Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam yemeğinde yemediğim köftelerim vardı.Onları ısıttım (3 tane) yanına da domates doğradım yiyorum....Sahuru bekliyorum çayla kahvaltı...Yaşasınnnnnn

KAhvaltı harika bişey değilmi.?

KAhvaltı harika bişey değilmi.?

Hem de nasıl....
Bayılırım kahvaltıya...Şimdi diyet söz konusu olduğu için zenginleştirme imkanımız yok ama şahane kahvaltı sofraları kurulabilir.Binbir çeşit malzeme var;artık iş hayal gücümüze kalıyor..
Her öğün kahvaltı olsa bıkmam;bu yüzden ramazanda genellikle kahvaltıyla geçiririm.2 çeşit yemek yapsam zaten günlerce yeniyor;bu nedenle iftar konusunda çok rahatım....

Öyle yapmaya çalışıyoruz zaten ama inan insanın içi yanıyor sonuçta dediğin gibi senede bir geliyor. Kadın aman bizi çekiştiriyorlar demesin diye bizimle aynı odada yanlız bile kalamıyor yada çeyran yapacak diye kapıyı bile kapatamıyor mutfağın. Bugün dedim bir daha o şekilde terbiyesizlik yaparsa haberin olsun oğlunu basebol sopası bulup dövcem diye hem boy hemde kilo var izmandut yavrusunda. Hani amerikan rugbby oyuncuları varya onların tipinde

Boşver canım ;umursama ;gül geç....Umarsamazsan kv de de amacına ulaşamamış olur...

Boşver canım ;umursama ;gül geç....Umarsamazsan kv de de amacına ulaşamamış olur...

YOk ablacım KVyi değil erkek kardeşimi dövcem o sopayla ( ancak hakkından gelirim sopayla )
KVyi asla dövmem sonuçta ne kadar kötü de olsa anne üstelik ben öyle birşeye niyet etsem ki bana çok ters kocam o sopayı bana daha elime aldığım an yutturur bende kazık yutmuş gibi olurum.
Benim KV ancak kendi çapında entrikalar çevirir sonra inkar eder eşimde ısrar ederse eeeeeee söyledim ne olmuş sinirlerim bozuk zaten üstüme gelmeyin der kıvırır.
En son bana oğlumu boşa dediğinde de inkar etmişti sonradanda eşim bak yüzleştiririm diyincede söyledim işte sevmiyorum zorlamı demişti.
Benim KV kendini benimle kıyaslar hep der sen sıkıntı görmemişsin benim kv beni evden bile kovdu demişti. Ona göre ben çok rahat bir hayat yaşıyorum, eşim bana karışmıyor beni her yere gönderiyor, her istediğim yapmaya çalışıyor diye kıskanıyor resmen.
Tatile çıkacağımızı ilk söylediğimizde ne gerek var oturun oturduğunuz yerde demişti. Yarım saat sonra bizde eylülde gitcez kaplıcaya demişti. Bırak ben kP ye acıyorum adamcağız zaten hasta ( ki oda sağlığında az değildi ama kıyamıyorum yinede sonuçta rahatsız). Tuvalette bile tek başına gitmekte zorlanan adamı sırf kendi zevki için yollara dökecek bide eşime diyor bizi döneceğimiz zaman gelir alırsın diye. Eşimde tamam pazar döneceğinize ben banuyla çocuklarıda alır cuma akşamından gelirim hemde bizde haftasonu kaçamağı yapmış oluruz dedi. Anında suratı düştü ne yanı odamı gelicek dedi. Bende eeee araba benim arabam beni götürmezse vermem diye işi yüzsüzlüğe vurdum

Zaten işi deliliğe vurmasaydım şimdiye kadar kesin ya bakırköylük olmuştum ve kutu kutu ilaç içmem gerekirdi
Ne yapalım artık birazda kendi kardeşim açısından deliliğe vurcam sırf babam ve annemin hatırı için

Arkadaşlar iyi geceler tatlı rüyalar kovalasın sizi tavşanlar..:)

selam kızlar nasılsınız. bugun gıremedım babam ve kardesım bendeydı o yüzden onlarla ılgılendım .. gun ıcınde yedıklerımı yazayım sıze..

sabah:
1 fıncan çay
2 salatalık
1 dılım k. ekmek
3 bıber
1 tatlı kasıgı cılek recelı

gun ıcınde baska bısey yemedım aksam mangal yapacagız ve fazla olmasın dıye

sadece 1 lımonlu soda ıctım.

aksam:
5 adet ızgara köfte
1 küçük ızgara kanat
karpuz
yagsız salata
ve dayanamadım 2 tane çiğ köfe kendım yaptım ve dayanamadım napiim.. (
1bardak cola
yemekten sonrada 1 lımonlu soda ıctım şuanda elmalı soda içiyorum :))

Ay kendi derdime düştüm Semirannıma bir güle güle otur demeyi unuttum
Canım inşallah yeni evinde mutlu ve huzurlu bir şekilde oturmayı nasip eder Rabbim.

Saferancım seninde yeni evin hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun ben badana boyada bile cıldırıyorum taşınmayı çok istediğim halde her yer her yerde olucak diye nasip olmayınca oh iyi oldu kim uğraşacak okadar işle diye kendimi teselli ediyorum

Bu arada unutmadan yazayımda sonra ya neydi diye düşünmüyeyim
Cumartesi 60 ve pazar 60 dakka olmak üzere toplam 120 dakka sporum oluştu
Bugünde inşallah yine en azından bir okadar yürüyüş yapma imkanım olur.
Toksin arkadaşıma yetişmem zor ama ne demişler azimle ....... dağları devirirmiş

Anammmm millet sahura kalkıcak ben hala oturuyorum
Neyse bende yatayım bari nasılsa maalesef oruç tutamıyorum.
Aslında çok isterdim çünkü bana göre Ramazanın tadı oruçla çıkar ama annem inat etti çocuğun sütü kesilir tutma bu senede diye inşallah bir sonraki Ramazana.

Bizim burda başladı davulcular tokmağı savurmaya. Tüylerim diken diken oldu yaaa ne güzel Ramazan başladı.
Rabbim tüm müslümanlara Ramazanda dilledikleri her şeyi verir inşallah. İlk öncede buradaki güzel anne adaylarına o çok istedikleri müjdeyi verir hayırlı ve sağlıklı bir şekilde.

herkese hayırlı ramazanlar kuzulaarr
Rabbim bu ramazan ben ve benim gibi umudunu yitirmemeye çalışan bekleyen herkese bebek müjdesl yaşatsın..
Çocugu olanların cocuguna saglık,hepimze huzur ve basarı nasip etsin...
HEPimiZiN DUAlaRI KaBUL RAMAZANI MüBAreK OLsUN...

Günaydınlaaaar.... ben geldimmm... izin sonrası pazartesi sendromu + oruç + yol yorgunluğu + uykusuzluj + sıcak ilk iş saatlerim pek iç açıcı geçmeyecek gibi görünüyor :)

tatilde dikkat etmeye çalıştım kesinlikle kilo da vermişimdir diyordum ama dün gelince tartıldım 1 kilo almış görünüyorum ama ayağıma ayakkabı flan olmuyor öyle şiş her yerim umarım ondandır.

Herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum, inşaallah hepimize 4-5 kilo verdirerek veda eder bu ay :)

günaydınlarr
bende de izin sonrası ilk mesai günü oruç uykusuzluk ve yorgunluk...
neyse ki izni sadece +1 le bitirdim o da çok muhtemel wc dendir...
bu arada Hayırlı Ramazanlar herkese

ramazanın ilk günü uykuda kalıyordum azdaha teli ayarlamışım açmayı unutmuşum allahtan eşim teli ayarlamış yoksa 5 kişi aç kalıcaktık benide suçlu ilan ediceklerdi yarın evde nekadar tel varsa ayarlıcam

Dün ben yine biraz fazla kaçırdım :) ve regl oldum. bugün diyetisyen günüm yani kara gün :) bakalım + kaç gösterecek geçen hafta 91.2 idi. muhtemelen 91.5 gibi bir öngörüm var :) hepinize güzellll oruc tutanlara car cabuk sular seller kadar serin bir gün dilerim... sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…