hosgeldin cnm sayili gün cabuk gecer annnen bakiyormus ama haklisin insan cok özlüyor ben alis verise gidince eve gelene kadar özlüyorum rabbim sabir versin sana
ayşecim hoşgeldinn tez zamanda kuzuna kavuşş inşallah cnmm
aramıza hoş geldin takma kafana daha yeni dogum yapmışsın bebegini gülel güle büyüt hayırlı evlat olur inşallah kilolar yavaş yavaş gider kendine bir baskül al cumadan cumaya biz tartılıp liste oluş turuyoruz kaptanımız yena burdaki kaptanımız çok iyi başka kaptanlara benzemez ..........mesela ali kaptana hiç benzemez................
hayırlı olsun canım..ben de başak şehirdeyim yeni yerleşimler hep böyle daha 2 giün önce ahmet özhan konseri oldu hergün ramazan etkinliği var uzaklara hiç gitmeye gerek kalmıyorr...bu arada beyzuş abla özel mesaja tekrar girmeye üşendim burdan yazıp hemen yatmaya gidiorum:)
bu meydan nekadar şenlikliymiş. sanki bi sultanahmet meydanıda buraya kurulmuş:) biz buraya yeni taşındık 2 ay oldu sanırım. avrupa yakası hemde ttaaaaa bi ucu olmuş oldu bizim için:) anadolu yakasında suadiyede oturuyoduk. ordaki evimiz duruyo ama şimdilik buraları tanımaktayız:) bizim tarafa göre burası acayip hareketli geldi bana:) suadiye tarafı biraz daha sakin, sessiz, genelde de yaşlılar olan biyerdi:)) alınma sakın heee sen bizdensinburası hep yeni nesilk. annemlerle altlı üstlü sayılırız.onlarda diyo herhalde apartmandaki en yaşlı çift bizi ne güzel hep genç nesil var diye:) halbuki henüz babam 53 yaşında:) annem 45:) ayyyy gidicem diyorum ama çenem düşüyo yine:) 3 gün oldu ya giremedim hemen acısını çıkarıyorum
hadi hadi hayırlı geceleeeeeer:)
beyzus ablam kalabalık çekilmiyor valla bi şey lazım olunca iniyorum bakırköye alıyorum...sakin kafa dinliyorum ..çocuklar için de daha iyi oluyor....Ben de buradan çok memnunum canım...Önceleri sırasıyla ;çapa,şehremini,merter,ataköyde oturdum.Burada huzur buldum...Evet tam benim gibi gençlere göre....
Anammm senin anneciğin bile benden genç.Olsun analı kızlı görüşürüz daha iyi....
ceco çok alemsin valla yazılarını okuyorum ççok komiksin....annende kız erkek ayrımı yapıyor heralde ..benim ki de yapar ama kendi etti şimdi niye bana uzaksınız diyor..ama ne fayda biz de kırıldık artık..Ay sabah sabah ne güldüm :) Bizim Turist ömer ve ayşecik buralarda bile sayemde meşhur oldular
Yok valla inanılması güç ama dün içlerine başka bişey kaçtı sanki. Anam bize karşı özellikle bana karşı bir iyidiler şaşırdım kaldım. Bir bardak suyunu almaya üşenen kardeşim sırf ben dedim diye gazete bile almaya gitti
Bir ara tutturdular ya biz bir yere giderken ille sizde gelin öbür türlü sıkılıyoruz yok işte hep beraber eğlenelim diye. Şaşırdım kaldım ama anlaşılan anam onlara bi ayar çekmiş çaktırmadan yoksa bir gecede bukadar değişim mümkün değilHazır fırsatını yakalamışken bende biraz kardeşimin kulağını büktüm len burası türkiye arada bir hareketlerine dikkat et bide lafları totoşundan anlama diye. Geçen gün herkesin içinde karısıyla öpüştüler bizim kocalarda haklı olarak isyan ettiler ayıp denen bişey var diye. Annemle babam görmemezliğe gelmişlerdi ki görmemek mimkin deel bende onlarada kızdım siz yüz veriyorsunuz diye iyi o zaman bende kocamla öpüşcem bundan sonra karşınızda diye aaaa ayıp dediler anam ona değilde banamı ayıp dedim gülüyorlar. Tabi o an kardeşim yoktu sonra babam sana söylüyorum kardeşim ve karısı siz anlayın yaptım
Baba anama fazla yaklaşma bak toplum içinde ayıp valla yollarım seni dedim erkek kardeşimde ne varki bırak anneme sarılsın diyince bende la sarılmakla kalmaz ben bilirim bunu hem herşeyini acıkta yaşamak güzel bişey değil günah dedim. Aslında haklısın bizde arada dikkat etmiyoruz dediler
Bırak babamın bişey yaptığıda yoktuarada onu harcadım konu açmak için
Neyse bizde macera bitmezŞimdilik kaçtım kendinize iyi bakın.
Cheery pie canım allah analı babalı büyütsün
Sinopee seninde eşine şimdiden çok geçmiş olsun allah başka dert keder vermez inşallah
Herkese çok güzel ve huzurlu bir gün diliyorum ve gece haberlrinde görüşmek üzere esen kalın diyorum
Beni izlemeye devam edin
kilolar aynı duruyo cnm üstüne almış olabilirim ama bugün regl olduğum için tartılmadım yrn sabah bakalım ne cıkıcak tartıda büyük ihtimalle almışımdır çünkü çok düzensiz yedik
herkese merhabalarrrr ben geldim yeni uyandım sayılır dün de gelemedim gece geç saat geldik girmedim neteee nasılsınızz bakayım hatunlarrr
Cheryy canım Allahım analı babalı büyütsün inş güzel duygudur bilirim 2 dene de bende var sıpalarrr çok seviyorummmm
sınopee geçmiş olsun canımmm
ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hg bitanemmmm nasılsın seni çok özledikkk bizzz zaten mutluşum da yok tatil bitsin herkes evimize(topiğimize) dönsün
hayırlı olsun canım..ben de başak şehirdeyim yeni yerleşimler hep böyle daha 2 giün önce ahmet özhan konseri oldu hergün ramazan etkinliği var uzaklara hiç gitmeye gerek kalmıyorr...
beyzus ablam kalabalık çekilmiyor valla bi şey lazım olunca iniyorum bakırköye alıyorum...sakin kafa dinliyorum ..çocuklar için de daha iyi oluyor....
ceco çok alemsin valla yazılarını okuyorum ççok komiksin....annende kız erkek ayrımı yapıyor heralde ..benim ki de yapar ama kendi etti şimdi niye bana uzaksınız diyor..ama ne fayda biz de kırıldık artık..
hoşgeldin ayşe allah kavuştursun oğluna tez zaman da inş...
hoşbuldum cnm sende hoşgeldin bende sizleri çok özledim vallahi başka iş güç hiç bişey özlemedim
hoşbuldum cnm saol inş.
kızlar bişe sorcam dogum günü ila pastalımı olmalı büyük bir dondurma alsam kutlasam kızımı dogum gününü olarmı:26:
İçin rahat olsun Yena'cım; olmaz. Hani derler ya "görmemişe dönersiniz inşallah" diye, siz o durumdasınız artık. Hiç olmamış bir çocukla aynı durumda Barış.
Bizim doktorumuzda Ege Üniversitesi çocuk hastanesinde hoca özeline gidiyorduk..Allah muhtaç etmesin çok memnun kaldık..Bizi çok rahatlatııyordu her gittiğimizde..bir seferinde gördüm ama sizin kadar ağlayanı görmedim demişti..:)
Çok şükür kapandı tamamen..Hatta espri bile yapmıştı artık gelmeyin sizi görmek istemiyorum dediğinde ben ısrarla tekrar gelelim olmazsa yılda bir falan diince.. okula başladığında gelirsiniz o zaman demiştii.:) Şimdi hep onu düşünüyorum geri dönüşüm olurmu diye..
Carte Dor'un dondurmalı pastası da bir alternatif olabilir. Galiba çoğunluğu dondurmadan oluşuyor, üzerine mum dikmek için de ideal. Kızının yeni yaşı kutlu olsun.kızlar bişe sorcam dogum günü ila pastalımı olmalı büyük bir dondurma alsam kutlasam kızımı dogum gününü olarmı:26:
...Umuttttt dun senin kulaklarini cok cinlattimm:)) yine ekmek yapacaktim tarifi bulamadim 2 saat teldn bakiyom yok sonra htirladim ama az kaldi mayayi unutuyordum yaptim 6 tane ekmek 1 ini hemen sicakken huplettik sabah bi baktim 2 tane kalmis:))) ben kepekli undan yapiyorum valla her yaptiimdada bol dua ediÿorum sana hatta bole organik tariflerin varsa payllasirsan bol dua eder cettine rahmet dilerim....
Merhaba canım hoşgeldin. Benim kızım 5, oğlum 2 yaşında ben bile hala hamile pantolonlarımı giyiyorum, senin giymen çok normal :) Ama şimdiden çözüm araman çok akıllıca. Eğer kalıcı olursan sonuç alırsın, destek görürsün mutlaka burada. Leah arkadaşımız emziriyor ve diyetisyeninin hazırladığı güzel bir menüsü var, geçmiş sayfalarda paylaşmıştı.canım çok teşekkür ederim allah razı olsun, kafama takmayayım diyorum ama giydiğim hiçbir kıyafetim olmuyor ve ben yeni birşeyler alarak bu bedenle kendimi ödüllendirmek istemiyorum hala hamile pantolonumu ve eşofmanlarımı giyiyorum, kendimi mutsuz ve çirkin hissediyorum, evet yavaş yavaş gidecek mecburen çünkü emziriyorum hoş sütüm az olduğu için mama da veriyorum emzirmesem her türlü diyeti denerim ama şimdi ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, bu cuma beni saymasanız :)))) hoş zaten olsa olsa gram veririm ben..... brde bebiş küçük olduğu ve uyku nedir pek bilmediği için çok sık giremeyebilirim sorun yaratmaz değil mi?
ali kaptana benzemeyen bir kaptanımız varsa iyi o zaman yırttım demektir :)
yalnız bana ne yapmam gerektiğini yazan hiç olmamış sanırım daha önce anne olmuş arkadaşlar var benim ilk bebeğim ve ben bu kilolar ne şekilde gider bilemiyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
Senin mesajını görmedim ama ben de aynı şeyi ayzmıştım gördün mü :))))canım bence pastasız olmaz:) yani bana bizimkiler dondurma alsa bi şey demezdim ama sinir olurdum pastanın yeri ayrı:) ama kızın çok pasta düşkünü değilse cartedor'un dondurmalı pastasındal al bak o iyi olur:)
canım çok teşekkür ederim ilgine ve desteğine :)Merhaba canım hoşgeldin. Benim kızım 5, oğlum 2 yaşında ben bile hala hamile pantolonlarımı giyiyorum, senin giymen çok normal :) Ama şimdiden çözüm araman çok akıllıca. Eğer kalıcı olursan sonuç alırsın, destek görürsün mutlaka burada. Leah arkadaşımız emziriyor ve diyetisyeninin hazırladığı güzel bir menüsü var, geçmiş sayfalarda paylaşmıştı.
Aslında yapılması gerkenler belli diye düşünüyorum ben, sadece istikrarlı şekilde bunları uygulayabilmek önemli. Bol bol sebze, her tür yeşillik+ her gün 1-2 porsiyon meyve+ et + az miktarda kuru yemiş. Dikkatle tüketilecekler: Ekmek, pilav, makarna vb. gıdalar. Hiç tüketilmeyecekler: Paketlenmiş, işlenmiş gıdalar, kızartmalı, kremalı ağır gıdalar vb. Bir de ben 1.5 yaşına kadar balık yağı içtim emzirirken, hala emziriyorum ama artık balık yağını bıraktım :)
Senin mesajını görmedim ama ben de aynı şeyi ayzmıştım gördün mü :))))
Pınarcım şimdi kek yapmaya gidiyorum, tam buğday keki, onun da tarifini mesaj olarak atıyrum sana :))
gördüm:) ama o tarifleri özelden yazma ya ben de okuyorum:) umut bi blog açsana boş vaktin oldukça ekle tariflerini ben hep takip ederim:)Merhaba canım hoşgeldin. Benim kızım 5, oğlum 2 yaşında ben bile hala hamile pantolonlarımı giyiyorum, senin giymen çok normal :) Ama şimdiden çözüm araman çok akıllıca. Eğer kalıcı olursan sonuç alırsın, destek görürsün mutlaka burada. Leah arkadaşımız emziriyor ve diyetisyeninin hazırladığı güzel bir menüsü var, geçmiş sayfalarda paylaşmıştı.
Aslında yapılması gerkenler belli diye düşünüyorum ben, sadece istikrarlı şekilde bunları uygulayabilmek önemli. Bol bol sebze, her tür yeşillik+ her gün 1-2 porsiyon meyve+ et + az miktarda kuru yemiş. Dikkatle tüketilecekler: Ekmek, pilav, makarna vb. gıdalar. Hiç tüketilmeyecekler: Paketlenmiş, işlenmiş gıdalar, kızartmalı, kremalı ağır gıdalar vb. Bir de ben 1.5 yaşına kadar balık yağı içtim emzirirken, hala emziriyorum ama artık balık yağını bıraktım :)
Senin mesajını görmedim ama ben de aynı şeyi ayzmıştım gördün mü :))))
Pınarcım şimdi kek yapmaya gidiyorum, tam buğday keki, onun da tarifini mesaj olarak atıyrum sana :))
canım çok teşekkür ederim ilgine ve desteğine :)
bende aburcuburu çok seviyorum aslında vazgeçsem biliyorum ki kilo vereceğim ama vazgeçemiyorum hele çikolata asla bırakamam gibi geliyor
şu istikrar kelimesini kullanmam gerek hayatımda yoksa veremem zaten
bende emzirmek istiyorum ama sütüm malesef çok az ,mama takviyesi yapıyorum mecburen yani sadece bana bağımlı değil ,emdiği içinde mecburen dikkat etmem gerek zaten az olan sütüm iyice azalsın istemiyorum ,süt yapan şeylerin hepside kalorili yani en azından bana tavsiye edilen ve benim öğrendiklerim, zaten kalorisiz olanlarda benim tercihim olamıyor ,ya insan neden nerede zararlı ,kalorili şeyleri sever hep onlar leziz gelir nedennnnnnn(((
gördüm:) ama o tarifleri özelden yazma ya ben de okuyorum:) umut bi blog açsana boş vaktin oldukça ekle tariflerini ben hep takip ederim:)
hoşgeldin aramıza. aburcuburu kontorllü tüketebilirsin. bi süre sonra eskisi gibi canın da istemez.
efsunlu sen baya eskiyi okumuşsun:) gene yaz tabi motivasyon olur.
Rica ederim. Burada pek çok kişi aynı durumda, büyük çoğunluk kilo alma-verme konusunda bilinçli ancak uygulamak anlatmak kadar kolay olmuyor. Eğer burada kalıcı olursan bu fikirden kopmazsın ve destek görürsün, diğer konularda istikrar da peşinden gelir.canım çok teşekkür ederim ilgine ve desteğine :)
bende aburcuburu çok seviyorum aslında vazgeçsem biliyorum ki kilo vereceğim ama vazgeçemiyorum hele çikolata asla bırakamam gibi geliyor
şu istikrar kelimesini kullanmam gerek hayatımda yoksa veremem zaten
bende emzirmek istiyorum ama sütüm malesef çok az ,mama takviyesi yapıyorum mecburen yani sadece bana bağımlı değil ,emdiği içinde mecburen dikkat etmem gerek zaten az olan sütüm iyice azalsın istemiyorum ,süt yapan şeylerin hepside kalorili yani en azından bana tavsiye edilen ve benim öğrendiklerim, zaten kalorisiz olanlarda benim tercihim olamıyor ,ya insan neden nerede zararlı ,kalorili şeyleri sever hep onlar leziz gelir nedennnnnnn(((
gördüm:) ama o tarifleri özelden yazma ya ben de okuyorum:) umut bi blog açsana boş vaktin oldukça ekle tariflerini ben hep takip ederim:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?