bu arada beyzuş abla özel mesaja tekrar girmeye üşendim burdan yazıp hemen yatmaya gidiorum:)
bu meydan nekadar şenlikliymiş. sanki bi sultanahmet meydanıda buraya kurulmuş:) biz buraya yeni taşındık 2 ay oldu sanırım. avrupa yakası hemde ttaaaaa bi ucu olmuş oldu bizim için:) anadolu yakasında suadiyede oturuyoduk. ordaki evimiz duruyo ama şimdilik buraları tanımaktayız:) bizim tarafa göre burası acayip hareketli geldi bana:) suadiye tarafı biraz daha sakin, sessiz, genelde de yaşlılar olan biyerdi:)) alınma sakın heee sen bizdensinburası hep yeni nesilk. annemlerle altlı üstlü sayılırız.onlarda diyo herhalde apartmandaki en yaşlı çift bizi ne güzel hep genç nesil var diye:) halbuki henüz babam 53 yaşında:) annem 45:) ayyyy gidicem diyorum ama çenem düşüyo yine:) 3 gün oldu ya giremedim hemen acısını çıkarıyorum
hadi hadi hayırlı geceleeeeeer:)
Slm kizlar gecmisi söle bi okudum
bugun baya yorgun gecti benim icin gerci sün de ayniydi kv me mobilya aldik onlari kuruyoruz baya yormusum kendimiki sirtlarim belim agriyo yenacim bravo rürüyüsler yapiyorsun ne güzel cetipie allah anali babali büyütsün yegenini
Hepinize iyi geceler hanımlar....
Bu günkü menümü yazayım....
İFTAR: 1 hurma+3 ızgara köfte+4 küçük parça tavuk (1 er yudumluk parçalar)+1 dilim ekmek+1/2 kase cacık
TERAVİHTEN SONRA. 1 adet orta boy zeytinyağlı biber dolma.(koca bir tencere yaptım .Bakalım kaç gün sürecek bitmesi.Sadece ben yiyorum)
ARA.1 bardak kefir içerim.
SAHUR. Rutin 2 dilim ekmekle kahvaltı planlıyorum.....
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi süreleri 60 dak yı bulamıyor maalesef.Neyse hiç yoktan iyidir....
bu koca mesajı yeniliyorum çünkü kimse sorularıma cevap vermemiş:))
ohhh bende zooorla bi daha okuturum he he heeeee:)
herkese merhabalar
sanırım toplam 3 gündür hiç giremedim
öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..
benim ramazanlarım acayip yoğun geçer kusuruma bakmayın uğrayamadığım için
2 mukabelem var. ben okuyorum. eh azıcıkta dinleniyorum sonra. bi de kendi hatimim var onu okuyorum. bide evi derle topla, yemek filan hiç vakit bulamıyorum
ama sağlıklı beslenme yolumdan hiç şaşmadım
şimdiii sorularımı sorayımspor bildirimimize teravih namazlarını sayıoyormuyuz:) sayıyorsak kaç dakika olarak yazıyoruz. bizim hoca yatsı ile beraber toplam 1 saatte bitiriyor
bi de iftar ve sahur menülerimi paylaşiim bakiim neler diiceksinizsize bide tarif vericem sahurda yapmanız için. hem çok kolay hem tok tutuyo hem vitaminlerinizi tamamlıyo hem hem hem işte ama bence sahura uygun iftarda yemenizi tavsiye temem
menülerim;
İLK İFTAR;
1 kase(200 ml) tavuklu,azpirinçli, yağsız çorba.
2 parmak kadar mantarlı,kaşarlı köfte(mantarıda kaşarıda bi lokma kadardı)
2 dilim çavdarlı ekmek.
50ml limonata
TERAVİHDEN SONRA;
15 yeşil üzüm
yarım ekşi elma
1 top etmeyecek kadar vanilya ve antep fıstıklı dondurma..
SAHUR
2 dilim çavdarlı ekmek
hurmalı yumurta
tarifi
5 hurmayı 1 saat önceden ayıklayıp yıkadım beklettim öyle.1 çorba kaşığı tereyağı tavada kızdırdım içine hurmaları attım kavurdum 1 tatlı kaşığı bal attım kavurdum karamelize oldu iyice:) misss gibi kokunca kırdım 2 yumurta yı ve karıştırıp imsak vaktine 7 dk kala hüplettim. çok geldi ama 5 te 1 ini yiyemedim:)
hııı bide iftardaki çorbadab 2 kaşık yedim
iftar ile sahur arasında mutlaka ama mutlaka 3 lt suyumu bitirdim
işte böyle ben şimdi çıkıyorum
geç bile kaldım:)
menüme mutlaka yorumlarınızı bekliyorumsöyleyeceğiniz herşey aleyhimde delil olarak bana verilecektir:)))
sanırım bu cuma iftardan önce iyi bir bildirim yapıcam
sizi seviyorum kendinize iyi bakın
özür di,liyorum bu arada geçmişi okuyamadım. kaçırdığım, söyemem gerekn şeyler için affedin lütfenyalnız asuman ablanın fotoğraf koyduğu yazısı gözüme çarptı ona baktım
ablacım MÜKEMMEL fark var ortadaHARİKASIN mutlu oraya yazmış ya kızlarının annesi değil ablası gibi olmuşsun resmen MAŞAALLAH
Görüşürüüüzzz
ben hafızım ablacım:)
düz lise mezunuyum. ama şimdi bi de çocuk gelişimi okuyorum iki diploma kullanıyorum yani lisedenbi yandan çocuk gelişimini okuyorum, bi yandan da bu sene ilahiyat ön lisansı halledicem inşaAllah hafız hocasıyım zaten asıl mesleğim hocalık ama 1 yıldır ara verdim:) yaklaşık 20 kadar hafızım var:)
ama çok yoruluyodum. şimdi okul öncesi öğretmenlik düşünüyorum bakalım çifte mesleğim olucak yani:)
BEYZUŞ ablacım
eveett bi teravih sonrası buluşalım ama benim eşim sahurdan 1 saat sonra çıkıyor. onun için biz teravihden hemen sonra eve geliyoruz. hafta sonuna getirsek sana uyarmı? ben özelden telefonumu atiim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sorry2.gifkızlar artık bir hedef koydum aralık 12 ye kadar 80 kilo olcam kurtuluşu yok şu ramazanı atlatırsam her ramazan artılara geçerim inşallah öyle olmaz bişe denicem ama faydasını görürsem tavsiye edrim önce ben kendimi riske atayım deneyen var
Ceco bugün nasıldı gelin ve kardeşin.? Yaptılarmı gıcıklık.:))
benim kullanıcagım ilaç degil sadece sıcak su her yemekten önce 3 bardak su sabah ögle akşam her ögün 3 bardak içilcekmiş ramazan bitsin 1 ay denicem faydasını görürsem devam etcemhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sorry2.gif
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlwitchxs3.gif
tatım inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın benden sana tavsiye sakın haplara başlama çünkü ben aklına gelebilecek hepsini içtip az verip çok alıyosun dün diyetisyen ilk randevüm vadı 96.300 çok kötü yawwww şubat ayında 87 idim şu hala bak inşallah veririm beni zayıflama hapları ve doğum kontrol hapları mahvetti benimde hedefim şubat tatiline kadar 70 i görmek başarırmıyım acaba:26:
iyidir valla evde otururuyorum bu sene çocuklar işe bende onlara yemek temizlik işleri evde büyük bi bakıyorum zaman bitmiş bide kk var bu yz hiç sıkılmadım tatil nasıl geçti ayşe
ay kıyamam bilirim nasıl zordur eskide benim büyük kızım 1 geceligine annemde kalcaktı annemde karşı komşum ben dayanamamıştım eşim gidip getirmişti hiç unutmamtatil güzeldi çok şükür iyi geçti ama dönmek hiç kolay olmadı
emiri orduda anneme bıraktık ne yazıkki kayınvalide bakıyo onlarda orduda fındığa gittiler
eski bakıcımızı aradım 1 ay baksın diye o da işe başlamış p.tesi günü
mecburen bıraktık bizde ama eve giremedik akşam eşimle ağlamaktan allah yoklugunu göstermesin yavrularımızın (aminnnn)
bayramda gidip alıcaz inş.
ay kıyamam bilirim nasıl zordur eskide benim büyük kızım 1 geceligine annemde kalcaktı annemde karşı komşum ben dayanamamıştım eşim gidip getirmişti hiç unutmam
.onlar senden iyi bakarlar ama annelik işte sen çalışırsan akşamda eve yatmaya tek gir zor olmaz belki.kiloları naptın
Aysemmm hos geldin cqnim tatil nasildi emiri orduda birakmissin canim allah tez zamanda kavustursun cnm benim annemde gidecek 10 gun icinde bende ne yapcam bilmyorum gorumcem gelecek ama o tarafta sorunlar var esimin babannesi cok rahatsiz gitti gitcek, gorumcemin nisan olayu olacakti bakalim biz ne yapcez bi ayligina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?