Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAYIRLI RAMAZANLAR.ALLAH TÜM DUALARI VE İBADETLERİ KABUL VE DAİM ETSİN İNŞALLAH...[/COLOR]
YENACIĞIM; o günler gelsin hele buluruz teselli edecek sözler canım.Bazen ablama soruyorum geline çok kızdığın zamanlar (nadirde olsa oluyor ;insanız sonuçta) hiç bir şey söylemiyorsun;kırmıyorsun nasıl dayanıyorsun diye.'' oğlumu çok seviyor;çok güzel bakıyor '' diye düşünüyorum tüm kızgınlığım geçiyor diyor.Güzel bir yol;ama ben yapamam sanki.Kızdımmı belli ederim ;iyi bir şey değil ama elimde değil.Kırmamaya çalışsamda yüzümden belli olur.............
[/COLOR][/I][/B]
Kaç taneeeeee???????????????? Hani kadın sözü vermiştik._?

Dişçi için kolaylıklar diliyorum;inşallah acsız;sızısız atlatırsın canım...

Ooohhhh tam bayram olur Asumancığım.Ne kadar güzel bir şey değilmi eski giysiler bol geliyor.Darısı hepimizin başına inşallah....

İnşallah canım...benim birde hayalimdeki kare şudur..Ben kızım ve kızımın kızı..yaşamadığım için sanırım üç kuşak bir arada acaip özlem duyuyorum,yaşamayı çok istiyorum..
Oyy ne güzel olur.Torun torba bir arada kocaman bir aile...Allah güzel günler göstersin inşallah..

Hayırlı olsun canım.Güle güle otur;huzur ve sağlıkla inşallah.Taşınırken Allah yardımcın olsun...İnşallah yardıma gelecek yakınların olur da daha kolay halledersiniz....

biz nasıl arkadaş olmamışız kiiiiiiii.........
Ayyy ben de olmamışım.Hemen arkadaşlık teklif ediyorum
BEYZUUUUUSSSS,hoşgelmişin..
Hoş buldum canımmmmmm....

beyzuş abla gittinmi teravihe Allah kabul etsin inşallah

Gittim canım Allah kabul ederse.Bu yıl çok kolay ve yorulmadan kıldım şükür.Galiba yürüyüşlerin faydası oldu....

Hanımlar bu arada sporlarınız boşa gitmesin;cumaları bildirin lütfen ben toparlar yazarım;ama teravihten sonra yayınlayabilirim.Biraz geç olur ama hiç yoktan iyidir.

SEMİRANCIĞIM;
Güle güle otur yeni evinde canım.Bu sıcaklarda ne zor olmuştur taşınmak.Seni çok iyi anlıyorum.İstanbul'a geldiğimden beri(öğrenciliğimden itibaren) tam 12 kez taşındım.Nihayet 11 yıldır aynı evcağızımda oturuyorum.Allah tüm taşınanlara yardım etsin.Çok zor çok....

Son düzenleme:

Banucum,bence anneni dinle hiçbişey deme..çünkü sen bişey dersen annen daha çok üzülür.Zaten sık sık gelemiyor...
allah sabır versin bu arada gerçi bende dayanamamda işte böyle uzaktan laf söylemek,öneride bulunmak kolay oluyor..:)

Son düzenleme:
Allah kabul etsin beyzuşum..

Bugün kadın sözü çıkmış aklımdan çok özür dilerim .noolur sen bana ara ara hatırlat,gerekirse canımı acıt,kafama vur,gözümü patlat falan yani..:)))

Evet beyzuşum yazalım valla sporları ,gerçi hep toksin birinci oluyor ama.:) olsun yinede gerekiyor liste...

Allah kabul etsin beyzuşum..

Bugün kadın sözü çıkmış aklımdan çok özür dilerim .noolur sen bana ara ara hatırlat,gerekirse canımı acıt,kafama vur,gözümü patlat falan yani..:)))

Sağol canım....
Yok artık o kadar da değil....
Ben sana kıyamam.Sadece sözümüzü hatırlatırım;sende bana hatırlat ama;bitsin artık bu kilo derdinin acısı....
Bu ara da artık yediklerimizi yazsak mı ne .Sanki daha iyi oluyordu.....Hemde kaçamaklarımızı görüp birbirimize destek olma fırsatımız olur...

Hemen yazıyorum bu günkü mamalarımı.
SABAH: 2 koca dilim köy ekmeği ile kahvaltı ettim.Rutin peynir+kahvaltılık salça+3-4 zeytin;bol çay....
Öğlen yemedim ;sabah kahvaltısı çok geç olduğu için.
ARA niyetine 1 avuç kuruyemiş yedim.
AKŞAM: 1 adet koskocaman zeytin yağlı biber dolması ve koskocaman bardakla ayran içtim.
SAHURDA: 2 Dilim ekmek ve boolllll çayla kahvaltı yapmayı planlıyorum.Tabii kahvaltıda kızartma türü şeyler yok....

Beyzuşum kocaman dediğin dolma nekadar kocaman olabilirki.)
Bir adet az olmamışmı demeye getiriyorum.:)

Afiyet olsun bu arada...

İyi geceler guzeller...

Yena kv yorumun tam isaber esim burada tatilde ailemle ooldugum icin kv baskisina baslamak icin guc buldu. Aylarca annen ve ablanlaydin geyiyi ile baslayip annesine baglayacak. Allah huzurumuzu bozmasin, esimede sert cikamiyorum, hakkimisda hayirlisi.

Aklıma ne geldi hep anlatıyorum bunu nasıl etkilenmişsem artık..ablamın dolabında biberleri büyümüştü zamanında.. pazardan alıp dolaba yerleştiiriyor bir kaç gün sonra bir bakıyorki biberin biri kocaman olmuş öyle büyümüşki poşeti delip çıkmış.:)

Sonra ablam biberleri atmıştı korkudan..:) Uzaylımı acaba bunlar demişti bana telefonda..

Korkar insan gerçekten.Düşünsene biberler dolapta büyüyüp;poşeti deliyor...Uzaylı biberler....

Herşeyin hayırlısı mutlucum..

aa hiç böyle bi cevap beklemiyodum kafana takma, rahat ol ben anladım seni filan yazarsın sanmıştım:) ne güzel sözler bunlar ya

berfoma bak bee :))

barış da ablası için öyle der büyüyünce. biliyo musun ben zor anlarımda karşısında beni bulur diyen birine hep ihtiyaç duydum ama hiç olmadı. hani tabi gidip adam dövücek cinsinden değil ama benim için hesap soran sen bu kızı üzmüşsün diyen biri'm hiç olmadı hayatımda. kendi hesabımı da soramadım tek başıma. aslında sorulmalı da ben yapamadım. ya da hesap değil mesele bu denli sevilmek ve kollanmak. belki o zaman hesap sorulmasını istediğim anlar da olmazdı hayatımda çünkü zaten beni üzmelerine izin vermiyor olurdum. neyse ya gülerek başladığım yazı nereye geldi..

Korkar insan gerçekten.Düşünsene biberler dolapta büyüyüp;poşeti deliyor...Uzaylı biberler....

O kadar büyümemiştir bence değilmi belkide diyorum azıcıkta farklı oldysa ablama öyle gelmiştir...

Fakat şu var bir kaç yıl önce abim pazarcılık yapıyordu haftasonları ( bu arada abim matematik öğretmeni ) maaş yetmeyince ek iş, yurdumdan manzaralar..

Neysee abim anlatıyodu bir gecede salatalık büyütüyorlarmış..Halden tarlaya siperiş veriyo diyelim ertesi gün gidip kamyonla topluyorlarmış..

Öyle deme ama..sana öyle geliyordur muhakak seni savunan vardır..Belki hiiç savunulucak duruma gelmemişsindir ondan...
Birde sen böyle güçlüde görünüyorsun yaa,kimse seninde ihtiyacın olacağını düşünmüyordur..

Büyümüş te olabilirler canım...
Derlerki salatalık çok çabuk büyür ve gece dinlersen çıtır çıtır büyüme seslerini duyabilirsin.....

Bu arada yurdumdan manzaralar bazen çok iç acıtıcı oluyor...Maalesef....

Beyzuşum ne yedin.? Ben sakız çiğniyorum cak cak diye..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…