Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de buradan çok memnunum canım...Önceleri sırasıyla ;çapa,şehremini,merter,ataköyde oturdum.Burada huzur buldum...Evet tam benim gibi gençlere göre....
Anammm senin anneciğin bile benden genç.Olsun analı kızlı görüşürüz daha iyi....

Slm kizlar gecmisi söle bi okudum
bugun baya yorgun gecti benim icin gerci sün de ayniydi kv me mobilya aldik onlari kuruyoruz baya yormusum kendimiki sirtlarim belim agriyo yenacim bravo rürüyüsler yapiyorsun ne güzel cetipie allah anali babali büyütsün yegenini

Çok iyi oluyor ervamcım inşallah hiç bırakmam yürüyüşümü..

Sanada kolay gelsin yoğunsun...bende hazırlık yapayım davul sesleri gelmeye başladı dışardan..:)

Görüşmek üzere..

maşallah bende 2 gundur 25 dk yürüyorum bılıyorum az ama sonrasında hemen teravıh kılıyorum kendım bitene kadar saat 11 oluyo ykum cok gelıyorr hiç yoktan ıyıdır degılmıı bir şey daha yazacaktım ama unuttumm :))

maşallah sana civcivv allah kabul etsın bende kendım okurdum her sene bu sene okuyamadım tembellık ettım yakın olsaydıkk gelırdımm mukabelene bizim komşu evını açardı 6 yıldır orada okunuyordu bu yıl yokmuş açmamışş olsaydı herkez gıderdıı neysee cenem düştüü gece gecee menünde gayet güzel canmm

yarım yufkamı yedim geldimm 2 bardak şekersiz çaylaa eşim gece vardiyesin dee bende ezanı beklıyorumm namaz kılıp yatayımm öptümm

dalokayy senı gördum cnmm asagıda nasılsınn cnm nasıl gıdıyorr dalokaycık nasıll

cherypie allah analı babalı büyütsün cnm gözünüz aydınn .

Son düzenleme:
hayırlı geceler kizlarr masallah spor yapanlara benim cuma akşamı sanki biri fisimi çekti o kadar halsisim bu gün basım agrimadi allaha şükür ama aya kalkınca bazen başım dönüyor hmm hastada deilim belkide hastane stresimi
arakadaslar yazmış neden hastaneye gitcem diye kızım dogustan hasta onun elektirikli arabasını ve makinayla yaşıyor onu degiscekler hayırlısı olsun
yediklerimi yazayim
sahur
1yogurtla mü sli ve karpuz suuuuuuuu
iftarda
1tabak çorba biber kizartmasi az yağda yaptim domatesli sarimsakli ve 2dilim çavdar ekmegi karpuzz erik şeftali bu kadardicik

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/sorry2.gif
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlwitchxs3.gif
tatım inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın benden sana tavsiye sakın haplara başlama çünkü ben aklına gelebilecek hepsini içtip az verip çok alıyosun dün diyetisyen ilk randevüm vadı 96.300 çok kötü yawwww şubat ayında 87 idim şu hala bak inşallah veririm beni zayıflama hapları ve doğum kontrol hapları mahvetti benimde hedefim şubat tatiline kadar 70 i görmek başarırmıyım acaba:26:

Son düzenleme:
Ceco bugün nasıldı gelin ve kardeşin.? Yaptılarmı gıcıklık.:))

Ay sabah sabah ne güldüm :) Bizim Turist ömer ve ayşecik buralarda bile sayemde meşhur oldular
Yok valla inanılması güç ama dün içlerine başka bişey kaçtı sanki. Anam bize karşı özellikle bana karşı bir iyidiler şaşırdım kaldım. Bir bardak suyunu almaya üşenen kardeşim sırf ben dedim diye gazete bile almaya gitti
Bir ara tutturdular ya biz bir yere giderken ille sizde gelin öbür türlü sıkılıyoruz yok işte hep beraber eğlenelim diye. Şaşırdım kaldım ama anlaşılan anam onlara bi ayar çekmiş çaktırmadan yoksa bir gecede bukadar değişim mümkün değil Hazır fırsatını yakalamışken bende biraz kardeşimin kulağını büktüm len burası türkiye arada bir hareketlerine dikkat et bide lafları totoşundan anlama diye. Geçen gün herkesin içinde karısıyla öpüştüler bizim kocalarda haklı olarak isyan ettiler ayıp denen bişey var diye. Annemle babam görmemezliğe gelmişlerdi ki görmemek mimkin deel bende onlarada kızdım siz yüz veriyorsunuz diye iyi o zaman bende kocamla öpüşcem bundan sonra karşınızda diye aaaa ayıp dediler anam ona değilde banamı ayıp dedim gülüyorlar. Tabi o an kardeşim yoktu sonra babam sana söylüyorum kardeşim ve karısı siz anlayın yaptım
Baba anama fazla yaklaşma bak toplum içinde ayıp valla yollarım seni dedim erkek kardeşimde ne varki bırak anneme sarılsın diyince bende la sarılmakla kalmaz ben bilirim bunu hem herşeyini acıkta yaşamak güzel bişey değil günah dedim. Aslında haklısın bizde arada dikkat etmiyoruz dediler
Bırak babamın bişey yaptığıda yoktu arada onu harcadım konu açmak için

Neyse bizde macera bitmez Şimdilik kaçtım kendinize iyi bakın.
Cheery pie canım allah analı babalı büyütsün
Sinopee seninde eşine şimdiden çok geçmiş olsun allah başka dert keder vermez inşallah

Herkese çok güzel ve huzurlu bir gün diliyorum ve gece haberlrinde görüşmek üzere esen kalın diyorum
Beni izlemeye devam edin

benim kullanıcagım ilaç degil sadece sıcak su her yemekten önce 3 bardak su sabah ögle akşam her ögün 3 bardak içilcekmiş ramazan bitsin 1 ay denicem faydasını görürsem devam etcem

iyidir valla evde otururuyorum bu sene çocuklar işe bende onlara yemek temizlik işleri evde büyük bi bakıyorum zaman bitmiş bide kk var bu yz hiç sıkılmadım tatil nasıl geçti ayşe

iyidir valla evde otururuyorum bu sene çocuklar işe bende onlara yemek temizlik işleri evde büyük bi bakıyorum zaman bitmiş bide kk var bu yz hiç sıkılmadım tatil nasıl geçti ayşe

tatil güzeldi çok şükür iyi geçti ama dönmek hiç kolay olmadı
emiri orduda anneme bıraktık ne yazıkki kayınvalide bakıyo onlarda orduda fındığa gittiler
eski bakıcımızı aradım 1 ay baksın diye o da işe başlamış p.tesi günü
mecburen bıraktık bizde ama eve giremedik akşam eşimle ağlamaktan allah yoklugunu göstermesin yavrularımızın (aminnnn)
bayramda gidip alıcaz inş.

Son düzenleme:
ay kıyamam bilirim nasıl zordur eskide benim büyük kızım 1 geceligine annemde kalcaktı annemde karşı komşum ben dayanamamıştım eşim gidip getirmişti hiç unutmam
.onlar senden iyi bakarlar ama annelik işte sen çalışırsan akşamda eve yatmaya tek gir zor olmaz belki.kiloları naptın

Gunaydin gunaydin gunaydinnn
Butun tombkler toplandik sorduk neden top-landik top-landik:)))

Ay bugun hem uykusuz ama bi okadar da mutlu gibiyim hos suan suratima baksniz katnem bi suratla oturuyom am ne biliym soyle atsam kendimi yataga tek hayalim o :)))

Cherryyyy pie hala olmussun cnm allah anali babali buyutsun canimmm

Mutlusm napiyn daloki nasil

kilolar aynı duruyo cnm üstüne almış olabilirim ama bugün regl olduğum için tartılmadım yrn sabah bakalım ne cıkıcak tartıda büyük ihtimalle almışımdır çünkü çok düzensiz yedik

Aysemmm hos geldin cqnim tatil nasildi emiri orduda birakmissin canim allah tez zamanda kavustursun cnm benim annemde gidecek 10 gun icinde bende ne yapcam bilmyorum gorumcem gelecek ama o tarafta sorunlar var esimin babannesi cok rahatsiz gitti gitcek, gorumcemin nisan olayu olacakti bakalim biz ne yapcez bi ayligina

Sahilli nasilsin hos geldin

hoşbulduk cnm tatil iyiydi çok şükür ama işte dönüşte emiri bırakmak çok üzdü bizi
ama yapacak bişey yok ne yazıkki
biz çalışan annelerin kaderi sanırım bu
allah sanada yardım etsin cnm umarım bi kolaylık bulursunuz

günaydın kızlar.

ayşecim hoşgeldin emir'e en yakın zamanda kavuşman dileğiyle canım..

toksin rutin bir tedavi ise stres yapmana gerek yok, hayırlısıyla gider gelirsiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…