Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

efsunlu ve ilbatum hoşgeldiniz aramıza sürekli takip derseniz başarılı olacağınıza inanıyorum
abur cubur tarzı şeyleri kesebilmek çok önemli bunun örneği olarak kendimi verebilirim hergün çikolata kola çekirdek vs bolca tüketen biri olarak onlarsız da yaşanabileceğinin kanıtıyım arada az çikolata ve şekersiz kolalardan içiyorum çok canım isterse çekirdek vs nerdeyse hiç yemiyorum bırakamasam ben bırakamazdım herhalde azcık azmedersek olamayacak bişey yok arkadaşlar
hedefinize sağlıkla ulaşmanızı dilerim

Sürekli okuyorum bir türklü yazamıyorum sinir oluyorum bu işyerineee...

Yeni gelenler hoş gelmişler.. Fadime ablacım kızının doğum günü kutlu olsun.

Eşi ameliyat olacak arkadaşım şimdiden çok geçmiş olsun endişelenme çok küçük bir operasyon, eşimde geçirmişti taa bekarken..

Ben oruç tutmayıp tüm gün aç kalan ben ne zor durumdayımyaa su bile içemiyorum burda acayip sinirliyim çok halsizim...

Itiraf ediyorum dün akşam bülbül yuvası yedim 3 adet hemdeeeeeeeee sadece çorba içmiştim... Sonra karpuz yedim başkada bişi yok.. Ama çok pişmanım. Tatlıdan uzak durunca iyi ama yedikçe yiyesi geliyor insanın. Keşke tatlıya bu kadar düşkün olmasam...

İlbatum, hosgeldin.

Sut konusunda umut da yazmis, ben de yazicam duramiycam. Uc tane cocuk emzirmis ve toplamda 3 yila yakin emzirme suresi olan, hali hazirda da 7 aylik bir bebek emziren biri olarak sana ipuclari vereyim.Gerci bebek kac aylik bilmiyorum ama, bebegi emzirdikten sonra, sut gelse de gelmese de 15 er dakika her iki memeyi de pompa ile cekiyorsun. Gece gunduz 3 saati gecirmeden cocugu emziriyorsun. bol su icersen gercekten sutun artiyor. ama bana doktorum demisti ki sut vermek tamamen psikolojiktir. en basta sutun olduguna ve bebegi emzirmek istedigine inanacaksin. Bazen bebege bakan anneanneler bile, asiri sevgi ve hormonlar etkisiyle sut salgilamaya baslarmis demisti... dusun yani hersey kafada bitiyor. ben sutun az olacahina inanmiyorum. benim 75 beden sutyen takan bir arkadasim bile 2 yasina kadar bebegini emzirdi.

Sakin emziriyorum diye tatliya abanma .. Hic faydasi yok. ...

selam kizlar nasilsiniz ramazan nasil geciyo??

ben tatilde kesin kilo alarak geri dönerim diyodum cünkü rejimi tam birakmistim orda ama aksine 1 kilo daha vermisim 72 kilo olarak döndüm

buarada o sagliksiz diyetimide biraktim eskisi gibi herseyden azcik azcik yiyorum ama verdigim kilolari geri almadim sükür
simdi iftarda cok cesit yemek oluyo dikkat etmeye calisiyorum ama 72 – 74 arasi gidip geliyorum
tok karnina 74 sonra geri 72 ye düsüyo

insallah fazla almadan atlatirim ramazani

ay ilahiii:) izin verdik dediysek yani kontrollü deidm o kelimeyi es geçme:)))) emzirmen büyük avantaj. hiç yapamıyorsan günde bir aburcubur ye. sonra haftada 4 e düşür sonra 3e yavaş yavaş bırak :))) tabi bu bir sayısı bir paket cipsi ifade etmiyor ona göree:))
iyi yapmışsın okumakla bir fikrin olur yaptıklarımızla ilgili. işin espirisi o baya eski olmuş yazdım ama aslında bi ay filan oldu sanırım. evimi taşıayacağım net olmayacak zırt pırt başka yerlere gidiyorum diye bıraktım canım. ama yine yapanlar yazıyor biz de popomuzu kaldırıyoruz gaza gelip sen paylaş sporunu:)

"inekleri düşün":)))))))))))))))))))

çok sağol umut url yollarsın hortlatınca. uzun diye de takılma ya tam tersi emek verdiğini ve düşünceli olduğunu görmek herkesin hoşuna gider, bu yüzden seni seviyoruz

It does not matter how slow you go so long as you do not stop.

konfüçyus'a aitmiş, paylaşayım dedim çünkü direkt aklıma diyeti getirdi bu söz:))))

mealen; durmadığın sürece, ne kadar yavaş gittiğinin önemi yok:)

Amin canımmmm...

Ayrıca kutlarım azmini de ne güzel vermişsin maşallah.Ne kadar sürede verdin onca kiloyu?Darısı benim de başıma inşallah...

Evet ya süper söz ve süper felsefe...

Son düzenleme:
Amin canımmmm...

Ayrıca kutlarım azmini de ne güzel vermişsin maşallah.Ne kadar sürede verdin onca kiloyu?Darısı benim de başıma inşallah...

ben başlayalı tam 5 ay oldu canım ilk aylarda hızlı verdim şimdi daha yavaşladı ama devam ediyoruz sen de başarırsın canım yani durmadım yavaşda olsa devam ediyorum

Son düzenleme:

ben de takipçinim gizli gizli okuyorumm yazdıklarını ekmeğin notunu almıştım kayısı marmelatının da aldımmm

merhabalarrr ben geldimmm bennnnnnnnnnnnnnnn

evet canım haklısın ve bende destek görürsem daha iyi motive olurum diye düşündüğüm için buradayım...

süt konusuna gelince suyu çok içerim ama yeşillik konusunda pek başarılı değilim, sık emzirme konusuna gelnce oğluşum eğer süt yoksa asla emmek istemiyor ve ağlıyor (( yani yardımcı olmuyor bana miniğim
çok şey okudum aslında ama ne yapacağımı şaşırdım deneyim daha önemli dedim burayı buldum

teşekkür ederim canım sağol
ben çekirdek falan ,cips,kola hiç aramam tek handikapım çikolata işte ah ondanda vazgeçebilsem
inşalah hep beraber ulaşırız hedeflerimize
ya bu arada benim hedefim yok daha
emzirmesem 60 derdim ama şimdi ne diyeceğim ben:26:

teşekkür ederim canım sağol
ben çekirdek falan ,cips,kola hiç aramam tek handikapım çikolata işte ah ondanda vazgeçebilsem
inşalah hep beraber ulaşırız hedeflerimize
ya bu arada benim hedefim yok daha
emzirmesem 60 derdim ama şimdi ne diyeceğim ben:26:

mutfağa gitmeden bakayım bi dedim
semiranım nasılsın canım
ilbatum hedef olarak ilk başta daha yakın bişeyler koy sonra yavaş yavaş çekersin aşağıya canım inşallah

fadime kızına hayırlı yaşlar dilerim sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah
sinopee eşine geçmiş olsun canım Allah şifa versin
umutt ben de takipteyim bendeeee beyza ve sen çok güzel ve faydalı şeyler paylaşıyorsunuz canım teşekkürler

sağol canım hoşbulduk
benim bebeğim daha 3 aylık canım ,dr a gittiğimizde bebeğim kilo kaybetmişti ve hemen süt sağımı yaptırdılar ,her iki memeden yarım saatte sadece 20cc çıktı düşün ,hemen bir pompa aldım tabi dediğin gibi zaman zaman sağarak ölçüm yaptı bu kadar zaman geçti hala pek parlak değil durumum gece kalkıyor zaten bebeğim emziriyorum ama yetmiyor ağlamaya başlıyor ,bende emzireceğime çok inanmıştım ama bu sadece benimle değil sanırım bebişlede ilgili , suyu çok tüketen biriyim kısaca şöyle diyeyim 5 günde 2 damacana gidiyor bizim evde ki olduğumuz 2 kişi eşimde 5,5ta çıkıyor işten düşün yani neredeyse hepsini ben içiyorum gibi birşey...... ben yaşına kadar emzirsemde yeter bakalım artık ,çok teşekkür ederim ilgine canım

ama ama amaaaaaa hani izin vermiştin sen :))) yok ben zaten cipsi hiç sevmem benim tek derdim çikolata onu bırakabilsem tamamdır benim işim ,birde düzenli beslenirsem olacak inşallah

mutfağa gitmeden bakayım bi dedim
semiranım nasılsın canım
ilbatum hedef olarak ilk başta daha yakın bişeyler koy sonra yavaş yavaş çekersin aşağıya canım inşallah

iyiyim canım bugünde acıktımm sallanıyorum halim yok valla neyse Allahım sabır versin sen neler yaptın canımın içiii
ilbatum ve diğre yeni gelen arkadaşlar hg nizz Allah kolaylık versinn hepimize kolay değil ama başarılmayacakta değil azmin elinden bişi kurtulmuyorrrrr

zuzucum cnmmmm nbrrr ben acıktımmmm yiyorum akşam şişiyorum sora teravihten gelince acıkıyorum çok karpuzla şişiyorum sora sahura kadar oturunca yine çok acıkıyorumm umarım zayıflıyorumdurrr hemiiii(merzifonca) ben arada heri de demek istiyorum yahuu ağzımız alışkın amann heriiii bırakın şu cipsleri yemeyin çikolataları demek istiyorum ve bu arada ciddi diyorum ben 4 aydır bir küçük çikolata yememişimdir yani özellikle alıp yedim küçük kornet dondurma içinde ama o da toplasan 4 tane her aya 1 tane düşüyorr iyi değil mi

semiranım iyiyim ben de kzım salata yapıyor oturdum 5dk sıcaklar biraz hafifledi neyse esinti var biraz ama yinede susuzluk oluyor halsizliği de susuzluğa bağlıyorum ben kendimce
bide ben ayakta kalınca sırtım çok ağrıyor ya neden acep boyun fıtığı vat ondanmıki ama çok rahatsızlık veriyor şimdi bide mutfakta fazla uğraşıyorum haliyle azıttı iyice
neyse ben kaçtım herkese hayırlı iftarlar Allah kabul etsin şişmadaşlarımyenaaa kulakların çınlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…