HAYIRLI RAMAZANLAR.ALLAH TÜM DUALARI VE İBADETLERİ KABUL VE DAİM ETSİN İNŞALLAH...[/COLOR]
Bak vallaha mesajı yazdıktan sonra dedim kesin dilencii yada beyzuş bana bunu diyecek.))
O yıllarda hala diyet yapmaya çalışıyorsak bu sefer oğlum elin kızını gördüde beni unuttu böhüüü diye yazarım..:)
Yada bak bacak kadarken benim yımışak yımışak bacaklarıma sarılırdı şimdi elin kızına sarılıyor hayırsız evlat diye sitemde bulunurum..
Ozamanlar tabii sizde işte hayırsız evlat besle büyüt böyle olur diyerek beni teselli edersiniz...
KEsinlikle kontrol stresidir kendimden bilirim.Devam ediyormu açıklık oğlunda,onun kontrolümüydü.? Onun dışında dönem dönem bende çok ağlarım ota moka.:)
YENACIĞIM; o günler gelsin hele buluruz teselli edecek sözler canım.Bazen ablama soruyorum geline çok kızdığın zamanlar (nadirde olsa oluyor ;insanız sonuçta) hiç bir şey söylemiyorsun;kırmıyorsun nasıl dayanıyorsun diye.'' oğlumu çok seviyor;çok güzel bakıyor '' diye düşünüyorum tüm kızgınlığım geçiyor diyor.Güzel bir yol;ama ben yapamam sanki.Kızdımmı belli ederim ;iyi bir şey değil ama elimde değil.Kırmamaya çalışsamda yüzümden belli olur.............
[/COLOR][/I][/B]
Kaç taneeeeee???????????????? Hani kadın sözü vermiştik._?İyiyim asucum sen nasılsın..yürüyüşü yapmışsın süper ..benim kaynanam vardı dışarı çıktık bir yerlere, sonra onu eve bıraktık..
yürüyüş falan yapılmadı tabii..Birde gözleme yedim bugün bir kaçtane.:78:
Dişçi için kolaylıklar diliyorum;inşallah acsız;sızısız atlatırsın canım...benim bitti ama bende yarın tutamıycam dişe gitmem gerek yine..Nasipse salı günü başlıyorum..
gözlemeye gelince hazır yufkayla ben yaptım peynirli..bir yufkayı ikiye böldüm..yani bir yufkayı yemiş oldum işte..:))
Ooohhhh tam bayram olur Asumancığım.Ne kadar güzel bir şey değilmi eski giysiler bol geliyor.Darısı hepimizin başına inşallah....yenacım kaç beden bilmiyorum 6 numara yazıyor eşimde atma sakla dedi olmazsa müzeye kaldırayım
bence de 5kilo da 1 beden farketmemiştir ama tahminen şöyle durumum 52 beden giyiordum sanırsam hatta bazısı olmuyodu bile kalıplar malum yada ben daha fena durumdaydım şimdi 46 olur gibi geliyor pantolon almıştım mayısta lcw den 46 beden o şimdi epey bol geliyor bayramda alırım artık yeni ciciler
Oyy ne güzel olur.Torun torba bir arada kocaman bir aile...Allah güzel günler göstersin inşallah..
İnşallah canım...benim birde hayalimdeki kare şudur..Ben kızım ve kızımın kızı..yaşamadığım için sanırım üç kuşak bir arada acaip özlem duyuyorum,yaşamayı çok istiyorum..
Hayırlı olsun canım.Güle güle otur;huzur ve sağlıkla inşallah.Taşınırken Allah yardımcın olsun...İnşallah yardıma gelecek yakınların olur da daha kolay halledersiniz....iyi akşamlar kızlaar....bi süredir ev değiştirmeye çalışıyordum 2 gündür ev bakıyorum bugün istediğim gibi bir ev bulduk nihayet.....kapora verdik haftasonu taşınıcam sanırım..eğer bir süre giremezsem izin isterim taşınırken yena tekrar net bağlanana kadar canım...eve artık sığmıyorduk 3 çocukla 2+1 e....çok geniş 3+1 sıfır daire buldum oturduğum yerede yakın kira da aynı üstelik daha ne isterim kii....
Ayyy ben de olmamışım.Hemen arkadaşlık teklif ediyorumbiz nasıl arkadaş olmamışız kiiiiiiii.........
Hoş buldum canımmmmmm....BEYZUUUUUSSSS,hoşgelmişin..
beyzuş abla gittinmi teravihe Allah kabul etsin inşallah
Gittim canım Allah kabul ederse.Bu yıl çok kolay ve yorulmadan kıldım şükür.Galiba yürüyüşlerin faydası oldu....
Hanımlar bu arada sporlarınız boşa gitmesin;cumaları bildirin lütfen ben toparlar yazarım;ama teravihten sonra yayınlayabilirim.Biraz geç olur ama hiç yoktan iyidir.
SEMİRANCIĞIM;
Güle güle otur yeni evinde canım.Bu sıcaklarda ne zor olmuştur taşınmak.Seni çok iyi anlıyorum.İstanbul'a geldiğimden beri(öğrenciliğimden itibaren) tam 12 kez taşındım.Nihayet 11 yıldır aynı evcağızımda oturuyorum.Allah tüm taşınanlara yardım etsin.Çok zor çok....
Son düzenleme: