Öyle deme ama..sana öyle geliyordur muhakak seni savunan vardır..Belki hiiç savunulucak duruma gelmemişsindir ondan...
Birde sen böyle güçlüde görünüyorsun yaa,kimse seninde ihtiyacın olacağını düşünmüyordur..
Öyle deme ama..sana öyle geliyordur muhakak seni savunan vardır..Belki hiiç savunulucak duruma gelmemişsindir ondan...
Birde sen böyle güçlüde görünüyorsun yaa,kimse seninde ihtiyacın olacağını düşünmüyordur..
Beyzuşum ne yedin.? Ben sakız çiğniyorum cak cak diye..:)))
Akşam yemeğinde yemediğim köftelerim vardı.Onları ısıttım (3 tane) yanına da domates doğradım yiyorum....Sahuru bekliyorum çayla kahvaltı...Yaşasınnnnnn
KAhvaltı harika bişey değilmi.?
Banucum,bence anneni dinle hiçbişey deme..çünkü sen bişey dersen annen daha çok üzülür.Zaten sık sık gelemiyor...
allah sabır versin bu arada gerçi bende dayanamamda işte böyle uzaktan laf söylemek,öneride bulunmak kolay oluyor..:)
Öyle yapmaya çalışıyoruz zaten ama inan insanın içi yanıyor sonuçta dediğin gibi senede bir geliyor. Kadın aman bizi çekiştiriyorlar demesin diye bizimle aynı odada yanlız bile kalamıyor yada çeyran yapacak diye kapıyı bile kapatamıyor mutfağın. Bugün dedim bir daha o şekilde terbiyesizlik yaparsa haberin olsun oğlunu basebol sopası bulup dövcem diyehem boy hemde kilo var izmandut yavrusunda. Hani amerikan rugbby oyuncuları varya onların tipinde
Boşver canım ;umursama ;gül geç....Umarsamazsan kv de de amacına ulaşamamış olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?