Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cherry ortikim, yegenin uzun omurlu, hayirli ugurlu olsun...

Mutlusum, keyfine bak....

Ayse hosgeldin, ogluna cabuk kavusursun umarim... Benim kuzenim kaptan. İki gun mesaide, iki gun evde. 3,5 yasinda bir ogullari var, cok gec konustu ve cok hircin bir cocuk. Gecende kuzenim onunla bana geldi, karisindan bahsetti, cocuga bakmiyor, ben gemiye gidince hemen gidip cocugu 2 gun annesine birakiyor, ben gemiden donerken kayinvaldeden aliyorum diyor.... Benim oglan 2 yasinda tuvaletini ogrendi, onlarinki hala beze yapiyor cunku gelin cocukla ilgilenmeye eriniyormus... Bak bi de boylw analar var... O kadar biktim ettim, yordular diyorum ama evladindan bir gun ayri kalmaya bile dayanmak ne zordur... sabir diliyorum...

Pinarcan nerden gelio bu enerji soyle bakiym...

Fadime ic sulari bakalim...

Asuman ne fistik olmusun kiz sen oyle... Yemin ederim 10 yas genclesmissin... Devam...

herkese günaydınnnnnn

kızlar nasılsınız....

ne açlık ne susuzluk rabbime çok şükür hiç zorlanmadan orucumu tutuyorum ama uykusuzluk beni öldürüyor...sürünüyorum Allahım yardım et gözlerim kapanıyor uyurgezer gibiyim başımı masaya koymamla anında dalıyorum :95::95::95:

Son düzenleme:

hoşbulduk cnm saol
yaaa var ya anlamıyorum işte ben böylelerini e o zmn nie doğurmuş ki
buraya yuva çocukları falan geliyo içim gidiyo nasıl kıyıyolar o yavrucaklara anlamıyorum
rabbim ıslah etsin hepsini ne diyelim

hoşgeldinnnnnnnnnn....

hoşbulduk cnm

Ay bilmiyorum ki leahcan nerden gelir nere gider:)) hlbuki acayip uykusuzum oruc tutmuyorum ama kzim saolsun dun uykusunu alamadi diye huzursuzdu bir de isilik olmus her yani oyle bacikom bende bele sende nasil

Umuttttt dun senin kulaklarini cok cinlattimm:)) yine ekmek yapacaktim tarifi bulamadim 2 saat teldn bakiyom yok sonra htirladim ama az kaldi mayayi unutuyordum yaptim 6 tane ekmek 1 ini hemen sicakken huplettik sabah bi baktim 2 tane kalmis:))) ben kepekli undan yapiyorum valla her yaptiimdada bol dua ediÿorum sana hatta bole organik tariflerin varsa payllasirsan bol dua eder cettine rahmet dilerim.

Toksincim kizin icin allah sifa versin kac yasindaydi kuzun

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir.Eşler hep aynı canım asla söylüyemezler.

Ben gelmiyim dolmaları yemeğe zeytinyağlı dolmaya fizana giderim:::))))Ben bir türlü beceremiyorum hep alay konusu oluyor beni dolmalar patlamış ve fışkırmış yanardağ gibiler::)))
Ne güzel yürüyüşlerini yapmışsın.

Bravo yena böyle gidersen garanti 3 4 kilo verirsin benim dietisyenim 1 yk kaşığıyla ve 1 yumurtayla yaptığon melemeni istersen kazanla ye diyordu.

Hangi senelerde oturdun ataköyde beyzuş abla bizde 9.kısımdaydık 8 sene oturduk D bloklarda.Oranın tadıda başkaydı.

günaydınlar herkese
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın fadimecim nasılsın
mutlucum günaydın nasılsın cnm
Hoşgeldin ayşe tatilin nasıl geçti oğluşunu bırakmışsın olsun en azından emin ellerde Allah biran önce kavuştursun.

Ya ben sabah tartıldım 1 kilo fazla çıktım o kadar dikkat ediyorum bu ne şimdi dün yediğim 2 lahmacunmu yaptı bunu şimdi off valal o kadar üzgünümki bu kadar çabaya.

hoşgeldin ayşe tatilin nasıl geçti oğluşunu bırakmışsın olsun en azından emin ellerde allah biran önce kavuştursun.

hoşbulduk cnm emin ellerde olduğuna eminim anacım saolsun benden iyi bakıyo ama ben çok özlüyorum emirimi
tatilimiz iyiydi çok şükür denize gittik bol bol yüzdük vs ama yemekleride götürdüm yanı sıra 2 kilo falan aldım sanırım mutlu beni gebertecek ama napim
bugün itibari ile toplanıyorum mutlucum kızma bana olurmu

hosgeldin cnm sayili gün cabuk gecer annnen bakiyormus ama haklisin insan cok özlüyor ben alis verise gidince eve gelene kadar özlüyorum rabbim sabir versin sana

Olur cnm olur hemde kizin dondurma seviyosa cokta güzel olur sicak havalarda
bayılır dana kadar oldu halen bebek gibi gelir bana 17 yaşına gircek bugün hediye olarak kitap serisi istiyor roman bende kitap okumayı hiç sevmeyen biri olarak nasıl vercem 100 lirayı ellerim titrer ev kitaptan geçilmez elline geçeni hemen kitap alırlar benden fiatını gizlerler tabiki benden kaçarmı illa ögrenirim ama çaktırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…