek
1 haşlanmış
1 dilim peynir
1/8 karpuz veya 1/6 kavun veya 1 salkım üzüm veya 1 bardak süt az yağlı veya 1 kase çorba domates salatalık biber
veya 1 tost 1 bardak ayran veya çay 1 yumurta
veya 1 tost 1 yumurta 1/8 karpuz 1/6 kavun çay
vaya 2 dilim ekmek 4 köfte 1/( karpuz 1/6 kavun çay
veya 6 7 yemek kaşığı sebze yemeği 1 dilim ekmek 1/8 karpuz veya kavun 1/6 veya 1 salkım üzüm
iftar: 1 kepçe çorba
1 kase salata veya 1/2 kase cacık
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya baklagil veya et yada tavuk sote veya 6 köfte veya 2 baget veya 2 biftek
veya 2 biber dolması 2 dilim ekmek veya 3 4 yemek kaşığı pilav veya 2 dilim börek
gece 1 kibrit kutusu tatlı dondurma 2 lokma tatlısı veya 1 dilim baklava veya 1/8 karpuz 1/6 kavun 1 meyve
semirancım çok teşekkür ederim canım yordum seni gece gece ellerin dert görmesin sahurda o zaman bir yumurta haslarım bide beyazpenirli bi tost yaparım olur allah razı olsun canım
işte böyle maviş gözlerim var bi de kocamaaaaaaaaaaaan toto......
saferan maşallah canım sende kilonu göstermiyorsun aynı boydaydık heralde değilmi, ayrıca güle güle otur yeni evinde....
yena kızz sibel can duyarsa ayıp olacak sibel canın 40 kilo fazla hali (bekarken çok benzetirlerdi beni sibel cana tabii 85 kiloydum o zaman inceciktim ahhh ahhh keşke bir daha görebilsem okliloları, 85 azmı diyeceksin ama bana yetiyor boy uzun olduğu için )
ay ben de baktım canım resimlerine çok güzelsin ve de bana çok tanıdıkmış gibi geldin nedense kanım kaynayıverdi sanaçook beğeniyorum tatlım ama sen bana hiçbişey demedin profile o kadar resmimi koydum şimdi kaldırıcam ama küstüüüüm.............
6 köfte ne iyiymiş yaaa..ben çok severim köfte..:)
herkese iyi geceler aeo hanımlar güzel bir ramazan güzl bir hafta diliyorummmm öptm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?