günaydın kızlar.
ayşecim hoşgeldin emir'e en yakın zamanda kavuşman dileğiyle canım..
günaydınlar herkese
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın fadimecim nasılsın
mutlucum günaydın nasılsın cnm
Slm kizlar yatak keyfi yapiyorum pek bi iyi oluyo keratata yauuuuwwww herkezin keyifli bi gün gecirmesi ümidiyle.......
ayşem hoşgeldin emirine de Allah tez zamanda kavuştursun inşallah canım
hoşbulduk cnm
amin inş. daha şimdiden burnumda tütüyo kuzucum
ayse hosgeldin, ogluna cabuk kavusursun umarim... Benim kuzenim kaptan. Iki gun mesaide, iki gun evde. 3,5 yasinda bir ogullari var, cok gec konustu ve cok hircin bir cocuk. Gecende kuzenim onunla bana geldi, karisindan bahsetti, cocuga bakmiyor, ben gemiye gidince hemen gidip cocugu 2 gun annesine birakiyor, ben gemiden donerken kayinvaldeden aliyorum diyor.... Benim oglan 2 yasinda tuvaletini ogrendi, onlarinki hala beze yapiyor cunku gelin cocukla ilgilenmeye eriniyormus... Bak bi de boylw analar var... O kadar biktim ettim, yordular diyorum ama evladindan bir gun ayri kalmaya bile dayanmak ne zordur... Sabir diliyorum...
hoşgeldinnnnnnnnnn....
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.Eşler hep aynı canım asla söylüyemezler.Kızlar, kadını fendi erkeği ve kayınvalide-kayınpederi yendi :)) Eşim bugün babası ile yaptığı konuşmayı anlattı :"-Baba, siz Antalya'ya gidecek misiniz? -Hayır oğlum -Peki gitmek ister miydiniz? -Yok oğlum, istemiyoruz. -O zaman Antalya'ya gidiyoruz baba." Sonra anlatmış babasına "Umut orayı istiyor çünkü şöyle, çünkü böyle" diye. Kayınpeder de "Tamam oğlum madem siz öyle istiyorsunuz oraya gidelim" demiş ne yapsın :)) En az 5 kere konuşulmuş mevzuu, benzer diyaloglar, umarım bu son karar olur. Eşime de gıcık oldum, bu erkekler azıcık politik olmayı beceremez mi? Kendisinin arzusu olarak göstermek o kadar da zor değildi. Ben de "Antalya'ya gitmeyi Tolga istiyor" demiştim geçen ay.
Neyse 15-31 Ağustos tarihleri arası Antalya'dayım kısmetse :))
İçten ilgine teşekkür ederim Yena'cığım. Evet hocamız Cerrahpaşa'da ama biz özel kliniğine gidiyoruz, evimize yakın; Kadıköy'de. Ayrıca haftada 2 gün Amerikan Hastanesi'nde hasta bakıyor. Çocuk kardiyolojisi konusunda yetkin bir isim. Deontolojiye, etiğe de çok önem veriyor, çok saygıdeğer biri. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama olursa güvenle önerebileceğim bir doktor.
Senin küçük artistin (ne tatlı pozdu o) tamamen düzelmesi çok güzelBiliyorsun hiç görmemiş gibi oluyor bundan sonra, hiç riski-zararı kalmıyor, maşallah. Hepimizin çocukları hep sağlıklı ve çok mutlu olur umarım :) Onlar iyiyse bizde iyiyiz.
Ben gelmiyim dolmaları yemeğe zeytinyağlı dolmaya fizana giderim:::))))Ben bir türlü beceremiyorum hep alay konusu oluyor beni dolmalar patlamış ve fışkırmış yanardağ gibiler::)))Hepinize iyi geceler hanımlar....
Bu günkü menümü yazayım....
İFTAR: 1 hurma+3 ızgara köfte+4 küçük parça tavuk (1 er yudumluk parçalar)+1 dilim ekmek+1/2 kase cacık
TERAVİHTEN SONRA. 1 adet orta boy zeytinyağlı biber dolma.(koca bir tencere yaptım .Bakalım kaç gün sürecek bitmesi.Sadece ben yiyorum)
ARA.1 bardak kefir içerim.
SAHUR. Rutin 2 dilim ekmekle kahvaltı planlıyorum.....
Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama eskisi gibi süreleri 60 dak yı bulamıyor maalesef.Neyse hiç yoktan iyidir....
Bravo yena böyle gidersen garanti 3 4 kilo verirsin benim dietisyenim 1 yk kaşığıyla ve 1 yumurtayla yaptığon melemeni istersen kazanla ye diyordu.Beyzuşum,çok iyi gitti sabah kötüydü midemde yanma vardı sonra geçti oda..Hatta temizlik yaptım ama çok şiddetli susamadım..
İftarda iyiydi bir kase çorba içtim 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir 4-5 kaşık pişmiş domates daha doğrusu yumurtasız menemen diyeyimm.:)
Daha sonra çayın yanına 3 hurma..
yürüyüşe gittim eve geldim kavun yedik işte böyle iyiydi yani...Umarım hep böyle olur ama ramazanda çok davetler oluyor bizim, muhteşem sofralara nasıl karşı koyucam bilemiyorum artık azıcık ucundan yapabilirim inşallah..:))
Hangi senelerde oturdun ataköyde beyzuş abla bizde 9.kısımdaydık 8 sene oturduk D bloklarda.Oranın tadıda başkaydı.Ben de buradan çok memnunum canım...Önceleri sırasıyla ;çapa,şehremini,merter,ataköyde oturdum.Burada huzur buldum...Evet tam benim gibi gençlere göre....
Anammm senin anneciğin bile benden genç.Olsun analı kızlı görüşürüz daha iyi....
Hoşgeldin ayşe tatilin nasıl geçti oğluşunu bırakmışsın olsun en azından emin ellerde Allah biran önce kavuştursun.günaydınlar herkese
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın fadimecim nasılsın
mutlucum günaydın nasılsın cnm
hoşgeldin ayşe tatilin nasıl geçti oğluşunu bırakmışsın olsun en azından emin ellerde allah biran önce kavuştursun.
hoşbulduk cnm emin ellerde olduğuna eminim anacım saolsun benden iyi bakıyo ama ben çok özlüyorum emirimi
tatilimiz iyiydi çok şükür denize gittik bol bol yüzdük vs ama yemekleride götürdüm yanı sıra 2 kilo falan aldım sanırım mutlu beni gebertecek ama napim
bugün itibari ile toplanıyorum mutlucum kızma bana olurmu
kızlar bişe sorcam dogum günü ila pastalımı olmalı büyük bir dondurma alsam kutlasam kızımı dogum gününü olarmı:26:
bayılır dana kadar oldu halen bebek gibi gelir bana 17 yaşına gircek bugün hediye olarak kitap serisi istiyor roman bende kitap okumayı hiç sevmeyen biri olarak nasıl vercem 100 lirayı ellerim titrer ev kitaptan geçilmez elline geçeni hemen kitap alırlar benden fiatını gizlerler tabiki benden kaçarmı illa ögrenirim ama çaktırmamOlur cnm olur hemde kizin dondurma seviyosa cokta güzel olur sicak havalarda
Çok daha iyi olur bu sıcaklarda gene üstüne mum koyarsın.kızlar bişe sorcam dogum günü ila pastalımı olmalı büyük bir dondurma alsam kutlasam kızımı dogum gününü olarmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?